2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buarada kanama olduğu için dr bana cleocin vajinal krem verdi kullanıyorum ama içim hiç rahat değil antibiyotik sonuçta gebelikte 2 ve 3.trimestirde kullanılabilir yazıo ama genede rahat değilim,vajinaya sıkıyosun sonuçta.kullanan varmı hiç arkadaşlar:uhm:

geçmiş olsun nazocan....meme ucu testini duymamışltı hiç çok ilginçhihoyyyt
neyse sorun yok ya o yeter...:teytey:a.s.

canim çok geçmiş olsun .inş. Bebeğine en yakin zamanda saglikla kavuşursun..(bu arada meme ucutestide çok ilginçmiş ilk defa böle bişi duydum)

zeseze sana da geçmiş olsuna.s.bu iki gününü olumlu güzel şeyler düşünerek geçirmeye çalış,her şey bebişlerimiz için canını sıkma.

cnm benim Allah sağlık mutluluk versin sizlere,hayırlı olsun çok sevindim,doğum hikayeni ve oğlunun resmini bekliyoruz cnmcım.. maşallah oğluşuna!!!

cnm çok çok sağol sende bebişini sağlıklı bir şekilde büyüt hayatım....
cumartesi dr gitmiştim salı tekrar gitmek istedim eşimle gittik nst aldılar çatımı incelediler herşey normal nst de de yarısından sonra düz çizgi çıktı muhtemelen uyumuştur dedi dr tekrarlattı bu arada çikolata meysu içtim tekrar hepsi düz çıktı bu sefwer serum takıldı daha sonra nst girdim bu sefer de aynı çıkınca dr kalp atışları çok yavaş dedi sezeryana alıp tetiklememiz gerekiyor dedi neyse şoktayım daha 37+5 haftalığım çok korktum normal istiyordum ama o riski almadım kabul ettim sezeryanı 10 30 girdim 10 57 bebeğim dünyaya merhaba dedi 11 15 çıkmışım çok zor oldu ayılırken çok ağrım oldu kum torbası falan o ağrı fasa fiso anestezi benim canımı çok yaktı o gece sabaha kadar kımıldamadan yattım sabah yürüttüler sonra da elimden geldiği kadar yürüdüm oturmak hiç iyi değil yatmakta tabiki yorulduğum an uzanıyordum...ama gaz sancısını atmam lazımdı 2 gün sonra ewimize geldik 2 gün sonra da kontrole gittik herşey çok güzeldi normal doğum yapmış gibiyim hiç problemim yok benden önce doğum yapanlar vardı kolidorda yürürken iki büklümdüler çok şükür ewimde günlük temizliğimi yemeğimi yapıyorum değişen hiçbir şey olmadı hayatım da... Allahım hepinize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin

saolun arkadaşlar
zesese sanada geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun
denizcim herşey bebişlerimiz için napalım zamanla öğreniyoruzda yaşıyoruzda herşeyi,çokta korkma canım kişiden kişiye değişiyor çünkü acı olayı.
meme ucları kesinlikle rahimle bağlantılı arkadaşlar bana yapılan test bunu gösteriyor,rahimde kasılma başlıyor yani meme uçlarını sıktırdınmı,dikkatli olun yani.

canım gözünaydın negüzel bebişine kavuşmuşsun,darısı bislere:1hug:

ya utandım şimdi daha hiç yaptırmadım,açıkçası çok da korkuyorum ama ne yapalım biz de yaptıracağız artık.:çok üzgünüm:

insan ister istemez utanıyo ama yapacak bişey yok.bana da doktorum 2 hafta önce yaptı o kadar çok sıktım ki kendimi anlatamam.rahat olmamı bakmak zorunda olduğunu söyledi neyse çok uzun sürmüyomuş da hemen bitiverdi.odadan çıktığımda yanaklarım al rengine bürünmüştü ve sonra nstye alınca ağlamaya başladım.insan çok tuhaf oluyor.

moralini bozma canım..sık dişini az kaldı..kurtuluyorsun işte....a.s.

canım onu değil ama 2 ayrı vajınal ovül...2 ayrı antibiyotik kullandım ben de 20 gün önce ...artık bebeğine birşey olmaz korkma...kullanmazsan sorun asıl...klava:

selam kızlarkaydirigubbakcemile5
hastaneden yeni geldik çok şükür herşey yolunda sezeryen için gün aldıkk
cuma günü(08.08.2008)de oğluma kavuşacağımyerimsenibenm.darısı sizlerin başına :Saruboceq:dualarınızı esirgemeyin bizden..:Saruboceq:
tüm doğum yapacak arkadaşlara şimdiden sağlıklı ,kolay doğumlar diliyorummm....:1hug:

hihoyyytkızlar doktordan geldim nst ye bağlandım maşallah oğluşum çok hareketli cumartesi günü demişti doktorum zaten bi değişiklik olmadı :teytey:09.08.2008 saat 12'de doğuma giriyorum çok az kaldı darısı bekleyenlerin başına çok öpüyorum hepinizi....a.s.

ne güzel canım ya..hihoyyythihoyyythem de çok beklemeyeceksi hemen yarından sonraya gün vermiş...ay ne heyecanlı

Son düzenleme:
slm annelerim ve miniklerimmmm bütün gün elvin'le ilgilendim,günümüz çok güsel geçti,şimdi de uyuyor benim kuzum,ben de yazışmalarınızı okuyayım dedim
ASLIcım maşallah bebişine cnmcım,az kaldı miniğimizin gelmesine :)

BEBEĞİMVEBEN gelince bize de söle nslmış miniğin

DİLOŞUM bugün istanbulda berbat sıcak cnmcım

NAZOCANcım geçmiş olsun tatlım,meme uzu testini ilk defa duydum,ilginçmiş

ZESEZE geçmiş olsun cnm ayağın nsl öle oldu?

ERTUĞcum,MAVİŞCİM VE BEBEĞİMVEBEN birer gün ara ile alacaksınız bebişlerinizi kucağınıza çok sevindim canlarım :) mavişim sen kaçta gireceksin doğuma cnm?

MESLİMİNAcım tekrar hayırlı olsun kuşum.ben narkozdan da kolay uyandım hayatım da ilk defa :) herkes ve ben de korkuyordum(daha önce ameliyat olmuştum ve narkozdan çıkışıp kötü olmuştu) ama uyanmam da kolay oldu ayağa kalkmamda. dediğin gibi oturmak yada yatmak iyi deil sezeryanda ben de hep yürüdüm ve çok rahat normale döndüm senin gibi cnm.öpüyorum seni ve miniğini :)

SEHERRRR ve ASLIIIIIIII canlarım sizler nasılsınız?

bebeğimveben, mavişşşş hadi az kaldı.
ben de 08.08.08(biz kutsal gün diyoruz) de alıyorum bebişimi inşallah. inanılmaz geliyor büyük bir mucize.
allah hepimizi kurtarsın.
yarın hepimize dua edeceğim

Slm kızlar sbh bır gırmıstım sonra dısarı cıktı ogluu sınemaya göturdum geldım ne guzel haberler yazmışsınız kontrole gıdenler bos dönmemıs gun almıs ne guzel..

ASLI cım maşallah bebişine kavusmana az kalmıs cnm

NAZOCAN cok cok geçmiş olsun cnm valla ben de ,meme uzu testini ilk defa duydum, ama ben gıdıklanırım yaptramam gerekrse yandık yanıııı

ZESEZE öncelıkle geçmiş olsun dıyoum ve gun almısın hadı artık hazırla kendını olumlu olumlu gecır gunlerını allah yardımcın olsun

ERTUĞ ,MAVİŞCİM VE BEBEĞİMVEBEN ne guzleya sızler de gun almısısnız artık ben de sıkldım cuma gunu ben d egun almaya gıdyoruuuuuummmmmmmm sızler de buonumuzdekı gunlerı rahat gecırmeye gayret edın hayırlısı ıle ................

ve MESLİMİNAcım hayırlı olsun beklenmeyen gunde gıdıp dogrumus gelmısısın ne guzel allah abgıslasın ................narkoz olayını ben ılk dogumumdna bılıyorum fenaydı ayılmam bebegımı bıle gormek ıstememıstım halen ıcımde acsı durur o anın. bu defa ayık olmak ıcın epıdural olacagım ınsallaahh................

kaydirigubbakcemile3
herkese selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…