Gnydn kızlar elvin henüz uyanmamışken meyve suyunu sıktıktan sonra bakıyım dedim.gününüz huzurlu ve miniklerinizle eğlenceli geçsin.kuzuların hepsini öpüyorum
Cyıldızcım sadece ağrıların için minoset içebilirsin(plus deil ama) onun dışında başka bir ağrı kesici hamilelik ve emzrme döneminde vermiyo doktorlar.
Bamboocum mamaya başlasan da bişi değişmiyo.al bak biz ek besinlere naşladık,hanfndi gene aynı.dün gece saat sanırım 2 falandı uyudu.inatlaşıyo uyumayacağım diye resmen.en erken uyuduğu 2-3.daha erken uyutsam da uyanıyo zilli.üstelik banyo yaptırıp uyuttuk.babam dedi bu gece uyur güzelce,o dedi elvin 2 dk geçmedi uyandı.şu gece uykularını bi düzenleyebilsek…
Tuğbacım cnm üzülme tatlı kuşum tiksinmemiştir sütünden.elvin walla sütünü coklata coklata içti :) ertuğ da düzelir yakında kuzum benim. Ciddi bir şey de çıkmayacak hayırlısı ile.sütünün maşallahı var sıkma kendini.oğluşunda yakında eskisi gibi içer annesi.alerji durumu da geçici bir şeydir inşallah.sütüne mama karıştırmadan ver cnm,belki dedikleri gibi mamayı sevmedi ve alerjisi var.ay kıyamam kuzuma ben.
Özgecim ahh cnm uzun uykusu sadece sabahları 11.5a kadar falan uyuyo ana gene kesilmeden deil yani.bugün mesela gece geç uyudu,gece içinde de uyandı.sabah 8de mamasını yedi uyudu.sonra 9.5 ta bi daha kalktı,şimdi gene uyuyo.(bu arada .bu kadar yorulmaya zayıflayamıyorum gene de
)
Sehercim gülüm sen nasılsın ufaklıklardan giremez oldun!!!
Aslıııııııı neredesin kuzum???
Nurcancım cnm siz nasıl oldunuz?