2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım haklısın tanıdık olmazsa problemler zor çözülüyo. demek bebişine kavuşuyosun artık ne güzel. bende salı günü gidicem bakalım belki gün alırız. hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşımm
a.s.

KIŞGÜNEŞİ az kaldı cnmcım sabret,son zamanlar zordur ben yaşamadım ama benim hamile olduğum haftaya kadar bilezor olmuştu..Allah sabır versin cnm,yakında kavuşacaksın bebeine tatlım

DERYAcım 36.haftayı geçtikten sonra gerçek anlamda bir sorun yok,çünkü 9.ay dolmuş oluyor cnm.37-38 erken doğum olmuyor.üstelik endişelenecek bir şey yok,maşallah çokta iyi büyüyorlar cnmcım :)

ELİFcim cnm walla dediğin gibi tanıdık yoksa bu ülkede sağlık konusunda hiç şansın yok cnmcım.neyse ki halletmişsiniz işinizi. Bebişin için de çocuk drunun ayarlamasına sevindim cnm

SİNEMcim geçmiş olsun cnmcım,neyin var?aman son zamanların dikkat et kendine

elifcim her şeyin yolunda olmasına sevindim, senin az kaldı artık, bi bakmışsın geçmiş, biz hala beklemedeyiz, bugün biraz sancım oldu, heyecanlandım, ama yine bi şey ortada, yarın doktora gitcez, bakalım o ne diyecek. yarın doğsa öyle sevinirim ki, burada (ilçede) doğurmak istemiyorum, merkeze gitmek de zor oluyo bu sıcakta. inşallah doğar yarın..

mrb nihan, biz de bi an önce alsaydık bebişlerimizi kucağımza, sizi kıskanıyoruz :)) inan ki artık tek endişem bebişimin sağlığı, içeride son zamanlarında bi şey olmasından korkuyorum, sağlıklı olmasından emin olsam 2 hafta daha çekmeye razıyım hamileliği..

kışgunesı maşallaahhh 39 haftaya gırdın demek nasıl durabılıyorsun dahaa bız henuz 37 lerdeyız ve sızlanmaya basladık ..
allah yardımcın olsun normal dogumu beklıyorsun umarım tek nefesede dogurursun

bamboocum bu sıcaklar benı de delı edıyor 37 haftadayım cuma gunu tarıh bellı olacak ama seytan dıyor gıt aldır bu haftaaa oooffffffff
kafamı dısarı cıkartamıyorum ınan kı gunboyu
sgselcuk cnm iştahsızlık bende de mevcut bugun oglen hıcbırsey yemedeım en son artık saat 3 de basdönmeıs başladı korkumdan bırseyler yedım sıcakta da yen mıyor yemek anacımyazın bu kadar sıkıntılı gececegını hıc tahmın etmezdım valla..bır delılık edıp üçüncüyü dogurmaya kalkarsam kesınlıkle kışa denk getrcemmm :))

Merhaba Ağustos Annelerii
Ne güzel çoğu arkadaşımız doğum yapmış
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Bende bebeğimi kaybetmeseydim bu ay doğum yapacaktım
Ama rabbim öyle büyükkü
Bana bu ay yeniden o mucizevi olayı yaşattı,
Evet şuan 5 haftalık hamileyim kızlar:)))

İnşallah bu sefer sorunsuz alırım bebeğimi...
Arada sizi ziyaret ederimm
Bebeklerinizi öpün benim için...
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

canım benim senin adına cok sevindim :dance: senin ve bebeğin için yepyeni ve sağlıklı bir sayfa açılmış hayatında.eminim herşey çok daha güzel olacak. öpüyorum...a.s.

ayyy barzeycim çok sevindim canım senin adına.a.s
allah bebeğine sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn.:Saruboceq:
bebeğinle mutluluklar ..a.s.
bebeğini kaybettiğnde ağlayaraksenağlama okumuştumm.
bak rabbim büyük..ne güzel anne olucaksınn.kendine çokk dikkat et canımm:1hug:

zeynepppppppp canım çok sevinmdim allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..a.s.

barzey çok sevindm senin adına inş. haskkında bölesi hayırlıdır sağlıkla al bebişini kucuna
yaaa kızlar 40 cı haftamdayım bakalımmm ne olacak zorrr geçio valla sağlıklı ve hayırlı olsunda

ayyy yine gece gelio netcezzzzz

zeynebim maşallah Allah kısa zamanda bir sevinç yaşattı şükürler olsun,çok sevindim tatlım inan en az senin kadar sağlıkla mutlulukla sorunsuzca al bebeğini kucağına inş cnmcım,bu durumda mart annesi mi olacaksın :)) bizleri bırakma ama sakın olur mu? ay içim kıpır kıpır oldu :) :teytey: :dance:

kışgüneşi cnm senin 40 hafta doldu mu?erkek sanırım senin ki yanlış sölemiyorsam :)) geceleri geçmek bilmiyor uyunmadığı için ve ağrılardan di mi cnm?benim öyleydi son 1 ayımda,bazen düşünüyorum eğer erken gelmeseydi bizim prenses ben ne halde olurdum şimdi?* o zamanda sıcaktı şimdi de sıcak,ağrılar kalmıyor ama sıcakla gene boğuşuluyor..bir tek sırt ve bel ağrısı oluyor emzirmeden dolayı :)

canlarım benim :) anam ne çok özlüyorum sizi yhaa... bisde şimdii evin badanasını boyasını yapıyoruz.. bitti gibi bişi olcak inş. bziim evde.. biran önce bitseydide eşyaları şuaray koysam da sonra dogum agitsem de annenmde geniş geniş ttakılsam :))
yhaa takvimlerde yok uyus oldum hee.. kıslarr kimi ark. iştahı yokmuş.. sanırım son zamanlarya ondan dikkate din ark. kedninize ama valla böle hastalık hiç çekilmio ben dün valla hüngür hüngür agladım agrıdan .. allahjım yardımcımız olsun ama bogazım gayet iii baya yiiyorum yani... şimdii canım tuhaf gelcek ama yogurda dogranmış ekmek çektii :roflol: bence sizde yaın yogurt yanii :roflol: öptüm canlarım szii .. grşrs..

zeynepçim ben diğer formda da okudum bu sevinçli haberini burdanda bir kez daha tebrik ederim seni. allah sağ salim kavuştursun seni bebişine inşallah.

barzey .. yanii zeynepcigim inanki çok sevindim canım hamile olmana... allahım birdaha sana inş. acı yaşatmas canım .. inş. saglıcakla alırsın melegini kucagına...

zeynepcim çok sevindim hamileliğine.allah tamamına erdirsin canım.
nihan msn de yazmışsında yatıyodum.üşütme falan yok.sadece halsizlik,ayaklarımda bi uyuşukluk ağrı var.ayakta duramıyorum.yerimden kalkmaya bile mecalim yok.hani derlerya üzerine ölü toprağı atmışlar aynen öyleyim.38+2 deyim ama daha çekemiyorum.
bugün kızımın yatağı geldide onun hevesine kalktım eşimle onu düzelttik.resmini hazırlıklara koycam sonra.

kızlar doğum yaptım allahıma şükürler olsun oğlum kucağımda...
allah yardımcınız olsun bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....

canimm tebrikler allah anali babali büyütsün normal doğummu yaptin

çok isterdim ama sezeryanlıyım hiç tavsiye etmiyorum eğer herşey normal gidiyorsa...
sezeryanım güzel geçti çok şükür yatmadığım için çabuk topladım ilk ameliyat çıkışı kımıldamadan yattım yürüttükten sonra sürekli yürüdüm bu çok önemli oturmamak yatmamak gerekiyor tabiki aşırı yormadan kendini ewimdeyim çok mutluyum 37 haftalık doğum yaptım kızlar 3 hafta erken yani erkekte 10 gün beklesek nerdeyse 1 ay oluyor 29 temmuz doğurdum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…