2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim çok ani oldu nst kalp atışları zayıf çıktı....37+5 günlükken 29 temmuz 10:57bebeğim dünyaya gözlerini açtı....herşey normal gidiyordu çatımı inceledi süper doğum yaparsın dedi doktor ama bizimkisi süpriz yaptı....allahım size yardımcı olsun....

kızlar ben nst için hastaneye gidiyom gelince yazarım bu arada takvimlerde görünüyo sorun çözülmüş sanırım hepinizi öptüm annişler

canım hayırlı haberlerle gel inşallah kış güneşi sende doğur bu hafta sıra sende geceleri çok zorluyo çünkü 39 u geçtin zaten. barzeycim seninde gözün aydın canım. hayırlısıyla kucağına al inşallah. takvimler bize güç oluyomuş valla nası sevindim görünce. herkese hayırlı bi gün olsun inşallah bakalım bugün doğum varmı :lepi:

gözün aydın canım çok şükür kavuşmussun bebeğine. darısı bize

gunaydın kızlar
yıne uyuyamayanlar sabah sabah yazmıslar ben de uyuyamıyorum ama sıcaktdan dolayı odadan cıkıp pc ye gelmıyorum bunaltıyor benı
kısgunesı artık sıra sana gelmıs bebısıne bıraz rüşvet falan teklıf etsen belkı dısarı cıkmaya nıyetlenmez mı dersın?:) baksana 40 haftadasın masallaaahh
barzeycım dıger konu baslıgında tebrık etmıstım senı cnm tekrar edıyorum allah tamamına erdırsın cok sevındırıcı bır haber.....

herkese guzel ve serın bır gun dılıyorum kızlar

ayyyyy canım senin adına çok sevindimmmm.. inş. sağlıkla bebeğini kucagına alırsın yuvanıza huzur,bereket ve mutluluk getirir...

herkese günaydınlar nasılsınız bugn?
benim kızım bugün biraz annesini korkuttu sabahtan beri hareket etmiodu bende eşimi arayacaktım şimdi dr.a gidelim die neyseki bilg. başına oturunca tekmelemeye başladı.....
meslimina canım gözün aydın bebişine kavuşmuşsun sağlık ve mutlulukla büyütürsün inş. bebişini...

günaydın kızlarr :) nasılsınız ne güsel böle dogum haberleri almak yha:)
baharcıgımısda doguma gitmiş.. :))
kübracıgımısda gidicektii acaba noldu haberi olan varmı:) allahım bir avazda kurtarır inş. canım arkadaşlarımızı allahım bizlerede inş. böle hayırlı dogumlar nasip eder inş..

günaydın kızlar.hepinize güzel bir gün diliyorum.
ne güzel doğumlar var yine.hepsine allah analı babalı büyütsün diliyorum.doktora giden arkadaşlarda hayırlı haberlerle gelsinler inşallah.gidenler gitmişken doğuruversin işte :)))))
benimde cuma kontrolüm var nst ye gircem inşallah olur o zamana kadar.
bugün çok iyiyim maşallah.kayınvaldem gelcek konserve yapıcaz.giremiye bilirim siteye yine.hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

herkese merhabalarrr sanırım kimseler bugün bende çok erkenciydimm saat 6da kalktım sonra dra gittim bugün nst ve dr kontrolümüz vardı yine. nstmiz güzel çıktı bebişimiz 3 kg olmuş, boyu 48,5 cm olmuşş arkadaşlarr. sabah birde elagözlüm bahardan haberler aldım dogumum başladı diye sonra yine bir msj aldım. acil durumdan dolayı sezeryana almışlar Beyzamız dogmuş 3,200 kg 50 cm. darısı bizlerin başına arkadaşlar.

meslimina canımm ömürlü olsunnn allah analı babalı uzun ömürler versinn canımm.
barzeycimm canımcımm tebrik ederim tatlımm allah saglıcakla bebişini kucagına almak nasip etsin.
diger bütün annelerimm hepinize güzel bir gün diliyorumm hepinizi çook çook öpüyorum.

kızlar doğum yaptım allahıma şükürler olsun oğlum kucağımda...
allah yardımcınız olsun bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....

cnm benim Allah sağlık mutluluk versin sizlere,hayırlı olsun çok sevindim,doğum hikayeni ve oğlunun resmini bekliyoruz cnmcım.. maşallah oğluşuna!!!

mrb arkadaşlar,öncelikle doğum yapanları tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5allah analı babalı büyütsün,doğuma gireceklerede allah yardımcınız olsun diyorum.
bende hastanede yatıyordum dün taburcu oldum,cuma tekrar gidicem.aslında gayet iyiydim ama normal kontrole gittiğimde dr tuş yaptı,kendimi kasmadım ama yinede çok canım acıdı nefesim kesildisenağlama,neyse bir parmak açıklık çıktı,herşey normaldi eve geldim.sonra kanamam başladı lekelenme şeklinde,tekrar hastaneye,gözetim altında kaldım 2gün,sonra bikaç test yapıldı,meme ucu testi en ilginciydikaydirigubbakcemile3 kasılmaları ölçmek için bi test,nst ye bağlandım koluma saat taktılar 3dk meme uçlarımı ovaladım 2 dk bekledim bunu tam 45dk yaptım:roflol:tabi bunu doğumhanenin sancı salonunda yaptım normal doğum olayını baya bi yakından tanıma fırsatım oldu maalesef:çok üzgünüm:neyse kasılma çıkmadı herşey normal çıkınca dr kanamanın tuş dan dolayı olmuş olacağını söledi ve taburcu oldum cuma tekrar gidicem bakalım.Allah yardımcımız olsun

aslıcım maşallah tosuncuğuna

doğumum yarından sonrakafamçokkarıştı ve ben bitmiş durumdayım. bacağım sakatlandı üstüne basamıyorum neden bilmem. kalsiyum depoları tükendi zannedersem artık. bir de başbelası hemoroit bu sabah ortaya çıktı. sabahtan beri ağlıyorum iki gün daha bekleyemez miydi bu sıkıntılar diyesenağlama
iyice moralim bozuldusenağlamasenağlamasenağlama

amin cnm darısı sizin başınıza sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz inş allah yardımcınız olsun

geçmiş olsun canım a.s. dr tuş yaptı demişsin tuş ne açıklayabilir misin.

geçmiş olsun canım....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…