2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu ilacı ben önceden gündüz içiyordum gerçekten mide bulantısı yapıyordu, ama 15 gündür akşam yatmadan önce içiyorum, aç karnına içiyo oluyorum ve o kadar mide bulantısı yapmıyo artık...
gerçi her sabah bir posta mide bulantısı geçiriyorum ama, gün içinde yok en azındann.

alışveriş işine dün başlamış olduk aslında anneanneden, babaanneden, teyze ve haladan ufak tefek şeyler geliyodu ama biz ilk defa bebeğimize bişey aldıkk işte oda bebek arabası:)

aay bak gördün mü iki aylindede aynı sorun..
inşallah başımıza çok dert açmadan dikkat ede ede bitiririz bu hamileliği.. banada aynı şeyleri söyledi dr. tuz yok, ağır taşımak yok, idrar testleri falann..
çook geçmiş olsun canım sanada, dikkat etmekten başka tedavisi yok ..

merheba arkadaşlar.iki gündür giremiyordum.yaptırdım kurtuldum.inşallah sonuçlarımda iyi çıkar.ama son dakikada dönüyodum doktorlar ikna etti sırnaşık şey

sgselcuk hoşgeldiin.
çook geçmiş olsuunn. iyi sonuçlarınıda alıcaksın inşallaaaahhh..

banada ilacı aç karnına kullanmam gerektigi söylendi sabahları kalkmadan gece tuvalete kalktıgımda içiyorumm ama bazen yinede sabah kalktıgımda yapıyor.

sgselcuk hoşgeldiin.
çook geçmiş olsuunn. iyi sonuçlarınıda alıcaksın inşallaaaahhh..

hoşbulduk canım.çok sağol.inşallah benim sonuçlarda sizin gibi iyi çıkar.daha çok var sonuçları almama ama hiç merak etmiyorum içimden bi ses çok iyi olacak diyor.bende kızıma yelek başladım onu örüyorum oda tekmeleriyle ben iyiyim anne diyor :teytey:

herkese mrb kızlar,
sizde de su ihtiyacı bendeki gbi çok mu,merak ettim? sanki devamlı susuzum,zırt pırt su içiyorum.normalde su içen biri deildim noldu anlamıyorum

aylincim aman dikkat et ben de çok duydum tansiyon yüksekliğinin ii olmadığını,neyseki ben anneme çekmişim benim tansiyonum hep düşüktür. 10-5 / 8-6 falan dolaşıyorum.benim de bundan daha yüksek oldu mu fenalık yapıyor. tabii bakalım doğum esnasında ne olacak. bel kemiğimde düzleşme vardı ortaokul-lise zamanlarımda zayıfflamıştım o yüzdn.eski dr'um ( ki memnun kalmadığım için değişditrdim) direk sezeryan demişti bana. geçen hafta gittiğim yeni dr ortopediste danışalım dedi :) hoşuma gitti,ama o doktoru da değiştirmk zorundayım kolunda sakatlık varrmış,takip yapıyormuş ama doğuma girmiyormuş. haftaya 2.düzeyi yaptırdıktan sonra tekrar yeni bi dr a gideceğim,nedir bu talihsizliğim yahuu...
bu arada konudan konuya atladım lülülülülülü
sgselçuk ve asliii bebişlerinizin isimleri hayırlı olsun bu arada

sgselçukcum hayırlısı ile ii sonuçlar gelecek,içini ferah tut a.s.

saol canım.içim rahat inşallah tüm bebişler iyi olur.ne güzel bak su içebiliyosun hamilelikte su içmek çok iyidir.bana da çok su içeceksin diyolar ama benim midemi bulandırıyo :dance:

günaydddııın.
iyi haftalar kızlaaarrrr...
nasıl geçti hafta sonu, bebişleriniz ve anneler iyiler mii??

günaydın kızlar...bugün biraz moralim bozuk başladım güne... ((((
haftasonumda çok yorucu geçti... bu moral bozgunluğu tüm gün sürecek sanırım.(((
insanları anlamak gerçekten çok zor... ((((((
herkese iyi haftalar diliyorum. umarım herşey gönlünüzce olur...
((((((((

günaydıın arkadaşlar.
herkese iyi ve sağlıklı bir hafta diliyorum...

slm en güzel haberi en sona saklamışsın.dikkat et kendine canım.tansiyonu ihmal etme.

:teytey::teytey::teytey:2008 yılının en güzel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey:
1 tosbaa8 --------- 04.08.08--------erkek
2 olciş------------04.08.08------------
3 Wrose --------- 06.08.08--------erkek
4 bahar-kadir--------------06.08.08---------------erkek
5 panikatak --------- 08.08.08--------kız
6 shery456 --------- 08.08.08--------
7 ünal -------------08.08.08-----------erkek
8 trend-------------08.08.08---------erkek
9 tugbiş------------08.8.08-----------------erkek
10 mesıimina---------------09.08.08--------------erkek
11 dalin2------------10.08.08----------erkek
12 wes---------------10.08.08----------erkek
13 dalin-2--------------------10.08.08
14 bahar --------- 11.08.08 ---------kız
15 …dilek…---------11.08ç08----------kız
16 kışgüneşi-------------11.08.08----------
17 Realistgirl---------------12.08.08-----------------
18 Chandra-----------------12.08.08-------------erkek
19 tulayagun --------- 15.08.08 -----------erkek- ( ilk prenssss)
20 Nerde---------------15.08.08------------------kız
21 Elvin--------------15.08.08-----------------kız
22 mehtapbaygus --------- 16.08.08 ------------kız
23 Sinser-------------17.08.08-------------------erkek
24 Sgselçuk----------------17.08.08-----------------kız
25 balkız-------------------17.08.08--------------------erkek
26 kalachakra --------- 18.08.08 --------erkek
27 nazocan25--------18.08.08----------
28 Nil1299 --------- 19.08.08 --------
29 unvere --------- 20.08.08 -------------kız.
30 mavişşş --------- 20.08.08 --------
31 elagözlüm --------- 20.08.08 -----------3üzz
32 Beril82 --------- 22.08.08 --------kız
33 Çilek79---------22.08.08--------------kız
34 brn----------23.08.08------------
35 süer --------- 25.08.08 --------
36 İlayna ------ 25.08.08
37 Diloşum------------25.08.08-------------
38 Eylülüm127 --------- 26.08.08 --------
39 Neslihan1983---------------26.08.08--------------
40 cicek35---------------------26.08.08------------------erkek
41 etki-----------------27.08.08----------------erkek
42 asliiii ---- 29.08.08 -----erkek.--(eylüle sarkabilirmiş doğum.ama bırakmayız seniii :içelim:
43 pediastrum----29.08.08------
44 mavigun-82-------29.08.08----erkek
45 barzey --------- 30.08.08
46 Dilek286---------------30.08.08----------------
47 İlkbebeğim-----------------31.08.08--------------

seherb----------------ikiz
melekcik
mededyarabbi
arkadaşlar sizde tarihinizi bildirirseniz listeye ekleyelim sizide

Son düzenleyen: Moderatör:
:sm_cool:yoğun ve yorucu bir haftasonundan sonra herkese merhabalarrrrrrrrrrrr....:sm_cool:

sgselçuk: merhaba canım.inşallah sonuçların çok güzel çıkar arkadaşım.bende bekleyenlerdenim...benneyaptımki

mavigun-82 hoşgeldin canım aramıza.

kalachakra: sen nasılsın.amniosentez oldunmu canım...seni merak ettim.moralini bozma.tüm hafta öyle geçer yoksa...

elagözlüm: bebişlerimize iiyi bak annesi...onları çoookk öptüm

ve tosbaacım sanada günaydın .anlayamadım plesantadaki sorunun nedir.şimdi hep senle beraber gidiyoruz yaaa.sana ne olursa banada o oluyor.:uhm: .bari önceden öğreneyim.artık alıştım testlerin riskli bölümlerinde yer almaya çünkü.

öptüm hepinizi.

canım bu cuma yaptırcam amniyosentezi. iş yerinden sorun çıkarıyorlar istirahat için rapor almama izin vermiyorlar. cuma yaptırırsam cumartesi pazarda istirahat ederim. pazarteside kaldığım yerden devam (( şunu anladım hamileysen çalışmıcaksın yada çalışıyorsan memur olacaksın... gerçekten insanları anlamak çok zor yaa.. kimse halinden anlamıyor... müdür riskli bir gebeliğimin olduğunu başından beri biliyor. amniyosentez işini söylediğimde ise bana direk bebeği aldır diyor. ne demek yaaa... bi cana bu kadar çabuk nasıl kıyılıyor... insanlara herşey ne kadar basit geliyor... herkes kendi adına bazı seylere .ok çabuk karar verebiliyor... offf moralim çok bozuk.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm: kendime gelmem lazım bir an önce

panikatakcım bu kadar dert yeter diyoruuum ve bunları sorundan görmüyorum artıkk..
plesantam normal insanlara göre büyüüüüüük :sm_confused:
normal olsa şaşardım zatenn..
buda vucuduma fazla hormon salgılıyoomuuşş.
bu sebepten yüksek tansiyon çıktı işte..
inşallaaaah sende olmıcak tatlımm böyle şeyler bende etkilenmeden atlatıcamm... a.s.

günaydddııın.
iyi haftalar kızlaaarrrr...
nasıl geçti hafta sonu, bebişleriniz ve anneler iyiler mii??

sanada iyi haftalar canım 1 haftalık istirahatten sonra iş başı yaptım işimi çok özlemiştim ama gelir gelmez moralim bozuldu hastanede çalışıyorum ben sabah tansiyonum ölçüldü yine yüksek çıktı idrar tahlili yaptırdım hem protein hem idrarda kan çıktı dr.ilaç verdi bir haftada geçmesse antibiyotik vericekmiş moralim bozuldu yine Allahım şurda 4 ayımız kaldı hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde yavrularımıza kavuşmamızı nasip et inş.sen nasılsın buarada canım umarım sende bi sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…