Bende uzun zamandır çalışmıyorum artık uzun bir süre daha düşünmeyeceğim Kızım hayırlısıyla bi doğsun :dance:seninde inş biraz büyüyünce inş.senin içinde hayırlısı olur inş isim belirlediniz mi.?biz de daha net değil bakalım araştırıyoruz.
Canım neden kullanmamanı söyledi..Ben şuan megadyn kullanıyorum günde bir defa...Bu arada kararın için çok sevindim canım..Bak gör herşey yolunda olacaktır canını sakın sıkma ..
Bu gün 13,30da 3 lü test sonucumu alıcam..Dua edin lütfen..Dün gece hiçç ama hiç uyuyamadım..Çok tedirginim umarım herşey yolundadır...
Ben her akşam yürüyüşe çıkıyorum yaklaşık 30 dk ama kasıklarım çok ağrıyor 1 haftadır dr çok normal dedi..
birde bu ilaçlar beni çok kötü yaptı sanırım..Bu haftayı bir atlatsaydın inşallah herşey yolunda olacaktır...
Diloşummmm çok sevindim benimde bir kızım olacak...Prensesler çoğaldı maşallaha.s.
Elvinin anlamı ney bzde bi kaç isim düşünüyoruz bi türlü karar veremedik CeylinAzra Efsa kararsızız Elvinde güzel miş anlamı ney?
diloş canımmm annemm hayırlı olsunn allah bebişinilardan korusunn.
günaydınnn güzell annelerrr nasılsınızz umarımm herkes iyidirr. yaşasın bugün benim boş günüm ve evdeyimmm çok mutluyumm :dance:
trend canımm eger o söyledigin yerin tlfnu varsa onuda ö.mla yazabilirmisin. birde ne güzel birbirimize yakınmışız birgün buluşsak ne güzel olurrr.
cnm neresi olduğunu söler misin,ben hala kendime bi yer ve dr bulamadım ya senin oraya gelebilirim uzak değilse? :1rolleyes:
canım özel mesaj yollıcam sana kişisel bilgilerimizi vermemiz yasak die biliorum özel mesajına bakarsın
canım özel mesaj yollıcam sana kişisel bilgilerimizi vermemiz yasak die biliorum özel mesajına bakarsın
özel mesaj gönderilmiyo sana neden ya bi problem olurmu bilmiyorum pendik devlet hastanesi canım
anlamı cennet çiçeği cnm. ecrin var bi arkadaşım koydu Allah'ın hediyesi demek.
dilem: gönül ilacı..
ceylin'i biz de düşünmüştük,listemizde vardı ama elvin'e karar verdik.efsa'nın anlamı ne?
ne tarafta oturuyordun?
anladım canım sen karşı taraftasın sanırım özel mesajını siteye giiriş yaptığın yerde kullanıcı adın yazıo onun altında ama sanırım daha açılmamış senin özel mesajınçok uzak tatlım orası bana gene de ilgin için tşkkr ederim a.s.
Canım Efsa nın anlamı büyülü cennet ırmaklarından birinin ismiymiş karar versek güzel olacak inş sizin ki çok güzelmiş.
anladım canım sen karşı taraftasın sanırım özel mesajını siteye giiriş yaptığın yerde kullanıcı adın yazıo onun altında ama sanırım daha açılmamış senin özel mesajın
Elvin canım biz tayin dolayısıyla tokatta oturuyoruz 8 ay önce geldik belki seneye gideriz tokat merkezde oturuyoruz siz ist nin neresinde oturuyorsunuz 2 yıl önce ist de oturuyordum şişlide iş için artık gezmeye geliyoruz ablam ve abim var ist de.
evt cnm beşiktaştayım ben,epey uzak olur bana oraya gelmek.ama bi gün tanışmak nasip our inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?