arkadaşlar hepinize güzel günler....been szin sayfanıza doğumuma yakın girebilmiştim...o ara sizle de doğumlar fazlaydı pek tanışamadık...ben eylül annesi iken 20 ağustosta doğum yaptım...beni de aranıza alır mısınz?
Canım doktor banada parol vermişti ama prospektüsünü okursan emziren naaler kısmında süte geçip geçmediği bilinmediğinden dikkatli kullanılmalıdır yazıyor. Bu yüzden bende sadece minoset kullanıyorum ama çok zor durumda kalırsam alıyorum onu da.
Tubacım yaa canım benim lütfen kendini paralama hayatım. Yarın inşallah mutlu haberler alırız. Çok iyi anlıyorum seni valla canım dualarım seninle...
deryacım canım selam hoşgeldin biz seni tanıyoruz beraber bekleşiyorduk burda aslen amasyalıydın demi ?
canım hoşgeldin nasılsın? a.s.
selam arkadaşlarrrr
hepiniz çok özledim inanın.. arada takip ediyorum sizi ama yazamıyorum
tubacığım çok geçmiş olsun kendini çok sıkıntıya sokma ertuğda etkilenir bak eminim geçici bi durumdur allah meleklerimizin yanında cnmm
panikatak cnm süt vermeye devam ediyoruz di mi cnmm.. benim sıkıntım başladı walla süt sağamıyorum artık akşamlar emziriyorum meleğimi stoktaki sağdıklarımı kullanıyoruz şu an ama haftaya dr dan ek mama isteyeceğim evdeyken iyiydi hem emzirip hem stok yaptım ama şimdi gündüz sağınca akşama göğsüm boşalıyor ondan sağmaktan vazgeçtim akşamları en azından doysun oğlum diyorum çok üzülüyorum 6 ay anne sütü vermek isterdim ama olmuyor çalışınca(
bamboocuğum benim oğlumda emzik almıyordu en son aç bırakmıştım ya aneztesi için o zaman alıştı yavrum açlıktan emziği cok cok emdi walla şimdide uyuyacağı zaman alıyor emziği ama alışmasada problem etme bence hiç gerekli değil emzik cnmm
slm derya cnmm sende bi annesin bizimlesin tabiki cnmm bak ben temmuz annesi oldum ama hep ağustos annesi bölümündeyimm :lepi:
tüm anneleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorum kızlarr
sağol canım iyiyim ama çok yorgunum..gece 4,5 ta falan uyudu benimki sabah ta 9 da kalktı....ölüyoum yorgunluktan...bu arada parl ve minoset tamamen aynı prospektüs yazılarına bakma sen...hiçbir farkı yok canım..içebilirsin...
Canım geçmiş olsun. Bence sen yinede minoset al evde bulunsun, zorda kalırsan onu içersin.
Deryacım hoşgeldin canım. Bende 20 ağustosta doğum yaptım. Bebişlerimiz aynı :) maşallah güzel kızına...
Canım geçmiş olsun. Bence sen yinede minoset al evde bulunsun, zorda kalırsan onu içersin.
Deryacım hoşgeldin canım. Bende 20 ağustosta doğum yaptım. Bebişlerimiz aynı :) maşallah güzel kızına...
deryacığım benim oğlumda MR için aneztesi aldı testisinin yerini öğrenmek için girdi sen niye baktırdın cnm ??
elagözlü canım inek sütü mamada var ben vermedim yani hani süt bazlılar ya ondan olabilirmiş.kışgüneşi yemedi canım ama aklımda kalmadı sagol canım.çok sagolun kızlar aç olduğu için hiç durmuyo aglıyo o yüzden fazla yazamadım.hoşgeldin deryacım duruda çok tatlı maş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?