aylincimm bende senin kullandıgından kullanıyorumm ama bazen çok karın agrısı ve mide bulantısı yapıyor gerçi ben yeni kullanmaya başladımm sende de oluyormu.
birde ardaşlar siz alışverişlere başladınızmı,neler aldınız bebişlerinize.
merhaba adaşım öncelikle geçmiş olsun aynı problem bendede var tansiyon ve plesanta gecen hafta hatta kanamam olmuştu 1 hafta istirahatdeydim yarın iş başı yapıcam allah izin verirse benim plesantadaki problemde aşağı doğru yerleşmiş doğuma kadar çok dikkat etmem gerekiyo ufak bi poşet bile taşımamam gerekiyomuş sürekli yatıyorum buda haliyle beni çok şişirdi ve normal doğum yapamıcakmışım tansiyona gelince benimde hep yüksek çıktığı için tuzu kestim iki günde bir idrarda protein bakılıyo banada ilaç başlayabilirlermiş gebelikte tansiyon yükselmesi çok önmeliymiş canım çok dikkat etmemiz gerekiyo sende tuzu kes faydasını görebilirsin
merheba arkadaşlar.iki gündür giremiyordum.yaptırdım kurtuldum.inşallah sonuçlarımda iyi çıkar.ama son dakikada dönüyodum doktorlar ikna etti sırnaşık şey
bu ilacı ben önceden gündüz içiyordum gerçekten mide bulantısı yapıyordu, ama 15 gündür akşam yatmadan önce içiyorum, aç karnına içiyo oluyorum ve o kadar mide bulantısı yapmıyo artık...
gerçi her sabah bir posta mide bulantısı geçiriyorum ama, gün içinde yok en azındann.
alışveriş işine dün başlamış olduk aslında anneanneden, babaanneden, teyze ve haladan ufak tefek şeyler geliyodu ama biz ilk defa bebeğimize bişey aldıkk işte oda bebek arabası:)
sgselcuk hoşgeldiin.
çook geçmiş olsuunn. iyi sonuçlarınıda alıcaksın inşallaaaahhh..
merheba arkadaşlar.iki gündür giremiyordum.yaptırdım kurtuldum.inşallah sonuçlarımda iyi çıkar.ama son dakikada dönüyodum doktorlar ikna etti sırnaşık şey
günaydııııııın, güzel pazarlaar herkese:))
dün hava çok güzeldi, bi dünya yer dolaştık..
hem gezmek istiyorum hem araba tutuyo beni.. halim çok komikti eşim diyo ki aylin çıkmayalım bak yine kötü olcaksın, yok yok olmıcam dedimm daha arabaya bindik 500 mt sonra midem bulandı..
ama azimle eve döönmedimm:)
maskodaki bebek odası satan yerlere baktık, ne kadar pahalıymış heryerleeerr.
inanmazsınız ama hem zevkime uygun hemde fiyatı uygun çilekte buldum:))
daha ilerleyen zamanlarda Allah kısmet ederse alırız o odayı..
dün dr kontrolum vardı.
ya korkuyorum plesantamın büyük olması ilerde başıma dert açıcak mı acaba??
dr tek sıkıntımız belki normal doğum yapamazsın dedi..
tansiyonumda yüksek çıktı düün.
15-10 çıktı ölçtüklerinde.
hamilelik için yüksekmiş.
bu hafta hergün ölçtürücem eğer hep yüksek çıkarsa ona göre tedavi önericekler...
sadece dr biraz sorunlu bir hamileliğimiz var ama sen bunu aşarsın dedi bana, bende aşarım dedim tabii yaa..
vucudum su tutuyor birde günde 3 lt su içiyorum, içiyorum ama dışarı atamıyorum:))
hepsi kalıyooo, o zamanda balon gibi şişiyoruum:))
aslında neler atlattık bunlar hiiiç dokunmuyor bana:))
bebiş gayet iyi, büyümüş her organı hareketi net olarak anlaşılıyor artık..
işte böyle kızllaaarrr, şimdilik çıkıyoruum , sevgiler herekeseee
sgselçukcum hayırlısı ile ii sonuçlar gelecek,içini ferah tut a.s.
günaydddııın.
iyi haftalar kızlaaarrrr...
nasıl geçti hafta sonu, bebişleriniz ve anneler iyiler mii??[/QUO
günaydın .sanada iyi haftalar canım
bugün ssat 11 de randevumuz var doktor ile bakalım o zaman bebişlerin nasıl olduğunu göreceğiz
günaydııııııın, güzel pazarlaar herkese:))
dün hava çok güzeldi, bi dünya yer dolaştık..
hem gezmek istiyorum hem araba tutuyo beni.. halim çok komikti eşim diyo ki aylin çıkmayalım bak yine kötü olcaksın, yok yok olmıcam dedimm daha arabaya bindik 500 mt sonra midem bulandı..
ama azimle eve döönmedimm:)
maskodaki bebek odası satan yerlere baktık, ne kadar pahalıymış heryerleeerr.
inanmazsınız ama hem zevkime uygun hemde fiyatı uygun çilekte buldum:))
daha ilerleyen zamanlarda Allah kısmet ederse alırız o odayı..
dün dr kontrolum vardı.
ya korkuyorum plesantamın büyük olması ilerde başıma dert açıcak mı acaba??
dr tek sıkıntımız belki normal doğum yapamazsın dedi..
tansiyonumda yüksek çıktı düün.
15-10 çıktı ölçtüklerinde.
hamilelik için yüksekmiş.
bu hafta hergün ölçtürücem eğer hep yüksek çıkarsa ona göre tedavi önericekler...
sadece dr biraz sorunlu bir hamileliğimiz var ama sen bunu aşarsın dedi bana, bende aşarım dedim tabii yaa..
vucudum su tutuyor birde günde 3 lt su içiyorum, içiyorum ama dışarı atamıyorum:))
hepsi kalıyooo, o zamanda balon gibi şişiyoruum:))
aslında neler atlattık bunlar hiiiç dokunmuyor bana:))
bebiş gayet iyi, büyümüş her organı hareketi net olarak anlaşılıyor artık..
işte böyle kızllaaarrr, şimdilik çıkıyoruum , sevgiler herekeseee
slm en güzel haberi en sona saklamışsın.dikkat et kendine canım.tansiyonu ihmal etme.
:sm_cool:yoğun ve yorucu bir haftasonundan sonra herkese merhabalarrrrrrrrrrrr....:sm_cool:
sgselçuk: merhaba canım.inşallah sonuçların çok güzel çıkar arkadaşım.bende bekleyenlerdenim...benneyaptımki
mavigun-82 hoşgeldin canım aramıza.
kalachakra: sen nasılsın.amniosentez oldunmu canım...seni merak ettim.moralini bozma.tüm hafta öyle geçer yoksa...
elagözlüm: bebişlerimize iiyi bak annesi...onları çoookk öptüm
ve tosbaacım sanada günaydın .anlayamadım plesantadaki sorunun nedir.şimdi hep senle beraber gidiyoruz yaaa.sana ne olursa banada o oluyor.:uhm: .bari önceden öğreneyim.artık alıştım testlerin riskli bölümlerinde yer almaya çünkü.
öptüm hepinizi.
:sm_cool:yoğun ve yorucu bir haftasonundan sonra herkese merhabalarrrrrrrrrrrr....:sm_cool:
sgselçuk: merhaba canım.inşallah sonuçların çok güzel çıkar arkadaşım.bende bekleyenlerdenim...benneyaptımki
mavigun-82 hoşgeldin canım aramıza.
kalachakra: sen nasılsın.amniosentez oldunmu canım...seni merak ettim.moralini bozma.tüm hafta öyle geçer yoksa...
elagözlüm: bebişlerimize iiyi bak annesi...onları çoookk öptüm
ve tosbaacım sanada günaydın .anlayamadım plesantadaki sorunun nedir.şimdi hep senle beraber gidiyoruz yaaa.sana ne olursa banada o oluyor.:uhm: .bari önceden öğreneyim.artık alıştım testlerin riskli bölümlerinde yer almaya çünkü.
öptüm hepinizi.
günaydddııın.
iyi haftalar kızlaaarrrr...
nasıl geçti hafta sonu, bebişleriniz ve anneler iyiler mii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?