zeynepcim çok sevindim hamileliğine.allah tamamına erdirsin canım.
nihan msn de yazmışsında yatıyodum.üşütme falan yok.sadece halsizlik,ayaklarımda bi uyuşukluk ağrı var.ayakta duramıyorum.yerimden kalkmaya bile mecalim yok.hani derlerya üzerine ölü toprağı atmışlar aynen öyleyim.38+2 deyim ama daha çekemiyorum.
bugün kızımın yatağı geldide onun hevesine kalktım eşimle onu düzelttik.resmini hazırlıklara koycam sonra.
kızlar doğum yaptım allahıma şükürler olsun oğlum kucağımda...
allah yardımcınız olsun bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
günaydddddddııııııııııııııııın hamişler ve bebişler bugün nasılsınız.bizde sancılar başladı oglum fazla beklemez gibi geliyo.bu gün kontrolüm var normal mi sezeryan mı belli olcak oglum 2650 gr 3 hafta önce inş.kilo almıştr prensim.hazır gitmişken keşke dogursam ne güzel olurdu valla hihihihiiiiiiii.hepinizi ve bebişlerinizi öptüma.s.Şeniz
günaydın kızlar ben bugün nst ye bağlanıcam bi sorun çıkmazsa cumartesi günü oğluşum geliyo teyzeleri dua edin bize.Kızlar sizde benim gibi sabah kuşu olmuşsunuz yatamıyoruz ne yapalım....
yarın 39 haftalık oluyo ya bide takvimler niye görünmüyo haberin var mı canım ....
DERYACIM 38 buçuk haftalık .karnım baya büyüdü 15 gündür inş.almıştr ben 3 e de razıyım yeterki almış olsun oğluşum.BEBEGİMVEBEN canım valla sorma gce uyanıyorum her tarafım uyuşmuş bidahada yatmıyorum yani yatamıyorum bide benimki hep geriliyo ayagını sag kaburgama dayıyo nefesim kesiliyo allahım.inş.sag salim saglıkla kucaklarımıza alsaydık bi bebeişleri artık çok zorlanıyorum ben.bugün kontrole gittimde dogursam ne güzel olurdu valla ay doguracammı yoksa içimden hep bu geçiyo öptüm kızlara.s.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?