2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel kızlar yaa işten ayrılmak aslında çok kolay ama benimki biraz farklı bırakamıyorsun.. ben şimdiden derdine düştüm 16 hafta bensiz nasıl idare edecekler diye yerime birinide bulmuyorlar ee yanımda bi arkadaşım var onada bütün işi versem zorlanacak.. benimki biraz ufak işletme 40 kişilik falan patron hiç düşünmüyor.. sorumlu olmak zor şey zamanında alıştırdım, benim hep işin başında olmama alışmılar.. bilmiyorum kızlar zor yani çok zorr benim işim.. fisfisfis ama herşeyden önemlisi bebişim ben onları üzmedim hiç.. inşallah onlarda beni üzmezler ...

trend benim kilom normaldi ama yaşıma göre göbeğimde yağ dokum fazlaymış doktor bu nedenle olabilir dedi ultrasonda bizimkide çok hareketli bende hissetmeyi dört gözle bekliyorum

işyerinde ne zamandır çalışıyorsun bilmiyorum ama eğer evlendiğin 1 seneyi geçmemişse yine tazminat alabilirsin canım.ayrıca biliyorsun 7.aydan sonra izne çıkmak senin doğal hakkın.zaten işgöremezlik raporu verecekler.şurda 7.aya ne kaldı ki bebişinden başka hiç bi şeyi düşünme arkadaşım.hiiiiç te takma kafanı.paşa paşa verecekler sana o izni, kendin çıkarsan ve evlilikte 1 seneyi doldurmuşsan hiç bi hak talep edemezsin. hatırlatayım istedim.

ama yinede son karar senin.sağlığın herşeyden önemli.a.s.

[/QUOTE]
merhaba canım benim sıkma canını.gerçekten işverenleri anlamak çok zor.bende onların anlayışsızlığı yüzünden işten ayrıldım.doktora gitmek bile sorun oluyodu her zaman burası devlet dairesi değil demeye getiriyolar.kendi ellerinede diken batsa dünyayı ayağa kaldırıyolar.hiçbişi bebişlerimizde3n önemli değil.sıkma sen o tatlı canını bebişimizde sıkılır yoksa.moralini yüksek tut.bende amniyosentez sonucunu bekliyorum sıkıntılı başlarsan o bekleyiş daha kötü olur içini rahat tut Şeniz[/QUOTE]

Canım çok doğru diyorsun... İnanır mısın bir ara sırf işim için amniyosentez yaptırmaktan bile vazgeçmiştim... Ayy psikolojim çok deişti bugünlerde. kendimi tanıyamıyorum... Eskisi kadar kendime güvenim kalmadı:çok üzgünüm: Hiçbişeyden zevk almıyorum... Bebeğimle ilgili üzücü şeyler bendeki beni aldı götürdü :çok üzgünüm: Bi bakıyorum dalmış gitmişim hüngür hüngür ağlıyorum... Çok içine kapalı bi insan oldum çıktım...:çok üzgünüm:

hareket olarak kalp atımı gibi olayları mı kast ediyorsun yoksa bayağı kımıldıyor mu

ilk önce kanat çırpar gibi pıt pıt ben 15.haftada hissettim.
sonra 16.haftada tekmeleri hissettim.nazik nazik vuruyordu.
ama amniosentez olduktan sonra yani 18.haftada bi kurtlandı benim bebiş.nefesimi kesiyor şimdi.gözüm yaşarıyor.gözlede öyle bi görülüyor ki.sorma gitsin.acıtmaya başladı 18.haftadan sonra...dr'a sordum.canım yanıyor çok sert tekmeleri diye.dr çok iyi daha ne istiyorsun.keşke sürekli öyle olsa dedide içim rahatladı.genelde göbek deliğimin biraz alt taraflarında ve sol tarafımda hissediyorum.benimki kızmış.(benim erkek gibi kızım olcak galiba teyzesi :roflol:) ama kız bebekler ve rahim duvarı kalın olanlar biraz daha geç hissedebilirmiş.

merhaba kızlar.benim hafta sonumda yatışla geçti halan amniyosentezden dolayı ağrım var.saol panikatakcığım hepimizin sonuçları çok iyi çıksın umarım başka tersliklerle karşılaşmayız geri kalan zamanlarda

diloşum bende de egzama vardı iyice arttı kreminde kortizol olduğu için kullanamıyorum ne yazıkki bebeğimiz için katlanıyoruz o sağlıklı olsunda önemli olan bu moralini bozma

Cnm yaa sana da cok geçmiş olsun .Haklısın ben de hıc tedavı olamıyorum azalmasını beklemekten başka çaresi yok....Önemlı olan bebeği etkilemiyor olması ...

çok çok geçmiş olsun canım.. iyi haberlerinizi bekliyoruz .. iyi düşünelim iyi olsun arkadaşlar.. allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh...

Moral bozmak yok...Neler neler duyuyoruz ama sonuçta turp gibi Ellerine alıyorlar bebeklerini..Doktorum hep derki sakın üzülme stres yapma..Gelecek olan herşey Allahtan..Ama siz kendinize iyi bakın moralinizi yüksek tutun bebekleriniz için..İnnaıyorum Ağustos Anneleri biraz dertli ama hepimiz sapsağlam bebeklerimizi kucağımıza alıcaz ve doğum hikayelerimizi burda paylaşıcaz..
Pozitif olun arkadaşlar...Meditasyon deneyin derim..Hiç bilmiyorsanız..sessiz bir ortamda uzanın ve nefes alma tekniğinizi geliştirin bebeğinizi dinleyin..
Öyle huzur vericiki...İyi olun Ağustos Anneleri:)

merhabalar arkadaşlarr yogun geçen bir iş gününden sonraa geldimm ve birazdan uyuyabilirsem uyumayı deneyecegimm nasılsınızz.

merhabalar arkadaşlarr yogun geçen bir iş gününden sonraa geldimm ve birazdan uyuyabilirsem uyumayı deneyecegimm nasılsınızz.

asliii hoşgeldiinn.
bende bugün masada uyudum uyuyacağım fisfisfis
nedense çook uykum vaar :sm_confused:
2 saat kaldı benimde mesaimin bitmesine, allah'tan çok yoğun geçmiyor bugün...

canım akşam yemekten 1 saat sonra çikolata ye.sırtüstü uzan.bak nasıl hissedeceksin bebişinin hareketlerini.

DENEDİM CANIM SADECE ELİMİ KOYUNCA KARNIMIN ÜSTÜNE BİŞELER HİSSEDER GİBİ OLUYORUM AMA TEKME ŞEKLİNDE KUVVETLİ BİŞEYLER HİSSETMİYORUM ELİMİ KOYMADAN HİÇ BİŞE HİSSEDEMİYORUM CANIM

asliii hoşgeldiinn.
bende bugün masada uyudum uyuyacağım fisfisfis
nedense çook uykum vaar :sm_confused:
2 saat kaldı benimde mesaimin bitmesine, allah'tan çok yoğun geçmiyor bugün...

Alın benden de o kadar bugün p.tesı oldugu ıcın mıdır nedır .. gecmek bılmıyor.. 2 saatım kaldı gıtmek ıstıyorruumm...

Sevgılı Trend , sanıırm sen ufak da olsa bırseyler hıssedıyorsundur ama tabııkı bunu daha önce yaşamadıgın ıcın bebk oldugunu anlayamıyorsundur...
cok kucuk ve gıdıklayıcı kanat cırpması gıbı bırsey ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…