2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaptın yine yapacağını kopardın bizi.çılgn anneeeee. bu arada rumuzunun anlamı ne çok merak ediyorum bir türlü fırsat bulup soramadım:uhm:

Kızlarrrrrrrrrrrrr,
Bu foruma sıkıntılarımızı paylaşıp çozumler bulmak için katıldık.
Güzellikleri de paylaşmak için elbette.

Zaten iş ve özel yaşamımızda uğraşılan bir çok konu varken
neden burayıda onlardan farklı bir çiçek bahçesine çevirmeyelim.

Havva fıkrana bayıldım.

İnanın sabahtan beri çok üzgünüm -yegenimle ilgili bir konuda- beni sizlerle konusmak konudan uzaklaştırıyor.
Bu hassas dönemlerimizde unutmayalım hepimiz hassasız.
Destek olalım kızlar biribirimize.

Gene bana ablalık ettirdiniz valla.
Beni sizlerle yaşıt hissettirin
tamam mı????????????????????????????

opuyorum hepinizi

Ya Pedicim Burlardaysan Bu Mesajimi Oku şimdi Internette Haberleri Okudum Corumda Kene Isirma Olaylari Artmiş Kendine Cok Dikkat Et Canimcim...habersiz Birakma Bizi...

KIZLAR Bİ SİTE BULDUM COK GÜZEL BURDAN İSTEDİĞİNİZ MÜZİK TİPİNİ SECİP DAHA SONRA İSTEDİĞİZ YILLARI BELİRLİYORSUNUZ O YILLARDAKİ POPÜLER ŞARKILARI CALIYO...ÖZELLİKLE KLASİK MÜZİK SEVENLER SÜPER MÜZİKLER VAR....
Buyrun site bu..
http://www.musicovery.com/

wrose canım, doğum tarihimiz 15 ağustos cinsiyetimiz erkek, oğluşumun adı da doruk olacak allah kısmet ederse. Bir arkadaşımız da doruk efe koyacaktı sanırım ne güzel adaş olacaklar

ben çıktım arkadaşlara.s.
hepinizi öpüyorum..miniklerinizi kokluyorum..Şeniz
kendinize dikkat edin yarın görüşürüz inşallah..hepinizden selam söyleyeceğim annemlere..a.s.Şeniz

kendinize dikkat edin yarın görüşürüz inşallah..hepinizden selam söyleyeceğim annemlere..a.s.Şeniz

iyi yolculuklar arkadaşım. kendine iyi bak yeğenime de tabiii. öpüuorum seni by

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA BEN SENİ DİĞER KONUDAKİ LİSTEMİZE EKLEDİM

Pediastrum Kusura Bakma Bi Yanlişlik Oldu Petunya Ya Yaziyodum Senden Alinti Yapmişim . Bu Arada Sana Hayirli Yolcuklar Kendine Ve Bebişine çookkk Iii Bakkk

evet haklısın :çok üzgünüm:
ama napiimm hayalsizde yaşanmaz ki.ne kadar zararlı şeyler varsa canım istiyor. kola - cips- çiğ köfte - salam - kekin pişmemiş hali - kızartmalar daha ne kadar zararlı şey varsaaaa :a015: sanki kuş misali gözümde uçuşuyorlar

yinede çok haklısın...6 aydır çok düzenli beslenmeye çalışıyorum...bunlardan uzak durmaya çalışıyorum.bazen oluyor bazen olmuyor.ama çok haklısın.bu düzenli beslenmeyi adet haline getirmeliyiz galiba.tşk

al bendende okadar cnm yaa şeytan dürtüyor ama bebiş iiçn katlanıyoruz valla neyseki çiğköftenin çaresi bulundu etsiz çüğköfte çıktı ama diğerlerine malesef çare yok:):):=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…