teşekkür ederim canım 1. testi temiz çıktı diğeri 15 gün kadar sonra çıkacak geçen hafta dr uma gittim bebegimin genel durumu gayet iyi kistte şuanda bi büyüme yok ama her hafta kontrol olacagız kistin boyutunu takip edebilmek için dr.um beni baya rahatlattı kist küçülebilirmiş yada aynı boyutta kalırsa 9 ayı doldurabilirmiş eger doğtuktan sonra ciddi solunum problemi yaşamazsa operasyona gerek olmaz dedi çok rahatladım rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş...
geçmiş olsun wrose bende gündüzleri hep oturuyorum benimde sağ tarafımda kemiklerim batıyo hep ondan rahatsızım çok benimde sanırım oturmaktan oluyor
evet yaa neoldu arzuya nerelerde:sm_confused:evet yaaa arzu nerelerdeeeeeee
kızlar benim belim çok ağrıyor ..sürekli oturarak iş yapıyorum o yüzden mi acaba.. oofff sürekli evde olup uzanmak istiyorum ama olmuyoooo yaaa
evet yaa neoldu arzuya nerelerde:sm_confused:
buarada kezbanla konuştum sanemcim hastanede herşey yolundaymış gelince yazıcak bize canım
evet yaa neoldu arzuya nerelerde:sm_confused:
buarada kezbanla konuştum sanemcim hastanede herşey yolundaymış gelince yazıcak bize canım
al bendende o kadar.ayaklarımı sarkıta sarkıta o kadar şişiyorki...bende evde yatmak istiyorum.sen nezaman çıkmayı planlıyorsun canım
merhaba kızlar ben arzu neden böle oldunu anlayamadım ama benden kaynaklanmadısenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?