2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti belli olmadan ben nette isim araştırmaya başlamıştım cnm. kız olduğu belli olunca da içinden en hoşumuza gideni seçtik.şimdi ismi ile bahsediyoruz ondan. ELVİN koyduk ismini :)

Elvinin anlamı ney bzde bi kaç isim düşünüyoruz bi türlü karar veremedik CeylinAzra Efsa kararsızız Elvinde güzel miş anlamı ney?

canım dediki doktor, bu ilacın içinde ihtiyacın olan hersey var. o yüzden ayrı ayrı ilaç kullanmana gerek yok dedi... canım valla kararımdan sonra bende çok rahatladım. içimde öyle bir huzur varki anlatamam.:dance:
ben eminim senin üçlü tarama sonuçların güzel çıkıcak. dualarımız seninle.. iyi haberlerini bekliyorum canım :smiley-cool:

Elvinin anlamı ney bzde bi kaç isim düşünüyoruz bi türlü karar veremedik CeylinAzra Efsa kararsızız Elvinde güzel miş anlamı ney?

anlamı cennet çiçeği cnm. ecrin var bi arkadaşım koydu Allah'ın hediyesi demek.
dilem: gönül ilacı..

ceylin'i biz de düşünmüştük,listemizde vardı ama elvin'e karar verdik.efsa'nın anlamı ne?
ne tarafta oturuyordun?

telini yazdım sana canım ö.mesajla evet çok güzel yakın olmamız buluşalım valla güsel olur:)

cnm neresi olduğunu söler misin,ben hala kendime bi yer ve dr bulamadım ya senin oraya gelebilirim uzak değilse? :1rolleyes:

canım özel mesaj yollıcam sana kişisel bilgilerimizi vermemiz yasak die biliorum özel mesajına bakarsın

Canım Efsa nın anlamı büyülü cennet ırmaklarından birinin ismiymiş karar versek güzel olacak inş sizin ki çok güzelmiş.

çok uzak tatlım orası bana gene de ilgin için tşkkr ederim a.s.
anladım canım sen karşı taraftasın sanırım özel mesajını siteye giiriş yaptığın yerde kullanıcı adın yazıo onun altında ama sanırım daha açılmamış senin özel mesajın

Canım Efsa nın anlamı büyülü cennet ırmaklarından birinin ismiymiş karar versek güzel olacak inş sizin ki çok güzelmiş.

saol cnm sizin bulduğunuz isimlerde güzel,efsa'yı hiç duymamıştım mesela değişik bi isim :) nette çok site var isim bulabileceğin

Elvin canım biz tayin dolayısıyla tokatta oturuyoruz 8 ay önce geldik belki seneye gideriz tokat merkezde oturuyoruz siz ist nin neresinde oturuyorsunuz 2 yıl önce ist de oturuyordum şişlide iş için artık gezmeye geliyoruz ablam ve abim var ist de.

anladım canım sen karşı taraftasın sanırım özel mesajını siteye giiriş yaptığın yerde kullanıcı adın yazıo onun altında ama sanırım daha açılmamış senin özel mesajın

evt cnm beşiktaştayım ben,epey uzak olur bana oraya gelmek.ama bi gün tanışmak nasip our inş :)

hayırlısı olsun cnm alıştın mı oralara,ist ten sonra garip gelmiştir di mi?

Wrose senin ki erkekmiş farketmemişim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…