2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa acaba arzunun kapatılan bi konusu vardı o yüzdenmi arzuyu silmişler azunun eski mesajlarıda görünmüyo

genel Uyari

meydana Gelen Bazi Kötü Olaylar Yüzünden

----lütfen Msn Den Kimsenin Kamera Davetini Kabul Etmeyin....
----kişisel Bilgilerinizi Paylaşmayiniz...

çilek canım nerelerdesin ya.senin ne suçun var.hepimizin başına gelebilir.lütfen aramıza katıl.kaldığımız yerden devam ederiz....

bu arada kezban nerelerde yawwww

kızlar benim belim çok ağrıyor ..sürekli oturarak iş yapıyorum o yüzden mi acaba.. oofff sürekli evde olup uzanmak istiyorum ama olmuyoooo yaaa

ünvere cnm nasıl oldu bebişin .. sonuçlarını ne zaman alacaksın allahın izniyle inş.. herşey iyi olsunda bebişlerimize kavuşacağımız günü bekliyelim di mi kızlarrr

geçmiş olsun wrose bende gündüzleri hep oturuyorum benimde sağ tarafımda kemiklerim batıyo hep ondan rahatsızım çok benimde sanırım oturmaktan oluyor

teşekkür ederim canım 1. testi temiz çıktı diğeri 15 gün kadar sonra çıkacak geçen hafta dr uma gittim bebegimin genel durumu gayet iyi kistte şuanda bi büyüme yok ama her hafta kontrol olacagız kistin boyutunu takip edebilmek için dr.um beni baya rahatlattı kist küçülebilirmiş yada aynı boyutta kalırsa 9 ayı doldurabilirmiş eger doğtuktan sonra ciddi solunum problemi yaşamazsa operasyona gerek olmaz dedi çok rahatladım rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş...

inşallah cnm herşeyin hayırlısı ... sağlıkla gelsinler bebişlerimiz tek duamız bu

geçmiş olsun wrose bende gündüzleri hep oturuyorum benimde sağ tarafımda kemiklerim batıyo hep ondan rahatsızım çok benimde sanırım oturmaktan oluyor

saol cnmm seninle aynı meslekteniz pc başında sürekli tatlicadiarzu .. benimde öyle sağ tarafımdaki kemikler akşam ovduruyorum ama hep aynı .. başka şikayetlerimiz olmaz inşş ...

bebişlerimizin hatırına katlanıyoruz dediğin gibi allah beterinden korusun onlar sağlıklı olsunda biz şimdiden anneliğe alışırız

kızlar benim belim çok ağrıyor ..sürekli oturarak iş yapıyorum o yüzden mi acaba.. oofff sürekli evde olup uzanmak istiyorum ama olmuyoooo yaaa

al bendende o kadar.ayaklarımı sarkıta sarkıta o kadar şişiyorki...bende evde yatmak istiyorum.sen nezaman çıkmayı planlıyorsun canım

evet yaa neoldu arzuya nerelerde:sm_confused:
buarada kezbanla konuştum sanemcim hastanede herşey yolundaymış gelince yazıcak bize canım

kezban hep aklımda zaten.dün çok üzüldü canım yaa...iyi olduğuna sevindim.o stres yapınca bebişleri çok etkileniyor.bide ikiz ya.riskli yani...yerim ben onları...Şeniz

al bendende o kadar.ayaklarımı sarkıta sarkıta o kadar şişiyorki...bende evde yatmak istiyorum.sen nezaman çıkmayı planlıyorsun canım

yaa hiç sorma çalışabildiğim kadar çalışacağım mecburen 15 temmuz gibi diyorum şimdilik bakalım ama dr gittiğimde şöyle 1 haftalık rapor alacağımm dinlenmek istiyorum biraz :çok üzgünüm:

bilmiyorum canım benim adresimi ve tüm mesajlarımı silmişler..ben eşimin mail adresinden üye olmuştum sanırım beni erkekmi sandılar nedir anlamadım ki...nasıl bir iştir anlamadım gitti tüm mesajlarım fotoğraflarım gitti... off yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…