KIZLAR KONULARDAN FARKLI OLARAK BİRAZ GÜLELİM İSTEDİM HEHEEE. ALIN SİZE HAMİLELİKLE İLGİLİ FIKRA :
Temel almanyada işçiyken karısından bir mektup gelir mektupta hamile olduğu yazılıdır temel düşünür sonra karısını arar ha pu çocuk nasıl olayi ben 2 yıldır memlekete gelmiyom ki der.
karısıda hani sen pağa bi fotagrafini gönderdiydinya ondan oldi der
temel sinirlenir - "ule kari o resim vesikalıktı..."
hoşbulduk kızlar, teşekkür ederim ilginiz için
ben çıktım arkadaşlara.s.
hepinizi öpüyorum..miniklerinizi kokluyorum..Şeniz
kendinize dikkat edin yarın görüşürüz inşallah..hepinizden selam söyleyeceğim annemlere..Şeniz
kendinize dikkat edin yarın görüşürüz inşallah..hepinizden selam söyleyeceğim annemlere..a.s.Şeniz
wrose canım, doğum tarihimiz 15 ağustos cinsiyetimiz erkek, oğluşumun adı da doruk olacak allah kısmet ederse. Bir arkadaşımız da doruk efe koyacaktı sanırım ne güzel adaş olacaklar
ÖZGE nereye gidiyo???:1no2:
şehirdışınamı gidiyo aaa benim haberim yok valla güle güle özgecim nekadar kalıcanözge anneciğine gidiyor arkadaşım.yarın sabah foruma girecek
kendinize dikkat edin yarın görüşürüz inşallah..hepinizden selam söyleyeceğim annemlere..a.s.Şeniz
wrose canım, doğum tarihimiz 15 ağustos cinsiyetimiz erkek, oğluşumun adı da doruk olacak allah kısmet ederse. Bir arkadaşımız da doruk efe koyacaktı sanırım ne güzel adaş olacaklar
Sekerim ya,
sana yegenimi düsünerek hatırlatmam gereken bişi var
1) emzireceğin için sağlıksız gıdalardan uzak durmalıyız
2) yegenimle uzun yıllar birlikte yaşayabilmek için sağlıksız gıdalardan uzak durmak durumundayızzzzzzzz
optummmmmm
evet haklısın :çok üzgünüm:
ama napiimm hayalsizde yaşanmaz ki.ne kadar zararlı şeyler varsa canım istiyor. kola - cips- çiğ köfte - salam - kekin pişmemiş hali - kızartmalar daha ne kadar zararlı şey varsaaaa :a015: sanki kuş misali gözümde uçuşuyorlar
yinede çok haklısın...6 aydır çok düzenli beslenmeye çalışıyorum...bunlardan uzak durmaya çalışıyorum.bazen oluyor bazen olmuyor.ama çok haklısın.bu düzenli beslenmeyi adet haline getirmeliyiz galiba.tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?