yaaa gerçekten korkuyorum ben eşime nasıl derim böyle bir aptaallık yaptım diye ya beni youube ta yayınlarsa ne yapıcaam inanmıyorum yaaa şaka yaptın dimi zeynep ne olur şaka de annem ve anneannem vardı yanımda birde düşünün 3 kişi anlayamadık
kezbancım kaydetmemişlerdir merak etme..ne haysiyetsiz insanlar var..hamile insanlar böyle korkutulur mu?canım inan korkma kameradan hemen kaydetmemişlerdir...uzun bir süre değilse sorun olmaz...sakın kendini çok stresse sokma canımcım lütfen hiç bişey olmayacak inan...
yaaa inanmıyorum kezban açmadın dimi?yazıklar olsun bunu her kim yaptıysa.çilek ya bu kimse hamiş olduğumuzu biliyo ama hepimizin havvaya da bebiş nası demiş banada
arkadaşlar eve yeni geldim. bişeyi anlıyamadım arzucum bendenmi şüphelendin.anlıyamadım. bana söyliyebilirsin şimdi.ben çok üzüldüm bu olaya bütün iş msn adreslerime gitmiş wabcam. ben buraya da yazdım hecklendim engelleyin diye. şimdi eve gelip neler olduğuna bakıyım dedim. keşke bakmasaydım çok üzüldüm yani:1no2:
ya geçekten çok üzüldüm. burdan hepimiz verdik msn adreslerimizi herkes okuyo. ben arzuylada bu sabah sohbet ettim. ben ne biliyim herkesin kilosunu. sinirlerim gerçekten çok bozuldu arkadaşlar. çok üzüldüm gerçekten. valla ne yazıcağımı şaşırıyorum şu an
ya geçekten çok üzüldüm. burdan hepimiz verdik msn adreslerimizi herkes okuyo. ben arzuylada bu sabah sohbet ettim. ben ne biliyim herkesin kilosunu. sinirlerim gerçekten çok bozuldu arkadaşlar. çok üzüldüm gerçekten. valla ne yazıcağımı şaşırıyorum şu an
senin bi suçun yok tabii canım lütfen moralini bozma ama bu kimse hamile olduğumuzu biliyo canım çünki bebiş nası diye soruyo önce sanırım arzu sabahki muhabbetinizden bahsetti onuda hackleyen kişi olarak düşündü sanırım
senin bi suçun yok tabii canım lütfen moralini bozma ama bu kimse hamile olduğumuzu biliyo canım çünki bebiş nası diye soruyo önce sanırım arzu sabahki muhabbetinizden bahsetti onuda hackleyen kişi olarak düşündü sanırım
güzelim bu forumdaki arkadaşlar benim msn imde ağustos anneleri arkadaşlar bölümü diye bölüm açmıştım orda kayıtlıydı. bana da ilk olarak görüntülü arama geldi acentedeki arkadaştan aradım senmisin diye yok ben değilim dedi. sen kimsin falan yazana kadar msn im kapandı. alterantif mail adresim bile hecklenmiş. heckleyen kişi bana da kaç beden giydiğimi sordu. kamerayı aç bakıyım sana göre promosyon kıyafet var dedi bende anlam veremedim. hemen burada yazdım zaten adresimi engelleyin hacklendim diye.
arkadaşlar eve yeni geldim. bişeyi anlıyamadım arzucum bendenmi şüphelendin.anlıyamadım. bana söyliyebilirsin şimdi.ben çok üzüldüm bu olaya bütün iş msn adreslerime gitmiş wabcam. ben buraya da yazdım hecklendim engelleyin diye. şimdi eve gelip neler olduğuna bakıyım dedim. keşke bakmasaydım çok üzüldüm yani:1no2:
canım ya sana birşey demiyorum yanlış anlama ben foruma yazdığın uyarıyı çok geç gördüm ben kendi aptallığıma kızıyorum şu an ellerim titriyor yemin ederim be bizi burdan takib ediyor dedim bu kimse bir de sen üzülme