2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA BEN SENİ DİĞER KONUDAKİ LİSTEMİZE EKLEDİM

hehehehehehe valla unvere cim pedi gidiyorum yazmış, sende hoşgeldin yazmışsın.karışıklık yapmışsın sanırım.ama okuyunca çok güldüm.2 tezat mesaj bu kadar birbirine uyar .... sırnaşık şey....

bu arada pedicim güle güle , yolun açık olsun....
petuunya hoşgeldin aramıza .Wrose cim haklı.az sonra listemize ekleyeceğpim senide...

unverecim hakikatende nicklerde benziyor.karıştırmamak elde değil....

al bendende okadar cnm yaa şeytan dürtüyor ama bebiş iiçn katlanıyoruz valla neyseki çiğköftenin çaresi bulundu etsiz çüğköfte çıktı ama diğerlerine malesef çare yok:):):=)

bennay cım sende az kilo alanlardansın galiba.zayıf görünüyorsun resminde...

Kızlar,
Ben haftaya görevlendirmem var o sebeple sizlerle yazısamayacagım.
Kendinize ve bebeklere çok iyi bakın
Beni merak etmeyin

sizi özleyeceğimmm

hoşcakalın

yaa evett çiğ köfteee dayanamıyorummm. kızlar birde bugün kullanıcı adımı aşerdimm. çilekkkkkkk tatlicadiarzu

unvere,ben-nay,panikatak merhabalar, hoşbulduk

eeeeeeeeeeee anlat biraz.nasıl geçti hamişlik şimdiye kadar.bizi sorarsan oooooooooooooooooooooooo sayfalar yetmiyor yaşadıklarımıza...oğlun kaç gr annesi????
seninle aramızda tam 1 hafta var canımm..kilo durumun nasıl.ayyy ne çok soru sordum.kızcağız bir merhaba dedi...bin soru işitti...kafamçokkarıştı yok bende çok şişme varda...kilo olayından mı diye araştırıyorum...
anket gibi herkese soruyorum burda....a.s. tekrar hoşgeldin aramıza

cnm ya evet herkez kilon iyi diyor ama doktora kalsaa 2 kilo fazlam varmış 61le kaldım 69 oldummm :) amannn hiçde rejim yapamıycağım napıyım valla :) hehe

yok bennaycım iyisin sen . 8 kg normal.bende 7 kg aldım.ellerim ayaklarım şişiyor...kilomla mı alakalı acaba

Kızlar,
Beni merak etmeyin

sizi özleyeceğimmm

hoşcakalın

NE GÖREVLENDİRMESİ NEREYE YAHUUU?? ÖZLETME KENDİNİİİİİ?
BU ARADA cnm çocuk doktoru arkadaşına sorabilir misin,bebişlerimize nsl biberon almalıyız? hep sölicem unutuyorum a.s.

yaa evett çiğ köfteee dayanamıyorummm. kızlar birde bugün kullanıcı adımı aşerdimm. çilekkkkkkk tatlicadiarzu

ay ben dayanamadım dün akşam çiğköfte yedim kızlarrrr,güvenilir bir yerden almış eşim,hep ordan alıyoruz zaten. bi şi olmaz herhalde di mi? :bbo:

Panikatakcım ve çilek79 tekrar hoşbulduk. Tabiki sorabilirsin canım sorun değil. Malesef 9 kilo kadar kilo aldım. Bacaklarımda henüz şişme olmadı ama ileriki aylarda olması muhtemeldir. Benim bacaklarımın yanları çok çatladı ama karnımda henüz çatlak yok.Haftaya kontrole gidicem oğluşumun kilosunu da o zaman yazarım.Benim son 2-3 haftadır akıntım var o canımı sıkıyordu ama bir kaç arkadaşda aynı sorunu yaşıyor sanırım okuyunca rahatladım dert etmiyorum şimdi.

Kızlar,
Beni merak etmeyin

sizi özleyeceğimmm

hoşcakalın

nereyeeeeeeeee şehirdışına mı gidiyosun sende:a015:. özleteceksin kendini bize.... kendine iyi bak oğluşuna da.......... döndüğünde 1 hafta daha büyümüş olacak oğluşun.

arkadaşlar ben 40 kilo ile hamile kaldım 12 kilo alarak 52 kilo oldum ama son bir aydır kilo artışım durdu bebeğim almış 20 gün içinde 110 gram ama ben kaldım

arkadaşlar ben 40 kilo ile hamile kaldım 12 kilo alarak 52 kilo oldum ama son bir aydır kilo artışım durdu bebeğim almış 20 gün içinde 110 gram ama ben kaldım

maşallah yeğenime,alsın tabii annesi kiloları ne güsel..sen almadım diye üzülüyor msn yoksa? keşke benim kilolarda dursa kafamçokkarıştı

yaa arada kaçamak oluyo napalım

evt zeynepcim yaptım walla kaçamak :) eşim almış,onlar yerken dayanamadım napıyım. yoksa başka bi şi yediğim yok ( hamile kaldıgımdan beri yemiyorum kokoreç falan,bitsin hamilelik sanemciğimin dediği gibi yicak 1 ekmek kokoreç :))))) ) :dance:

ohh yee tabi hayatım afiyet bal şeker olsun.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…