canım annelerim nasılsınız?ben elvin'den fırsat buldukça bakabiliyorum.hatta şimdi uyandı hemen yanına gidiyorum,öptüm sizleri
okyanus elif cnm sonuna yaklaşmışsın kısa bir süre sonra kavuşacaksın yavruna sabret cnm,zor geçer çok sonunu yaşamasam da biliyorum cnm o mide yanmaları geçer deselerde geçmiyor cnm,şurup içebilirsin bi zararı yok.
deepblu34 maşallah kuzularına cnm Allah tüm çocuklarınla ve doğacak bebişinle sağlıklı ömür versin size cnm :)
MERVEcim doğum yakın olabilir tatlım,her an hazırlıklı ol derim :)
nihancım valla biz hazırız her an, ama olmuyo bi türlü, aslında daha gününe 2 hafta var ama işte doktor bizi heveslendirdi, ağustosun ilk haftası doğar, gününü beklemez diye. bizim kzın hiç acelesi yok, zamanını bekleyecek galiba. elvini öpüyorum canım, maşallah göbeği de düştü seninkinin, bizimki daha hapiste:çok üzgünüm:
sona yaklaştıkça bana bi cesaret geliyo, inşallah doğum başaldığında da böyle olur, artık iyice sıkıldım ya bi an önce doğsun istiyorum, bikaç saat sonra 38. haftamızı dolduruyoruz, hayırlısı bakalım, hepinize iyi geceler..
CIZELGELERE NE OLDU ARKADASLAR bilen varmi??
günaydınn güzel anne adyaları ve annlere ve bebişlerrrrrrrrrrrr...a.s.
kızlar artık son günlerimizzz bebişlerimiz bir süre sonra yanımızda olucak allahın izniylee:CüvCüv:.
ben çok heyecanlıyım a.s
her an bebimi kucağıma alacağım günün hayaliyle geçiriyorummmyerimseniben
hepinize güzel bi gün diliyorum.:1hug:
tüm arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı doğumlarrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
ya aslında ben bebeklerınız hareketını sorucaktım benım bebegım gumbur gumbur hala hareketlerı hıc yavaslaöadı son zamanlarda azalması gerekmıyomu yoksa benım paşam cok mu yaramaz olucak
mavişim inş senin de en kısa zamanda güsel haberini alırız cnmcım :) :teytey:
mavişş kımse yokkı benı desteklıyen bana kalsa hemen sezeryan yapıcam aslında bazen düşünüyorum bı arkadasımı alayım yanıma kımseye haer vermeden ggıdeyım doktora guna lıp sezeryanla ogluma kavusaytım sonra esımı ve ailemı arayım dogum yaptım dıye :) aklımdan gecmıyo deıl yanı ama işte eşimde o anı yasasın az panık olsun ıstıyorum strese gırsınn dua edeken benıde katın bı sabırsız var hemencecık dogursun dıyeeeeee ya mavişşş bıde bana seymıs gıbı gelıo hıc dogmıcak hep içimde kalıcakmış gıbı cunku cıkmaya hıc nıyetı yok yerleştıkce yerlesıo ıcıme :)))
selam kızlar. doğumlar durdu galiba . ses sda yok kimsede genelde sona erkek bebişler kaldı galiba unvere nerelerde doğummu yaptı yoksa bilemn varmı. ben varya fena halde şifayı kaptım galiba sabah kalktım midem bulanıyodu. şimdide 3 kere hapşurdum ve burnum akıyo haftaya sezeryana gircem ilaç verdi dr ama tedirgin olsamda içiyorum napıyım bu durumda sezeryan zor bebeeğede bulaşma ihtimali oluyo gripli doğmasın oğluşum bari die içiyorum ilaçları anamm son hafta ne kadar zorrr. gece uyuyamıyorum . belim sırtım bacaklarım herbi tarafım ağrıyoo Allahım sabır nolur bi bitseydi şu zor günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?