canım bu cuma yaptırcam amniyosentezi. iş yerinden sorun çıkarıyorlar istirahat için rapor almama izin vermiyorlar. cuma yaptırırsam cumartesi pazarda istirahat ederim. pazarteside kaldığım yerden devam(( şunu anladım hamileysen çalışmıcaksın yada çalışıyorsan memur olacaksın... gerçekten insanları anlamak çok zor yaa.. kimse halinden anlamıyor... müdür riskli bir gebeliğimin olduğunu başından beri biliyor. amniyosentez işini söylediğimde ise bana direk bebeği aldır diyor. ne demek yaaa... bi cana bu kadar çabuk nasıl kıyılıyor... insanlara herşey ne kadar basit geliyor... herkes kendi adına bazı seylere .ok çabuk karar verebiliyor... offf moralim çok bozuk.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm: kendime gelmem lazım bir an önce
günaydın canım hiç moralini bozma böyle insanlar yüzünden ne biçim bi insanmış senin o müdürün çocuğu aldır dio o kim oluyomuş Allah ıslah etsin böyle insanları çok sinirlendim valla
canım bu cuma yaptırcam amniyosentezi. iş yerinden sorun çıkarıyorlar istirahat için rapor almama izin vermiyorlar. cuma yaptırırsam cumartesi pazarda istirahat ederim. pazarteside kaldığım yerden devam(( şunu anladım hamileysen çalışmıcaksın yada çalışıyorsan memur olacaksın... gerçekten insanları anlamak çok zor yaa.. kimse halinden anlamıyor... müdür riskli bir gebeliğimin olduğunu başından beri biliyor. amniyosentez işini söylediğimde ise bana direk bebeği aldır diyor. ne demek yaaa... bi cana bu kadar çabuk nasıl kıyılıyor... insanlara herşey ne kadar basit geliyor... herkes kendi adına bazı seylere .ok çabuk karar verebiliyor... offf moralim çok bozuk.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm: kendime gelmem lazım bir an önce
sanada iyi haftalar canım 1 haftalık istirahatten sonra iş başı yaptım işimi çok özlemiştim ama gelir gelmez moralim bozuldu hastanede çalışıyorum ben sabah tansiyonum ölçüldü yine yüksek çıktı idrar tahlili yaptırdım hem protein hem idrarda kan çıktı dr.ilaç verdi bir haftada geçmesse antibiyotik vericekmiş moralim bozuldu yine Allahım şurda 4 ayımız kaldı hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde yavrularımıza kavuşmamızı nasip et inş.sen nasılsın buarada canım umarım sende bi sorun yoktur
canım valla bide beni düşün... :çok üzgünüm:senağlamaBide diyorki hiç bişeyi riske atma git hemen aldır o çocuğu... Söyeleyeck o kadar çok sözüm varki ama insanları kırmak hiç huyum değildir. Cevabını veremedim bile müdür öyle söyleyince. Elim kolum bağlı ona mahkum olduğumu biliyor... Yemin ederim mecbur olmasam kimse beni burda çalıştıramaz.. gecen hafta amcamı kaybettim. cenazesine gitmeme bile izin vermedi... Off Allah'ım sen yardım et bana senağlama senağlama
canım valla bide beni düşün... :çok üzgünüm:senağlamaBide diyorki hiç bişeyi riske atma git hemen aldır o çocuğu... Söyeleyeck o kadar çok sözüm varki ama insanları kırmak hiç huyum değildir. Cevabını veremedim bile müdür öyle söyleyince. Elim kolum bağlı ona mahkum olduğumu biliyor... Yemin ederim mecbur olmasam kimse beni burda çalıştıramaz.. gecen hafta amcamı kaybettim. cenazesine gitmeme bile izin vermedi... Off Allah'ım sen yardım et bana senağlama senağlama
canım yaa bozma moralinii, öyle böyle geçecek inşallaahh..
bende bir sorun şimdilik yok canım ama c.tesi günü tansiyonum yüksek çıkmıştı, iki gündür yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum, bu hafta her akşam iş çıkışı tansiyonumu ölçtürücem, eğer yine yüksek çıkarsa bendede idrar testleri yapılacak.
bu hafta takipteyiz, hafta sonu belli olucak..
aylincim senin özellikle dikkat ettiğin bişey var mı tansiyonu düşürmek için, hem hastanedesin belki farklı bildiğin bişey vardır.
ben tuzu kestim ve bol sıvı alıp sebze yiyorumm.
benimde öyle dengesiz bir arkadaşım var.ben ağlıyorum bişey olcak bebeğime diye.oda bana sözde moral veriyor.
-amaaann ne ağlıyorsun.ölürse ölür.daha gençsiniz.yaparsınız bi tane daha.
tamam öleceği varsa ölür ama böyle mi moral verilir.ben hayatımı ona odaklamışken, verilen moral daha kötü yapmıştı beni.bu insanları anlamak çok zor...
Herkeslere gunaydın ve Iyı Haftalarr,
2 gundur gıremıyordum, ama ne guzel sayfaları doldurmuşsunuz.. hepsını okudum
Yenı eklenen arkadaşlar var hosgeldınız dıyorum..
Sgselcuk : cnm cok gecmıs olsun amnıosetesını yaptırmıssın ,ınsallah temız sonucları alırız
Kalahakara Cnm ben de sneınle aynı durumdayım ısyerınde. Dedıgın gıbı sankı calısan kadınların bebek yapmaya hakları yok gıbı davranılıyor. Ve gaddarca tavırlar sergılenıyor.
Ben de hamılelılgımı ogrendıklerı gunden berı ısyerı ıle soguk ve streslı bır savas halındeyım.Ve Stres den Kurdeşen dökmeye basladım.En son olarak pes dedım ve ıstıfamı verdım. Bu ay sonu ıtıbarı ıle artık ev hanımı oluyorum.....:teytey:
Tosbaacım ne guzel yaa hem cınsıyetını ogrendın hem ısım bıle buldun.. bız daha beklemedeyızz ooofff offff... su ay sonu gelse bız de cınsıyet ogrenıcez ınsaaallaaaahh
Ve ben daha bebege hıc - ama hıc bırsey almadım :1no2:[/QUO
:teytey: :teytey: ollleey diloşuuum izindeyiim :teytey: :teytey:
benimde işyerinde hiç sorunum yok sağolsun çook anlayışlılar, ama bırakıcam bende işi..
nisanda çalşıp sonra istifamı verip mayıs 15 gibi çıkmayı düşünüyorumm.
çookta mutluyum evde olacağım için:))))
diloşuuum öğrenicn bebişin cinsiyetini ve engüzel cicileri alıcan ona merak etme:)) a.s.
Herkeslere gunaydın ve Iyı Haftalarr,
Sgselcuk : cnm cok gecmıs olsun amnıosetesını yaptırmıssın ,ınsallah temız sonucları alırız
Kalahakara Cnm ben de sneınle aynı durumdayım ısyerınde. Dedıgın gıbı sankı calısan kadınların bebek yapmaya hakları yok gıbı davranılıyor. Ve gaddarca tavırlar sergılenıyor.
Ben de hamılelılgımı ogrendıklerı gunden berı ısyerı ıle soguk ve streslı bır savas halındeyım.Ve Stres den Kurdeşen dökmeye basladım.En son olarak pes dedım ve ıstıfamı verdım. Bu ay sonu ıtıbarı ıle artık ev hanımı oluyorum.....:teytey:
Tosbaacım ne guzel yaa hem cınsıyetını ogrendın hem ısım bıle buldun.. bız daha beklemedeyızz ooofff offff... su ay sonu gelse bız de cınsıyet ogrenıcez ınsaaallaaaahh
Ve ben daha bebege hıc - ama hıc bırsey almadım :1no2:
merhaba arkadaşlar 2 gündür giremiyordum yeni anne adayları hoşgeldiniz benim biraz kafak karıştı arkadaşın bebeğinin cinsiyeti nasıl karıştırmış doktor bebeğime hep yunus emre diye sesleniyorum ya kızsa bana küsmez mi başka böyle durumda olan var mı bugün itibariyle 19+1 olduk cinsiyetini 17. haftada öğrenmiştik
erkek bebeklerde pek yanılmıyolarmış canım:)
Tünaydın arkadaşlar :))
herkeze iyi haftalar diliyorumm...
benimki bu hafta çok hareketlendi :dance:
bebişlerimiz büyüyor kızlarr :teytey: :teytey:
arkadaşlar niye doğum izninizi kullanmadan ayrılıyosunuz biliyosunuz bizim yasal hakkımız bu hem ssk bunun için toplu parada ödüyor anneyeHerkeslere gunaydın ve Iyı Haftalarr,
Ve ben daha bebege hıc - ama hıc bırsey almadım :1no2:[/QUO
:teytey: :teytey: ollleey diloşuuum izindeyiim :teytey: :teytey:
benimde işyerinde hiç sorunum yok sağolsun çook anlayışlılar, ama bırakıcam bende işi..
nisanda çalşıp sonra istifamı verip mayıs 15 gibi çıkmayı düşünüyorumm.
çookta mutluyum evde olacağım için:))))
diloşuuum öğrenicn bebişin cinsiyetini ve engüzel cicileri alıcan ona merak etme:)) a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?