2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya inan senin başına gelene çok üzüldüm zaten. allah belasını versin kim yaptıysa. ben yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum bu adresi ilk kez böyle bişey geldi başıma. başım ağrıdı siniden valla. çok üzgünüm. zaten foruma da girmem bundan sonra

canımmm yıpratma artık kendini yaşadığın stres yeter üzme miniklerini lütfen.nie dalga geçelim hepimizin başına gelebilirdi ii niyetinden kaynaklan bişe kötü bişe düşünmeden yapmışsın üzme artık kndini olan oldu canım

canım ne alaka foruma nie girmioson msn adreslerini yazıyoruz buraya bilemeyizki erkekler de girip okuyodur alıp hacklediler sanırım aslında çok yanlıştı burdan adrslerimizi yazmamız

arkadaşlarr gerçekten olanlara çok üzüldümm ama kimse üzmesin kendini yapanda Allahından bulsunn.

özel dediğiniz yer neresi söyleyin yazıyım

yok söyle nereye yazıyım cep telefonumu. ben böyle aptalca bişey yapıcak olsam şimdiye kadar yapardım ayrıca.

trendcim 277de alıntı yaptığında da msn adresi yazıyor kezbanın onu da silebilir misin?aradım şimdi buldum onu da..çok üzüldü kezbancım..yok edelim msn adreslerimizi siteden...

zeynep tmm yapma artık ne olur büyütme daha çok üzülüyorum

ben kaçıyorum arkadaşlar

iyi geceler hepinizi seviyorum yarın dr a gidiceem gelince yalnız olursam açarım merak etmeyin ben daha iyiyim tmm

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar lütfen kırıcı olmayalım herkes kapatsın bence bu konuyu hepimiz hassasız ve üzülceğimiz şeyler yazmayalım lütfen

ben yeni adresimi yazdım hecklandiğimi yazdığımda isteyen eklesin. ama ben çok üzüldüm bi daha buraya yazmam.

ÇİLEK ben seni ekledim canım kabul etmeni bekliyorum.KEZBAN ÖZGE 277 demişsiniz okadar sayfa yokki 110 sayfa var nerde bulamıyorumki sileyim
KEZBAN canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım artık lütfen üzülme sende çilekte

çok ilginç ben de de 439 sayfa var..sizde nasıl farklı çıkıyor..ağustos anneleri.. forum nasıl değişik olur ki...

doğru canım benimde öyle ama inan çözemedim niye böyle göründüğünü..çok ilginç..forumda gariplikler var zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…