kızlar ben nst için hastaneye gidiyom gelince yazarım bu arada takvimlerde görünüyo sorun çözülmüş sanırım hepinizi öptüm annişler
mesliminacım sen ne zaman doğurdun ya sesiz sedasız öyle.yerimseniben..tebikler canım allah analı babalı büyütsüna.s..darısı başımıza.:Saruboceq:.tüm annişler ve bebişler hepinize iyi gecelerrrrrrrrr:teytey:
kızlar ben nst için hastaneye gidiyom gelince yazarım bu arada takvimlerde görünüyo sorun çözülmüş sanırım hepinizi öptüm annişler
cnm benim çok ani oldu nst kalp atışları zayıf çıktı....37+5 günlükken 29 temmuz 10:57bebeğim dünyaya gözlerini açtı....herşey normal gidiyordu çatımı inceledi süper doğum yaparsın dedi doktor ama bizimkisi süpriz yaptı....allahım size yardımcı olsun....
Merhaba Ağustos Annelerii
Ne güzel çoğu arkadaşımız doğum yapmış
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Bende bebeğimi kaybetmeseydim bu ay doğum yapacaktım
Ama rabbim öyle büyükkü
Bana bu ay yeniden o mucizevi olayı yaşattı,
Evet şuan 5 haftalık hamileyim kızlar:)))
İnşallah bu sefer sorunsuz alırım bebeğimi...
Arada sizi ziyaret ederimm
Bebeklerinizi öpün benim için...
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
kızlar doğum yaptım allahıma şükürler olsun oğlum kucağımda...
allah yardımcınız olsun bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
herkese günaydınlar nasılsınız bugn?
benim kızım bugün biraz annesini korkuttu sabahtan beri hareket etmiodu bende eşimi arayacaktım şimdi dr.a gidelim die neyseki bilg. başına oturunca tekmelemeye başladı.....
meslimina canım gözün aydın bebişine kavuşmuşsun sağlık ve mutlulukla büyütürsün inş. bebişini...
geçmiş olsun canım a.s. dr tuş yaptı demişsin tuş ne açıklayabilir misin.mrb arkadaşlar,öncelikle doğum yapanları tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5allah analı babalı büyütsün,doğuma gireceklerede allah yardımcınız olsun diyorum.
bende hastanede yatıyordum dün taburcu oldum,cuma tekrar gidicem.aslında gayet iyiydim ama normal kontrole gittiğimde dr tuş yaptı,kendimi kasmadım ama yinede çok canım acıdı nefesim kesildisenağlama,neyse bir parmak açıklık çıktı,herşey normaldi eve geldim.sonra kanamam başladı lekelenme şeklinde,tekrar hastaneye,gözetim altında kaldım 2gün,sonra bikaç test yapıldı,meme ucu testi en ilginciydikaydirigubbakcemile3 kasılmaları ölçmek için bi test,nst ye bağlandım koluma saat taktılar 3dk meme uçlarımı ovaladım 2 dk bekledim bunu tam 45dk yaptım:roflol:tabi bunu doğumhanenin sancı salonunda yaptım normal doğum olayını baya bi yakından tanıma fırsatım oldu maalesef:çok üzgünüm:neyse kasılma çıkmadı herşey normal çıkınca dr kanamanın tuş dan dolayı olmuş olacağını söledi ve taburcu oldum cuma tekrar gidicem bakalım.Allah yardımcımız olsun
aslıcım maşallah tosuncuğuna
doğumum yarından sonrakafamçokkarıştı ve ben bitmiş durumdayım. bacağım sakatlandı üstüne basamıyorum neden bilmem. kalsiyum depoları tükendi zannedersem artık. bir de başbelası hemoroit bu sabah ortaya çıktı. sabahtan beri ağlıyorum iki gün daha bekleyemez miydi bu sıkıntılar diyesenağlama
iyice moralim bozuldusenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?