2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nihancım canım yalancı emzik kullanıyomusun benim kendi dr kızımda ısrarla yalancı emziğe alıştır dedi kızımda çokk rahat ettim gece uykularında 1 kere kalkardı ama oğlumu henüz alıştıramadım ama çok istiyorum .

arkadaşlar hepinize güzel günler....been szin sayfanıza doğumuma yakın girebilmiştim...o ara sizle de doğumlar fazlaydı pek tanışamadık...ben eylül annesi iken 20 ağustosta doğum yaptım...beni de aranıza alır mısınz?

canım hoşgeldin nasılsın? a.s.

canım ben prospektüsünü okudum ondan size de bir sorayım dedim dün mecburen bi tane içtim çünkü başım çatlıyordu dayanamadım bütün gün sabrettim içmedim fakat akşam dayanılmaz bi hal aldı.çok şükür ki sabah geçti.ne baş ağrısıymış inan korktum geçmeyecek diye

Canım geçmiş olsun. Bence sen yinede minoset al evde bulunsun, zorda kalırsan onu içersin.
Deryacım hoşgeldin canım. Bende 20 ağustosta doğum yaptım. Bebişlerimiz aynı :) maşallah güzel kızına...

selam arkadaşlarrrr
hepiniz çok özledim inanın.. arada takip ediyorum sizi ama yazamıyorum
tubacığım çok geçmiş olsun kendini çok sıkıntıya sokma ertuğda etkilenir bak eminim geçici bi durumdur allah meleklerimizin yanında cnmm
panikatak cnm süt vermeye devam ediyoruz di mi cnmm.. benim sıkıntım başladı walla süt sağamıyorum artık akşamlar emziriyorum meleğimi stoktaki sağdıklarımı kullanıyoruz şu an ama haftaya dr dan ek mama isteyeceğim evdeyken iyiydi hem emzirip hem stok yaptım ama şimdi gündüz sağınca akşama göğsüm boşalıyor ondan sağmaktan vazgeçtim akşamları en azından doysun oğlum diyorum çok üzülüyorum 6 ay anne sütü vermek isterdim ama olmuyor çalışınca (
bamboocuğum benim oğlumda emzik almıyordu en son aç bırakmıştım ya aneztesi için o zaman alıştı yavrum açlıktan emziği cok cok emdi walla şimdide uyuyacağı zaman alıyor emziği ama alışmasada problem etme bence hiç gerekli değil emzik cnmm
slm derya cnmm sende bi annesin bizimlesin tabiki cnmm bak ben temmuz annesi oldum ama hep ağustos annesi bölümündeyimm :lepi:
tüm anneleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorum kızlarr

teşekkür ederim canım...iki yeri birden takip edeyim diyorum olmuyor ..kızım izin vermiyor....neden anestezi aldı bebeğin?benimkide MR çekilmesi için aldı anestezi o gün deli gibi emdi emziğini....saatlerce...ama ilk ve tek alışı oldu o gün..hala almıyor...

sagol canım benim.ben de dr güvenerek içtim sezeryan sonrası vermişti bana agrılarım için

Canım geçmiş olsun. Bence sen yinede minoset al evde bulunsun, zorda kalırsan onu içersin.
Deryacım hoşgeldin canım. Bende 20 ağustosta doğum yaptım. Bebişlerimiz aynı :) maşallah güzel kızına...

teşekkür ederim canım...ben sizlerin adınızı nasıl öğreneceğim bir listeniz var mı?sanırım seninki gamze...kızının k,i lina....

teşekkür ederim canım...ben sizlerin adınızı nasıl öğreneceğim bir listeniz var mı?sanırım seninki gamze...kızının k,i lina....

deryacığım benim oğlumda MR için aneztesi aldı testisinin yerini öğrenmek için girdi sen niye baktırdın cnm ??

elagözlü canım inek sütü mamada var ben vermedim yani hani süt bazlılar ya ondan olabilirmiş.kışgüneşi yemedi canım ama aklımda kalmadı sagol canım.çok sagolun kızlar aç olduğu için hiç durmuyo aglıyo o yüzden fazla yazamadım.hoşgeldin deryacım duruda çok tatlı maş

kışgüneşi canım dr um doğum yaptıktan sonra demişti her ay yeniliyorum canım .bide sagıp sagıp içiriyorum canlarım donmuş sütleri vermedim daha yani benim yaptıgım herşey doğruymuş ama sorun ertuğda işte inş oda yarın çözülecek

Benim kızım gün içinde sağdığım sütü içiyor zaten ama fazla olanları buzluğa atıyorum ve yenilemiyorum. Ek besinlere geçince ihtiyacım olacak onlara, bu yüzden o kadar önemli değil vitamin içeriği.
Deryacım evet canım benim adım Gamze kızımın Lina. Bu arada miniğine geçmiş olsun tehlikeli bişeymi rahatsızlığı?
Wrose canım benim kızımada anjiyo olacağı zaman anestesi verilmişti ve aç bırakmıştık. Emziği o gün cork cork emdi ama şimdi yine almıyor ağzına :))

çok teşekkürler tuğbacım....seninkide çok tatlı maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…