2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

barzey canım hayırlı olsun.allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Allah analı babalı büyütsün canım
Benimde allah kısmet ederse 08.08.08 cuma günü doğumum olucak günüm geçtiği için doktor o gün açılmam varsa normal yoksa sezeryanla alıcak bebeği.

canım geçmiş olsun.iyi bak kendine ve bebişine

kızlar doğum yaptım allahıma şükürler olsun oğlum kucağımda...
allah yardımcınız olsun bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....

canımcım allah analı babalı büyütsün.darısı bizlere.hayırlısıyla bizde bi kavuşsak kuzularımıza.bizm kız gününden önce gelmiycek heralde 11 gün kaldı ama tık yok :teytey:

herkeze iyi geceler.bebeklerine kavuşan anneler onların kokularıyla benim gibi bekleyenlerde onların hayalleriyle yarına daha güzel uyanırlar inşallah.yarın hepiniz için ağrısız sıkıntısız mutlu bir gün olur umarım.

mesliminacım sen ne zaman doğurdun ya sesiz sedasız öyle.yerimseniben..tebikler canım allah analı babalı büyütsüna.s..darısı başımıza.:Saruboceq:.tüm annişler ve bebişler hepinize iyi gecelerrrrrrrrr:teytey:

hepinize iyi geceler kızlar, ben artık forumu nerdeyse hiç takip edemiyorum, umarım herkes çok iyidir.
sevgiler , bebişelrinizi öpüyorum , kendinize iyi bakın

günaydın herkese.........bugün yine erkenciyim...sıcaklar ,uyuşmalar,yatamamak,yatınca dönemeemk beni çıldırtıyor valla........hortlak gibiyim evde :)))) herkese güzel bir gün diliyorum.yarını doğum olan bir sürü arkadaş var sanırım...ne güzel son gün :)))

günaydddddddııııııııııııııııın hamişler ve bebişler bugün nasılsınız.bizde sancılar başladı oglum fazla beklemez gibi geliyo.bu gün kontrolüm var normal mi sezeryan mı belli olcak oglum 2650 gr 3 hafta önce inş.kilo almıştr prensim.hazır gitmişken keşke dogursam ne güzel olurdu valla hihihihiiiiiiii.hepinizi ve bebişlerinizi öptüma.s.Şeniz

günaydın canım tabi almıştır...bence 3250 falan olmuştur :))) kaçıncı haftadasın?

günaydın kızlar ben bugün nst ye bağlanıcam bi sorun çıkmazsa cumartesi günü oğluşum geliyo teyzeleri dua edin bize.Kızlar sizde benim gibi sabah kuşu olmuşsunuz yatamıyoruz ne yapalım....

günaydın kızlar ben bugün nst ye bağlanıcam bi sorun çıkmazsa cumartesi günü oğluşum geliyo teyzeleri dua edin bize.Kızlar sizde benim gibi sabah kuşu olmuşsunuz yatamıyoruz ne yapalım....

hayırlısı inşallah...ne kadarlıksın şuan takvimler olmayınca zor oluyor....Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin....

DERYACIM 38 buçuk haftalık .karnım baya büyüdü 15 gündür inş.almıştr ben 3 e de razıyım yeterki almış olsun oğluşum.BEBEGİMVEBEN canım valla sorma gce uyanıyorum her tarafım uyuşmuş bidahada yatmıyorum yani yatamıyorum bide benimki hep geriliyo ayagını sag kaburgama dayıyo nefesim kesiliyo allahım.inş.sag salim saglıkla kucaklarımıza alsaydık bi bebeişleri artık çok zorlanıyorum ben.bugün kontrole gittimde dogursam ne güzel olurdu valla ay doguracammı yoksa içimden hep bu geçiyo öptüm kızlara.s.:lepi:

normalmi istiyorsun sezeryan mı canım?sezeryansa doktor istersen alır artık...kavuşabilirsin bebişine...yatağımın ucuna park yatak aldık yerleştirdik...cibinliği nevresimi herşeyi takılı üzerinde...sanki kızım doğmuş da içindeymiş gibi hayaller kuruyorum...35+5 günlüğüm bende..doktorum 15 ağustostan sonra olabişlri her an dedi...sezeryan olacağım inşallah sancı durumuna göre..

ben çıktım canlarım hepinizi öptüm.mutlu saglıklı hayırlı gününüz olsun inş.hastaneden gelince yazarım haberleri by

ya bende diyom inşallah nst den sonra doğuma alırlar beni ne güzel olur eşim işe gitti birazdan gelip alıcak beni gitmeden önce heycan var mı diyo belki bugün alırlar doğuma bende hayırlısı diyorum ama bugün gelirse çok sevinirim benimde sağ taraftan çok bastırıyo bi tek bende mi oluyo diyodum valla bazen nefes almakta bile zorluk cekiyom allah yardım etsin bizlere inşallah...

kaydirigubbakcemile5 günaydın güzel annişler ve bebişler nasılsınız umarım herkes iidir herşey yolundadır ben bu gün nst ye bağlancam yine artık doğsun istiyorum vallakaydirigubbakcemile2sanırım gece uyku tutmayanlar şimdi uzanıyo herkesi öptümmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…