günaydınnnnnnnnnnnnn dünyanın en güzel anneleri ve onların birbirinden sevimli minikleriŞeniz
elvincim teşekkür ederim dikkat edeceğim kendime söz..aslicim evet annemler pek mutlu hazırlık yaptıkları kesin
UYKU konusuna gelince ben de gece çok kez dönüyorum ama nedense hep sırt üstü yatarken buluyorum kendimi uyandığımda..:uhm:aslında yanlış bir uyuma tarzıymış sırtüstü okudum ama ben öyle uyuyorum demek ki gece..sola yatarken bir bakıyorum sırtüstü olmuşum.:sm_confused:
siz nasıl yatıyorsunuz?
günaydın ağustos anneleriii...
kızlar ben bugün çok güzel bir rüya gördüm, hemen sizlerle paylaşmak isterim.:teytey:
rüyamda kızımı doğurmuşum, annemin kucağındaymış. bi uyanıyorum, annem diyor ki: maşallah kızım, torunum aynı senin gibi tombul tombul. Allah'ım inanamıyorum. Ben ne zaman doğurdum kızımı hiç hatırlamıyorum diyorum. Annem diyoki narkozun etkisiyle hiç bişey hatırlamaman normal diyor. Hemn kucağıma alıyorum kızımı. Allahım ne güzel bi duygu... Kızım aynı bana benziyor, tombul tombul yanakları var. Bilgilerini merak ediyorum. Kaç kilo doğdu, boyu kaç cm diyorum. Hemen kağıdı getiriyorlar. 4 kilo 100 gram doğmuş bebeğim. Boyuda 49 cm miş. Eşim geliyor o ara yanıma. Yaa bıyu kısaymış kızımızın anne uzun baba uzun kızım niye kısa olmuş diyor.Çok şaşırıyor :))
Allahım kızımı öpmeye doyamıyorum, o kadar tatlı bişey ki anlatamam...
Kızlar rüyamdan çok etkilendim yaaa...Çok güzel bir rüyaydı... Allahım rüyamdaki gibi bir doğum nasip etsin inşallah bana... Off tekrar uyumak, rüyanın devamını görmek istiyorum(((
SANEM canım yorma kendini fazla ayrıca akıntıları sorun yapma bendede bazen oluyo çok korkuyorum su gibi akıntı geliyo pantalon ıslanmadığı sürece problem yokmuş canımGÜNAYDIN ANNELER VE BEBİŞLERİ
ben kalachakra gibi güzel bi rüya görmedim.ama kabus gibi bi yolculuk geçirdim evden işe gelene kadar.anlatıyorummm...
dün çok merdiven inip çıktım.evdede biraz yoruldum.rahimimde hafif bir ağrı oldu dün.neyse biraz korktum ama öyle çok ve uzun süreli bir ağrı değildi.sabahta evden çıktım.arabama bindim.bi ıslaklık hissettim.ama akıntı gibi değildi.sanki sırılsıklam bi iççamaşırı giymişim gibiydi.
eyvah dedim.ya kanamam oldu, yada suyum geldi....ama 10 dk lık yok, bana 1 saat gibi geldi.allahım ne kabustu...bi ara otoban kenarına bile çekecektim arabayı.uygun değildi....
işe gelir gelmez doğru wc ye koştum.sıradan bir akıntıymış.miktarı biraz fazlaymış.ama kabus gibi bir gün başladı benim için.umarım herkesin günü çok güzel başlamıştır ve öyle devam eder....a.s.
Çilekcim az kaldı işyerinde artık yorulmıaksın :))) 10 gün sonra istifanı veriyorsun Ohhh ne güzell :)) ondan sonra evin keyfini çıkarırsın, uyku düzensizliğin kalmaz... Off çalışmayan ve çalışmayacak arkadaşlara bi imreniyorum ki kızlar sormayın....((
aynı duygular içindeyimmmmmmm benneyaptımki
bu arada panik ve wrose un takvimlarini görüyorum sadece son mesajlarında hayırdııııır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?