çok yanlış düşünüyorsun kimsenin kimseyle ilgli problem olmaz burda .. zaten hepimiz hamişiz niye birbirmizi üzmek isteyelim ki di mi.. çok talihsiz bi olay yaşadın büyütmeyelim lütfen cnmm yaa.. bak bende çoğu zaman bi şeyler yazıyorum ama kimse yanıtlamıyor.. bunda bozulma olmaz ki burda çok insan var paylaşım yapan vee kezban arkadaşımız sana kesinlikle sert çıkmadı emin ol üstüne de alınma bi şeylerden bak hamişsin bebişi düşün biz burdayız ve seninlede paylaşıyoruz herşeyi a.s.
seninle hiç bir sorunum yok arkadaşım kimseyle sorunum yok allaha şükür.ben senin için yazdım niye ısrar ediyosun isteyen olsa cevaplar..... diye zaten bu konunun benle ilgisi yok.ben izmirdeyim sadece aynı şeyler baydı demek istedim. ayrıca msjlarını bir kontrol et bakalım cevap vermişmiyim es geçmişmiyim. ben geçen günlerde takılı kalmadım.
seninle hiç bir sorunum yok arkadaşım kimseyle sorunum yok allaha şükür.ben senin için yazdım niye ısrar ediyosun isteyen olsa cevaplar..... diye zaten bu konunun benle ilgisi yok.ben izmirdeyim sadece aynı şeyler baydı demek istedim. ayrıca msjlarını bir kontrol et bakalım cevap vermişmiyim es geçmişmiyim. ben geçen günlerde takılı kalmadım.
Selam kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır..Ben daha iyi olmaya çalışıyorum..bu sıralar bayılmalarım çok arttı..oda geçecek inşallah...
bu arada kesinlikle solunuza yatmalısınız bebekleriniz hem daha iyi oksijen alıyor hemde daha güzel besleniyorlar...
Rabbim bebeklerinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin..öpüyorum hepinizi..
Selam kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır..Ben daha iyi olmaya çalışıyorum..bu sıralar bayılmalarım çok arttı..oda geçecek inşallah...
bu arada kesinlikle solunuza yatmalısınız bebekleriniz hem daha iyi oksijen alıyor hemde daha güzel besleniyorlar...
Rabbim bebeklerinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin..öpüyorum hepinizi..
KALMAMAN LAZIMDI Kİ ZATEN KEZBAN OLAYIN BENLE Bİ ALAKASI YOK CÜNKÜ...BAYDIYSA OZAMAN ÖYLE BİLMEDEN AYNI ŞEYLERİ YAZIP DURMA DEME...SÖYLEDİĞİM GİBİ SİTEDE VAR PROBLEM MESAJI İLETEMEDİM HATA VERDİ...[/QUOT
arzu bu konuyu daha fazla tartışmıycaam. zaten amacım eski konuları tartışmak değildi. senin bu buluşmaya takılı kalmamanı söylemeye çalıştım anlatamamışım son yazıyı da özellikli kırmızı renk görünce ben bu yazıyı yazdım sana.senin üstüne de hiç bir konuda suç atmadım.
BİR TARTIŞMA YAPMIYORUZ ZATEN..SEN NE KADAR SAKİN OLMAN GEREKİYORSA BENDE O KADAR SAKİN OLMAM LAZIM..İKİMİZDE MİNİKLERİMİZİ BEKLİYORUZ SIKINTILI GÜNLER GECİRİYORUZ..İKİMİZ DEİL HEPİMİZ HATTA...AMA BİR YAZIYI YAZARKEN KARŞIMIZDAKİNİN DE DURUMUNU DÜŞÜNMEMİZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..İSTERSEN YAZDIĞIN YAZIYI TEKRAR OKU..KALMAMAN LAZIMDI Kİ ZATEN KEZBAN OLAYIN BENLE Bİ ALAKASI YOK CÜNKÜ...BAYDIYSA OZAMAN ÖYLE BİLMEDEN AYNI ŞEYLERİ YAZIP DURMA DEME...SÖYLEDİĞİM GİBİ SİTEDE VAR PROBLEM MESAJI İLETEMEDİM HATA VERDİ...[/QUOT
arzu bu konuyu daha fazla tartışmıycaam. zaten amacım eski konuları tartışmak değildi. senin bu buluşmaya takılı kalmamanı söylemeye çalıştım anlatamamışım son yazıyı da özellikli kırmızı renk görünce ben bu yazıyı yazdım sana.senin üstüne de hiç bir konuda suç atmadım.
BİR TARTIŞMA YAPMIYORUZ ZATEN..SEN NE KADAR SAKİN OLMAN GEREKİYORSA BENDE O KADAR SAKİN OLMAM LAZIM..İKİMİZDE MİNİKLERİMİZİ BEKLİYORUZ SIKINTILI GÜNLER GECİRİYORUZ..İKİMİZ DEİL HEPİMİZ HATTA...AMA BİR YAZIYI YAZARKEN KARŞIMIZDAKİNİN DE DURUMUNU DÜŞÜNMEMİZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..İSTERSEN YAZDIĞIN YAZIYI TEKRAR OKU..
arzucuğum kezban arkadaşımız çok kötü bişeyler söylemedi sen çok alındın lütfen artık konuyu uzatmayalım niye bu kadar kızdığını anlamıyorum :uhm: bebişini düşün lütfen diyorum lütfennnn
KIZLAR KONULARDAN FARKLI OLARAK BİRAZ GÜLELİM İSTEDİM HEHEEE. ALIN SİZE HAMİLELİKLE İLGİLİ FIKRA :
Temel almanyada işçiyken karısından bir mektup gelir mektupta hamile olduğu yazılıdır temel düşünür sonra karısını arar ha pu çocuk nasıl olayi ben 2 yıldır memlekete gelmiyom ki der.
karısıda hani sen pağa bi fotagrafini gönderdiydinya ondan oldi der
temel sinirlenir - "ule kari o resim vesikalıktı..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?