Sanemcim, aynı endişeleri bende yaşadım, sanırım bizler çok pinpirikliyiz herseyden korkar olduk... Bazen diyorum kendime önceden böyle teknoloji mi varmış, annemizin anneleri son güne kadar bağda bahcede tarlada tapanda çalışırmış, hatta çalıştıkları yerde bile doğum yapanlar olurmuş.. Turp gibide çocuklar doğururmuş..Ozamanlar ikili, üçlü, ultroson, şeker testi falan mı varmış... Bunları düşününce kendime çok kızıyorum... Kasevetsiz olmak gerekiyor sanırım ama olamıyorum.... Herkes bugünler daha iyi günleriniz , hele bebeklerinizi bi dünyaya getirin o zaman asıl sıkıntılar başlıcak diyorlar.O zaman kafayı toptan yeriz herhalde... En azondan ben bu pinpirikliliğimle öyle olurum sanırım...:)))
canım arkadaşlarım valla bende sırtüstü yatmak istemiyorum ama öyle uyanınca anlıyorum yattığımı..inşallah bişey olmaz.gerçi hareketlerimiz aynen devam bu da sağlık belirtisidir dedi doktorum bana..yani hareketli oluşu iyi bir şeymiş bebişlerin...a.s.bu içimi rahatlatıyor çok şükür...çorumda tahlillerimi yaptıracağım o zaman belki bir doktor daha görür ondan da bilgi alırım..yerimseniben
bende bende bende ............................
Wrose cim bizde izine çıkınca keyif yaparız.zaten listem hazır benim.
doğum öncesi
1- geç kalkmak...
2- geç yatmak...
3-gezmek, dolaşmak
4- ayaklarımı uzatıp dondurma yerken tv deki kadın programlarını izlemek
5- günlere gitmek
6- yüzmek vs vs vs
doğum sonrası
1-bolbol salam, sakatat yemek((((((((((((
2-bebişimle ilgilenmek
3-sürekli yatmak vs vs
listem çok uzunda bunlar ilk aklıma gelenler
Kizlar Buluşma Diyorumm Bişey Dediğiniz Yok Iptal Mi Ediyorsunuz...birinizde Bişey Yazin Yaaa
Kizlar Buluşma Diyorumm Bişey Dediğiniz Yok Iptal Mi Ediyorsunuz...birinizde Bişey Yazin Yaaa
kızlar en iyi yatış şekli bizler için sol tarafa yatmakmış bebişmizde o zaman daha rahat oksijen alıyormuş benim belimde sorun olduğu için zaten en rahat yan yatabiliyorum hatta iki bacağımın arasına yastık alıyorum öylede rahat oluyor sizde deneyin isterseniz
Wrose cim bizde izine çıkınca keyif yaparız.zaten listem hazır benim.
doğum öncesi
1- geç kalkmak...
2- geç yatmak...
3-gezmek, dolaşmak
4- ayaklarımı uzatıp dondurma yerken tv deki kadın programlarını izlemek
5- günlere gitmek
6- yüzmek vs vs vs
doğum sonrası
1-bolbol salam, sakatat yemek((((((((((((
2-bebişimle ilgilenmek
3-sürekli yatmak vs vs
listem çok uzunda bunlar ilk aklıma gelenler
ewet ewet liste uzayabilir ama bunlar bile yeterli :teytey: :dance: :teytey:
inş o günler çabuk gelir cnmm
Öncelikle sanırım yanlış oldu ben bir kez gönderdedim sayfa hata verdi geri döndüm tekrar yolladım 3 defa yollanmasının nedeni buarzu neden bu kadar ısrar ediyosun kiCADIARZU gelmek isteyen olsa yazardı zaten...
herkes işinde gücünde çalışıyor arta kalan zamanda demekki kendilerine anca yetebiliyorlar. bence bırak artık şu buluşma işini 3 kez aynı şeyi ard arda yazmışsın başka konular bul bence arkadaşıma.s
Öncelikle sanırım yanlış oldu ben bir kez gönderdedim sayfa hata verdi geri döndüm tekrar yolladım 3 defa yollanmasının nedeni bu...Ayrıca ne oldu kezban bi sorun mu var böyle sert bi cıkış yapmışın?? sorun neyse konuşarak çözebiliriz sanırım eğer bir sorun varsa...ayrıca bunda ısrarcı falan değilim fikir bende de cıkmadı ...zaten iki gündür bi sorun var sizlerde bana karşı nedeninide anlayamadım yazdığım yazılara cevap verilmiyor verilenlerde kısa ve kestirip atılan cevaplar..bu arada gecen günkü olay yüzündense bu tavrın ben senin yanında olmak istedim senin üzülmeni istemedim yani..umarım yanlış anlaşılmamışımdır..sonucta sanal ortam...kimseye güvenmemek gerekir...hepinize tekrar söylüyorum benimle ilgili bir sorunu olan varsa acıklasın konuşalım paylaşalım sorun neyse...
Öncelikle sanırım yanlış oldu ben bir kez gönderdedim sayfa hata verdi geri döndüm tekrar yolladım 3 defa yollanmasının nedeni bu...Ayrıca ne oldu kezban bi sorun mu var böyle sert bi cıkış yapmışın?? sorun neyse konuşarak çözebiliriz sanırım eğer bir sorun varsa...ayrıca bunda ısrarcı falan değilim fikir bende de cıkmadı ...zaten iki gündür bi sorun var sizlerde bana karşı nedeninide anlayamadım yazdığım yazılara cevap verilmiyor verilenlerde kısa ve kestirip atılan cevaplar..bu arada gecen günkü olay yüzündense bu tavrın ben senin yanında olmak istedim senin üzülmeni istemedim yani..umarım yanlış anlaşılmamışımdır..sonucta sanal ortam...kimseye güvenmemek gerekir...hepinize tekrar söylüyorum benimle ilgili bir sorunu olan varsa acıklasın konuşalım paylaşalım sorun neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?