ne güzelbenhala bişe hissedemiyorum yaa
ben de tam anlamıtla hisedemiyorum ama 21. haftadan sonra netleşir diyorlar ya bizim bebekler tembel yada biz çok acemiyiz ama daha zamanı varne güzelbenhala bişe hissedemiyorum yaa
ben de tam anlamıtla hisedemiyorum ama 21. haftadan sonra netleşir diyorlar ya bizim bebekler tembel yada biz çok acemiyiz ama daha zamanı var[/QUOulrasonda maşallah çok hareketli ama ben hissedemiyorum tombişim sanırım ondan hissedemiyorum sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini hissedeceğim günleri
ne güzelbenhala bişe hissedemiyorum yaa
hareket olarak kalp atımı gibi olayları mı kast ediyorsun yoksa bayağı kımıldıyor mucanım akşam yemekten 1 saat sonra çikolata ye.sırtüstü uzan.bak nasıl hissedeceksin bebişinin hareketlerini.
ayy ne güzel siz pes diyebiliyorsunuz. ama ben 3 ay daha çalışmak zorundayım... sanırım müdür böyle davranarak kendi isteğimle işten ayrılmamı istiyor sırf tazminat almamam için ama onlara bu istediklerini vermicem Kötü Kazen
bende sizler gibi hamileliğimin tadını evimde çıkarabilsem keşke yaa...
panitatakcım aynı senin gibi benimde öyle düşünen bisürü cahil arkadaşım var. onları pek kafaya takmıyorum ama iş yerindeki sorunlar ister istemez can sıkıyor... bana destek olmaları gereken bir günde köstek oluyorlar((((
canım bu cuma yaptırcam amniyosentezi. iş yerinden sorun çıkarıyorlar istirahat için rapor almama izin vermiyorlar. cuma yaptırırsam cumartesi pazarda istirahat ederim. pazarteside kaldığım yerden devam(( şunu anladım hamileysen çalışmıcaksın yada çalışıyorsan memur olacaksın... gerçekten insanları anlamak çok zor yaa.. kimse halinden anlamıyor... müdür riskli bir gebeliğimin olduğunu başından beri biliyor. amniyosentez işini söylediğimde ise bana direk bebeği aldır diyor. ne demek yaaa... bi cana bu kadar çabuk nasıl kıyılıyor... insanlara herşey ne kadar basit geliyor... herkes kendi adına bazı seylere .ok çabuk karar verebiliyor... offf moralim çok bozuk.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm: kendime gelmem lazım bir an önce[/QUOT
merhaba canım benim sıkma canını.gerçekten işverenleri anlamak çok zor.bende onların anlayışsızlığı yüzünden işten ayrıldım.doktora gitmek bile sorun oluyodu her zaman burası devlet dairesi değil demeye getiriyolar.kendi ellerinede diken batsa dünyayı ayağa kaldırıyolar.hiçbişi bebişlerimizde3n önemli değil.sıkma sen o tatlı canını bebişimizde sıkılır yoksa.moralini yüksek tut.bende amniyosentez sonucunu bekliyorum sıkıntılı başlarsan o bekleyiş daha kötü olur içini rahat tut Şeniz
hareket olarak kalp atımı gibi olayları mı kast ediyorsun yoksa bayağı kımıldıyor mu
:sm_cool:yoğun ve yorucu bir haftasonundan sonra herkese merhabalarrrrrrrrrrrr....:sm_cool:
sgselçuk: merhaba canım.inşallah sonuçların çok güzel çıkar arkadaşım.bende bekleyenlerdenim...benneyaptımki
mavigun-82 hoşgeldin canım aramıza.
kalachakra: sen nasılsın.amniosentez oldunmu canım...seni merak ettim.moralini bozma.tüm hafta öyle geçer yoksa...
elagözlüm: bebişlerimize iiyi bak annesi...onları çoookk öptüm
ve tosbaacım sanada günaydın .anlayamadım plesantadaki sorunun nedir.şimdi hep senle beraber gidiyoruz yaaa.sana ne olursa banada o oluyor.:uhm: .bari önceden öğreneyim.artık alıştım testlerin riskli bölümlerinde yer almaya çünkü.
öptüm hepinizi.
diloşum bende de egzama vardı iyice arttı kreminde kortizol olduğu için kullanamıyorum ne yazıkki bebeğimiz için katlanıyoruz o sağlıklı olsunda önemli olan bu moralini bozma
merhaba kızlar.benim hafta sonumda yatışla geçti halan amniyosentezden dolayı ağrım var.saol panikatakcığım hepimizin sonuçları çok iyi çıksın umarım başka tersliklerle karşılaşmayız geri kalan zamanlarda
merhabalar arkadaşlarr yogun geçen bir iş gününden sonraa geldimm ve birazdan uyuyabilirsem uyumayı deneyecegimm nasılsınızz.
canım akşam yemekten 1 saat sonra çikolata ye.sırtüstü uzan.bak nasıl hissedeceksin bebişinin hareketlerini.
asliii hoşgeldiinn.
bende bugün masada uyudum uyuyacağım fisfisfis
nedense çook uykum vaar :sm_confused:
2 saat kaldı benimde mesaimin bitmesine, allah'tan çok yoğun geçmiyor bugün...
DENEDİM CANIM SADECE ELİMİ KOYUNCA KARNIMIN ÜSTÜNE BİŞELER HİSSEDER GİBİ OLUYORUM AMA TEKME ŞEKLİNDE KUVVETLİ BİŞEYLER HİSSETMİYORUM ELİMİ KOYMADAN HİÇ BİŞE HİSSEDEMİYORUM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?