zeynepcim endişelenmene gerek yok canım bnim. berenin hırıltısı sırtından hissedilecek, uykulardan uyandıracak kadar fazlaydı.ona rağmen kaç dra götürdüysem hepsi aynı seyi söyledi."NORMAL". ama kagam rahat olsun diyosan götürmende fayda var tabi.ben bişey çıkacağını sanmıyorum. ayy rüya bebei öp benim yerime annesi o yanaklarından.buarada resmini gördüm ben kimseye benzetemedşm. kime benziyor ayy bu kız :)))
selam güzeller nasılsınız ..nihancım elvine maşallah kuzuma...
elagözlüm hoşgeldin canı bayadır görünmüyodun..kızında çok tatlı maşallahh..öptüm
kızlar bebilere ek olarak bişeyle veriyosunuzya doktormu öneriyo..
öptük hepiniizi
neden kullanamadın canım? 32 de çalışabilir raporu aldın mı SSK dan? işverenin keyfine bağlı değilki bu, yasalar bizleri koruyor bu konudaCADIARZU
slm arkadaşlar
hasta bebeklere geçmiş olsun diliyorum
şu buhar makinasını bende düşünüyorumda işe yarıyomy acaba diye düşünüp duruyodum
kızlar KONAK için badem yağının içine karbonat koyup kafasına sürün yarım saat bekledikten sonra yıkayın tertemiz oluyo
Gnydn kızlar öncelikle hoş bulduk diyim.iyi olmaya çalışıyorum canlarım ama kendime hep gelecek diye telkin veriyorum.belki yanlış ama başka türlü düşünemiyorum.şimdi elvin uyuyor da girebildim dediğiniz gibi hiçbir şey yaptırmıyor veletler.haftada 1-2 halam geliyorda sağolsun 1-2 günlük yemek yapıp gidiyor o biraz rahatlatıyor beni.dağ gibi ütü var,bir türlü bitmiyor.taa cenazeden beri yıkıyorum kirlenenleri sadece ama ütülemek henüz mümkün olmadı.evelsi gün sabah elvin uyurken sabahın kör gözünde kalktım da eşimin gömleği kalmamıştı sadece 5 tane gömlek ütüleyebildim uyandı zilli.
Bamboocum,sinemcim,zeynepcim geçmiş olsun kuzularınıza canlarım.evet salgınmış grip bi yakınımız çok kötü grip olmuş kalkamıyor yerinden.soğuğa alışsın diye iyice giydirip gezmeye çıkarmak istiyorum elvin’i ama bir yandan ya grip olursa diye korkuyorum.dün akşam çıkardık biraz yanakları buz oldu ,dedim inşallah hastalanmaz ama neyse ki iyi kuzum.
Zeynepcim dedene de çok geçmiş olsun tatlım.
Aslıcım geçmiş olsun ocan ege’me bağırsak enfeksiyonu demek.oy kuzum kokla benim için annesi onu.
Tuğbacım lilithunun dediği dubhalac etkili oluyor kabıza cnmcım,ben de hamileyken kullanmıştım.bi de şu yoğurtlar var ya bağırsakları düzenleyen reklamlarda aman şimdi ismini unuttum,onlarda fayda ediyor cnmcım.
GAMZEcim lina’ya çok geçmiş olsun kuzum,Allah şifa versin nazarlardan korusun kuzumuzu.gözlerinde ne var?ben de uzun zamandır girmediğim için bilmiyordum cnmcım.
Bebek olunca hastanede ne yapılırsa yapılsın zor ve dayanılmaz oluyor tatlım,normal aşı yaptırırken bile ben bakamıyorum sen neler hissettin kimbilir.Allah sana da dayanma gücü versin.lina da bir an önce iyileşecek göz ameliyatını da güzelce anlatacak inş cnm benim. Dualarım sizinle cnm.
CYILDIZ cnm elvin’de de konak oldu fazla değil ama yer yer var.dru bepanten sür dedi.bi de dediğin gibi banyodan önce z.yağı.ben kış olduğu için 3 günde bir banyo yaptırıyorum cnm.
Nihancım canımyazıdkalrını bi solukta okudum içim parçalandı inan. sen çok sabırlı ve güçlü bi kadınsın sendeki bu sabır ve güç beni cesaretlendiriyor.maşallah elvin koccamanak bi kız olmuş.allah nazarlardan saklasın yeğenimizi tostombalak olmuş çıkmış:))) yaşadıkların kolay seyler değil cnm seni az da olsa anlayabiliyorum ama takdiri ilahi işte allah sizlere sabır ve ömürler versin cnm
şimdide bende kızımdan bahsediyim biraz. bizde hemen hemen 4. ayımıza geldik. kızım gecen haftalarda bornşit olmuştu.doğduğundan itibaren az bi hırltısı vardı dra götürdüğümüzde hep normal diyorlardı.ama hırıltısı bana hiç normal gelmiyordu.gecen aklıma geldi bi dra götürüyüm dedim götürdüm ki drdan hç duymak istemediğim bişey duydum. çok kötü bronşit olmuş acil antibiyoriğ başlamalısın, oksijen takviyesi alması gerekiyor dedi. çok korktum inanın.allah korusun biraz daha geç kalmış olsam zatürre de olabilirmiş( 1 hafta boyunca düzenli antibiyotik kullandık hergün kontrole götrüdk ki çok şükür şimdi gayet iyi kızım.hırıltısı var ama oda normalmiş.dr istersen 3 gün daha devam et dedi antibiyotiğe bende devam ediyorum bakalım...birde kızlar beren bu aralar beni hiç emmek istemiyor, resmen boğuşuyoruz.mama falanda almıyor.2-3 dk emip hemen bırakıyor arkasını dönüveriyor.doymuyo diye çok üzülüyorum.sizin bebişlerde de var mı bu yaa. bezini kontrol ediyorum sürekli azcık emiyor ama bezi baya dolu oluyor.böyle olunca doyuyo oluyo dimi yaaa.bana bi yardım edin kızlar bu konuda.birde artık kakamızı 2-3 günde bir yapıyoruz eskisine kıyasla daha koyu yapıyor.sizde de böyle mii ???
hepinizi öpüyoruz kızlar.forumda geriye dönük hiç yazı okumadım. şimdi onları okuyup tekrar yazıcam sizlere a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?