2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:

:dance: :roflol:
diloşuuuuuum çook sevindimm. çoook güzel bir kızın olacak desene a.s.

Tosbaacım , Kalachkara, elvın Çok tesekkur edıyorum kızlar cok saolunuz...
Yaa boyle aynı durumda olan ve aynı seylerı paralel yaşayanlarla duygularını paylaşmak harıka bırsey yaaaaaa....:içelim:

panikatakcım senin sadece göbeğin var ne güsel,benim mide göbek birleşti :) popom desen aynen ..büyümeye devam ediyorum esas benim halim nolcak merak ediyorum arım dünya olacağım bu gidişle lülülülülülü oofff offff

Teşekkür ederim canım saol sen ne kararlık hamişsin nasıl geçiyor umarım bi praoblem yoktur..Güzel geçiyodur yani.

çalışmadığım için evdeyim cnm,günler monoton anlyacağın..bugün bi değişiklik yapıp görümceme gideceğim bunalıyorum evde..ben 19+5 im. ya sen?sen neler yapıyorsun?

Canım neden kullanmamanı söyledi..Ben şuan megadyn kullanıyorum günde bir defa...Bu arada kararın için çok sevindim canım..Bak gör herşey yolunda olacaktır canını sakın sıkma ..
Bu gün 13,30da 3 lü test sonucumu alıcam..Dua edin lütfen..Dün gece hiçç ama hiç uyuyamadım..Çok tedirginim umarım herşey yolundadır...
Ben her akşam yürüyüşe çıkıyorum yaklaşık 30 dk ama kasıklarım çok ağrıyor 1 haftadır dr çok normal dedi..
birde bu ilaçlar beni çok kötü yaptı sanırım..Bu haftayı bir atlatsaydın inşallah herşey yolunda olacaktır...
Diloşummmm çok sevindim benimde bir kızım olacak...Prensesler çoğaldı maşallaha.s.

güldeniz şimdi gördüm sende mi 19+5 sin :) aynıyız desene aahahahahha
bu arada şu cetvel yapma işini biliyor msn cnm? burda ben ve isteyen arkadaşlar da var da

Çok sevindim canım. inşallah herşey süper olacak ben inanıyorum.dualarım seninle ve bebeğinle..o güzel bebişini de 4 boyutlu göreceksin inşallah ne güzel..:teytey:karar vermiş olman rahatlamanı şimdiden sağlamış çok sevindim.:dance:

barzeycim sonucun iyi çıkacak hiç sıkma canını,sonucu alır almaz bize de bildir cnm

çalışmadığım için evdeyim cnm,günler monoton anlyacağın..bugün bi değişiklik yapıp görümceme gideceğim bunalıyorum evde..ben 19+5 im. ya sen?sen neler yapıyorsun?

Bende çalışmıyorum canım bende aynen senin gibi ama bu durumdan şimdilik şikayetçi değilim :dance:şimdi iyi geliyor,bende 19+6 günlük aynıyız arada bir gün var senin neyin olacak kız mı erkek mi inş hayırlısıyla doğarlar.Bizim ilk sizin de ilk bebek mi?

çok sevindimmmm:teytey:ne güzel ya.allah gönlünüze göre versin..:dance:bizim ufaklıkta inat etti göstermedi dün...allah bağışlasın canım..:teytey:inşallah amniosentezin sonucu da iyi çıkacak merak etme:teytey:

Elvin ben takvimi kendim yapmadım bi türlü beceremedim başkası yaptı canım bilseydim yapardım ((

hanımlar ben de bu hafta ıtıbarı ıle calısmayanlar arasında katılıyorum bılıyorsunuz ve benım de en korktugum sey evde bunalmak ama allahtan bu sıte var kendımı yanlız hıssetmıyorum sankı hergun hepınız evımdesınız..
Ama ılerde sıkılır mıyım bılmıyorum tabıı kıı
sımdı ben kuaföre gıdıp gelıyorum kızlar.. gelene dek bakalım neler konusmuş olacaksınız.....
Sımdılık hosçakalınız..

haaa su cetvelı bırısı yapmayı becerırse vallaa ben de ıstıyom :dance:

evt cnm bizim de ilk ve kız :) size de hayırlı olsun cnm. ben aralık başından beri evde olduğum için bunaldım,hamile olunca işte bulunmuyor,görüşmelere gidiyorum ama sonuç çıkmıyor tabii ki

Canım cetveli bilmiyorum gerçekten bilsem yaparım üzgünüm:1no2:bebeğimi biraz büyütüp çalışırım belki evet iyiy ki bu site var yoksa kötü olurdu herhalde bu siteye takılıp kalıyorum güzel de oluyor.:içelim:

hayırlı olsun diloşum sen de evde oturanlar kervanına bu haftadan sonra hoş geldin :) benim içinde sizlerle buraa konuşmak ii oluyor hergün,tabii babam nette tavla oynarken bana fırsat kalınca :teytey:

a.s.Merhaba tüm güzel annişler ve bebişler
öncelikle panikatakcım herkes göstermiyorsa kızdır diyor ama bilemiyorum tabi..eşim kız çocuk çok istiyor.hatta hep kız olacak diyor.etrafımdaki hemen hemen herkes ise erkek diyordu.ben de artık eşimden dolayı kız istemeye başladım çünkü çokkkk istiyor:sm_confused:
güldenizcim hoşgeldin...
trend benim de eşim pendikte oturuyordu evlenemeden önce hatta kayınvalidemler hala orada postanenin yanında süer apt oturuyorlar..ben de bilirim bayağı orayı..ne güzel aynı yerlerdeymişiz.hatta ocakta oradaydım ben..naniknanik

evt cnm bizim de ilk ve kız :) size de hayırlı olsun cnm. ben aralık başından beri evde olduğum için bunaldım,hamile olunca işte bulunmuyor,görüşmelere gidiyorum ama sonuç çıkmıyor tabii ki

Bende uzun zamandır çalışmıyorum artık uzun bir süre daha düşünmeyeceğim Kızım hayırlısıyla bi doğsun :dance:seninde inş biraz büyüyünce inş.senin içinde hayırlısı olur inş isim belirlediniz mi.?biz de daha net değil bakalım araştırıyoruz.

Tünaydın güzelll annelerrr :)))

hepinize kucak dolusu sevgiler.. a.s.

diloşum çok sevindim adına allah gönlüne göre vermiş canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…