2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm üzülmüyorumda sanki ben almayınca bebeğimde almıyormuş gibi geliyo yada iyi beslenemiyormuşum gibi sanki

arkadaşlar ben 40 kilo ile hamile kaldım 12 kilo alarak 52 kilo oldum ama son bir aydır kilo artışım durdu bebeğim almış 20 gün içinde 110 gram ama ben kaldım

yaa bende 51 kiloydum şimdi 62 olmuşum. çok kilo aldım diyip duruyorum bebeğimde 500 gr olmuş. eşim diyoki o kadar ağırlığın sadece yarım kilosumu kızım mış :roflol:

yok cnm üzülmüyorumda sanki ben almayınca bebeğimde almıyormuş gibi geliyo yada iyi beslenemiyormuşum gibi sanki

öle düşünme cnm aslında şimdiden sonra bzim deil bebebklerimizin alması doğru olan,keşke benim de bebeğim alsa sadece ..ama bana da yarıyo walla yediklerim :)
maşallah hepsine takma kafanı,bebeğin kilo aldığına göre senin yediklerin ona yarıyor ne güzel :)

elvinciiim bir sepet süslemişler yanında da set olarak altın yastığı yorganı şeker sepeti filan var özellikle aklıma geldin annenle bir bakarsınız

yaa bende 51 kiloydum şimdi 62 olmuşum. çok kilo aldım diyip duruyorum bebeğimde 500 gr olmuş. eşim diyoki o kadar ağırlığın sadece yarım kilosumu kızım mış :roflol:

:dance:cnm benimde ayın 25 inde gittiğimde 660 gramdı kızım bende çok zayıftım diye kilom çok abes durmuyor ama artık hiç rahat haraket edemiyorum benim eşimde işi için vinç yaptırdı hayırlı olsun diyenlere mecburdum git gide şişiyor karıcığım diyor :dance:sırnaşık şey

meslimina ve diğer annecikler organik ürün arayanlar gitti gidiyorda birkaç tane var.bakmak isterseniz diye söliyim dedim :)

merhaba arkadaşlar ve tatlı bebişleriii, yeni geldim doktordan şeker yüklemesi yapıldı, ailemde herkeste şeker olduğu için direk 100gr lık yükleme yapıldı ve 3 kere saat başı kan alındı değerlerden biri bozuk çıktı yani ikinci saat 155' in altında çıkması gerekirken benim 162 çıktı doktor, eğer hepsinde bozukluk olsaydı ya insülin verecektim ya da dahiliyeye sevk edicektim ama gerek yok şimdilik dedi, diyete çok dikkat etmen gerekiyor tatlı ihtiyacını sadece meyveden karşıla, hamur işi, kalorili yiyecekleri kes, bol yürüyüş yap dedi biraz moralim bozuldu gerçi çok yüksek çıkmadığına sevindim ama benim canım şimdiden dondurma istiyor nasıl dikkat edicem yaa,..

eşin haklı zeynepciim aldığımız kilolar kendimize ama bir şey daha var bebeğin suyu da bebek kadar ağırlıkta oluyor. bu durumda 1 kilosu bebişin gerisi seninyerimseniben

ayrıca ultrasonda kızımı gördüm ağzını açık kapatıyordu çok komikti, saçları çıkmaya başlamış acaba ondan mı boğazımda 2 gündür acayip bir yanma oluyor,

ayrıca ultrasonda kızımı gördüm ağzını açık kapatıyordu çok komikti, saçları çıkmaya başlamış acaba ondan mı boğazımda 2 gündür acayip bir yanma oluyor,

saçı çıkıyor diye olabilir cnmcım,ay yerim ben o ağzını onun maşallah yeğenime,ben de görmek istiyoru kızımı yaaaa :) 4 boyutluya girmek istiyorum bende.

canım yaa geçmişolsun üzme kendini benim yüksek çıktıyaaa diyetteyim işte açlıktan ölüyorum dediğin gibi canım deli gibi tatlı istiyor engelliyorum kendimi mecburen senin bişeyin yokmuş dikkat edriz şurda ne kaldı ki?

büyük geçmiş olsun cnmm.. herşeyden önemlisi senin ve bebişin sağlığı cnmm ewet zor olacak ama dikkat edeceksin hem o kadar yüksek çıkmamış di mi benimde canım çok şey istiyoo amaaaaa yasakkelime

nilalcim ayrıca geçmiş olsun cnmm.. zor olur can tatlı isterken yiyememek,ama hayırlısı ile geçecek bebişin sağlıkla kucağında olacak,sen de tatlı yiyeceksin cnmcım :)

saçı çıkıyor diye olabilir cnmcım,ay yerim ben o ağzını onun maşallah yeğenime,ben de görmek istiyoru kızımı yaaaa :) 4 boyutluya girmek istiyorum bende.

bende nasıl özledim oğlumu yaa :asigim: nasıl bekleyecem 15 gün bilmiyorum senağlama

elvinciim bende açamadım yaaaaaa beceremedim herhalde birdaha deniyceem sende bir bak temmuzların hazırlıklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…