Nurcancım oğlun kusmaya dünmü başaldı daha önce kusuyomuydu...benim oğlumda çok kusuyor...her emmesinden sonra..druna dün söyledik fazlasını çıkarıyodur dedi.
bu şurup eczanelede satılıyormu ? internetten mi temin edilebiliyor sadece.
kışgüneşi saol cnm,seninde başın sağolsun.
nurcancım sub bende kullandım ama iyi gelmedi elvin'e.nurse harvey şurup kullan cnm çok faydasını gördük.elvinde kusuyor,dün gece korkuttu hatta.fazlalarını çıkarır bebekler.bi de midesine mama fazla geldiyse hepsini kusuyorlarcnmcım
sanemcim nasılsın,hoşgelmişsin sende.kuzun evde sen işte zor oluyordur.bu arada oğluşun kabız deil günde 2 defa yapıyorsa.elvin çok zorlanıyor mesela dün yapmadı,bu saate kadarda hala yapmadı
ASLICIM CANIM benim özlettin kendini,kuzun nasıl,sen nasılsın?annem aynı haladualarınız için tşkkrler,aklım sizlerde de aynı zamanda hepiniz kız kardeşim gibisiniz saolun
sanemcim evt cnm annem kanser.karaciğerdeydi.pankreasta metastaz yaptı ve hızlı ilerliyor1 aydır yatıyor okmeydanındaki drlarda moralini sıfırladı suratına öleceğini söleyince ayağa kaldırmaya çalışıyoruz moralini
canım benim büyük geçmiş olsun.çok zor günler geçiriyorsun anladığım kadarıyla allah sana sabırlar versin annene de acil şifalar.umarım anneciğin kısa zamanda toparlar.ya şu doktorları da anlamıyorum.kanser hastasının moralinin çok yüksek olması gerekiyor bunu onlar söylüyor.bi de yaptıklarına bakın.canım benim tekrar sana sabır diliyorum.dualarımız annen için olsun.
saol cnm Allah razı olsun.dediğin gibi drların öle davranmaması gerek ama oradakiler hipokrat yeminini nasıl ettiler bilmiyorumsen nasılsın minik oğluşun nsl?
ben çok şükür iyiyim canım.alıştım artık anneliğe.sadece çok paniğim.zamanla onu da atlatacagım.oğlum malum gaz sancılarını çekiyor.çok üzülüyordum başlarda hep ağlıyordum birz biraz alıştım.denemediğim bitkisel şurup kalmadı ama faydasını göremedim.sürekli ıkınıyor yavrum.en son sab simplex aldım ama o da fayda etmedi.artık 3.ayın bitmesini bekleyecegiz.sağlıklı olsunlar da.ben acı çekiyor diye üzülüyorum
kızlar merhabalar sonunda gırebıldım sısteme cok zordu kac gundur
elvın cım cok cok gecmıs olsun allah yardımcınız olsun cnm
unvere cım kardesın ıcın uzuldum gerckten kısa zamanda toparlanır ınsallah kendısını ıstemeyenı o da sılsın atsın yaaa..
bızım kız bugunlerde gunduz uyumaz , durmaz oldu sormayın
huysuzluk felaket arttı
aksam ustu bır ara yatıyor sonra saat 12 ye dek tekrar huysuzluk devam
ne zaman nasıl duzelır bılmıyorum ..
cyıldız arkdaşım atık sundan emınım kı gaz sorununa hıc bırsey care olmuyor maaleseffff
umıdını kırmak ıstemem ama oyle..
4 ayın bıtmesını bekleyecegız
ASLICIM CANIM benim özlettin kendini,kuzun nasıl,sen nasılsın?annem aynı haladualarınız için tşkkrler,aklım sizlerde de aynı zamanda hepiniz kız kardeşim gibisiniz saolun
sanemcim evt cnm annem kanser.karaciğerdeydi.pankreasta metastaz yaptı ve hızlı ilerliyor1 aydır yatıyor okmeydanındaki drlarda moralini sıfırladı suratına öleceğini söleyince ayağa kaldırmaya çalışıyoruz moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?