2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sona yaklaştıkça bana bi cesaret geliyo, inşallah doğum başaldığında da böyle olur, artık iyice sıkıldım ya bi an önce doğsun istiyorum, bikaç saat sonra 38. haftamızı dolduruyoruz, hayırlısı bakalım, hepinize iyi geceler..

maşallah canım allah cesaretini artırsın.bi bana gelmiyo bu cesaret((

günaydın kızlarr .. bugü nasılsınız.. bugün ben ço k şükür düne göre iiyim:) dün alim berbattıı hep yatıım ne yeme ne içme hiç bişi yoktu valla.. yaa bu arada gebelik takvimlerimiz nerdee ?

GÜNAYDIN HERKESEEEE ÇOK GÜZEL VE BOL DOĞUMLU BİR HAFTA DİLİYORUM HEPİMİZE :))

DİLOŞUM orda yaşamak kolay deildir eminim. 3 ay alanya'da staj yapmıştım,asfaltın sıccaktan eridiğini hatırlıyorum cnmcım,Allah sabır versin size walla..

MERVEcim kızlar gününü beklemez derler,bak bizim ki beklemedi :) bi de sıcaklarda var ya erken gelebilir,hayırlısı ile babası gitmeden gelsin prensesin inş cnmcım

SEHERcim bugün iyi olmana sevindim kuşum,gene de çok yorma kendini olur mu cnm?

günaydınn güzel anne adyaları ve annlere ve bebişlerrrrrrrrrrrr...a.s.
kızlar artık son günlerimizzz bebişlerimiz bir süre sonra yanımızda olucak allahın izniylee:CüvCüv:.
ben çok heyecanlıyım a.s
her an bebimi kucağıma alacağım günün hayaliyle geçiriyorummmyerimseniben
hepinize güzel bi gün diliyorum.:1hug:
tüm arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı doğumlarrrrrrrrrrrr:Saruboceq:​

mavişim inş senin de en kısa zamanda güsel haberini alırız cnmcım :) :teytey:

günaydın arkadaşlar...nasılsınız ? ben 3 gündür çok kötüyüm...birdenbire baş dönmesi ,mide bulantısı,halsizlik,sersemlik oluyor....biraz birşeyler yiyorum yüzümüyıkıyorum ya da duş lıyorum geçiyo...acaba yediğim yemekler artık yetmiyor mu?hepsini kızım mı alıyor benden :))

ya aslında ben bebeklerınız hareketını sorucaktım benım bebegım gumbur gumbur hala hareketlerı hıc yavaslaöadı son zamanlarda azalması gerekmıyomu yoksa benım paşam cok mu yaramaz olucak

aynı şekilde canım benimde oğlum kıpır kıpırrr.:dance:son gösterilerini yapıyo sanırım annesine.:a015:.bende son haftalarda hareketleri azalır diye duymuştum ama olsunn hareketleri beni çok mutlu ediyooo.a.shep elim göbüşümdee.çok alıştım..yerimseniben..gelince özlücem bu tekmeleri.bende biraz senin gibiyim bu hafta38,haftaya giriyorum.sezeryan olucağım için dr sölücem bebeğime kavuşmak istiyorum artık diye....yarın gün vericekler.hakkımızda hayırlısı kızlarrr:1hug:

mavişim inş senin de en kısa zamanda güsel haberini alırız cnmcım :) :teytey:

inşallahh nihancımmmmmm:Saruboceq:.yarın doğum için gün vericekler eşimde en erken tarih ne zaman oluyosa ozaman iste diyyoo:1hug:..çokk sabırsızlanıyoruzza.s.oğlumuz bizimle olsun bir an öncee diyeeeee.gamyoncuiremsu.seni ve güzeller güzeli prensesin elvini öpüyorummmmmŞeniz

ayy alemsin canım ya olur mu öyle şeyyy :1rolleyes:hep derler erkeke bebekler gününü bekler diyee.yerimseniben.gerçekten doğru galiba.bakıyorum doğum yapan arkadaşlara çoğu kızz.:CüvCüv:.hakkımızda hayırlısı olsun sen nden bu kadar çok sezeryan istiyosunn.CADIARZUbizim öyle gerekiyo.oluyosa normal yap bence canımmm.hadi bakalım hayırlı doğumlar.allah hepimizi kurtarsınn:Saruboceq:

selam kızlar. doğumlar durdu galiba . ses sda yok kimsede genelde sona erkek bebişler kaldı galiba unvere nerelerde doğummu yaptı yoksa bilemn varmı. ben varya fena halde şifayı kaptım galiba sabah kalktım midem bulanıyodu. şimdide 3 kere hapşurdum ve burnum akıyo haftaya sezeryana gircem ilaç verdi dr ama tedirgin olsamda içiyorum napıyım bu durumda sezeryan zor bebeeğede bulaşma ihtimali oluyo gripli doğmasın oğluşum bari die içiyorum ilaçları anamm son hafta ne kadar zorrr. gece uyuyamıyorum . belim sırtım bacaklarım herbi tarafım ağrıyoo Allahım sabır nolur bi bitseydi şu zor günler

bamboo sen kaç haftalıktın?ben o sıkınıları şuanda da yaşıyorum valla....

herkesee günaydınnn. nasılsınızzz güzel hamişlerrr vee minik bebişlerimizz inşllah herkes iyidir. bol bol tekmelemeli günler geçiriyorsunuzdur. iştee güzel dogum haberlerini alırız bugün nil doguma girdi sanırım.
hepinize güzel bir gün diliyorum..

benden de gunaydınlar herkeslere kızlarrrrr
bakıyorum hepımızı almış bır sabırsızlık ve sıkıntııııı oooffffffff
say say bıtmedı gunlerrrrrr
az kaldı azkaldı hadı bıraz sabır kızlarrrrrr....
bebıslerımız gelınce bu bos gunlerımızı arayacagız bunu unutmayın tadını almaya bakın derım ben
ayaklarınızı uzatıp bol bol yatın hehehehehe:)))
valla sonrası cok yorucu oluyor keısnlıkleeeeee....( e tabıı kı daha zevklı oluyor o başka)

merhaba arkadaşlar. çok sıcaakk. her yerim ağrıyo sankii. siz nasılsınız minikler nasıl. bu arada benim bebiş sanki sol tarafımı delicek gibi vuruyo artık. eşime diyorum ki bekle birazdan burdab ayağı dışarı çıkabilir. :roflol:

sonunda izne ayrıldım...oğluş henüz hayatından memnun içerde, cuma kontrole gittik 2700 gr. 48 cm. olmuş..yukarıda hala kanala inmemiş, miadını bekler bu oğlan dedi doktorum da...normal doğurcaz şimdilik...ben de ööle istiyorum zaten. hayırlısı artık. bizim oğlan kıpır kıpır hala çok şükür, yeri azalcak hareketleri azalcak deniyor ya ben hep korkuyodum ya hissetmezsem diye, panik olurum çünkü bişi mi oldu falan diye...ya bu arada bizim haftalarımızı gösteren cetveller artık çıkmıyor aşağıda neden? sizde görünüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…