2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim endişelenmene gerek yok canım bnim. berenin hırıltısı sırtından hissedilecek, uykulardan uyandıracak kadar fazlaydı.ona rağmen kaç dra götürdüysem hepsi aynı seyi söyledi."NORMAL". ama kagam rahat olsun diyosan götürmende fayda var tabi.ben bişey çıkacağını sanmıyorum. ayy rüya bebei öp benim yerime annesi o yanaklarından.buarada resmini gördüm ben kimseye benzetemedşm. kime benziyor ayy bu kız :)))

Selam Sevgili anneler, :lepi:
Nihancım tekrar başın sağolsun. Allah annene rahmet etsin. Büyükannen içinde geçmiş olsun. İş konusunda inan senden farksızım. hiçbirşey yapamaz oldum bende. Neyse Bebişlerimizin canları sağolsun. Eşlerimizde anlasın. Biz olmayınca nasıl kala kalıyo herşey :jeyyar:
Havvacım sizede çok gemiş olsun. Kuzucuğuna Allah acil şifa versin. Yavrum kıyamam onların öksürmelerine. :1no2:

Diğer annişler bebişlerinize bakıyoz diye kendinizide unutmayın ben gibi öptüm hepinizi :enbuyukkk:

Bende biraz Beyza dan, günahsız meleğimden (her bebişimiz gibi), kuzumdan kuşumdan bahsedeyim.

Beyzam şuan 3 ay 11 günlük oldu. boyu 60 santim ve kilosu 6 sında 6,5 kg di. Birciğim benim annesine nefes aldırmıyor. Uyanıkken hep benimle olmak istiyor. Babişkomuz işten gelince yemek yapayım diye bebişi ona veriyorum mutfağa tüyüyorum. Bi bakıyorum Kızımda yardımcı olmak için yanımda (ne yardım ama :bbo: )
Eşimi askere gönderecektim. Dayanamadık, kışın gitmesine. Tecil hakkını kullandık. İnşallah Nisana! Biraz daha büyümüş olur bızdığım :ecrin_bebek: .
Bizd eyavaş yavaş bebek yemeklerine başladık. Hadi hayırlısı. Ha unutmadan hatırlayamadım hangi topic deydi patatesi yemeyin içine atıp piştikten sonra çıkarıp püre haline getirip bebeğimize yedirebiliriz. Nasıl tuzu fazla attığımız zaman içine patates atarız fazla tuzunu alsın diye aynı o şekilde patates yemekteki vitamini vs. içine çektiği için çocuğumuza güvenle yedirebiliriz. Hakikaten çok mantıklı! Ben denemeyi düşünüyorum.
Neyse kuzum uyanmak üzere size bide son halinin resmini ekliyorum. Kendinize iyi bakın. kocaman öpüldünüz.

elagözlüm canım demek sende eşini askere gönderecek annelerdensin. malesef bende eşimi 2010da askere göndereceğim. aslında benim eşimde bu yıl kasımda askere gidecekti ama bizde 2010a kadar tecil hakkımızı kullandık.herkes keşke bu sene gitseydi, 2 yıl sonra hem senin, hem beren hemde eşin için çok zor olur diyorlar.ayy şimdiden kara kara düşünüyorum napcaz biz diye. eşim askere gitmeden evlendiğime bin pişmanım ((

Son düzenleme:
CANLARIM desteğiniz için tşkkr ederim.
havvacım beren'ime çok geçmiş olsun bitanem.hassas bi bünyesi var anladığım kadarıyla Allah nazarlardan saklasın kuzumu.
zeynepcim rüya bir içim su walla :)
elagözlüm cnm maşallah beyza'ya cnm benim öp tontiş yanaklarından annesi.
biz de şimdi kızımla meyve suyumuzu içtik(armut-elma yaptım bugün)nce kaşıkla verdim biraz sıkılınca biberonla devam ettim.şimdi de tv izliyor :)) ben de babamla kahvaltı edicem
öpüyorum herkesi

selam herkese nihancım canım Allahın sabır versin . içine atma susma bence de ağla paylaş çok zor evet ama konuştukçca az da olsa hafifler ama ne olur içine atma ... havva valla bende panikledim şimdi benimde oğlum grip ciğerlerini dinledi dr bişey yok dedi ama hırıltısı var yaabak senin bebişede bişey yok demişler niye anlayamıyoalr anlamıyorum ki. biz antibiyotiğe başladık erçi kullanıyoruz ama korkuyorum işte böbreklerinden falan diye kullanmasam aşağı ciğerlere yerleşir valla çok zor bebek hastalanınca. ela gözlü canım patatesi yemeklerin içine atılıp bebeğe yedirildiğini ben yazmıştım vitaminleri ona geçermiş evet eskiler mamalar yokken böyle yaparlarmış her yemeğe bir patates atıp onu bebeklerine verirlermiş iice ezdikten sonra bende tattırmaya başladım 3 hafta sonra liste alcam dr dan

havvacımbenim eşimde 3 yıl önce gitti kızm bebekti daha bebekle oğlumla uğraşırken zaman geçip gitmişti üzülme gidene kadar insan çok zor diye düşünüyo ama sayılı gün çabuk geçiyo keşke bir an önce gidip gelseydi ama hayırlısı olsun

selam güzeller nasılsınız ..nihancım elvine maşallah kuzuma...
elagözlüm hoşgeldin canı bayadır görünmüyodun..kızında çok tatlı maşallahh..öptüm
kızlar bebilere ek olarak bişeyle veriyosunuzya doktormu öneriyo..

öptük hepiniizi

babasına benziyor canım. gören herkes murat ın beşikte yatan hali diyolar :)) sadece kulakları bana benziyor :)))

elagözlü maşallah bebeğin çok tatlı çok güzel bir bebek. Allah nazardan esirgesin.

bu arada eşine şimdiden Allah kavuştursun. çok zor olmalı gideceklerini düşünmek.

havvacım senide şimdiden Allah kavuştursun. Allah kolaylık versin cnm

bamboo cum geçmiş olsun

slm canım
aslında evet haklısın görünmüyodum ama görünmüyodum sadece hep takipteyim sizleri. Beyzoşum sağolsun kucakda kucak yoksa bangır bangır bağaracak. durmayınca giryom ama yazamıyorum. İyisiniz inşallah. Bu arada bana özelden msn adresin varsa gnder de ordan grşrz belki fırsat buldukça ok
öptm

merhaba kızlarrrr:))
elvine,beyzaya,berene,rüyaya maşallahhhhhhhh..hepsi birbirinden tatlı..
nihancımmmmmmmm canım benim..allahtan size sabır dilemekten başka diyebileceğim yok.ama keşke biraz anlatıp ağlayıp rahatlasan..ben her zaman konuşmaya hazırım canım..istediğin zaman rahatlıkla konuşurum..belki aileden olmayan biriyle konuşunca daha rahatlarsın.hiç kolay değil.
havvacım ben de berille ilgili doktorların çok iyi muayene edemediğini düşünüyorum.iki orasına burasına bakıyorlar sonra hadi herşey normal deyip yolluyorlar..bence yeterli muayene edemiyorlar..çok geçmiş olsun berene canım.allah korumuş..
bizde berili tarttık 2 gün önce 6100 geldi..aslında kilosu iyi ama tombik değil beril.boyunu ölçmedik ama sağlık ocağında ölçerler..en son bir ay önce 58,5 ölçmüşlerdi bilmiyorum şimdi kaçtır.
insan yemek yapamıyor,kahvaltı edemiyor,uyuyamıyor..sonra da süt istiorlar:))))yemeden dinlenmeden de süt olmuyor ki:):)))şakası bir yana daha 12yi geçerken kahvaltı yapabildim..
hepinize bebişlerinizle sağlıklı güzel günler diliyorum..öptüm sizleri ve minikleri..

merhaba arkadaşlar
bende gece kuşuyum kızımla 2 den önce uyku uyumuyo.bende yorgun düşüyorum.bi sürü iş var yapmak istemiyorum
kezbanla mesajlaştım bilgisayar bozukmuş ondan gelemiyomuş aramıza.yakında katılıcağını söyledi
hasta bebeişlerimize çok gçmiş olsun
hepinizi öpüyorum kuzucuklarıda kokluyorum

slm kızlar şöyle bir okudum isim hatırlayamıycam için hızlı okudum ertuğu yatırdım şimdi uyanmadan yazayım dedim.bebegi hasta olanlara çok geçmiş olsun meleklerimize iyi bakın annişleri.eşleri askere gidecek olanlara allah sabır versin ben sözlüyken bekledim hergün kafayı yedim neyse siz bana aldırmayın ben biraz fazla seneryo kuranlardanım.elagözlü maş kızına çok güzel gözleri allah bagışlasın canım NİHANIM canım arkadaşım allahım sana daglar kadar sabır ve dayanma gücü versin içine atma canım benim dahada kötü oluyo sinir kriziyle çıkıyo oda çok ama çok kötüüü aman canım kızımda ek gıdaya başlamış he canım tombolagım benim akşam resmine baktık eray babası burda olsada bir ısırsam dedi .ertuğdan bahsedim hala yemesi düzelmedi akşam aglamalarımız biraz düzeldi çok şükür biraz dışarı çıkarıyorz yarıyo galiba yoksa ben tırlatacaktım.bu arada ben hoppala aldım ertuğa bugün geldi çok sevdi yarım saat durdu kendi başına hemde salıncak olarak kullanıyoruz şimdilik tavsiye ederim yarım saat ayaklarımı uzatıp kendime bakım yaptım.bu arada sıra bana gelelim elleriniz çok kuruyo dimi size dünyanın en güzel şeyini açıklayayım ben pek krem kullanmam ama ellerim pamuk gibidir herdaim nasılmı gliserin yagı sürüyorum buzdolabı poşetiyle baglıyorm ne kadar durdurabilirseniz o kadar iyi oluyor birde 2 damla limon suyu sürüp öyle kapatıyorm süper ellerim oluyo bir hafta yetiyo.bu arada saçlarıma çok düştüm z.yagı badem yagı bide e vitamini karıştrıp saçlarıma sürüyorum bide uzatmak için ne yapabilirm hiç uzamıyo çok uzattım hepinizi çoooooooooook öptüm uyandı pamuguuuuuuuuuuum meleklerinizi öpüyorum kocaman

neden kullanamadın canım? 32 de çalışabilir raporu aldın mı SSK dan? işverenin keyfine bağlı değilki bu, yasalar bizleri koruyor bu konudaCADIARZU

çalışabilir raporu aldım canım fakat biz öğretmenlerin yaz tatillerine denk gelen doğum öncesi izinleri kullanılmıyor.ben bi şansımı deneyeyim dedim fakat olmadı.

nihancım canım sana sabır diliyorum seni anlamaya çalışıyorum ama yaşayan bilir tabi ne çektiğini biz sana ancak destek olabiliyoruz elimizden bu kadarı geliyor ne yazık ki.içine atma paylaş bizimle.biz seni dinleriz.sıktım sizi diye yazmışsın hiç olur mu öyle şey.kızına da maşallah canım.bepantenin hangi çeşidini sürmem gerek?merhem olanını mı yoksa?

canım karbonat ne kadar kullanmam gerek?bi ölçüsü var mı?bi yerde okumuştum yine buralarda sanırım badem yağı yerine z.yağ da olabilirmiş.olur mu sence?

Canım benim Allah sana sabrını veriyor demekki ama ağlamaman normal değil eşinin dediği gibi çok küçük birşeyde patlayabilirsin. Keşke ağlayıp rahatlayabilsen canım. Bu arada annanene çok geçmiş olsun canım, gerçekten çok zor. Benim eşiminde annesini şubatta kaybetmiştik ve annaneside hastaneye kaldırılmıştı ve hala hastanede yatıyor. Bizim acılarımıza benziyor acıların o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Kızımın göz kapağında düşüklük var, bir gözü yarım açılıyor. Bu olay göz tembelliğine yol açarmış, bu yüzden ameliyat olması gerekli. Doktorumuz 1 ay daha bekleyelim ele avuca gelsin biraz dedi. Bakalım hayırlısı canım.

Canım benimde kızım tamda anjiyo öncesinde bronşit olmuştu. Doktor augmentin vermişti canım 9 gün kullanmıştık. Antibiyotik kullandığımız süre içinde kızımın yemesi düşmüştü ve çok fazla uyuyordu belki senin kızında da bundan kaynaklıdır iştahsızlık. Seninde minişine çok geçmiş olsun.

CANLARIM hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim.zaman zaman böle içimden dökmek geldi mi bi şeylri yazarım sizlere.
cyıldızcım bepanten krem süreceksin cnmcım.ben sürmeye başladım bakalım geçicek mi?
tuğbacım öp ye benim için ertuğ oğluşumu. elvin'i alır geliriz bir gün yersiniz :)
özgecim saol benim cnm,Allah hepinizden razı olsun
kübracım kuşum ek besin listesini dr verdi bize.saatlerine pek uyamıyoruz ama listedekileri vermeye çalışıyorum. yalnız yoğurdu sevmedi,yedirmeye çalıştım ama öğürdü ağladı.napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…