slm kızlar şöyle bir okudum isim hatırlayamıycam için hızlı okudum ertuğu yatırdım şimdi uyanmadan yazayım dedim.bebegi hasta olanlara çok geçmiş olsun meleklerimize iyi bakın annişleri.eşleri askere gidecek olanlara allah sabır versin ben sözlüyken bekledim hergün kafayı yedim neyse siz bana aldırmayın ben biraz fazla seneryo kuranlardanım.elagözlü maş kızına çok güzel gözleri allah bagışlasın canım NİHANIM canım arkadaşım allahım sana daglar kadar sabır ve dayanma gücü versin içine atma canım benim dahada kötü oluyo sinir kriziyle çıkıyo oda çok ama çok kötüüü aman canım kızımda ek gıdaya başlamış he canım tombolagım benim akşam resmine baktık eray babası burda olsada bir ısırsam dedi.ertuğdan bahsedim hala yemesi düzelmedi akşam aglamalarımız biraz düzeldi çok şükür biraz dışarı çıkarıyorz yarıyo galiba yoksa ben tırlatacaktım.bu arada ben hoppala aldım ertuğa bugün geldi çok sevdi yarım saat durdu kendi başına hemde salıncak olarak kullanıyoruz şimdilik tavsiye ederim yarım saat ayaklarımı uzatıp kendime bakım yaptım.bu arada sıra bana gelelim elleriniz çok kuruyo dimi size dünyanın en güzel şeyini açıklayayım ben pek krem kullanmam ama ellerim pamuk gibidir herdaim nasılmı gliserin yagı sürüyorum buzdolabı poşetiyle baglıyorm ne kadar durdurabilirseniz o kadar iyi oluyor birde 2 damla limon suyu sürüp öyle kapatıyorm süper ellerim oluyo bir hafta yetiyo.bu arada saçlarıma çok düştüm z.yagı badem yagı bide e vitamini karıştrıp saçlarıma sürüyorum bide uzatmak için ne yapabilirm hiç uzamıyo çok uzattım hepinizi çoooooooooook öptüm uyandı pamuguuuuuuuuuuum meleklerinizi öpüyorum kocaman
iyi akşamlar kızlar iki gündür çocuklardan bana da grip geçti ateşimde var her tarafım ağrıyo ve hergün işlerimi yapmak durumundayım çok zordayım anlıyacağınız bişeyi paylaşmak istedim ben yeni duydum ne yazıkki fotoğraf makinesindeki gece patlatılan flash lar 7. aya kadar (özellikle ilk 5 ay) bebeklerde kalıcı zararlara körlüğe bile sebebiyet verebiliyormuş benimde oğlumun çokca fotoğrafları çekildi hem de flashlı(( bilmeyenler varsa diye paylaşayım istedim hepinizi ve bebişlerimizi öpüyorum
Slm kızlar.hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun diliyorum...
Annelerimizde lütfen cesaretli olsunlar.çok zor ama başka çaremiz yok...
Nihancım tekrar başın sağolsun arkadaşım.allah sevdiklerimizin acılarını göstermesin.
Gelelim banaaaaaaa...
Kızımı geçen hafta kontrole götürdüm
boy 63.5 cm
kilo 6550
fakat göz yaşı kanalı tıkanıklığıdevam ediyor
maşaallahSlm kızlar.hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun diliyorum...
Annelerimizde lütfen cesaretli olsunlar.çok zor ama başka çaremiz yok...
Nihancım tekrar başın sağolsun arkadaşım.allah sevdiklerimizin acılarını göstermesin.
Gelelim banaaaaaaa...
Kızımı geçen hafta kontrole götürdüm
boy 63.5 cm
kilo 6550
fakat göz yaşı kanalı tıkanıklığıdevam ediyor
gamzecim benimde kafam karıştı valla şimdi doçent yaptıysa bi zararı yoktur o zaman ama ben duyunca şok oldum çünkü benim 3. çocuğum internetten de biraz araştırdım flahla resmi çekilen bebeğin kör olduğunu okudum şok geçirdim bende bilmiyorum ama sen bu sefer bi sor hepimiz de rahatlayalım . göz kapağı düşüklüğü ne yazıkki benim oğlumda da var ama eşimde de var( ya genetik ama ne yazıkki büyük oğlumda da vardı göz temeblliği var .oğlumun belli belirsiz bi düşüklüğü var kapağın senin bebeğini ki nasıl bilgilendirirsen sevinirim inş bu yavrumda yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?