bayan mı erkek mi benim dr prof dr ahmet göçmen klinik şefi çok memnunum ama yine de merak ettim doğrusu
Ben Ankara daki bebek magazalarında %100 organik pamuktan yapılmış ürün bulamıyorum. Her girdiğim magazadaki tezgahtar su cumleyi kuruyor "bizimkiler zaten %100 pamuk yani organik".
Organik pamuktan üretilmiş ürünlerin üzerinde zaten kocaman etiketler varmıs.
Ben nereden organik ürün bulacagım ogluma kızlarrrrrrrrrr
günaydın sehercim nasılsın özlettin kendini görüşemiyoruz gecmiş olsun agrılarınmı var
seherb,
canım gece yanmaların için yatmadan once yemek yememe konusuna dikkat etmeni öneririm.
Benim yıllardır reflüm oldugundan yaşadıklarını biliyorum.
Hamilelikte de bu sorun yaşanıyor.
Ben sunlara dikkat ediyorum.
Çiğ gıdaları (meyve, salata) akşam yemeginde veya sonrasında yemiyorum. Eger cok meyve yemem gerekiyorsa sadece 1 elma yiyorum akşamları(eşimin ısrarlarıyla).
Yatmadan en az 2 saat oncesinde yeme işini kesiyorum sadece su içiyorum.
Gece uyanıyor ve yanma veya açlık hissediyorsam küçük bir parça ekmek ve peynir yiyor yatıyorum.
Bu arada bu akşam dr a gideceğiz oglumla, kontrolümüz var.
cnm hazır meyve suyu sakın içme kendin komposto yapıp iç bebklere zararlıymış kola falan asla yumurtayı çok iyi kaynetmek lazımmış buda bebeğe zarar veriyormuşcanım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ne güsel ben haftaya gidicem daha çokkk var benimkine beş ayı çıkarmayı bekliyorum şuan haftaya 5 ay biticek hayırlısıyla .. canım yememe konusuna gelince bogasım bi dursa yemiemde duramıyorum ki akşam yatarken 2 bardaga yakın meyve suyu içmiştim onadanmı oldu bilemdim yha ama hala yanıyo bogazım bile acıyo valla içimdekileri çıkarcak gibi hissediyom valla
bebek deterjan hakkında kararsızım
Hacışakir'in bebe çamaşır tozu/granül sabununu önerenler var elde yıkanıyor
omo baby makine için önerenler var nasıl başlarsan öyle gidersin diyorlar
canım ben hacışakir bebe çamaşır tozu aldım birde sinbonun mini makinelerinden alacagım bebegimin çamaşırlarını günlük yıkayacagım hemde diğer makinelerin bebek kıyafetlerini yıpratacağını düşünüyorum..
seherb,
canım gece yanmaların için yatmadan once yemek yememe konusuna dikkat etmeni öneririm.
Çiğ gıdaları (meyve, salata) akşam yemeginde veya sonrasında yemiyorum. Eger cok meyve yemem gerekiyorsa sadece 1 elma yiyorum akşamları(eşimin ısrarlarıyla).
Gece uyanıyor ve yanma veya açlık hissediyorsam küçük bir parça ekmek ve peynir yiyor yatıyorum.
seherb,
cnm hazır meyve suyu sakın içme kendin komposto yapıp iç bebklere zararlıymış kola falan asla yumurtayı çok iyi kaynetmek lazımmış buda bebeğe zarar veriyormuş
sıcaklar başlıyor kuru mor kayısı varya (güneşışında kurutulmuş)kuşburnu(ben bunu çok içiyorum)diğer meyve kurularını kaynatıp soğutup içmek çok yararlı ilk başlar da bana zor geliyordu ama yaptım dolapta cnm isteyince içiyorumbend ehazır içtim yha :1ninca: maff oldum ama halaki çekiyom kafamçokkarıştı
sıcaklar başlıyor kuru mor kayısı varya (güneşışında kurutulmuş)kuşburnu(ben bunu çok içiyorum)diğer meyve kurularını kaynatıp soğutup içmek çok yararlı ilk başlar da bana zor geliyordu ama yaptım dolapta cnm isteyince içiyorum
hmm çok güsel valla bende öle yapmayı düşünüyorum artıkk çünkü çok hararetim oluyo basen şuandada var süt içiyorum valla bi kutu biticek
kızlar birilerinin msni mi hacklenmiş ben tam okuyamadım.ama dün bana zeynepin msninden sürekli kameranı açsana falan diye yazılar geldi.
neyse öncelikle günaydın herkese bugün randevum var doktora gidicez inşallah ii haberle getiririm sizlere.
ewet cnm gr dayız senin bebiş en son kaç gr dı?evet canım dün çok tatsız olaylar oldu.böyle niyeti bozuk insanlartda var maalesef...
ama bu gün güzel haberler almaya ihtiyacımız var. İLK BEBEĞİM VE SENDEN çok güzel haberler bekliyoruz şekerimmmmkilocuklarınıda öğrenin kızlar.
bu arada kimse daha kilolara geçmedi değil mi.hepimizinki gr'lard henüz....
Günyadınnn kızlarrrrrr ne var ne yokk:1shok:[/QUOTsenin de günün aydın güzel olsun hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?