2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya aslında çok haklısın. ama işte şimdi bu kadar teknoloji varken faydalanmamak mümkün olmuyo. bazen diyorum ki eşimin yerinde olsam kafayı yemiştim ben de biraz fazla pinpirikliyim şuram ağrıdı ayağım şişti hiç bitmiyo derdim. canım benim hiç sesini çıkarmıyoo ama sanırım ikinci çocuğu kolay kolay düşünmezsırnaşık şey

kızlar en iyi yatış şekli bizler için sol tarafa yatmakmış bebişmizde o zaman daha rahat oksijen alıyormuş benim belimde sorun olduğu için zaten en rahat yan yatabiliyorum hatta iki bacağımın arasına yastık alıyorum öylede rahat oluyor sizde deneyin isterseniz

evet haklısın dr um beni bu konuda korkuttu galibaaaa jeyyar
havva gibi ben de beynime öyle bir yerleitirmişim ki düz yatınca hemen kalkıp dönüyorum ama dr a sağa yattığımı söylemedim yerimseniben

bende bende bende ............................

Wrose cim bizde izine çıkınca keyif yaparız.zaten listem hazır benim.
doğum öncesi
1- geç kalkmak...
2- geç yatmak...
3-gezmek, dolaşmak
4- ayaklarımı uzatıp dondurma yerken tv deki kadın programlarını izlemek
5- günlere gitmek
6- yüzmek vs vs vs

doğum sonrası
1-bolbol salam, sakatat yemek ((((((((((((
2-bebişimle ilgilenmek
3-sürekli yatmak vs vs

listem çok uzunda bunlar ilk aklıma gelenler

ewet ewet liste uzayabilir ama bunlar bile yeterli :teytey: :dance: :teytey:
inş o günler çabuk gelir cnmm

Kizlar Buluşma Diyorumm Bişey Dediğiniz Yok Iptal Mi Ediyorsunuz...birinizde Bişey Yazin Yaaa

arzu neden bu kadar ısrar ediyosun kiCADIARZU gelmek isteyen olsa yazardı zaten...
herkes işinde gücünde çalışıyor arta kalan zamanda demekki kendilerine anca yetebiliyorlar. bence bırak artık şu buluşma işini 3 kez aynı şeyi ard arda yazmışsın başka konular bul bence arkadaşıma.s

sana katılıyorum arkadaşım bende yastıklarla atıyorum uzu süredir ancak öyle rahat ettim

Sekerim ya,
sana yegenimi düsünerek hatırlatmam gereken bişi var
1) emzireceğin için sağlıksız gıdalardan uzak durmalıyız
2) yegenimle uzun yıllar birlikte yaşayabilmek için sağlıksız gıdalardan uzak durmak durumundayızzzzzzzz

optummmmmm

mrb güsel anneler ve yeğenlerimmmmmmm
bugün hava sıcak epeyce sanırım,evde olmama rağmen bunaldım.
gününüz güsel ve mutlu geçsin :teytey: a.s.

ewet ewet liste uzayabilir ama bunlar bile yeterli :teytey: :dance: :teytey:
inş o günler çabuk gelir cnmm

gelecek o günler arkadaşlar az kaldıııııııı,sabredin biraz daha. sonra da benim gibi işimi özlediiiiiiim diye haykırırsınız. tabii bebekler varken bunu diyebilirmiyim bilmiyorum o zaman herhalde kurtarın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye bağırabilirim diken diken olmuş saçlarla:1no2:

Öncelikle sanırım yanlış oldu ben bir kez gönderdedim sayfa hata verdi geri döndüm tekrar yolladım 3 defa yollanmasının nedeni bu...Ayrıca ne oldu kezban bi sorun mu var böyle sert bi cıkış yapmışın?? sorun neyse konuşarak çözebiliriz sanırım eğer bir sorun varsa...ayrıca bunda ısrarcı falan değilim fikir bende de cıkmadı...zaten iki gündür bi sorun var sizlerde bana karşı nedeninide anlayamadım yazdığım yazılara cevap verilmiyor verilenlerde kısa ve kestirip atılan cevaplar..bu arada gecen günkü olay yüzündense bu tavrın ben senin yanında olmak istedim senin üzülmeni istemedim yani..umarım yanlış anlaşılmamışımdır..sonucta sanal ortam...kimseye güvenmemek gerekir...hepinize tekrar söylüyorum benimle ilgili bir sorunu olan varsa acıklasın konuşalım paylaşalım sorun neyse...

havvacım , petunta ikinizde güsel rüya görmüşsünüz,hayır olsun in.uyanmak zor olmuştur tabii.. inşallah nur topu gibi sağlıklı,herşeyi tam cadımız gelir havvacım,e bir de aslan geliyor petunyadan :)

sanemcim geçmişolsun canım.neyseki bi şi deilmiş,benimde akıntılarım çoğaldı,ben de bazen lavaboya gidipkontrol ediyorum. endişe yapma kendine cnmcım,hem sana hem bebişine yazık..inşllah kalan şu günler hayırlısı ile atlatılack cnm

özgecim,zeynepcim ben de geceleri ne tarafa yatacağımı şaşırıyprum,hangi tarafa yatarsam o tarafımın kalça kemiği ağrıyor. bütün gece dön dur walla. zırt pırt tuvalete de kalkıyorum,artık hang pozisyonda uyanacağımı ben de kestiremiyorum :))))

slm kızlar herkez ve bebıslerımız ıyıdır ins panıkatakcım banada bazen oluyor dedıgın gıbı ozellıkle dısarda oldugumuzda cok korkuyorum ıslaklık hıssettıgımde bın once kendımı wc atmak ıstıyorumm anladıgım kadarıyla o endıse sanırım hepımızde var yatıs pozusynuna gelınce ya bende yuzu koyun yatması cok hosuma gıdıyor yatmak ıstemesemde ılkın sola yatıyorum ama uyuandıgımda yuzu koyunbuluyrum kendımı napcaz boylee bılmıyorum

bu arada petunya hoşgeldin cnm aramıza,sağlıkla oğluşunu kucağına alırsın cnm,bir yeğen daha oldu listemizde :)))

çok yanlış düşünüyorsun kimsenin kimseyle ilgli problem olmaz burda .. zaten hepimiz hamişiz niye birbirmizi üzmek isteyelim ki di mi.. çok talihsiz bi olay yaşadın büyütmeyelim lütfen cnmm yaa.. bak bende çoğu zaman bi şeyler yazıyorum ama kimse yanıtlamıyor.. bunda bozulma olmaz ki burda çok insan var paylaşım yapan vee kezban arkadaşımız sana kesinlikle sert çıkmadı emin ol üstüne de alınma bi şeylerden bak hamişsin bebişi düşün biz burdayız ve seninlede paylaşıyoruz herşeyi a.s.

arzucum kımsenın sana tavır falan aldıgını zannetmıyorum bosu bosuna kendınıde bebegınıde uzme canım hepımız hamıleyız ve bıraz daha alınganız canım takma kafanaa

seninle hiç bir sorunum yok arkadaşım kimseyle sorunum yok allaha şükür.ben senin için yazdım niye ısrar ediyosun isteyen olsa cevaplar..... diye zaten bu konunun benle ilgisi yok.ben izmirdeyim sadece aynı şeyler baydı demek istedim. ayrıca msjlarını bir kontrol et bakalım cevap vermişmiyim es geçmişmiyim. ben geçen günlerde takılı kalmadım.

Selam kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır..Ben daha iyi olmaya çalışıyorum..bu sıralar bayılmalarım çok arttı..oda geçecek inşallah...
bu arada kesinlikle solunuza yatmalısınız bebekleriniz hem daha iyi oksijen alıyor hemde daha güzel besleniyorlar...
Rabbim bebeklerinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin..öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…