bambocuuum önünede küçük bir yastık koyuyorum ön tarafa düşmesin diye yoksa ön tarafa geliyo bizimkide nihancım canım nasıl olsa sonrada alıcaktım kaliteliymiş iyiki aldım diyorum şimdi 1 saati geçirmeden koyuyorum içine.ertuğ yine yemez oldu akşam 12 de 75 ml içti 6 da 50 ml.daha içmedi dr.götürücem 4 de sizcede çok az dimi ne olur sizinkiler nasıl içiyo canımı sıkmaktan agzım yara oldu sütümü sagdıkça aglıyorum içmiyo diye
Slm canlarım hepinize güsel bir gün diliyor bütün kuzularımı öpüyorum
Havvacım beren’in iştahsızlığı muhtemelen antibiyotik kullanmandan,kakasının renginin değişmesi de ondan bence.Elvin’in ki sarı yeşil oluyor.biraz üşüttüğünü hissettiğimde ise tamamen yeşil oluyor.
Gamzelinacım lina’mı öp benim için hayırlısı ile geçecek hepsi tatlım,dualarım sizinle.ahh zordur eminim bizimkiler biraz öksürdü mü hapşurdu mu yada mama yerken boğazına kaçtı mı içimiz gidiyor,senin hissettiklerin nasıldır kimbilir?melekler hep lina ile olsun korusun onu cnm
Aylin’cim cnm iyi olmaya çalışıyorum,dediğin gibi alışmak zor ama mecburum çünkü elvin var.babamın dediği gibi o annemin bize hediyesi.zaten elvin olmasa herkes daha da kötü olurdu,o evde bir ses..kaan nsl siz napıyosunuz?
Sanemcim içimden geçtin nerelerde bu kız diye geriye dönük okurken heh dedim gelmiş.özlettin kendini.geçmiş olsun tatlım maşallahı var kuzunun,nolcak peki açılmazsa gözyaşı kanalı ben nette operasyon yapılır diye okumuştum.ama daha erken sanırım di mi?öncelikle masaj yapılması uygunmuş dicektim sen yazmışsın :) kuyruk sokumundaki delik kapanır mıymış cnm?allah acil şifalar versin cnm,ismi ile yaşasın maşallah sinem’imize
Bu arada evt cnm Aylin,annem vefat ettiğinde aramıştı 9 haftalık olmuş henüz karnı çıkmamış,her hafta kontrole gidiyor.Hayırlısı ile güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah
Lilithu cnm size de geçmiş olsun tatlım,öpüyorum miniğimi
nurcan'cım cnm aynen ben de senin gibiyim elvin durmuyo,devamlı ilgi istiyor ve kucakta olacak hanımefendi.bi de geceleri uyumaz oldu napıcam bilmiyorum.dün gece saat 3 falandı sanırım uyutabilim.şimdi de hala uyuyor,uyanır birazdan sanırım.günlerimiz döndü yanieren nsl?öp oğluşumu benim için
tuğbacım cnm mailin geldi gördüm hoppalayı ama sanki daha bizimkiler küçük yahuu hoppala için.kararsız kaldım walla.tel de de çok güzel dedin aslında istiyorum almak ama amannn bu aralar zaten kafam salak gibi bir şeyleri bi istiyorum bi istemiyorum
Bu arada biz de resimlerini çekiyoruz elvin’in ama gece flaşlı olarak sadece uyurken çektik hep. Ben de nette okumuştum flaşlını zarar verdiğini.inşallah bir şey olmaz yavrularımıza.
bambocuuum önünede küçük bir yastık koyuyorum ön tarafa düşmesin diye yoksa ön tarafa geliyo bizimkide nihancım canım nasıl olsa sonrada alıcaktım kaliteliymiş iyiki aldım diyorum şimdi 1 saati geçirmeden koyuyorum içine.ertuğ yine yemez oldu akşam 12 de 75 ml içti 6 da 50 ml.daha içmedi dr.götürücem 4 de sizcede çok az dimi ne olur sizinkiler nasıl içiyo canımı sıkmaktan agzım yara oldu sütümü sagdıkça aglıyorum içmiyo diye
canım her bebeğe ve bünyesine göre değişiyor.ben çalışıyorum.sabah 8 den akşam 6 ya kadar benim bebeiğim 550 ml içiyor genelde.bazen 500 bazen 600 ü buluyor.dr çok iyi dedi.3 saatte bir 100- 125 ml içmesi normaldir dedi.geceleri ise fazla vermiyorum süt.uyku düzeni oluşsun diye güzelce doyuruyorum karnını...sabaha doğru 5-5.30 da kalkıyor yine emiyor.o kadar.geceleri çok sık uyanırdı önceleri.her ıkınıp sıkılmasında- yada ağlamasında emziriyordum.büyük hataymış.gazı gelince uyanırdı.yine emzirirdim.şimdi öyle diil.bebişim ıkınıp sıkıldığında - ağladığında (tabi uzun ağlayınca kucağıma alıyorum) hiç yanına gitmiyorum.uzaktan izliyorum.bi müddet ıkınıyo sıkılıyo-bağırıyor -baktıgelen yok, yalandan ağlıyor...sonra baktı gelen yok mışıl mışıl uyuyor.öyle öyle düzene soktum.bebeklere uyku alışkanlığı 3.ay içinde kazandırılmalıymış.yoksa geceleri hep uyanır, dolayısıyla bizleride uyutmazmış.şimdi 5 te kalkıyor.karnını doyurup, gazını çıkarıp, altını temizliyorum.uyuyor.böylece oda uykusunu alıyor bende.hemdedaha iyi gelişiyor.
biz geldik teyzeleri moraliiiiiiiiiiim sıfır yine kolundan kan aldılar ben resmen felçli gibi elim ayagım tutmaz oldu yine eray ilgilendi.kuzum canım oğlum 200 gr almış ve araştrmaya alındı kanından.ineksütüne alerjisi olabilirmiş süt tozuna mamada yani benim sütümden tiksinmiş olabilirmiş inş sütümden tiksinmemiştr çok üzülüyorum sonuç cuma günü çıkcak ona göre bir yol izlicekmişiz poposu hani iyileşmiyodu ya soyuluyo yazmıştım bünyesi alerjik mi yoksa mamadaki süttozundanmı oluyo onada bakılacak bir ayda 200 gr alması iyidegilmiş bakalım allahımdan hayırlısı inş çabucak düzelirde yeniden yer bebegim inş.hepinizi öpüyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?