2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok sagol teyzesi sonuç tahlil çıkınca belli olcak.eger süttouna alerjisi varsa süttozsuz ve inek sütü takviyesiz mama varmı acaba allahım cuma gelmez şimdi

tuğbacım canım geçmiş olsun anne sütünden tiksinmemiştir canım yaa. böyle de şey hiç duymamıştım sıkma canını ben düzeleceğine inanıyorum sen sakladığın sütlerden verme bence şimdilik direk emzir

bambocuuuuuuuum ah canım emmiyo bile ondan çok kötüyüm evde 3 çeşit mama var içmiyo denedim dr gelince emmiyo dünden bu yana bıraktı.dün gece 12 den buyana 150 ml içti toplam dr hayret etti nasıl içmez dedi bunlarda hayvani iç güdü var şimdi ne verilse hemen yemesi lazım dedi ama yoooooooook yemiyoooooo işte araştrıcaklar canım sagıp hemen veriyorum canım artık içtigi kadar içiyyo 20 ml felan bitki çayını içiyo 50 ml ama beklicem canım yapacak bişe yok şimdilik dr.umda öyle dedi tahlili çıkana kadar bişe diyemicem dedi

tugbacıgım canım geçmiş olsun .. inş.. bebişinin iştahıda düzelir canım.. sıkma canını bitanem inş. geçer..

çoooook geçmiş olsun tuğbacım. yakınımın bebişinin inek sütüne alerjisi vardı keçi sütünden yapılan mamalar var ondan getirtiyorlardı.
yani sen sorduğun için yazdım bu bilgiyi. inşallah öle birşey yoktur. basit bir şımarıklık olsun bebişinin yaptığı.
sevgiler

günaydın arkadaşlarım uyuyorum ama sanki hiç uyumamış gibi kalktım.inşallah trendciim hep dua ediyorum.zeseze biliyosunuz canım hep yazarım formada ne olduysa karma aşıdan sonra oldu diye dün dr da notlarını inceledi ben yine karma aşıdan sonra böyle oldu deyince evet haklısınız karma aşıya kadar hep 1 buçuk kilo almış dedi.dilerim tek inek sütüne alerjisi osun canım ya inan ben razıyım keçi var koyun var valla olmadı ayvalığa gider evde bsler sütünü sagarız ama yeterki bütün sütlere alerjisi olmasın.çevremde duydum bütün tahıllara alerjisi olan kişileri zor yani yarını bekliyorum bide tahlil hemen çıkmıyomuş incelendiği için inş.cuma çıkar yoksa düşünmekten stresten bende mahvolucam ne çok soru var beynimde kızlar anlatamam hani bir söz varya nasıl bir söz oldugunu anlayamamıştım şimdi çoooooooook iiiyyi anlıyorum beynimde 40 tane tilki var kırkınında kuyruğu birbirine degmez aynen böyleym şuan anne olmak bu zamanlarda çok zormuş bunu bidaha anladım allahım hepimize güç versin ki bebişlerimize çok iyi bakıp çok iyi bir anne olalım inş.

anason ve iyigeceler çayı yapıyorum 60 ml onu cokur cokur içiyo dün elma suyu verdim onuda içti hemde bagırmadan süt biberonunu ve mamasını daha agzına degmeden yaygarayı koparıyo kokusundan mı anlıyo süt ve mama olduğunu çözemedim buda beni korkutuyo işte canlarım ay iyiki varsınız CANIM ARKADAŞLARIM ya yoksa ben trlatırdım herhalde iyiki varsınız KADINLAR KULÜBÜ BÖYLE DOSTLUKLARA YOL AÇTIĞINIZ İÇİN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM yatıcam bakalım

ya canım bende ilk kez duyuyorum merak etme kuruntu yapma duzelir ins.ara sıra bazen seri halinde 3yada 4 gun benımkıde emmez imkanı yok cekıyor bırakıyo zorlayıncada aglıyor bazende normal emiyor bunlarrı anlamak zor sen gene kendı sutunden vermeyı dene 5dk sora gene ver emmedıyse obur gogsunu dene her daması onemli anneligin zor oldugunu anne olmadan anlasılmıyormus tekrar gecmis olsun sabret iğrenme diye bisey olcagını zannetmıyorum

günaydın kızlar
ah canım tubacım bak belki seni biras rahatlatabilirim canımbenim o dediğin alerji durumu benim eltimin oğlunda var o doğuştan oluyo ve hemen kendini belli ediyo çocukta geçmeyen sarılık oluyo kansızlık oluyo devamlı inş. ertuğun böle bi sorunu yoktuır ayrıca süt içermeyen çok güzel mamalar var sıkma canını için rahatlasın diye yazıyorum bizim başımıza geldiği için biliyorum yani o korktuğun tahıl süt alerjisi ertuğdaki gibi olmuyo canım o hastalığın ismide gakaktozemi
çok geçmiş olsun canım
bide sana bişey sormak istiyorum canım sen sütlerini sağıp dolapta saklıyorum yanılmıyosam nasıl vardiğini bilmiyorum ama ben şunu biliyorum bebeğin ilk zamanlarda emdiği süt farklı oluyo yağ ve içerik açısından daha sonra bebek büyüdükçe sütün içindeki yağ mineral vs değişiyo yani bu süt saklama yöntemi bunlar göz önünde bulundurularak çok uzun süreli olmamalı
tekrar çoook geçmiş olsun canım

Gnydn kızlar elvin henüz uyanmamışken meyve suyunu sıktıktan sonra bakıyım dedim.gününüz huzurlu ve miniklerinizle eğlenceli geçsin.kuzuların hepsini öpüyorum

Cyıldızcım sadece ağrıların için minoset içebilirsin(plus deil ama) onun dışında başka bir ağrı kesici hamilelik ve emzrme döneminde vermiyo doktorlar.

Bamboocum mamaya başlasan da bişi değişmiyo.al bak biz ek besinlere naşladık,hanfndi gene aynı.dün gece saat sanırım 2 falandı uyudu.inatlaşıyo uyumayacağım diye resmen.en erken uyuduğu 2-3.daha erken uyutsam da uyanıyo zilli.üstelik banyo yaptırıp uyuttuk.babam dedi bu gece uyur güzelce,o dedi elvin 2 dk geçmedi uyandı.şu gece uykularını bi düzenleyebilsek…

Tuğbacım cnm üzülme tatlı kuşum tiksinmemiştir sütünden.elvin walla sütünü coklata coklata içti :) ertuğ da düzelir yakında kuzum benim. Ciddi bir şey de çıkmayacak hayırlısı ile.sütünün maşallahı var sıkma kendini.oğluşunda yakında eskisi gibi içer annesi.alerji durumu da geçici bir şeydir inşallah.sütüne mama karıştırmadan ver cnm,belki dedikleri gibi mamayı sevmedi ve alerjisi var.ay kıyamam kuzuma ben.

Özgecim ahh cnm uzun uykusu sadece sabahları 11.5a kadar falan uyuyo ana gene kesilmeden deil yani.bugün mesela gece geç uyudu,gece içinde de uyandı.sabah 8de mamasını yedi uyudu.sonra 9.5 ta bi daha kalktı,şimdi gene uyuyo.(bu arada .bu kadar yorulmaya zayıflayamıyorum gene de )

Sehercim gülüm sen nasılsın ufaklıklardan giremez oldun!!!

Aslıııııııı neredesin kuzum???

Nurcancım cnm siz nasıl oldunuz?

parol verdiler bana da nihan sanırım o hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılabiliyormuş sadece parasetamol içeriyor

Canım arkadaşım,
geçmiş olsun. Kendini okadar sıkıntıya sokma: Rabbim bir an önce Ertuğumuzun iştahını sağlığını yerine getirsin inşallah. (Ve tabii diğer hasta kuzularımızında öyle) İnek sütünden bahsetmişsin. İnek sütünü direkt olarakmı veriyorsun. Suyla karıştırılmalı diye duymuştum. İnek sütü çocuğa en az 1 yaşına kadar verilmemeli idye biliyorum. Ama sen araştırmışsındır diye düşünüyorum. Neyse sonuçlar inşallah iyi çıkar. Sana bir tavsiye. İlk başta belki garip gelcek ama, arkadaşım sezeryanla ameliyat oldu sütü hemen gelmeyince hastanede mama vermişler eşide göğsünü ver yoksa emmez felan dedi. Dediği gibi çocuk emmedi. Anneside inat etti mamayı vermicem diye çünkü sütü geliyordu. Baktıki olmicak. Bebeğine baya bi bişey vermedi iyice acıkana kadar. Sonra memesini bir verdi veriş o veriş. Şimdi çok güzel emiyor.
Senin böle bi probl. yoktu ama tiksindimi diyorsun. Zannetmem öle düşünüp üzülme boşuna. Senin sevgin var heşeyden önce. Bi dene belki sadece farklı şeylerde yiyince şarşırmıştır. EN kısa zamanda iyi haberlerinizi bekliyoruz. Öptüüüüm

Dİğer annişler atlıyorum sanmayın aklımdasınız .............öptm

selam kızlar nasılsınız ....
tuğbacım geçmiş olsun..
arzucum sanada canımm..
nihancım saol canım iyiyiz çok şükür..
hasta olan bebişlerimize de geçmiş olsunn.
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmmm..

parol verdiler bana da nihan sanırım o hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılabiliyormuş sadece parasetamol içeriyor

Canım doktor banada parol vermişti ama prospektüsünü okursan emziren naaler kısmında süte geçip geçmediği bilinmediğinden dikkatli kullanılmalıdır yazıyor. Bu yüzden bende sadece minoset kullanıyorum ama çok zor durumda kalırsam alıyorum onu da.

Tubacım yaa canım benim lütfen kendini paralama hayatım. Yarın inşallah mutlu haberler alırız. Çok iyi anlıyorum seni valla canım dualarım seninle...

selam kızlar canım tuğbacım seni rahatlatmak için bişey söylicem benim yeğenim var 4.5 yaşında şu an. doğduğu zaman iştahı iyiydi ama ne olduysa 1 aylıkken oldu birden annesini emmmeye başladı . mamayıda 20 cc zorla yediriyodu delircekti gelinimiz hep zorlardı . ama yok kesinlikle naptıysak aldıramadık baya mucadele verdik katı mamalara geçene kadar fazla yemedi ama daha sonra kakaaolu mama :) yedi annesinide az çok emiyodu daha da güzel emmeye başladı . 3 yaşında zorla kesti ama çok iştahlı değil hala inşallahhh senin yavrunda düüzelecek sıkma canını geçici bi durumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…