2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İYİ HOŞ DİYORSUNDA CANIM BEN Mİ YAŞADIM OLAYI BEN ONUN YANINDA OLMAK İSTEDİM AMA NEDENSE BENİM ÜSTÜME KALDI...HEPİMİZİ ANLIYORUM HERKEZ STRESLİ AMA BU BİR DEİL KAÇ DEFA OLDU CANIM???

canım kezbancığım lütfen stres yokk a.s bebişler sevmiyor stresi teyzeleri yer onlarıı :teselli:

KALMAMAN LAZIMDI Kİ ZATEN KEZBAN OLAYIN BENLE Bİ ALAKASI YOK CÜNKÜ...BAYDIYSA OZAMAN ÖYLE BİLMEDEN AYNI ŞEYLERİ YAZIP DURMA DEME...SÖYLEDİĞİM GİBİ SİTEDE VAR PROBLEM MESAJI İLETEMEDİM HATA VERDİ...

barzeyciğim cnmm iyi olmana çok sevindim.. daha iyi haberleini bekliyoruz cnmm Şeniz

canım iyi olmana çok sevindim.. en kısa zamanda çok daha iyi olucaksın inşallah. herşey güzel olucak sen iyi ol yeterki. a.s.

bitanem hoşgeldin, birz daha iyi olmana sevindim.herşey zamanla daha da iyi olack,güzel haberlerini alacağız cnm inş.bayılmaların konusunda drla görüştün mü hiç?

barzeyciiiim özlemişiz seni. iyi olmana sevindim arkadaşım. daha da iyi olacak inşallah.
güzeldileklerin içinsağol arkadaşım.Şeniz

barzey canım hoşgeldin toparlanıyor olmana çok sevindim arkadaşım, olanlara rağmen sen güçlüsün mevlam neylerse güzel eyler..Hayırlısını diledim ben herşeyin en güzeli bu sanırım o zaman yıpransa da insan daha çabuk toparlanıyor senin sizin gibi..Hoşgeldin tekrardan canım benim..

canım arkadaşlarım noluyor böyle:sm_confused:
barzey canım hoşgeldin...allah daha çok iyilik versin sağlık versin ki bir an önce bedenen ve zihnen toplan..bayılmaların için geçmiş olsun canım..iyi bir kontrole gir bakalım..bize de haber ver merak ettirme..
Arzucum niye kendini üzüyorsun ben de msjlarını üstüste gördüm ve cevap ayzdım mesela..sen hiç bişeyi üstüne alınma güzelim..ayrıca sayfalar bazen öyle uzun oluyor ki kim kime cevap vermiş farketmiyorum bile..ben mesela hep unutuyorum birilerini mesela Petunya gelmiş hoşgelmiş ben yeni farkettim.a.s..:sm_confused:
hepimiz hormonlardan hafif alıngan olduk canım..üzme kendini ve bebeğini..takma kafana herşeyi...a.s.

Şiii hamiŞlerrr hepimis denen gibi bu zamanlarda hassasız ama arzucum kezbanında kötü maksatla birşey dediği yokki canım ama sanalda sadece paylaşımların yazıyla olduğu bir ortamdayız ve yanlış anlaşılmalar olabiliyor ne gerek varki zaten realde yeterince geriliyoruz olumsuz olaylarla karşılaşıyoruz..Gerilmeyelim boşu boşuna canlarım haksız mıyım?Şeniz

KIZLAR KONULARDAN FARKLI OLARAK BİRAZ GÜLELİM İSTEDİM HEHEEE. ALIN SİZE HAMİLELİKLE İLGİLİ FIKRA :
Temel almanyada işçiyken karısından bir mektup gelir mektupta hamile olduğu yazılıdır temel düşünür sonra karısını arar ha pu çocuk nasıl olayi ben 2 yıldır memlekete gelmiyom ki der.

karısıda hani sen pağa bi fotagrafini gönderdiydinya ondan oldi der

temel sinirlenir - "ule kari o resim vesikalıktı..."

arkadaşlar sakinn olunn bebişler var gerilmeyin lütfen. arzu sende konuyu bu kadar uzatma bence bebeğine yazık hayatım. kezbancım sende hayatım sakın stress yapma..

:roflol: ayy süperr harikaa yaaa çok yaşa sen havvacım yaa

Bu Arada Ben Takvimlerimizi Görüyorum Başka Gören Varmi Yaaa :)))

Hay Allahim Ya Ne Oldu Bu Siteye Böyle...

kızlar size doyum olmaz ben biraz ara veriyorum sıkıldım hava da çok güzel yarım saat sonra görüşürüz..Öpüyorum hepinizi ikişer kez biri sizi diğeri minikaları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…