2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize geçmiş olsun keşke özelden falan yazsaydınız adreslerinizi

canım yaa o kadar çok bilgi vermişsin ki hepsi için ayrı ayrı teşekkürler cnmcığım..
kafam karıştı ama hepsini nasıl aklımda tutacağım walla zaten bu aralar balık hafızalıyım ben kafamçokkarıştı

ben biriktirdim biriktirdim açıkcası ilk başlarda bu kadar samimi olacağımı düşünmüyordum ama şimdi sanki hep burdaymışım gibi hissettim ya araştırmayı çok sewiyorum bilgilerimiz hep birlikte paylaşalım daha yararlı olur

sabah kahvaltıdan sonra ara öğünü atlamayalım ben mutfağa gidiyorum hepiniz ve bebekleriniz allaha emanet olun

güzel haberlerini bekliyoruz mehtapcığım

tabiki cnm arkadaşım.. Şeniz

Canım hazır meyve suyu içmiyorum ben, kolalı içeceklerde hem mideme hem de bebişe yararından cok zaraı var.
Kompostao, kefir, süt iç onların yerine.
Bu gun bol bol ılık su iç bogazına iyi gelir. Ekşi, acı ve sıcak-soguk seylerden uzak dur

950 gr'dı...ama boyunu sormayı unuttum
maşallah allah bütün bebeklerimizi hastalıktan kötülükten korusun sanki doğmuş gibi hissediyorum 100 kelimemden 90 bebeğimle ilgili artık soru sormaktan okumaktan kendimi unuttumsüprizzzzz

canım arkadaşlarım tekrar merhaba..listeyi gördüm çok güzel bilgiler var ben bu bilgileri erkan topuzdan dinlemiştim..ama bana bunların hepsini yapmak zor geliyor..kendi açımdan söyleyim benim zaten kolayla,meyve suyuyla alakam yok..çikolata ve abur cubur da pek sevmem.bunlar zaten tamam..elimden geldiğince balık yemeye çalışıyorum o da tamam ama temizlik olayına gelince sadece sirke ile temizlik yapmak mümkün değil bence..tamam çok kokulu ürünler almayalım ama sirke ne bileyim bana garip geliyor.meyve ve sebzeleri sirkeli suda yıkıyorum ama halımı silemem yaaaa!sabun ve deterjan mecburen kullanıyorum..çamaşır suyu dezenfekte ettiğine innanmış bir insanım o yüzden kullanmadan yapamam..ama koklamam o ayrı..
kızlar bir de olur ya bişey yok şimdilik ama birisi benim msnden kamera daveti yaparsa inanmayın ben kamera daveti yapmam sizlere...bu bir önlem olsun...
kezbancım yoksun bugün özledim seni..ve merak ediyorum..ne olur üzme kendini...çilekcim sen de canım lütfen üzme kendini sen ne yapabilirsin ki! elinden bişey gelmezdi....
meslimiancım sağol güzelim verdiğin bilgiler için...
bebek deterjanı olarak sabun tozu kullanmak gerekiyor diye biliyorum..bir de reklam olmazsa amwayin bebekler için kokusuz doğal ürünleri var..ama ben alır mıyım bilmiyorum...yumuşatıcı kullanmıyorlar..
doğsunlar da bir ne gerekiyorsa yaparız...

ben de tam temizlik hastasıyım cif çamaşır suyu ve yüzeyleri silmek için kokulu deterjanım olmazsa temizlik yapasım gelmiyor herşey de kullanıyorum bunları okuduktan sonra daha dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum ama nasıl yaparım eldiven kullansak sorun olmaz diye düşünüyorum (ama plastik değil pamuklu eldiven tercih etmekte yarar var plastik eldivenlerde de kansorojen madde var )

Kızlar,
sağlıklı yaşam konusunda esim ve ben bazı seylere dikkat ediyoruz.
Mesela ben marketten bilinen tuzları almıyorum, organik ürün satanlardan okyanus tuzu alıyorum. Tam bugday unu dısında eve un sokmuyorum ve mumkunse şeker kullanmıyorum.

Kullandığım deterjanların tümü içinde petrol türevi olmayan deterjanlar(bulaşıktan halı temizlemeye kadar).

Mevsiminde sebze ve meyveleri yemeye dikkat ediyoruz.

Ben şimdi bunun üzerine balık yemeye gidiyorum(aslında pek sevmem)
afiyetler olsun sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…