2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha ek olarak bişey vemiyorumda onuniçin sordum canımmm..elvin hanımda inş yer yoğurdu annesi sıkma canını..
gamze_lina canımm çok geçmiş olsunn...şimdi yazma fırsatı bulabildim..öpüyorum seni ve kızını

Slm Arkadaşlar,
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun. Bol bol dua edelim arkadaşlar yavrularımız için...

selam kızlar fazla okuyamıyorum yazılanları kaandan pek fırsat bulamıyorum umarım herkes iyidir gamzelinacım çok geçmiş olsun canım gözlerim doldu çok üzüldüm allahım şifa versin yavruna başka bebeklerde hastaymış galiba bakamadım henüz geçmiş sayfalara allah hepsine şifa versin nihancım canım sen nasılsın buarada arkadaşım toparlayabildinmi kendini biraz da olsa ben çok zor toparlanmıştım insanın bi tarafı eksik kalıyo ama napalım canım allahın takdiri zamanla insan malasef bu acıyada alışıyo öpüyorum arkadaşlar hepinizi ve kuzucuklarınızı

arkadaşlar bebeklerinizde oluşan konakları gidermek için bebeğinizi banyoya soktuğunuzda başına badem yağı sürün vücudunu yıkayana kadar başında kalsın badem yağı. hem saçları besleniyor hemde yıkayınca sıyrılıp gidiyor konaklar.

gamze lina cım seni çok iyi anlıyorum Allah bir an önce şifa versin. Allah dermansız dert vermesin beterinden esirgesin. için acıyordur tahmin ediyorum. rüya bir öksürdüğü zaman içim gidiyor ki Allah sana kolaylık versin canım. hiç korkma melekler koruyor yavrularımızı çok çabuk iyileşicek bebeğin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kızlar.hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun diliyorum...
Annelerimizde lütfen cesaretli olsunlar.çok zor ama başka çaremiz yok...
Nihancım tekrar başın sağolsun arkadaşım.allah sevdiklerimizin acılarını göstermesin.

Gelelim banaaaaaaa...
Kızımı geçen hafta kontrole götürdüm
boy 63.5 cm
kilo 6550
fakat göz yaşı kanalı tıkanıklığıdevam ediyor

Tuğbacım hoppalayı hangi marka ve kaça aldın? Bende almak istiyorum ama daha küçük diye almıyordum.

iyi akşamlar kızlar iki gündür çocuklardan bana da grip geçti ateşimde var her tarafım ağrıyo ve hergün işlerimi yapmak durumundayım çok zordayım anlıyacağınız bişeyi paylaşmak istedim ben yeni duydum ne yazıkki fotoğraf makinesindeki gece patlatılan flash lar 7. aya kadar (özellikle ilk 5 ay) bebeklerde kalıcı zararlara körlüğe bile sebebiyet verebiliyormuş benimde oğlumun çokca fotoğrafları çekildi hem de flashlı(( bilmeyenler varsa diye paylaşayım istedim hepinizi ve bebişlerimizi öpüyorum

tuğbacım hopbala bu kadar küçükken de kulanılabiliyo mu? benim oğlumda başını falan tutuyo ama 7 aydan önce kullanmanın çok sağlıklı olmadığını biliyorum azcık bilgi verir misin

Canım geçmiş olsun. Benim kızımda göz kapağı düşüklüğü olduğu için doktor hergün gözlerinin resmini çekmemi istedi. Ben kızımın dibine girip hergün resim çekiyorum. Benden bunu isteyen doktor göz doktoru bir doçent ama kendi bile flaşlı çekti kızımın gözlerinin resmini. Bunu bilmezmiydi böyle bişey olsa? Şimdi tedirgin oldum yaaa, bir sürü şeyle uğraşıyorum birde kızımın gözlerine zarar verirsem yaa offf....

sanem canım bebişine maşallah allah nazarlardan saklasın adını ne koymuştun canım kızının?buarada sen nasılsın bayadır görüşemedik rahatsızlığı içinde çok geçmiş olsun nasıl bi rahatsızlık bu ya belirtileri nasıl oluyo bilgilendirirmisin beni öpüyorum kuzucuğunu ve seni

maşaallah
ya benim oğlumunda geçmedi tıkanıklık galiba, gerçi daha kontrole gitmedik ama çapaklanmalar devam ediyor, gece bazen uyanıyor yapışmış oluyo bi gözü açamıyo, içim gidiyo eriyo öyle tek gözle bakınca bana:çok üzgünüm: Allah acılarını göstermesin hiçbirimize
ne dedi doktor? masaj dışında bişey önerdi mi?

günaydın biz geldik bütün arkadaşlarımızı öpüyoruz öncellikle.gamecim bambocum bakın normal hoppala gibi degil sırt destegi süper masalı ve müzikli olması cabası resimde biraz silik çıkmış ama normalde fiyatına göre çok ama çok kaliteli kefili ben olurum asla dandik bir ürün degil gelince agzım ayrıldı ben resimine bakınca çok kaliteli bişe olmadını düşünmüştüm hemde bu fiyata çok zor ben 1 aydır araştrıyorum çünkü.sakıncalımı dersen bence degil günde yarım saatten 2 defa koyuyorum babah ve akşam olmak üzre acaip bacak ve kollarını çırpıyo bence faydası oluyo.sonuçta kanguruya koyuyorsunuz dimi dışarı çıkarırken buda aynısı hatta bu daha korumalı zaten 4 aylık yazıyo canım bizde 4 aylık olmak üzreyiz ben sakınca görmüyorum tabi toplam 1 saati geçmedigi sürece canlarım işte bu PILSAN MÜZIKLI HOPPALA flaşlı çekmek zararlı oldugunu çok iyi biliyorum ama görmeye gelenlerin hepside flaşla çalıştılar ertuğun üzerinde bişe diyemedim nasıl derdim normal güzel çıkmıyo zaten biz bile öyle çekerken ama az çekmeye çok dikkat ettik o kadar.kızlar çok gemiş olsun gözyaşı tıkanıklıgı olan tatlı yiyenlerim allah çabuk iyeştrsin sizleri.kızlar sütünüzden damlatıp masaj yapmayı denedinizmi bence deneyin ben inanıyorum ki hemen iyileşecek.ben gözlerii çabaktan açılmazken ertuğun gözüne sütümü damlatıp heh masaj yaptım ve bütün gözündeki herşey çıktı bidaha asla olmadı çabak filan kulaklarınada damlatırım ben banyodan bir gün sonra su kaçmışsa iltihap filan olmasın diye ayrıca bizim memlekette kulakları agrıyanlar hemen emziren annenin sütünden damlaırlar bende yapıyorum çünkü banyoda hepsu kaçırırım hemen agrısını alır bence bir deneyin kızlar sonuçta süt bişe olmaz ama geççecek bak sorununuz ben inanıyorum abooooooooo iyi kaptrdım kendimi öptümm sizleri

gamzecim benimde kafam karıştı valla şimdi doçent yaptıysa bi zararı yoktur o zaman ama ben duyunca şok oldum çünkü benim 3. çocuğum internetten de biraz araştırdım flahla resmi çekilen bebeğin kör olduğunu okudum şok geçirdim bende bilmiyorum ama sen bu sefer bi sor hepimiz de rahatlayalım . göz kapağı düşüklüğü ne yazıkki benim oğlumda da var ama eşimde de var ( ya genetik ama ne yazıkki büyük oğlumda da vardı göz temeblliği var .oğlumun belli belirsiz bi düşüklüğü var kapağın senin bebeğini ki nasıl bilgilendirirsen sevinirim inş bu yavrumda yoktur

tuğbacım çok güzel ama benim oğlum buna da binemez kızz.. senin bebişe maşallah ali yi buna koysam öne doğru yığılır az daha büyüsün bakalımm

TREND ciiim merhabalar. öncelikle kızımın adını sinem koydum...bi görsen teyzesi.çok tatlı...senin bebişinide çççoookk öpüyorum arkadaşım.çok oldu görüşmeyeli...özledim sizleri...
LİLİTHU cum sendede mi aynı sorun var.tıkanıklığı devam ediyuor.bana damla verdi antibiyotikli.bunu hep kullan dedi
.3 hafta kullandım.başka dr a götürdüm.dr kızdı bana .3 hafta nie sürekli kullandın die.dedim önceki dr bana böyle dedi.sakın kullanma dedi.zarar verirmiş.ancak şişerse ve çapaklanırsa kullan
ama sürekli diil dedi
oysa ben diğer drun dediği gibi günde 4 kez kullandım 3 hafta boyunca
artık sadece masaj yapılacak.
bide benim bebeğimin kuyruk sokumunda ufak bi delik vardı.dr onunda ultrasonunu istedi.çektirdik.allahtan omiriliğe açılan bir kanal yokmuş.kör bi delikmiş.ucu herhangi bi yere bağlı değilmiş yani.o konuda çokta rahatladım.allahıma şükürler olsun.

KIZLAR BİLMEYENLERE SÜRPRİZİM VAAAARRRR
ESKİLER DAHA İİİ BİLİR TREND , MEHTAP, KALACHAKRA, SGSELCUK, ELVİN, PEDİASTRUM VE DİĞER ARKADAŞLARIMIZ İİ BİLİR.HANİ TOSBAA8 - AYLİNİMİZ VARDI YA ....HAMİLE KALMIŞ YİNE.BEN DÜN OKUDUM.ÇOK SEVİNDİM...İNŞ SAĞLIKLA BEBEİĞİNİ KUCAĞINA ALIR ARKADAŞIM.GÖZÜ AYDIN.DARISI TÜM BEBEK BEKLEYENLERE İNŞ....

HEPİNİZİ ÖPTÜM SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM...

günaydınn arkadaşlar nasılsınızz.bebişleriniz nasıllar.
bebekleri hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun..
foruma eskisi gibi katılamıyorum
oğlum hiç durmuyo çünküü..
herkese güzel huzurlu ve mutlu bir gün diliyorumm..kendinize ve bebişlerinize ii bakınn..
öpüyorum

Slm canlarım hepinize güsel bir gün diliyor bütün kuzularımı öpüyorum
Havvacım beren’in iştahsızlığı muhtemelen antibiyotik kullanmandan,kakasının renginin değişmesi de ondan bence.Elvin’in ki sarı yeşil oluyor.biraz üşüttüğünü hissettiğimde ise tamamen yeşil oluyor.

Gamzelinacım lina’mı öp benim için hayırlısı ile geçecek hepsi tatlım,dualarım sizinle.ahh zordur eminim bizimkiler biraz öksürdü mü hapşurdu mu yada mama yerken boğazına kaçtı mı içimiz gidiyor,senin hissettiklerin nasıldır kimbilir?melekler hep lina ile olsun korusun onu cnm

Aylin’cim cnm iyi olmaya çalışıyorum,dediğin gibi alışmak zor ama mecburum çünkü elvin var.babamın dediği gibi o annemin bize hediyesi.zaten elvin olmasa herkes daha da kötü olurdu,o evde bir ses..kaan nsl siz napıyosunuz?

Sanemcim içimden geçtin nerelerde bu kız diye geriye dönük okurken heh dedim gelmiş.özlettin kendini.geçmiş olsun tatlım maşallahı var kuzunun,nolcak peki açılmazsa gözyaşı kanalı ben nette operasyon yapılır diye okumuştum.ama daha erken sanırım di mi?öncelikle masaj yapılması uygunmuş dicektim sen yazmışsın :) kuyruk sokumundaki delik kapanır mıymış cnm?allah acil şifalar versin cnm,ismi ile yaşasın maşallah sinem’imize
Bu arada evt cnm Aylin,annem vefat ettiğinde aramıştı 9 haftalık olmuş henüz karnı çıkmamış,her hafta kontrole gidiyor.Hayırlısı ile güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah

Lilithu cnm size de geçmiş olsun tatlım,öpüyorum miniğimi

nurcan'cım cnm aynen ben de senin gibiyim elvin durmuyo,devamlı ilgi istiyor ve kucakta olacak hanımefendi.bi de geceleri uyumaz oldu napıcam bilmiyorum.dün gece saat 3 falandı sanırım uyutabilim.şimdi de hala uyuyor,uyanır birazdan sanırım.günlerimiz döndü yani eren nsl?öp oğluşumu benim için

tuğbacım cnm mailin geldi gördüm hoppalayı ama sanki daha bizimkiler küçük yahuu hoppala için.kararsız kaldım walla.tel de de çok güzel dedin aslında istiyorum almak ama amannn bu aralar zaten kafam salak gibi bir şeyleri bi istiyorum bi istemiyorum

Bu arada biz de resimlerini çekiyoruz elvin’in ama gece flaşlı olarak sadece uyurken çektik hep. Ben de nette okumuştum flaşlını zarar verdiğini.inşallah bir şey olmaz yavrularımıza.

Canım göz kontrolümüz araklık 16 da ama daha olmadı telefon edip soracağım. Öğrenince bilgilendiririm. Bizim ailede bizim bildiğimz göz kapağı düşüklüğü olan yok ama belki büyük dedelerimizde vardı bilmiyorumki. Genetik mi onu da bilmiyoruz. Kızımın kapak düşüklüğü gözbebeğini kapattığı için görme bozukluklarına yol açarmış bu yüzden ameliyat olacak ama doktor 4 aylık olsun ele avuca biraz daha gelsin dedi. Bakalım aralıkta gidince kesinleşecek ameliyat tarihi. Bebeğinde düşüklük varsa bunu anlarsın zaten canım, bizimki bariz belli. İnşallah çabucak düzelir minişlerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…