2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nihancım geçmiş olsun elvine..
benim oğlumda dünden beri kusuyoo..
ne yapacağımı şaşırdım artık.sab simplex kullanan arkadaşlar ilacı aç karnına mı,yoksa emzirdikten sonra mı veriyosunuzz.her ikisinide denedimm ama oğlum yinede kusuyo..
acaba kullanmasam mı dr da pek istekli vermedi bu ilacı ben istedimm..
kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorumm kızlarr...

Nurcancım oğlun kusmaya dünmü başaldı daha önce kusuyomuydu...benim oğlumda çok kusuyor...her emmesinden sonra..druna dün söyledik fazlasını çıkarıyodur dedi.

Nurcancım oğlun kusmaya dünmü başaldı daha önce kusuyomuydu...benim oğlumda çok kusuyor...her emmesinden sonra..druna dün söyledik fazlasını çıkarıyodur dedi.

daha önceleri kusuyodu ama düzelmiştii.bizim dr fazlasını çıkartıyodur diyo.ama ben dün sab simplex ilacına başladımm.ilaç kullandıktan sonra kusmaya başladı canım.bi de dr muz kesmik kesmik kusarsa korkma dedi.çok sarı renkte ve su gibi kusarsa ii değilmişş...ama ben ilaca bağlıyorumm.bakalım devam ederse dr arayıp sorucam.geçmiş olsun hayatım.

MRB KIZLARRRR.UYKU DURUMLARINDAN BAHSETMİŞSİNİZ.BENİMKİ O KONUDA ÇOK İYİ...GECE 1 KEZ UYANIYOR.EN FAZLA 2 KEZ.AMA BEN O UYANMASADA UYURKEN EMZİRİYORUM.GECELERİ 2 YADA 3 KERE EMZİRİYORUM.SİZ KAÇ KEZ EMZİRİYORSUNUZ.AMA BENİMKİDE TUVALET İHTİYACINI KARŞILAMAKTA ZORLUK ÇEKENLERDEN MAALESEF.İDRARINI GAZINI VE KAKASINI AYNI ANDA BAĞIRA BAĞIRA YAPIYOR KIZLAR YAAAAAA.ZATEN ÖYLE GÜRÜLTÜ ÇIKARIYORKİ O AN TÜM APARTMAN DUYACAK NEREDEYSE sırnaşık şey AMA UYUYUNCA UYKUSUNDA ÇOK RAHAT YAPIYOR.ANLAMADIM GİTTİ BU İŞİ.O YÜZDEN ARTIK WC SAATİ GELİP AĞLAMAYA BAŞLAYINCA UYUTMAYA ÇALIŞIYORUM Kİ RAHAT RAHAT UYURKEN YAPSIN.BİDE SABAH 5-6 TE YAPIYOR BİDE AKŞAM 5- 6 GİBİ.NORMAL Mİ.YOKSA BEBİŞİM KABIZLIK MIÇEKİYORDA O KADAR AĞLIYOR...SİZDE DURUMLAR NASIL???

kışgüneşi saol cnm,seninde başın sağolsun.
nurcancım sub bende kullandım ama iyi gelmedi elvin'e.nurse harvey şurup kullan cnm çok faydasını gördük.elvinde kusuyor,dün gece korkuttu hatta.fazlalarını çıkarır bebekler.bi de midesine mama fazla geldiyse hepsini kusuyorlarcnmcım
sanemcim nasılsın,hoşgelmişsin sende.kuzun evde sen işte zor oluyordur.bu arada oğluşun kabız deil günde 2 defa yapıyorsa.elvin çok zorlanıyor mesela dün yapmadı,bu saate kadarda hala yapmadı

merhaba güzel annelerim nasılsınız inşllah iyisinizdir. biz halen Aydındayız inşllah pazar günü evimize dönecegiz sizleri çok özledim paylaşımlarımızı özledim. şimdi kardeşimin evindeyim bir gün burda kalacagım arada bir ugrarım sizlerin yanına.
nihancımm dualarımız sizinle güzelim annen inşllah iyidir hayatım.

merhaba güzel annelerim nasılsınız inşllah iyisinizdir. biz halen Aydındayız inşllah pazar günü evimize dönecegiz sizleri çok özledim paylaşımlarımızı özledim. şimdi kardeşimin evindeyim bir gün burda kalacagım arada bir ugrarım sizlerin yanına.
nihancımm dualarımız sizinle güzelim annen inşllah iyidir hayatım.

MRB NİHANCIM.ben diğer msj ımdadada sana geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama yine tekrarlayayım.sayfaları pek okuyamadım.sitemi çok ağır açılıyo, benim bilgisayarda mı sorun var bilmiyorum ama çok ağır hareket ediyor.annenin rahatsızlığı ne bilmiyorum.önceki yazılarımızda kanser di.acaba ondan mı bahsediyor herkes ...çok geçmiş olsun tekrar.acil şifalar diliyorum canım arkadaşım

ASLICIM CANIM benim özlettin kendini,kuzun nasıl,sen nasılsın?annem aynı hala dualarınız için tşkkrler,aklım sizlerde de aynı zamanda hepiniz kız kardeşim gibisiniz saolun
sanemcim evt cnm annem kanser.karaciğerdeydi.pankreasta metastaz yaptı ve hızlı ilerliyor 1 aydır yatıyor okmeydanındaki drlarda moralini sıfırladı suratına öleceğini söleyince ayağa kaldırmaya çalışıyoruz moralini

canım benim büyük geçmiş olsun.çok zor günler geçiriyorsun anladığım kadarıyla allah sana sabırlar versin annene de acil şifalar.umarım anneciğin kısa zamanda toparlar.ya şu doktorları da anlamıyorum.kanser hastasının moralinin çok yüksek olması gerekiyor bunu onlar söylüyor.bi de yaptıklarına bakın.canım benim tekrar sana sabır diliyorum.dualarımız annen için olsun.

saol cnm Allah razı olsun.dediğin gibi drların öle davranmaması gerek ama oradakiler hipokrat yeminini nasıl ettiler bilmiyorum sen nasılsın minik oğluşun nsl?

merhaba kızlar
ben uzun zamandır foruma giremiorum öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun . biz ailecek çok zor günler geçirioruz çogu arkadaşım bilir benim kız kardeşim4 yıldır flört ettiği kişiyle 3 ay önce evlemişti bayramdan 1 hafta önce kayınvaldesi yanına geldi tedavi için bu arada ne yaptı ne eetti kardeşimle eşinin arasını açtı kardeşime çok ağır hakaretlerde bulundu ve eşi arifeden önceki gün kardeşimi anneme bıraktı ve annesi evine gittikten sonra kardeşimi almaya gelecegini söledi ama ondan sonra annesi oglunu doldurup aralarını bozdu neyse çok uzatmayayım şuan kardeşim bende ve eşiyle ayrılıyolar en kötüsüde bayramın 1. günü kardeşimin 4 haftalık hamile oldugunu öğrendik ama onun varlığı bile hiç bişeyi değiştirmedi eşi seninle barışırsam annemi silmiş olurum deyip kestirip attı bebeği istemediğine dair bi dilekçe yazıp yolladı dünde kardeşim bebeğini aldırdı şuan moral olarak çok kötü ailemizde kimse bu konuyu bilmio o yüzden bi süre kendini toparlayana kadar bende kalacak kendi sorunlarımla sizlerinde moralini bozdum ama içim çok dolu

saol cnm Allah razı olsun.dediğin gibi drların öle davranmaması gerek ama oradakiler hipokrat yeminini nasıl ettiler bilmiyorum sen nasılsın minik oğluşun nsl?

ben çok şükür iyiyim canım.alıştım artık anneliğe.sadece çok paniğim.zamanla onu da atlatacagım.oğlum malum gaz sancılarını çekiyor.çok üzülüyordum başlarda hep ağlıyordum birz biraz alıştım.denemediğim bitkisel şurup kalmadı ama faydasını göremedim.sürekli ıkınıyor yavrum.en son sab simplex aldım ama o da fayda etmedi.artık 3.ayın bitmesini bekleyecegiz.sağlıklı olsunlar da.ben acı çekiyor diye üzülüyorum

kızlar merhabalar sonunda gırebıldım sısteme cok zordu kac gundur
elvın cım cok cok gecmıs olsun allah yardımcınız olsun cnm
unvere cım kardesın ıcın uzuldum gerckten kısa zamanda toparlanır ınsallah kendısını ıstemeyenı o da sılsın atsın yaaa..

bızım kız bugunlerde gunduz uyumaz , durmaz oldu sormayın
huysuzluk felaket arttı
aksam ustu bır ara yatıyor sonra saat 12 ye dek tekrar huysuzluk devam
ne zaman nasıl duzelır bılmıyorum ..
cyıldız arkdaşım atık sundan emınım kı gaz sorununa hıc bırsey care olmuyor maaleseffff
umıdını kırmak ıstemem ama oyle..
4 ayın bıtmesını bekleyecegız

AYNEN BEN DE çok pniğim zamanla geçer herhalde.elvinde de kolik var.haftaya 3.ayımız dolacak inş kabuslar son bulacak siye ümit ediyorum

SAOL DİLOŞUM
gaz ve uyku problemi hepimizinkinde var sanırım.elvinde gece 2.5a kadar uyumuyor gündüzde belki 1 saat.ölüyorum yorgunluktan genelde ama alıştım 2-3 saatlik uyku ile tüm gün dolanmaya

elifçim çok geçmiş olsun canım onca güzellikler düğününü yaptınız şimdiböyle tatsızlıklar inan çok üzüldüm hele o bebişe onun hiç günahı yokken allah ıslah etsin o kaynanayı şimdi oğluyla otursunlar hiç vicdan kalmamış valla kardeşin sıkmasın canını daha iyileri ile karşılaştırsın rabbim onu

nihancım sorma canım bende sizleri çok özledim buraya o kadar çok alışmışımki sizler bambaşkasınız herkesi sohbetleri çok özledim.bizler iyiyiz tatlım. inşllah elvinimiz,sen ve ailen iyisinizdir güzelim. Allah'ım en kısa zamanda annenide saglıgına kavuştursun canım arkadaşım.
çok haklısın canım burda kardeş gibiyiz önceden hamilelik problemlerimizi paylaşırrken şimdide bebişlerimizi birlikte büyütüyoruz.
herkese iyi akşamlar güzel günler bol sütlü, geceleri uykulu, gazsız günler diliyorum.bebişlerimizi kokluyor annelerimizi hepinizi çok öpüyorum.

elifciigm canım büyük geçmiş olsun inanki çok üzüldüm... keşke böle bir olay olmasaydı ... madem bukadar anneci olucaktı anneside madem oglunu kıskanacaktı neden evlendirmiş... allaha havale ediyorum canım ark. bend ebu aileyii.. inş. güzel günler görür kardeşin.. allahım hakkında en hayırlsını versin...bebek içinde çok üzüldüm... günahı da onalrın boynuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…