2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım hiç moralini bozma böyle insanlar yüzünden ne biçim bi insanmış senin o müdürün çocuğu aldır dio o kim oluyomuş Allah ıslah etsin böyle insanları çok sinirlendim valla

günaydın canım hiç moralini bozma böyle insanlar yüzünden ne biçim bi insanmış senin o müdürün çocuğu aldır dio o kim oluyomuş Allah ıslah etsin böyle insanları çok sinirlendim valla

canım valla bide beni düşün... :çok üzgünüm:senağlamaBide diyorki hiç bişeyi riske atma git hemen aldır o çocuğu... Söyeleyeck o kadar çok sözüm varki ama insanları kırmak hiç huyum değildir. Cevabını veremedim bile müdür öyle söyleyince. Elim kolum bağlı ona mahkum olduğumu biliyor... Yemin ederim mecbur olmasam kimse beni burda çalıştıramaz.. gecen hafta amcamı kaybettim. cenazesine gitmeme bile izin vermedi... Off Allah'ım sen yardım et bana senağlama senağlama

ewet.insan insanın halinden anlamıyor bu zamanda.hamileyken çalışmak çok zor.aslında işyerinin buna izin vermesi gerekiyor.ya ben amniosentez olunca eşim arabayla getirdi.oturmadım bile.arka koltuğa uzandım.anneme çıktık.yattım yatağa.o gün belki 2 kere wc ye gittim.3-4 gün böyle devam etti.toplamdada 10 gün istırahat aldım.son 2 gün dolaştımbiraz.alışveriş falan yaptım.ama iyice dinlendim. gebelik kesesi açılır, bebeğime bişey olur diye çok korktum.ben masa başı çalıştığım için hareket çok etmiyorum.ve bu daha iyi şu anda.akşamları artık küçük yürüyüşler yapmanın zamanı artık geldi.hamile olmayan anlayamaz bu durumu.müdürün çok düşüncesizmiş.sen yinede moralini yüksek tut.gör bak bebişin annesine sıkı sıkı tutunacak.2 günde bişeyciğin kalmaz.toparlarsın kendini.

canım yaa bozma moralinii, öyle böyle geçecek inşallaahh..
bende bir sorun şimdilik yok canım ama c.tesi günü tansiyonum yüksek çıkmıştı, iki gündür yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum, bu hafta her akşam iş çıkışı tansiyonumu ölçtürücem, eğer yine yüksek çıkarsa bendede idrar testleri yapılacak.
bu hafta takipteyiz, hafta sonu belli olucak..
aylincim senin özellikle dikkat ettiğin bişey var mı tansiyonu düşürmek için, hem hastanedesin belki farklı bildiğin bişey vardır.
ben tuzu kestim ve bol sıvı alıp sebze yiyorumm.

üzülme lütfen canım söyliyecek laf bulamıyorum müdürüne kafana takarsan bebişinde hisseder duymamazlıktan gel böyle iğrenç lafları

nasıl bir zihniyet bu şimdiiiii...
psikolojik sorunları var galibaaaa. ay nası kızdımm, sana yardımcı olacağına söylediği şeye bak.
benim müdürüm amniyosentezi yapacak dr'u bile kendi buldu, bu adam dalında iyiymiş ona git dedi.
gerçekten Allah ıslah etsin böylelerini..
sen üzülme canım benimmm.

benimde öyle dengesiz bir arkadaşım var.ben ağlıyorum bişey olcak bebeğime diye.oda bana sözde moral veriyor.
-amaaann ne ağlıyorsun.ölürse ölür.daha gençsiniz.yaparsınız bi tane daha.

tamam öleceği varsa ölür ama böyle mi moral verilir.ben hayatımı ona odaklamışken, verilen moral daha kötü yapmıştı beni.bu insanları anlamak çok zor...

sevindim bir sorunun olmamasına umarımda olmaz ama sakın tansiyonu ihmal etme mutlaka hergün ölçtür canım ölçtürmeye gittiğindede en az 5 dak.dinlen öyle baktır tansiyonuna tuzu kesmen ve bol sıvı alman çok güzel bide canım biraz suyun içine limon sıkıp iç hergün tansiyonun böylecede düşürebilirsin

Herkeslere gunaydın ve Iyı Haftalarr,
2 gundur gıremıyordum, ama ne guzel sayfaları doldurmuşsunuz.. hepsını okudum

Yenı eklenen arkadaşlar var hosgeldınız dıyorum..
Sgselcuk : cnm cok gecmıs olsun amnıosetesını yaptırmıssın ,ınsallah temız sonucları alırız
Kalahakara Cnm ben de sneınle aynı durumdayım ısyerınde. Dedıgın gıbı sankı calısan kadınların bebek yapmaya hakları yok gıbı davranılıyor. Ve gaddarca tavırlar sergılenıyor.
Ben de hamılelılgımı ogrendıklerı gunden berı ısyerı ıle soguk ve streslı bır savas halındeyım.Ve Stres den Kurdeşen dökmeye basladım.En son olarak pes dedım ve ıstıfamı verdım. Bu ay sonu ıtıbarı ıle artık ev hanımı oluyorum.....:teytey:
Tosbaacım ne guzel yaa hem cınsıyetını ogrendın hem ısım bıle buldun .. bız daha beklemedeyızz ooofff offff... su ay sonu gelse bız de cınsıyet ogrenıcez ınsaaallaaaahh

Ve ben daha bebege hıc - ama hıc bırsey almadım :1no2:

böyle insanları kendinizden uzak tutun arkadaşlar anlam veremiyorum böyle insanlara yaa

ayy ne güzel siz pes diyebiliyorsunuz. ama ben 3 ay daha çalışmak zorundayım... sanırım müdür böyle davranarak kendi isteğimle işten ayrılmamı istiyor sırf tazminat almamam için ama onlara bu istediklerini vermicem Kötü Kazen
bende sizler gibi hamileliğimin tadını evimde çıkarabilsem keşke yaa...
panitatakcım aynı senin gibi benimde öyle düşünen bisürü cahil arkadaşım var. onları pek kafaya takmıyorum ama iş yerindeki sorunlar ister istemez can sıkıyor... bana destek olmaları gereken bir günde köstek oluyorlar ((((

Cnm dıkkat et ısyerıne kafa tutucam pes etmıycem dıye psıkolojın bozulursa bebişine birşey olmasın aman haa..
Valla ben dedıgım gıbı Kurdeşen oldum hamılelıkten dolayı ılaç tedavısı de yapamıyoruz..Insallah ısten kurtulunca bundan da kurtulacagım cunku cok acı veren bır sey bu..senağlama

merhaba arkadaşlar 2 gündür giremiyordum yeni anne adayları hoşgeldiniz benim biraz kafak karıştı arkadaşın bebeğinin cinsiyeti nasıl karıştırmış doktor bebeğime hep yunus emre diye sesleniyorum ya kızsa bana küsmez mi başka böyle durumda olan var mı bugün itibariyle 19+1 olduk cinsiyetini 17. haftada öğrenmiştik

diloşum bende de egzama vardı iyice arttı kreminde kortizol olduğu için kullanamıyorum ne yazıkki bebeğimiz için katlanıyoruz o sağlıklı olsunda önemli olan bu moralini bozma

erkek bebeklerde pek yanılmıyolarmış canım:)

Tünaydın arkadaşlar :))
herkeze iyi haftalar diliyorumm...
benimki bu hafta çok hareketlendi :dance:
bebişlerimiz büyüyor kızlarr :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…