2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhabalar elvin inşallah iş görüşmen ii geçer.doğumdan sonrada çalısmayı düşünüyosun sanırım bebişine kim bakıcak annenmi.bu arada benimde sat 10 kasım ama 16 ağustos gösteriyo doğumumuz buna göre takvim istiyosun sanırım
yararlı linklere gir
detay bilgilerinizi düzenleyin en altta
kilo doğum takip bebişin kızmı hatırlayamadım benimki kız o yüzden benimkiniş gönderiyorum istersen erkeğinkini gönderirim ama hatırladığım kadarıyla kızdı seninde
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev228pp___.png bunu oraya yapıştır değişiklikleri kaydete bas

ohh ne güzel evde olanlar uzanın bakalım :))
bizde akşam uzanırız di mi kızzlar :dance:

kızlaar yaa kocama üzülüyorumm yaaa..
önceden herakşam yemekten sonra çay demlerdik, dvd seyrederdik, yemeklerimiz uzun uzun sürerdi..
hamile kaldığımdan beri zaten tavuk, balık pişiremiyoruum ve ağzıma süremiyoruumm.
dolayısıyla eşimde bundan mahrum kalıyo.
saat 22:00 da uykum geliyo film izliyosa tek başına iziliyo
çay falan artık ben içmiyorum diye demlemiyorum, oda kendine hayatta demlemez:))
daha çok sebze tüketiyorum ve halim olmadığı için bir çeşit yemek yapabiliyorum.
kocam etobur olduğu için çok severek yemiyoorr..
yani şu ana kadar bana hiç bişey söylemedi, hayatından çook memnun gibi gözüküyor ama benim aklıma geldi bunlarr. sizede yazim dedimm.
birde dün akşam sırtım çok ağrıyo diye yatıyodum ben bi baktım süpürgeyi açmış evi süpürüyooo
kıyamaaammm..
yazık benim aşkıma yaaaaa:))))
ben bu akşam biraz fedakarlık yapıp çay demlim di mi :))))

:))aynen aylincim benim eşimde öyle canım benim biçok şeyden mahrum kalıo çok üzülüyorum ona aşkım herşeyimle çok güzel ilgilenio çok yatdımcı oluyo allah razı olsun kocalarımızdan

aynen yaa bende katılıyorum .. o akşamları çay koyup dvd flim izlemek ne kadar özlemişim :)) şimdi tavuklar gibi uykum geliyor erkenden.. canım oda hiç şikayet etmiyor her konuda yardımcı saolsun. gerçekten kızlar çok şanslıyız..
tosbaacığım bende bu akşam anneme gideceğim onda içerim bol limonlu çayımı sende akşam içersen bol limonunu unutma canımm

gerçekten Allah razı olsun kocalarımızdan.
yarısını geçtik sayılır, az kaldı biraz daha dayanırsak iyidiirr:)

tamam canım unutmam :))) :içelim:

tosbaacım merhaba sımdı geldım ben de ..
yıne kaynamıs bır suru konu....
dısarda dolandım bıraz ve yoruldum bıraz bırazdan da oglum gelır artık maraton başlar sormaaaa..
kızıma ormek uzere bır yelek ıcın yun aldım

tosbacım ben geldım dıye yazdım az once aama yazdıklarım cıkmadı
dolastım bıraz dısarlarda yoruldum sımdı oglumu beklıyorum gelır bırazdan...

barzeycim sonucun iyi çıkacak hiç sıkma canını,sonucu alır almaz bize de bildir cnm

Canım iyi niyetin için çok teşekkür ederim...
Doktordan şimdi geldim ve 3 lü tarama sonuçlarım tertemiz herşey normalmış..22. haftada detaylı için randevü aldım....
Öyle mutluyumki şuan anlatamam:teytey:..
Bu arada imza isteyenlerbebeğin doğum tarihi ile sat tarihlerini yollasınlar öm ile ben size yaparım:)kzımı erkekmi onuda unutmayın.

Barzeycım sonuclarının temız cıkmasına cok sevındım darısı bızım gıbı sonuc bekleyenlere ınsallaahhhhhh...

ve cetvel ıstıyorum cnm ben yaaa
sat 17.11 2007 kız 23.08.2008 beklenen dogum tarıhı

sımdıden cok tesekkurlerrrr

hoşgeldiin diloşuuumm..
nasıl havalar antalya'da...
bende yelek örmüştüm oğluma, ama artık öremiyoruum işten vakit kalmıyo..

çok sevindim adına hadi gözün aydın.. herkezden bu haberleri bekliyoruz artık.. :))

kızlar bende haftaya kontrole gideceğim doktoruma ,detaylı ult. demişti dr kanda verilecek mi yine yoksa bebişin organları mı incelenecek sadece ???

oolleeey güzel haberler sırayla geliyo.
barzeycim çok sevindim, inşallah böyle devam ederr.. a.s.

detaylı ultrasonda kan verilmiyor canımcım. sadece dr ultrasonda bebeğini inceliyo o kadar..
sende normal ultrasondan daha net görüyosun tabii. çok eğlenceli ben çok sevmiştim detaylı ultrasonu. belki 23. haftada bende girerim tekrar..

panikatakcım ben bayadır hamile kıyafetleri giyiyorum.belden lastikli pantolonlardan.biraz çabuk kilo almaya başlayınca kıyafetlerim olmadıda.ben bi hamile kıyafeti satan mağazadan aldım ama bana biraz pahalı geldi ebru markası var hamileler için bady aldım uzun baya ama çok rahat ve çık hoş bişey yaklasık 80ytl civarındaydı bide hamile kotu aldım o da yaklaşık o civarda bişeydi ama ben ilk heveslendiğim için aldım. büyük mağazalar var(hani ne ararsan var ya öyle yerler) oralardada var aslında hamile kıyafetleri hem oradakiler daha uygun geldi bana bidahakine oralardan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…