mrb arkadaşlar,öncelikle doğum yapanları tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5allah analı babalı büyütsün,doğuma gireceklerede allah yardımcınız olsun diyorum.
bende hastanede yatıyordum dün taburcu oldum,cuma tekrar gidicem.aslında gayet iyiydim ama normal kontrole gittiğimde dr tuş yaptı,kendimi kasmadım ama yinede çok canım acıdı nefesim kesildisenağlama,neyse bir parmak açıklık çıktı,herşey normaldi eve geldim.sonra kanamam başladı lekelenme şeklinde,tekrar hastaneye,gözetim altında kaldım 2gün,sonra bikaç test yapıldı,meme ucu testi en ilginciydikaydirigubbakcemile3 kasılmaları ölçmek için bi test,nst ye bağlandım koluma saat taktılar 3dk meme uçlarımı ovaladım 2 dk bekledim bunu tam 45dk yaptım:roflol:tabi bunu doğumhanenin sancı salonunda yaptım normal doğum olayını baya bi yakından tanıma fırsatım oldu maalesef:çok üzgünüm:neyse kasılma çıkmadı herşey normal çıkınca dr kanamanın tuş dan dolayı olmuş olacağını söledi ve taburcu oldum cuma tekrar gidicem bakalım.Allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun canım a.s. dr tuş yaptı demişsin tuş ne açıklayabilir misin.
mrb arkadaşlar,öncelikle doğum yapanları tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5allah analı babalı büyütsün,doğuma gireceklerede allah yardımcınız olsun diyorum.
Bende hastanede yatıyordum dün taburcu oldum,cuma tekrar gidicem.aslında gayet iyiydim ama normal kontrole gittiğimde dr tuş yaptı,kendimi kasmadım ama yinede çok canım acıdı nefesim kesildisenağlama,neyse bir parmak açıklık çıktı,herşey normaldi eve geldim.sonra kanamam başladı lekelenme şeklinde,tekrar hastaneye,gözetim altında kaldım 2gün,sonra bikaç test yapıldı,meme ucu testi en ilginciydikaydirigubbakcemile3 kasılmaları ölçmek için bi test,nst ye bağlandım koluma saat taktılar 3dk meme uçlarımı ovaladım 2 dk bekledim bunu tam 45dk yaptım:roflol:tabi bunu doğumhanenin sancı salonunda yaptım normal doğum olayını baya bi yakından tanıma fırsatım oldu maalesef:çok üzgünüm:neyse kasılma çıkmadı herşey normal çıkınca dr kanamanın tuş dan dolayı olmuş olacağını söledi ve taburcu oldum cuma tekrar gidicem bakalım.allah yardımcımız olsun
saol deniizcim,tuş çatı muayenesi canım şu parmaklarla yapılan,
cnm benim Allah sağlık mutluluk versin sizlere,hayırlı olsun çok sevindim,doğum hikayeni ve oğlunun resmini bekliyoruz cnmcım..maşallah oğluşuna!!!
cnm çok çok sağol sende bebişini sağlıklı bir şekilde büyüt hayatım....
cumartesi dr gitmiştim salı tekrar gitmek istedim eşimle gittik nst aldılar çatımı incelediler herşey normal nst de de yarısından sonra düz çizgi çıktı muhtemelen uyumuştur dedi dr tekrarlattı bu arada çikolata meysu içtim tekrar hepsi düz çıktı bu sefwer serum takıldı daha sonra nst girdim bu sefer de aynı çıkınca dr kalp atışları çok yavaş dedi sezeryana alıp tetiklememiz gerekiyor dedi neyse şoktayım daha 37+5 haftalığım çok korktum normal istiyordum ama o riski almadım kabul ettim sezeryanı 10 30 girdim 10 57 bebeğim dünyaya merhaba dedi 11 15 çıkmışım çok zor oldu ayılırken çok ağrım oldu kum torbası falan o ağrı fasa fiso anestezi benim canımı çok yaktı o gece sabaha kadar kımıldamadan yattım sabah yürüttüler sonra da elimden geldiği kadar yürüdüm oturmak hiç iyi değil yatmakta tabiki yorulduğum an uzanıyordum...ama gaz sancısını atmam lazımdı 2 gün sonra ewimize geldik 2 gün sonra da kontrole gittik herşey çok güzeldi normal doğum yapmış gibiyim hiç problemim yok benden önce doğum yapanlar vardı kolidorda yürürken iki büklümdüler çok şükür ewimde günlük temizliğimi yemeğimi yapıyorum değişen hiçbir şey olmadı hayatım da... Allahım hepinize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin
ya utandım şimdidaha hiç yaptırmadım,açıkçası çok da korkuyorum ama ne yapalım biz de yaptıracağız artık.:çok üzgünüm:
aslıcım maşallah tosuncuğuna
doğumum yarından sonrakafamçokkarıştı ve ben bitmiş durumdayım. bacağım sakatlandı üstüne basamıyorum neden bilmem. kalsiyum depoları tükendi zannedersem artık. bir de başbelası hemoroit bu sabah ortaya çıktı. sabahtan beri ağlıyorum iki gün daha bekleyemez miydi bu sıkıntılar diyesenağlama
iyice moralim bozuldusenağlamasenağlamasenağlama
buarada kanama olduğu için dr bana cleocin vajinal krem verdi kullanıyorum ama içim hiç rahat değil antibiyotik sonuçta gebelikte 2 ve 3.trimestirde kullanılabilir yazıo ama genede rahat değilim,vajinaya sıkıyosun sonuçta.kullanan varmı hiç arkadaşlar:uhm:
selam kızlarkaydirigubbakcemile5
hastaneden yeni geldik çok şükür herşey yolunda sezeryen için gün aldıkk
cuma günü(08.08.2008)de oğluma kavuşacağımyerimsenibenm.darısı sizlerin başına :Saruboceq:dualarınızı esirgemeyin bizden..:Saruboceq:
tüm doğum yapacak arkadaşlara şimdiden sağlıklı ,kolay doğumlar diliyorummm....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?