HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA BEN SENİ DİĞER KONUDAKİ LİSTEMİZE EKLEDİM
al bendende okadar cnm yaa şeytan dürtüyor ama bebiş iiçn katlanıyoruz valla neyseki çiğköftenin çaresi bulundu etsiz çüğköfte çıktı ama diğerlerine malesef çare yok:):):=)
evet haklısın :çok üzgünüm:
ama napiimm hayalsizde yaşanmaz ki.ne kadar zararlı şeyler varsa canım istiyor. kola - cips- çiğ köfte - salam - kekin pişmemiş hali - kızartmalar daha ne kadar zararlı şey varsaaaa :a015: sanki kuş misali gözümde uçuşuyorlar
yinede çok haklısın...6 aydır çok düzenli beslenmeye çalışıyorum...bunlardan uzak durmaya çalışıyorum.bazen oluyor bazen olmuyor.ama çok haklısın.bu düzenli beslenmeyi adet haline getirmeliyiz galiba.tşk
bennay cım sende az kilo alanlardansın galiba.zayıf görünüyorsun resminde...
unvere,ben-nay,panikatak merhabalar, hoşbulduk
unvere,ben-nay,panikatak merhabalar, hoşbulduk
ben çıktım arkadaşlara.s.
hepinizi öpüyorum..miniklerinizi kokluyorum..Şeniz
kendinize dikkat edin yarın görüşürüz inşallah..hepinizden selam söyleyeceğim annemlere..a.s.Şeniz
cnm ya evet herkez kilon iyi diyor ama doktora kalsaa 2 kilo fazlam varmış 61le kaldım 69 oldummm :) amannn hiçde rejim yapamıycağım napıyım valla :) hehe
Kızlar,
Ben haftaya görevlendirmem var o sebeple sizlerle yazısamayacagım.
Kendinize ve bebeklere çok iyi bakın
Beni merak etmeyin
sizi özleyeceğimmm
hoşcakalın
yaa evett çiğ köfteee dayanamıyorummm. kızlar birde bugün kullanıcı adımı aşerdimm. çilekkkkkkk tatlicadiarzu
eeeeeeeeeeee anlat biraz.nasıl geçti hamişlik şimdiye kadar.bizi sorarsan oooooooooooooooooooooooo sayfalar yetmiyor yaşadıklarımıza...oğlun kaç gr annesi????
seninle aramızda tam 1 hafta var canımm..kilo durumun nasıl.ayyy ne çok soru sordum.kızcağız bir merhaba dedi...bin soru işitti...kafamçokkarıştı yok bende çok şişme varda...kilo olayından mı diye araştırıyorum...
anket gibi herkese soruyorum burda....a.s. tekrar hoşgeldin aramıza
Kızlar,
Ben haftaya görevlendirmem var o sebeple sizlerle yazısamayacagım.
Kendinize ve bebeklere çok iyi bakın
Beni merak etmeyin
sizi özleyeceğimmm
hoşcakalın
ay ben dayanamadım dün akşam çiğköfte yedim kızlarrrr,güvenilir bir yerden almış eşim,hep ordan alıyoruz zaten. bi şi olmaz herhalde di mi? :bbo:
arkadaşlar ben 40 kilo ile hamile kaldım 12 kilo alarak 52 kilo oldum ama son bir aydır kilo artışım durdu bebeğim almış 20 gün içinde 110 gram ama ben kaldım
yaa arada kaçamak oluyo napalım
evt zeynepcim yaptım walla kaçamak :) eşim almış,onlar yerken dayanamadım napıyım. yoksa başka bi şi yediğim yok ( hamile kaldıgımdan beri yemiyorum kokoreç falan,bitsin hamilelik sanemciğimin dediği gibi yicak 1 ekmek kokoreç :))))) ) :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?