canım ya sana birşey demiyorum yanlış anlama ben foruma yazdığın uyarıyı çok geç gördüm ben kendi aptallığıma kızıyorum şu an ellerim titriyor yemin ederim be bizi burdan takib ediyor dedim bu kimse bir de sen üzülme
arkadaşlar hepinizi çok seviyorum sağolun yanımda olduğunuz için dalga geçmediğiniz için çünkü cidden aptalca davrandım ve annem le anneannem de vardı yanımda düşünün bu kadar saflık......
canımmm yıpratma artık kendini yaşadığın stres yeter üzme miniklerini lütfen.nie dalga geçelim hepimizin başına gelebilirdi ii niyetinden kaynaklan bişe kötü bişe düşünmeden yapmışsın üzme artık kndini olan oldu canımcanım ya sana birşey demiyorum yanlış anlama ben foruma yazdığın uyarıyı çok geç gördüm ben kendi aptallığıma kızıyorum şu an ellerim titriyor yemin ederim be bizi burdan takib ediyor dedim bu kimse bir de sen üzülme
arkadaşlar hepinizi çok seviyorum sağolun yanımda olduğunuz için dalga geçmediğiniz için çünkü cidden aptalca davrandım ve annem le anneannem de vardı yanımda düşünün bu kadar saflık......
canım ne alaka foruma nie girmioson msn adreslerini yazıyoruz buraya bilemeyizki erkekler de girip okuyodur alıp hacklediler sanırım aslında çok yanlıştı burdan adrslerimizi yazmamızya inan senin başına gelene çok üzüldüm zaten. allah belasını versin kim yaptıysa. ben yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum bu adresi ilk kez böyle bişey geldi başıma. başım ağrıdı siniden valla. çok üzgünüm. zaten foruma da girmem bundan sonra
Ya ben hiç bir zaman somut olmayan şeylere inanmam.. o yüzden çilek senin şimdi yapman gereken tek bişey var içimizden birine cep nonu vermen bu ben olmak istemiyorum ama kimi istiyorsan...mesela kezban olabilir..özelden cep telini ver o seni arasın ve bu iş böylece cözülsün..benim söyleyeceklerim bu kadar...
yokk canım bende okadar sayfa yok nası oluyo ya anlamadımkisen de 438 sayfa olmamış mı aylincim?forumun 277.ci sayfası..bilmem ki anlamadım hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?