2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler ve tatlı minik bebişlerimiz.bakıyorum agustos annelerimiz yavaş yavaş minikler izin verdigi sürece geliyoruz galiba.
nihancım hoşgeldin canımm.
çilekcim dedene çok geçmiş olsun.
veee bütün hasta olan minik bebişlerimiz ve annelerimiz hepinize geçmiş olsun acil şifalar.
özgecim berilin kakasını yapamama sorunu geçtimi? Ozan Ege'de kaç günlerdir ıkınmaktan yavrum harap olmuştu kabızda ve ishal degil ama tuvaletini yapamıyordu birde bir-iki kere kan pıhtısı gördüm bugün dra götürdüm dogru dürüst ilgilenmedi sinir oldum sordugum sorularada cevap vermedi.kilosu 6,100 kg olmuş boyu 59 cm olmuş. bende kardeşimin dru beni arayabilirsin demişti onu aradım kadına olan herşeyi anlattım çok güzel anlattın tam düşündügüm gibi bagırsak enfeksiyonu olmuş dedi kokuda vardı bir şurup ismi söyledi bugün aldım bir iki gün kullanacagım inşllah düzelir.
gazıydı,hastalıgıydı,yok yemiyor,yok uyumuyor derken çok zor ama anne olmak çok güzel. Allah'ım saglıklı uzun ömürler versin bebişlerimize. Allah'ım olmayanlarada tez zamanda bebiş versin.
herkese iyi geceler.

aaa aslıcım ya çok geçmiş olsun..demek bağırsak enfeksiyonu olmuş..ben de hiç kan yok ama koku derken zaten bir kokusu var ondan farklı mı nasıl anlarız ki?doktora götüreyim pztsi günü ben de dur bakıyım.ateş falan yaptı mı?enfeksiyon ateş de yapmıştır..beril hergün öyle ıkınmıyor aslında ama çoğu zaman ıkınıp zorlanıp yapıyor..
cidden ya geçmiş olsun..
gamzecim ya bebişinin ameliyatı nasıl geçti?bilen haber alan var mı kızlar?ben gamzeyi merak ettim..allah yardımcıları olsun..
kızlar beril uyudu uyanmaz inşallah da biraz dinlenirim...çok öptüm sizi.biraz tv seyredeyim ben..

Çok şükür döndüm aranıza. Bebeğim anjiyo oldu ama benim ömrümden 5 sene falan gitmiştir herhalde. 2 gün hastanede yattık. İlk gün kızımdan 5 tüp kan aldılar ama mahvettiler miniğimi, bütün hastane ayağa kalktı, ağlamaktan helak oldum. Linanın damarı yok çok zor bulunuyor, 1 saatte zor aldılar kanını. Ertesi gün damar yolunu bulmak içinde helak ettiler kızımı. Anjiyosu bitip odaya getirdiklerinde görmeliydiniz bebeğimi, inleyerek geldi resmen yavrum, ertesi güne kadarda hiç gözlerini açmadan uyudu, ağır geldi verdikleri ilaçlar sanırım. Kızımın damarı çok darmış ama kan geçişi varmış, bu yüzden müdahale etmemişler ama 6 ayda bir kontrole gidicez. Bu arada genetik bir bozuklukmu diye kan aldılar, araştırıldı ve kızımın 7. kromozomunda bir bozukluk tespit edildi, şimdi benden ve babasından da kan alındı derin araştırmaya girdiler ama sonucu belli değil. İnşallah kötü bişey yoktur. Çok şükür bunu atlattık ama daha göz ameliyatı var. Doktor 1 ay daha bekleyelim biraz daha ele avuca gelsin dedi. İşte böyle kızlar. Yazılanları okuyamadım. Kızım operasyondan sonra huy değiştirdi sanki, biraz huysuz son zamanlarda. Şimdi sızdı da öyle yazıyorum. Öptüm hepinizi. Yeğenlerimi kokluyorum.

ahh canım benim kıyamam. içim sızladı valla. Allah acil şifalar vesin beterinden esirgesin canım benim.

canım bitkisel değil ama bana doktorum doğumdan sonra vermişti duphalac diye bir şurup var, onu kullanabilirsin belki. ama normalde kabızlık için bildiğimiz bol bol su ve lifli besinler tüketilmeliymiş. bir de kuru kayısı...aslında kayısı hoşafı
umarım çabucak geçer canım...

slm kızlar öncelikle bebegi hasta olanlara çok geçmiş olsun gamzecim sanada çok geçmiş olsun valla okurken gözlerim doldu ertuğun kolundan kan aldılarda felç gibi olmuştum çok zor anne olmak bişe yapamamak sabır versin yaradanım çilekcim dedecinede çok geçmiş olsun canım ecenasımı aç bıyakma arzucum yedir eceme mamada olsa artık idare edcez mama süt ek besinler aslıcım aman dikkat et ertuğ zorlandığında hemen z.yagı veriyorum bagırsakları tembelleşmesin diye geçmişolsun canım.lilithu çalışırken başladı bu bagırsak tembelligi bende çok yogun çalışıyodum satışa muhasebeye evraklara yeni elemanlara iş ögretmekten yemek bile zor yiyodum çok acıktığımdan hızlı yemekte çiğnemeyi unutuyordm sezeryan oluncada tamamen mahvoldum.ama geçn arkadşım z.yağ demişti çok iyi geldi rahatlattı beni sagol canım

ay canım benim ya kıyamam ben ona.canım çok geçmiş olsun bebişine okurken içim sızladı.umarım tez zamanda tüm sıkıntılardan kurtulursunuz.

benim oğlan da zorlanarak yapıyo ağlamaklı oluyo yavrucuğum.ne zaman düzene girer ki acaba bu kaka olayı?

günaydın kızlar gamzecim canım gerçekten çok duygulandım ama inşallah yavrunun bişeyi çıkmayacak dua et bol bol göz ameliyatı da inşallah kolaycacık geçip bitecek geçmiş olsun canım aslıcım bağırsak enfeksiyonu niye olmuş ki canım ya geçmiş olsun ilaçları bittikten sonra zeytin yağı kullan inşallah fayda eder özgecim anne sütü alan bebğin kakası ekşimsi bi kokusu oluyo dr da öyle söyledi enfeksiyon olunca kötü bir koku olur ishalse yani demişti paylaşayım dedim . bi de kızlar bu söylediğim bebeğinize 1 yaşından sonra yapacaksınız dr boğaz enfeksiyonu geçiriyo kızım şu an bir çay kaşığı bal ver hergün dedi. boğazındaki mikroplar ölür dedi aklınızda bulunsun çok çok öptüm hepinizi

Gamze annecik çoooooooook geçmiş olsun. Her şey yoluna girecektir. Dualarım seninle.miniğine sevgiler

tşkler Özgecim ateş yoktu çok şükür dedigin gibi zaten koku varda bu koku o kokuya benzemiyordu baya bir agır kokusu var benim yavrucak yaparken kızarıyor aglıyor yapamıyordu önceleri zeytinyagı veriyordum hergün bir çay kaşıgı acaba tembelleştiriyormuyum dedim vermeyi kesmiştim uzun zaman olmuştu şimdi birkaç gün devam edeyim bari.birde Özgecim benimkinin 3-4 gündür bariz bir şekilde ıkınması var arada bir degil yani her kakasını yapacagı zaman oluyor tatlım.
Gamzecim çok geçmiş olsun çok şükür bebegimiz iyi annecigim okurken benimde içim sızladı Allah kolaylık versin güzel anne.
Yıldızcım ve diger bütün arkadaşlarım hepinize çok teşekkürler.
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum hastalıksız,saglıklı,bol sütlü ve gazsız günler :))

şimdi fark ettim aslı geçmiş olsun bebeişine. Hastalana hastalan büyüyecekler. Ama normal bir hapşırma bile olsa içimiz kopuyor.

kızlar kurtulamadım şu konaktan ya.her banyo öncesi zeytinyağ sürüp temizliyom bi bakıyom 3-4 gün sonra yine olmuş bi de bebişlere kaç günde bi banyo yaptırıyorsunuz?

canım o konak bizde e var . bebek yağı sürüp bekletip yaptırcam bu defa bakalım geçecek mi ... ben hafta da 2 kez yaptırıyorum evim soğuk zaten çok sık hasta oluyo ne yapayım şu anda hasta ...

canım o konak bizde e var . bebek yağı sürüp bekletip yaptırcam bu defa bakalım geçecek mi ... ben hafta da 2 kez yaptırıyorum evim soğuk zaten çok sık hasta oluyo ne yapayım şu anda hasta ...

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatır bebişin.benim evim kombili olmasına rağmen hiç ısınmıyor müstakil ev ve üzerimizde kat yok ondan sanırım ben de bebeğimin odasına ufo aldım gece gündüz onu çalıştırıyorum.ben de ancak iki kez yaptırabiliyorum hatta bazen haftada bi kez bile olabiliyor ne yapayım ya korkuyom hasta olacak diye.

aslıcım geçmiş olsun acil şifalar.

canım çok saol benim evde kaloriferli ama üst kat o yüzden zor ısınıyo bende sürekli klima çalışıyo geçen kuzenimin bebeğide hastalanmıştı onlarda ısıtıcı çalıştırıyolar onunda evi üst katta . dr u buhar makinesi almalısınız demiş sabaha kadar aralıklarla o da çalıştırıyodu ısıtıcıyı aldılar chicconun aldılar o çok soğutmuyomuş havayı bende düşünüyorumm valla çünkü çok sık hastalanmaya başladı klima çalıştığı için hava çok kuru evde

çilekcim ve zeynepcim(zezese)çok tşk ederim. bambocum geçmiş olsun canım.
bizdede konak var arkadaşlar.
zeynepcim(zezese)sen izin işlerini ne yaptın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…