canım çok saol benim evde kaloriferli ama üst kat o yüzden zor ısınıyo bende sürekli klima çalışıyo geçen kuzenimin bebeğide hastalanmıştı onlarda ısıtıcı çalıştırıyolar onunda evi üst katta . dr u buhar makinesi almalısınız demiş sabaha kadar aralıklarla o da çalıştırıyodu ısıtıcıyı aldılar chicconun aldılar o çok soğutmuyomuş havayı bende düşünüyorumm valla çünkü çok sık hastalanmaya başladı klima çalıştığı için hava çok kuru evde
aslıcım benim doğum iznim geçen ptesi bitti. şimdi raporlarımı kullanıyorum.20 aldım sonra bi 15(5'ini kullanmıştım) ardından heyet raporu alacağım. dönem bitiyor.2. dönem ilk 20 günlük raporumu kullanacağım sonra bi tane daha heyet alacağım. iki ayım kalıyor onu da ücretsiz alıp yılı kapatacağım. inşallah bir aksilik olmaz.
ya bak şimdi korktum bambocuğum benim oğlan hapşırıp duruyo zaten sürekli tetikteyim.buhar makinası alınmalı demek
zeynepcimm heyeti nasıl alacaksın almak biraz zormuş galiba. bende memleketten ayarlamaya çalışacagım bakalım artık. ki şu 40 günlük raporlarımızı bile zor veriyorlarmış problem çıkartıyorlarmış hakkımızda hayırlısı sen dogum iznini ne kadar kullandın.
buhar makinelerini odaları ısıttığımızda kullanıyoruz di mi?
biz daha herhangi bir ısıtıcı kullanmıyoruz onun için soruyorum arkadaşlar
sanırım canım.ben odasında sürekli ufo çalıştırıyorum da.ne güzel siz doğum öncesi izinlerinizi kullanabilmişsiniz ben kullanamadım hakkın yok dediler geri çevirdiler.
neden kullanamadın canım? 32 de çalışabilir raporu aldın mı SSK dan? işverenin keyfine bağlı değilki bu, yasalar bizleri koruyor bu konudaCADIARZUsanırım canım.ben odasında sürekli ufo çalıştırıyorum da.ne güzel siz doğum öncesi izinlerinizi kullanabilmişsiniz ben kullanamadım hakkın yok dediler geri çevirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?