Merhaba kızlar burda sanırım uzun zamandır görüşüyorsunuz yeni keşfettim:)))bende ağustos annesiyim.Benimde kızım olacak Diloşum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah...
:
:dance: :roflol:
diloşuuuuuum çook sevindimm. çoook güzel bir kızın olacak desene a.s.
hayırlı olsun güldeniz hoşgeldin cnm a.s.
beni bi görsen sadece göbeğim var ve alt tarafta taşıyorum bebeğimi.yani kasıklarımda dolaşıyor bebeğim sürekli.midem hiç yok.dümdüz.tüm birikim göbekte.dolayısıyla ağırlığı kasıklarıma vuruyor.biraz ayakta dursam hem belim ağrıyor hem kasıklarım.bacaklarım kasılıyor sanki.yürümekte zorlanıyorum.işime arabayla gidip geldiğim içinde yürümedim hiç.iş aralarında yürüdüm 3 aya kadar...şimdi onuda bıraktım.benneyaptımki
ama bende yürüyeceğim artık.yoksa sonum kötü:1no2:
Teşekkür ederim canım saol sen ne kararlık hamişsin nasıl geçiyor umarım bi praoblem yoktur..Güzel geçiyodur yani.
canlar bende 3. aydan sonra megadyn kullanıyordum.bitince tekrar yazdırmak istedim doktor bana onu kullanmamamı söyledi başka bir ilaç yazdı. ismi elevit. birde ekstradan demir ilacı kullanmama gerek olmadığını bu ilacın içinde ihtiyacımız olan demir ve vitaminlerin hepsinin olduğunu söyledi. bende şimdi onu kullanıyorum. memnunumda açıkcası...
Çok sevindim canım. inşallah herşey süper olacak ben inanıyorum.dualarım seninle ve bebeğinle..o güzel bebişini de 4 boyutlu göreceksin inşallah ne güzel..:teytey:karar vermiş olman rahatlamanı şimdiden sağlamış çok sevindim.:dance:Kızlar günaydınnnnn...Nasılsınız güzel annişler... :)))
Bugün kendimi çok mutlu vede huzurlu hissediyorum...
Dün eşimle uzun uzun oturup konuştuk... Biraz ben biraz o ağladık ama sonunda kararımızı verdik... :)))yerimseniben
(Ben zaten sulu gözlüyüm, ama eşimde benim dünkü halimi görünce dayanamayıp oda benle beraber başladı ağlamaya :1rolleyes:))
Kararımız su: Ne olursa olsun amniyosentez yaptırcam... Ama öncelikle 4 boyutlu ultrasonda bebeğimi görücem, onun verdiği sevinç ve heyecanla arkasından da amniyosenteze giricem. Ne olursa olsun kimse beni bu kararımdan vazgeçiremez naniknanik
Sizler yinede benim için dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Pazarteside inşallah size amniyosentezin güzel geçtiğini anlatcam...
Hadin kızlar öpüyorum sizleri...
Hazır kendimi mutlu hissediyorken biraz yapmadığım işlerimi yapıyım... Malum 2 gün işe gelmicem :teytey::teytey:
Canım neden kullanmamanı söyledi..Ben şuan megadyn kullanıyorum günde bir defa...Bu arada kararın için çok sevindim canım..Bak gör herşey yolunda olacaktır canını sakın sıkma ..
Bu gün 13,30da 3 lü test sonucumu alıcam..Dua edin lütfen..Dün gece hiçç ama hiç uyuyamadım..Çok tedirginim umarım herşey yolundadır...
Ben her akşam yürüyüşe çıkıyorum yaklaşık 30 dk ama kasıklarım çok ağrıyor 1 haftadır dr çok normal dedi..
birde bu ilaçlar beni çok kötü yaptı sanırım..Bu haftayı bir atlatsaydın inşallah herşey yolunda olacaktır...
Diloşummmm çok sevindim benimde bir kızım olacak...Prensesler çoğaldı maşallaha.s.
çalışmadığım için evdeyim cnm,günler monoton anlyacağın..bugün bi değişiklik yapıp görümceme gideceğim bunalıyorum evde..ben 19+5 im. ya sen?sen neler yapıyorsun?
çok sevindimmmm:teytey:ne güzel ya.allah gönlünüze göre versin..:dance:bizim ufaklıkta inat etti göstermedi dün...allah bağışlasın canım..:teytey:inşallah amniosentezin sonucu da iyi çıkacak merak etme:teytey:HHHHeeeyyyy Kızlaarr Gunaydınlar , tunaydınlaaarrr,,
Size bır haber dün dr. a rapor yazdırmak için gitmiştim.Cınsıyetını göremedıgımızden şikayetci oldum. Ve Dr. hemen demez mı gec ıstersen 5 dk da bakalım......sırnaşık şeysırnaşık şey
ben ŞOK.. hıc haızrlıklı degıldım sadece rapor alıp gidecektimm..Ve merakıma yenılıp eşimin falan yanımda olmamasına aldırmadan baktırdım..
Sıkı tutunun Kızım olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey::teytey::teytey:
dr. a belkı 5 kere sordum %100 mu dıye, degısmez de mı dıye.....
bılıyorsunuz bır oglumuz var , tabıı önce sağlık ama içimizden kız isteği geçiyordu hep....
Insallah amnıosentes sonucunu da haftaya olumlu alrsak superr olacak.....Şeniz
hepınızı öpüyoruumm
Bende çalışmıyorum canım bende aynen senin gibi ama bu durumdan şimdilik şikayetçi değilim :dance:şimdi iyi geliyor,bende 19+6 günlük aynıyız arada bir gün var senin neyin olacak kız mı erkek mi inş hayırlısıyla doğarlar.Bizim ilk sizin de ilk bebek mi?
Bende çalışmıyorum canım bende aynen senin gibi ama bu durumdan şimdilik şikayetçi değilim :dance:şimdi iyi geliyor,bende 19+6 günlük aynıyız arada bir gün var senin neyin olacak kız mı erkek mi inş hayırlısıyla doğarlar.Bizim ilk sizin de ilk bebek mi?
hanımlar ben de bu hafta ıtıbarı ıle calısmayanlar arasında katılıyorum bılıyorsunuz ve benım de en korktugum sey evde bunalmak ama allahtan bu sıte var kendımı yanlız hıssetmıyorum sankı hergun hepınız evımdesınız..
Ama ılerde sıkılır mıyım bılmıyorum tabıı kıı
sımdı ben kuaföre gıdıp gelıyorum kızlar.. gelene dek bakalım neler konusmuş olacaksınız.....
Sımdılık hosçakalınız..
haaa su cetvelı bırısı yapmayı becerırse vallaa ben de ıstıyom :dance:
hanımlar ben de bu hafta ıtıbarı ıle calısmayanlar arasında katılıyorum bılıyorsunuz ve benım de en korktugum sey evde bunalmak ama allahtan bu sıte var kendımı yanlız hıssetmıyorum sankı hergun hepınız evımdesınız..
Ama ılerde sıkılır mıyım bılmıyorum tabıı kıı
sımdı ben kuaföre gıdıp gelıyorum kızlar.. gelene dek bakalım neler konusmuş olacaksınız.....
Sımdılık hosçakalınız..
haaa su cetvelı bırısı yapmayı becerırse vallaa ben de ıstıyom :dance:
evt cnm bizim de ilk ve kız :) size de hayırlı olsun cnm. ben aralık başından beri evde olduğum için bunaldım,hamile olunca işte bulunmuyor,görüşmelere gidiyorum ama sonuç çıkmıyor tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?