2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet çok garip geldi burdan önce Ankarada oturduk şimdi burası çok küçük sadece bi tane caddesi var adı da mecburiyet caddesi:))) mecbursun yani:)öğle ama alıştık bi sıkıntımız yok çok şükür.

güldeniz şimdi gördüm sende mi 19+5 sin :) aynıyız desene aahahahahha
bu arada şu cetvel yapma işini biliyor msn cnm? burda ben ve isteyen arkadaşlar da var da

canım bana sat gününü doğum ne zaman görünüyor? verirsen bir deneyelim olacakmı diye..

canım bana sat gününü doğum ne zaman görünüyor? verirsen bir deneyelim olacakmı diye..

cnm sat:10 kasım 2007
hesaplamalarda 15 ağustos diyor doğum cadım için :) tşkkrler
kızlar sıraya giriyor senin minik erkek'in için :teytey:

güldenizcim caddenin ismi amacına çok uygunmuş :))) insanın evi nerdeyse memleketi orası oluyo, herşeye alışılıyo..
sıkıntın yoksa sorunda yok..
bende orduluyum. ordu'nun en işlek caddesinin ismi fidangör caddesi.
istanbulda oturduğum caddede fidangör caddesi.
bende yabancılık çekmediimm:))

sevindim cnm :) gene değiştirme olacak mı yoksa hep orda msnz?

güzel yazmışsın evin neresiyse memletin orası evet alışılıyo samsunluyum oraya yakın o yönüyle güzel alıştım artık Karadenizliyiz ikimizde güzel yer ordu ne güzel mahalle ismin aynıymış:)) hoş tesadüf

sevindim cnm :) gene değiştirme olacak mı yoksa hep orda msnz?

evet canım biz tayin olduğumuz için oluyor ama sık değil biz isteyince tercihleri yapıyoruz o şekilde oluyor ama ben seviyorum bu durumu farlı yerler görmek güzel:)))

Canım yaa mesleyin ney ne iş yapıyordun hakkında hayırlısı olur inş.Hamilesin ya o yüzden bulamıyorsundur.bebek doğunca ne yapacaksın iş bulursan elvin kızımıza kim bakacak Allah yardımcın olsun inş bulursun canım.

yaa üzme kendini.. herşeyde bi hayır vardır ben eminim.. bebiş belki senin yorulmanı istemiyordur di mi..a.s

olabilir ama çalışmayınca da geçim zor üstelik sıkıldım evde oturmaktan
bu arada dediğini yaptım ama olmamış wrose yapamamışım

neyse ben biraz uzanıcam kıslar öpüyorum hepinizi
wrose zahmet oldu ama yapıştırdıgım halde çıkmıor saol cnm gene de

çağrı merkezinde çalışıyordum güldenizcim gene o sektörde iş bakıyorum ama hamile olunca zor
yarın bi iş görüşmem var şans dileyin kızlar,az önce aradılar...

Elvin canım hakkında hayırlısı olsun dua edecem inş sana haberlerini bekliyorum görüşürüz.

Elvin canım inş iyi geçer görüşmen ama ne olursa olsun herşeyin hayırlısı unutma ve üzme kendini ...
cetvel içinde üzgünüm beceremedim :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…