2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar..
Öncelikle 29 ağustos görünüyor benim bebğime kavuşacağım tarih.:içelim:bakalım benimkinin cinsiyeti neymiş 26nda doktor amcasına gösterirse öğrneceğiz.haftasonları çok yoğun oluyor programlar ancak bakabildim ben de..hepinizi öptüm arkadaşlar..görüşürüz..:dance:

merhaba arkadaşlarrr benimde dogumm eylülle sarkabilir dedigim gibi muhtemel dogum tarihi 2 eylül gibi görünüyor. bebişin cinsiyeti kesin olmamakla birlikte 2 drda aynı şeyi söylediler erkekmiş bebişş. adını çoook öncelerden daha bebiş ortada yokken düşünmüştük erkek olursa diye Ozan Ege olsun demiştik allah nasip ederse inşllah. herkes için allahım hayırlısını versin arkadaşlar,saglıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin.

herkesee günayydınnn hayırlı pazarrr herkesin güzel bir gün geçirmesini diliyorum.
aylincimm çok tşk ederim allahım herkese hayırlısı ile bebişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin. ne kadar güzell azimlisinn güçlüsün böyle oldugun sürece her zorlugu atlatırsın canımm.bebegin hareketlerini hissediyormusun aylin ve ne zaman hissetmeye başladın.

Günaydın Ağustos Anneleri..
Artık bende tam anlamıyla hareketlerini hissetmeye başladım...Bazen seyiriyor bazen pıt pıt yapıyor dönüp duruyor içimde bebeğim..
Kan hapına devam ediyorum bende...birde kilo olayım var..ama çok dert etmiyorum..doğumdan sonra azimle veririm inşallah...

bende bebişimin hareketlerini çok öncelerden beri hissediyorum ama onların bagırsak hareketleri oldugunu söylediler ama ben damar atması şeklinde hemen hemen her gün hissediyorum yada bana öyle geliyor bilmiyorum.

barzeyy günaydınn hoşgeldinn. kan hapı ne kullanıyorsun canım.

hoşgeldinn asliii.
Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn.
ozan ege çok güzel isim olmuş tebrik ederimm..

Santaferfort kullanıyorum günde 1 tane akşamalrı canım..Ben doğuma kadar kullanıcam sanırım..Hiç sormadım ama kansızlık mevcut olduğu için..
Bu arada bende anlamadım saat sorununu..yazdığım msjllar diyer sayfada gösteriyor..sanırım sorun var saat formatında sitenin..
Canım bacaklarına kramp giriyormu birde kasık ağrın hiç oluyormu senin.

günaydııııııın, güzel pazarlaar herkese:))

dün hava çok güzeldi, bi dünya yer dolaştık..
hem gezmek istiyorum hem araba tutuyo beni.. halim çok komikti eşim diyo ki aylin çıkmayalım bak yine kötü olcaksın, yok yok olmıcam dedimm daha arabaya bindik 500 mt sonra midem bulandı..
ama azimle eve döönmedimm:)
maskodaki bebek odası satan yerlere baktık, ne kadar pahalıymış heryerleeerr.
inanmazsınız ama hem zevkime uygun hemde fiyatı uygun çilekte buldum:))
daha ilerleyen zamanlarda Allah kısmet ederse alırız o odayı..

dün dr kontrolum vardı.
ya korkuyorum plesantamın büyük olması ilerde başıma dert açıcak mı acaba??
dr tek sıkıntımız belki normal doğum yapamazsın dedi..
tansiyonumda yüksek çıktı düün.
15-10 çıktı ölçtüklerinde.
hamilelik için yüksekmiş.
bu hafta hergün ölçtürücem eğer hep yüksek çıkarsa ona göre tedavi önericekler...
sadece dr biraz sorunlu bir hamileliğimiz var ama sen bunu aşarsın dedi bana, bende aşarım dedim tabii yaa..
vucudum su tutuyor birde günde 3 lt su içiyorum, içiyorum ama dışarı atamıyorum:))
hepsi kalıyooo, o zamanda balon gibi şişiyoruum:))
aslında neler atlattık bunlar hiiiç dokunmuyor bana:))

bebiş gayet iyi, büyümüş her organı hareketi net olarak anlaşılıyor artık..
işte böyle kızllaaarrr, şimdilik çıkıyoruum , sevgiler herekeseee

Kızlar cidden sorun var neden böyle oluyorki takip etmesi çok zor..Saat olayı..
Canım senide tebrik ederim çok güzel isim bulmuşsun..
Bizim doktor bir kız bir erkek dediği için isim konusunda karar veremedik henüz.:)

evet benimde tam kan sayımımda kansızlık çıkmıştı onun için demir ilacına devaaam :)

bacaklarıma kramp gece uyurken 2 kere oldu..
çok canını yakıyor insanın yaaa(

uyku sersemi ne olduğunu anlayamadım, sonra biraz ovaladım geçti..
inşallah sıklaşmaz..
vucudum su tutuyor diye biraz hızlı kilo alıyorum daha şimdiden 7 kilo almışım onun için oluyo bunlar diyo dr.
dolaşım yavaşmıış :)

Canım bişii sorucam..chiccodan bende baktım geçen gün Chicco Trio CT01 bebek arabssı 950ytl idi..seninkinin kodu ne lütfen bana söylermisin canım..
çok uygun fiyata almışsın sen..

sanada günaydın aslıcım..
inşallah hep beraber sorunsuz sağlıksız atlatıcaz bu ayları ağustosta ve ozan ege ile eylülde sırayla alcaz bebişleri kucağımıza:)))
ben bebişimin hareketlerini 16. haftadan beri farkediyorum tatlımm. kasıklarımdaydı ilkbaşlarda şimdi karnıma çok yaklaştı.
pıtır pıtır damar atıyomuş gibi hareketler oluyoo, çokda sevimli oluyoo :teytey:
sende var mı kıpırtılarr??

sitenin saat olayında bir sorun var sanırsam.
en ilk yazdığım mesaj en sonda gözüküyorr.
aslii tamam işte onlar bebişin hareketlerii:)))

barzey sanada günaydın.
ben kan hapı olarak gyno ferro sanol kullanıyorumm..ne zamana kadar kullanacağız bu hapı, doğuma kadar mı acaba???

mesajı yazdığım saat 12:13 :))
sizdede öyle mi gözüküyo acaba?
zamanda yolculuk mu yapıyorum ne??

Canım bişii sorucam..chiccodan bende baktım geçen gün Chicco Trio CT01 bebek arabssı 950ytl idi..seninkinin kodu ne lütfen bana söylermisin canım..
çok uygun fiyata almışsın sen..

barzeycim seninki trio yani üçlü set galiba.
benim aldığım bebek arabası ve anne kucağı(oto koltuğuda oluyomuş)
kodu CHİCCO DUO CT02.. 2008 MODEL GRİ-MAVİ

aylincimm bende senin kullandıgından kullanıyorumm ama bazen çok karın agrısı ve mide bulantısı yapıyor gerçi ben yeni kullanmaya başladımm sende de oluyormu.
barzeycim seninki trio yani üçlü set galiba.
benim aldığım bebek arabası ve anne kucağı(oto koltuğuda oluyomuş)
kodu CHİCCO DUO CT02.. 2008 MODEL GRİ-MAVİ
birde ardaşlar siz alışverişlere başladınızmı,neler aldınız bebişlerinize.

merhaba adaşım öncelikle geçmiş olsun aynı problem bendede var tansiyon ve plesanta gecen hafta hatta kanamam olmuştu 1 hafta istirahatdeydim yarın iş başı yapıcam allah izin verirse benim plesantadaki problemde aşağı doğru yerleşmiş doğuma kadar çok dikkat etmem gerekiyo ufak bi poşet bile taşımamam gerekiyomuş sürekli yatıyorum buda haliyle beni çok şişirdi ve normal doğum yapamıcakmışım tansiyona gelince benimde hep yüksek çıktığı için tuzu kestim iki günde bir idrarda protein bakılıyo banada ilaç başlayabilirlermiş gebelikte tansiyon yükselmesi çok önmeliymiş canım çok dikkat etmemiz gerekiyo sende tuzu kes faydasını görebilirsin

merheba arkadaşlar.iki gündür giremiyordum.yaptırdım kurtuldum.inşallah sonuçlarımda iyi çıkar.ama son dakikada dönüyodum doktorlar ikna etti sırnaşık şey

panikatakcığım merhaba kızın oluyomuş.hatırlıyosan ben sana demiştim.herşeyin hayırlısı gözün aydın inşallah dönmez bizim minnoşlar ilrleyen zamanlarda.ben renkli ultrasyona girdim onda tam olarak görünüyo.benim doktorum orasını bile ölçtü bi sorun varmı diye :) bu arada listeye kızımın adını da ekleyebilirsin.idil irem bebeğimin adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…