biliyorum ben viledanın eldivenlerinden kullanıyorum uzun temizlik yaparken...ama bazen ihmal edebiliyorum..kısa yaptığım zamanlarda..ama çok önemli olduğunu biliyorum..dikkat ediyorum genelde..normalden kırk kat düşünür oldum bişey kullanırken alırken zaten...
Selam Arkadaşlar Bende Bugün Tetonoz Aşimi Oldum Glikoz Testimi De Yaptirdim Normal çikti çok şükür Ama Tansiyonum Düşük çikti (8-5) Ama Kendimi Iyi Hissediyorum Oturunca Tabi:) Herkese Bol Tekmeli Gün Olsun Benim Prensesimde Kipir Kipir Bugün Maşallah
Selam Arkadaşlar Bende Bugün Tetonoz Aşimi Oldum Glikoz Testimi De Yaptirdim Normal çikti çok şükür Ama Tansiyonum Düşük çikti (8-5) Ama Kendimi Iyi Hissediyorum Oturunca Tabi:) Herkese Bol Tekmeli Gün Olsun Benim Prensesimde Kipir Kipir Bugün Maşallah
arkadaşım sen bilirsin sema da dogum ne kadar olmuş (normal,sezeryan)gazetede doğum fiyatlarında değişikliik olacak die okumuştum orasıda fiyatları değitirmişmi?
inşallah değişir biraz yüklü olduğunu biliyorum ben muayene de diğer dr verilen ücretten daha fazlasını ödüyorum aradaki fark prof diye onun doğumu da diğerlerine göre farklı 3 küsür milyar ssk uygulamsıyla normalde daha fazlaymış
Benim Normali 12-8 Di Hamile Kalmadan önce Ama Gebelikte Tansiyonun Düşmesi Iyiymiş çikarsa Sorun Var Demekmiş Ayakta Durabildiğimize Göre Sorun Yok Tabi çok şükür
yaa hayır şifre deil forma gelio ama yası yasma butonu yokk sadece öle yazılanları görüyo ama yazı yazamıyo ve arada da giremio anlamadım az önce banada oldu ama gire bildim şimdi noluyo yaa takvimlerde bi gelio bi gidio bi acaipleşti ste
kıslarrrrrrrrr arzuyu formdan silmişlermiii ismi yok onun profilde bilee bi formda ismini buldum üsütne tıklıyorum kendi profilim çıkıyo noluyoo anlamadık çok morali bosuldu arzununda yaaaaaaaa