off şu mide yanmalarını naapcaz kızlar, sizde de hala oluyor mu? kahvaltıdan sonra bile oluyor yani hafif bişi yesemde aynı...doktroum rennie duo verdi ama sürekli ondan da almak istemiyorum..sizlerde durum nasıl?
bamboo sen kaç haftalıktın?ben o sıkınıları şuanda da yaşıyorum valla....
deryacım ben 37+1 deyim kısmetse haftaya sezeryanla alacak dr.-tatlicadiarzu- benimde sıkıntılarım hergün artarak devam edio nasıl geçircem bu haftayı bilmiyorum
ENDİLcim hayırlısı ile al oğluşunu kucağına cnmcım,zamanı gelince doğacak bebişin bu günlerin tadını çıkar cnm,mavişin dediği gibi inan özleniyor hamilelik tüm zorluklarına rağmen,içindeki varlığı özlüyorsun hareketlerini,onunla içindeyken geçirdiğin zamanı,o güsel hisleri,sana yapılan davranışları kısaca herşeyi özlüyorsun cnmcım..
ben o kadar erken gelsin istemiyordum cnm,zilli sabırsız çıktı,esas şimdi bu zamanlarda doğması bekleniyordu.çok minikti,daha yeni yeni esas olması gereken büyüklüğe geliyo :) neyseki küveze girmedi miniğim
MAVİŞİM inş en kısa zamanı verirlerde bir yeğenimiz daha aramızda olur biz de her seferinde olduğu gibi göbek atarız kuşum :)sağlıkla gelsin inş..
BAMBOOcum geçmiş olsun cnmcım,iyileşmeye bak tatlım,dediğin gibi rahatsızlığın bebeğe de geçerse kötü olur cnm.
ZEYNEPcim miniğinin o ayağını yerim ben,ah bi doğsun o kadar şeker oluyor ki o ayaklar :))
LİLİTHU cnm bende de mide yanması çok oluyordu. bişiler yedikten sonra ben de gaviscon şurup içiyordum geçiyordu cnm.zararı yok sen de drun sana verdiğini içebilirsin cnmıcm
DERYAcım 35+4ken de aynı sıkıntılar yaşanıyor cnm.haftan diğerlerine göre az olabilir ama yaşanılan durum aynı kuşum :)) ben de inan aynı sıkıntıları yaşıyordum,hele bu sıcaklarda çok normal.ancak bizim cadı dayanamayıp 35+4te dünyaya gelmişti :)
merhaba kızlar ,derya mide yanmasından şikayetçi oldugunu söylemişsin,bilmiyorum denedin mi ama süt içmek benim mide yanmamı geçiriyor bunu bende başkasından duymuştm dene istersen.elvin umarım bebişin ve sen iyisindir , neler yapıyorsunuz kızınla?
şimdi baktım doğum hikayene canım..elvin 2500 kg gibi doğmuş ve küvöz e gerekkalmamış ..ne güzel ben küvözlük bir sorun olursa erken olunca diye korkular yaşıypum da(
merhaba kızlar.3 gündür tabiri yerinde ise yorgan döşşek yatıyorum.yazılarınızında tamamını okuyamadım.acayip bi halsizlik iştahsızlık var.çok sıkıldım artık şu 12 gün gelsede kuzuma kavuşsam.artık doğsun istiyorum.sıcaklardanmıdır nedir bilmiyorum çok kötü oluyorum.
birdaha doğurursam yaza getirmiycem tabi planlı olursa :)))))
allah hepinize yardımcı olsun çok zor durumdayız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?