2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnnnnnnnn dünyanın en güzel anneleri ve onların birbirinden sevimli minikleriŞeniz
elvincim teşekkür ederim dikkat edeceğim kendime söz..aslicim evet annemler pek mutlu hazırlık yaptıkları kesin
UYKU konusuna gelince ben de gece çok kez dönüyorum ama nedense hep sırt üstü yatarken buluyorum kendimi uyandığımda..:uhm:aslında yanlış bir uyuma tarzıymış sırtüstü okudum ama ben öyle uyuyorum demek ki gece..sola yatarken bir bakıyorum sırtüstü olmuşum.:sm_confused:
siz nasıl yatıyorsunuz?

havvacım daha ilerdeki günlerde bu rüyalar sıklaşacakmış..ve ne güzel değil mi rüyada olsa da gerçekmiş gibi o an yaşıyorsun ben seviyorum öyle güzel rüyları..:dance:
allah rüyandaki kadar güzel nasip etsin her aşamasını bebişini..inşallah o günleri de göreceğiz...Şeniz

bende sırt üstü yatınca belim ağrıyor çok nedense yan yatıyorum ya sağa yaa sola yatıtorum cnmmm aynı yerde sabit istesemde kalmıyorum ayağım uyuşuyo çok

Amin dileklerine canım.
Çok güzel bir rüya, Allah hepimize boyle sağlıklı ve güzel bebekler doğurmak nasib etsin.

günaydın güzell anneler ve bebişleri a.s.
hepinizi öpüyorum kızlarrr :sm_cool:

havvacığım inş rüyandaki gibi olur herşey cnmm ve tatlı kızını sağlıkla kucağına alırsın bi tanemm Şeniz

GÜNAYDIN ANNELER VE BEBİŞLERİ

ben kalachakra gibi güzel bi rüya görmedim.ama kabus gibi bi yolculuk geçirdim evden işe gelene kadar.anlatıyorummm...

dün çok merdiven inip çıktım.evdede biraz yoruldum.rahimimde hafif bir ağrı oldu dün.neyse biraz korktum ama öyle çok ve uzun süreli bir ağrı değildi.sabahta evden çıktım.arabama bindim.bi ıslaklık hissettim.ama akıntı gibi değildi.sanki sırılsıklam bi iççamaşırı giymişim gibiydi.
eyvah dedim.ya kanamam oldu, yada suyum geldi....ama 10 dk lık yok, bana 1 saat gibi geldi.allahım ne kabustu...bi ara otoban kenarına bile çekecektim arabayı.uygun değildi....
işe gelir gelmez doğru wc ye koştum.sıradan bir akıntıymış.miktarı biraz fazlaymış.ama kabus gibi bir gün başladı benim için.umarım herkesin günü çok güzel başlamıştır ve öyle devam eder....a.s.

günaydın güzel annişler ve minik melekleria.s.ayy bu haftada ne çabuk bitti böyle pazartesi iş başı yapıcam evdeyken nasıl geçti vakit böyle yaw anlamadım.HAVVA cım çok güsel rüyan insan çok etkisinde kalıyo dimi bende oğlumu doğurduğumu görmüştüm çok etkilenmiştim.KIZLAR bende sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum ama çok dönüyorum ve sık wc ye kalkıyorum ama sol tarafa yatma konusunda çok ısrarcıyım sırtüstü yattığımda bilinçaltıma öyle yerleşmişki gözlerimi hemen açıveriyorum tekrar sola dönüyorum..

SANEM canım yorma kendini fazla ayrıca akıntıları sorun yapma bendede bazen oluyo çok korkuyorum su gibi akıntı geliyo pantalon ıslanmadığı sürece problem yokmuş canım

pediciğim cnmm benim ne güzel annene gidiyorsun ne büyük bi mutluluktur hem senin hemde annen için .. yolda dikkat et kendine bitanem bebişinede iyi bak yerimseniben
bizdende selam söyle anneye a.s.

aynı duygular içindeyimmmmmmm benneyaptımki

tünaydııııııııın? arkadaşlarım ve minik yeğenlerim.

kalachakra çok güzel bir rüya görmüşsün.uyanmak istemediğine eminim. babasına da bak4,5 kilo bebeği ulmuş boyu kısa diyoooooor. inşallah böyle nur topu gibi bir kızın olur bitanesi.....

panikciim geçmişolsun canım.allahtan sadece korkulu bir anı olarak kalmış yaşadıkların. dikkat et kendine en azından önümüzdeki 2 ayı hayırlısıyla bitirelim hepimiz sağ salim inşalllah

pedi ve çilek ben degündüzleri sola yattığım için gece sağa yatıyorum. aslında dr sürekli sola yat dedi.
sırt üstü hiç yatmayın ne olurrrr bebeğe giden ve onu besleyen kan damarına baskı uygulanıyormuş bebeğimiz beslenemez miş.... sağda da an damar ezildiği için sola yat diyorlar.bir de dönerken kalkıp,oturup yan dönmeye alışalım o zaman kordon dolanması yaşamazmışız....

arkadaşlar herkese merhaba benimde oğlum tam 25 haftalık oldu bugün.bende kalachakra gibi bende bugün doğum yaptığı gördüm. normal doğumdan çok korkuyorum ama bebeğimi normal doğurmuşum rüyamda elime aldım minicik çok tatlıydı allah hepimize inşallah kolaylıkla sağlıklı doğumlar yapmak bebişerimizi kucağımıza almak nasip etsin

bu arada panik ve wrose un takvimlarini görüyorum sadece son mesajlarında hayırdııııır

Sanemcim, aynı endişeleri bende yaşadım, sanırım bizler çok pinpirikliyiz herseyden korkar olduk... Bazen diyorum kendime önceden böyle teknoloji mi varmış, annemizin anneleri son güne kadar bağda bahcede tarlada tapanda çalışırmış, hatta çalıştıkları yerde bile doğum yapanlar olurmuş.. Turp gibide çocuklar doğururmuş..Ozamanlar ikili, üçlü, ultroson, şeker testi falan mı varmış... Bunları düşününce kendime çok kızıyorum... Kasevetsiz olmak gerekiyor sanırım ama olamıyorum.... Herkes bugünler daha iyi günleriniz , hele bebeklerinizi bi dünyaya getirin o zaman asıl sıkıntılar başlıcak diyorlar.O zaman kafayı toptan yeriz herhalde... En azondan ben bu pinpirikliliğimle öyle olurum sanırım...:)))

canım arkadaşlarım valla bende sırtüstü yatmak istemiyorum ama öyle uyanınca anlıyorum yattığımı..inşallah bişey olmaz.gerçi hareketlerimiz aynen devam bu da sağlık belirtisidir dedi doktorum bana..yani hareketli oluşu iyi bir şeymiş bebişlerin...a.s.bu içimi rahatlatıyor çok şükür...çorumda tahlillerimi yaptıracağım o zaman belki bir doktor daha görür ondan da bilgi alırım..yerimseniben

arzucum ben istanbulda olmadığımdan bu konuya katılamıyorum..ama demek ki buluşabilecek yok ki cevap veremediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…