Kızlar bende uzanmaya gidiyorum hoşçakalın
:))aynen aylincim benim eşimde öyle canım benim biçok şeyden mahrum kalıo çok üzülüyorum ona aşkım herşeyimle çok güzel ilgilenio çok yatdımcı oluyo allah razı olsun kocalarımızdankızlaar yaa kocama üzülüyorumm yaaa..
önceden herakşam yemekten sonra çay demlerdik, dvd seyrederdik, yemeklerimiz uzun uzun sürerdi..
hamile kaldığımdan beri zaten tavuk, balık pişiremiyoruum ve ağzıma süremiyoruumm.
dolayısıyla eşimde bundan mahrum kalıyo.
saat 22:00 da uykum geliyo film izliyosa tek başına iziliyo
çay falan artık ben içmiyorum diye demlemiyorum, oda kendine hayatta demlemez:))
daha çok sebze tüketiyorum ve halim olmadığı için bir çeşit yemek yapabiliyorum.
kocam etobur olduğu için çok severek yemiyoorr..
yani şu ana kadar bana hiç bişey söylemedi, hayatından çook memnun gibi gözüküyor ama benim aklıma geldi bunlarr. sizede yazim dedimm.
birde dün akşam sırtım çok ağrıyo diye yatıyodum ben bi baktım süpürgeyi açmış evi süpürüyooo
kıyamaaammm..
yazık benim aşkıma yaaaaa:))))
ben bu akşam biraz fedakarlık yapıp çay demlim di mi :))))
aynen yaa bende katılıyorum .. o akşamları çay koyup dvd flim izlemek ne kadar özlemişim :)) şimdi tavuklar gibi uykum geliyor erkenden.. canım oda hiç şikayet etmiyor her konuda yardımcı saolsun. gerçekten kızlar çok şanslıyız..
tosbaacığım bende bu akşam anneme gideceğim onda içerim bol limonlu çayımı sende akşam içersen bol limonunu unutma canımm
barzeycim sonucun iyi çıkacak hiç sıkma canını,sonucu alır almaz bize de bildir cnm
Canım iyi niyetin için çok teşekkür ederim...
Doktordan şimdi geldim ve 3 lü tarama sonuçlarım tertemiz herşey normalmış..22. haftada detaylı için randevü aldım....
Öyle mutluyumki şuan anlatamam:teytey:..
Bu arada imza isteyenlerbebeğin doğum tarihi ile sat tarihlerini yollasınlar öm ile ben size yaparım:)kzımı erkekmi onuda unutmayın.
tosbaacım merhaba sımdı geldım ben de ..
yıne kaynamıs bır suru konu....
dısarda dolandım bıraz ve yoruldum bıraz bırazdan da oglum gelır artık maraton başlar sormaaaa..
kızıma ormek uzere bır yelek ıcın yun aldım
Doktordan şimdi geldim ve 3 lü tarama sonuçlarım tertemiz herşey normalmış..22. haftada detaylı için randevü aldım....
Bu arada imza isteyenlerbebeğin doğum tarihi ile sat tarihlerini yollasınlar öm ile ben size yaparım:)kzımı erkekmi onuda unutmayın.
çok sevindim adına hadi gözün aydın.. herkezden bu haberleri bekliyoruz artık.. :))
kızlar bende haftaya kontrole gideceğim doktoruma ,detaylı ult. demişti dr kanda verilecek mi yine yoksa bebişin organları mı incelenecek sadece ???
panikatakcım senin sadece göbeğin var ne güsel,benim mide göbek birleşti :) popom desen aynen ..büyümeye devam ediyorum esas benim halim nolcak merak ediyorum arım dünya olacağım bu gidişle lülülülülülü oofff offff[/
canım, ne kadar şirin olmuşsundur.beni bi görsen.çok çirkin oldum.biçimdiz duruyor.ben öyle gebelikleri seviyorum.en azından çok sevimli duruyor.yakışıyor.ben bebeğimi aşağıda taşıyorum.hani doğurmak üzeri olanların son zamanlarında bebek aşağı düşer ya.aynen o durumdayım.
bu arada gebe kıyafetleri almalıyım artık.düşük bel pantolon giymekten sıkıldım.siz aldınızmı kızlar gebelik kıyafetleri.nerelerden? neler? kaça? aldınız...
bende bu hafta sonu alacağım fikir verirseniz sevinirim.
tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?