2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gamzeciğim deryacığım büyük geçmiş olsun miniklerinize ne güzel sizinkiler alışmamış emziğe bende uyuyacağı zaman veriyorum şimdi
deryacığım cnm inş önemli bi hastalık değildir cnm hiç bilmiyorumda bu teshişin sonucu nedir ??
bu arada benim adım nuray arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

teşekkürler gamzecim...hani folik asit içiyoruz ya çocuklarımız rahatsız olmasın diye...3 lü test yaptırıyoruz ya bazı hastalıklara bakılıyor...onlardan biri spina bifida..Allah a şükür ki bizimki hafifi biçimi imiş...Mr çekilme nedeni de hastalığın boyutunu anlamak içindi...
siz neden anjıyo yaptırdınız mı?lina ya mı?

deryacım canım geçmiş olsun bebişine inşallah iyi olucak bütün yavrularımız bu arada maşallah bebğine çok tattlıı annesii

ne bileyim kızlar kızımda çok rahat ettim emzikten emsin istiyorum ama benim oğlaum öğürüyo alınca beni yalancı emzik gibi kullanmasından korkuyorum özellikle geceleri o açıdan gerekli emzik bize

deryacığım tekrardan geçmiş olsun.. haftaya tekrar dr geçeceğiz biz onların iyliği için ama harap oluyorlar walla kıyamıyorsun zaten off ona geleceğine başıma gelsin diyorum allah dermansız dert vermessin bebişlerimize inşş bunda şükür, allah hepimizin miniklerini korusun kızlarr

tuğbacım canım nazarmı oldu yavruna ne güzel emiyodu . oku annesi çok oku felak ve nas sürelerini oku ihmal etme çok öpüyorum

Spina Bifida-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

spina bifidanın ne olduğu anlatılıyor merak edenler için ...allah kimsenin bebeğine hiçbir hastalık vermesin....

canım kuzenimin de bebeği 1.5 yaşında belinde kapanmayan bölge var yarım cm den daha küçük emarı çekildi bişeyi yok şu anda yürüyo bu arada bebeğimiz prematüreydi 6 aylık doğmuştu yanlış anlamadıysam aynı durum galiba

sanırım aynı hemen hemen...bizimde omrilik kapanırken deriye yapışmış,deriyi içeri doğru çekince ince bir tünel gibi delik oluşmuş...belinde görünen çukurun içinde de delik oluşmuş bu nedenle...mr sonucunda sinirlerle alaksız bir yerde olduğunu öğrendik..Allah tan yürüyememe,idrarını tutamama ,felç gibi olumsuzluklar beklenmiyor....Allah ım herkesin çouklarını korusun....

nuraycım ben alıştırmaya çalıştım emziği hala da uğraşıyorum almıyor....beni emerek uyuyor ne yazıkki....o yüzden de geceleri bir emişte uyumaıysa..bir sonraki emmeye kalıyor uykusu (( emziği verince öğürüyo hatta kaç defa kustu...

Bamboocum cnm emzik alıyor ama sadece uyuyacağı zaman ve uykusunda pıt diye fırlatıp atıyor.emzik emse de gece kalkıyor cnm
Deryacım cnm nasılsın?geçmiş oldun size cnm.maşallah duru çok güzel annesi:)
Nuraycım çoğumuzun derdi sanırım 6 ay emziremeyecek olmak.ama sizinkiler gene evlinden uzun emdi,emiyor şükür.kızım 1.5 ay sadece sütümü içti 2 aya kadarda mama ile beraber gittik doymadığı için.üzüntüden azaldı ve kesildi benimki.halbuki ne kadar istiyordum 6 ay emsin diye.özledim göğsümde olmasını,bazen ağlayacak gibi oluyorum murat nsl bizim damat :)

ay kızlar dakikalardır yazıcam yazamıyorum.bizim zilli gülmekten öldürdü beni.çıngıağını eliyle tutuyo ağzına alamıyo (ağzına göre büyükte)diye basıyo yaygarayı :)))

iyiym canım sağol...teşekkürler...sen nasıl oldun iyi misin?ay ben çıngırak almadım..alayım bari...nuby nin oyuncakalı var ya ana kucağı için sallayınca şıngırdayan ..benimkie onunla oynuyo...

deryacım hiç korkma canım mr da bişey çıkmadıysa hiçbişeycik olmaz dedim ya yiğenim yürüyo bilee .nihancım senin kız senle oynamak istiyo o zaman geceleri :)) karnı tok altı pak başka ne ister bi bebek. şiir gibi oldu valla bu arada emmedi diye çok üzülme ikinci bebişin emer inşallah :)) çok öpüyorum hepinizi ve bebişlerimizi

selam kızlar
TUĞBAcım canım geçmiş olsun ertuğuma.inş. hiç bişi çıkmaz.tiksimnme olaynı bende duymuştum.bende kızımı 2 gün çok zor emzirdim tiksinir diye çok korktum ama bişi olmazdı.inşallah bütün kuzularımıza bişi olmaz.bebeklerimiz bi geçiş sürecindeler sanırım hemen hemen hepsinde böyle sorunlar çıkıyo.bide canım sen emziriyodun sütünde vardı niye mama verdinki.ek bişilerde veriyodunya belki tatları karıştırmıştır.çayları içiyo demişsin ya belki hafif yağsız şeyleri seviyodur ertuğ.sen sıkma canını rahat olki herşey daha çabuk düzene girsin
DERYA cım hoşgeldin canım.sende bi annesin ve her zaman aramızda sanada yer var.benim adım sinem canım.hem bak eczacıymışsın senin bilgilerinede ihtiyacımız olacak.
SEHERcim kuzucukların seni bırakmıyo sanırım çok gelemiyosun buraya
AYLİN ve NİHAN zaten sizinle akşama kadar nette konuşuyoruz :)))))) bide burdan yazmıyım size:))))))
öpüyorum hepinizi güzel kızlar

kızlar ya bu aralar bende bi yorgunluk bi durgunlukvarki sormayın gitsin.sizde de oluyomu.uyuyorumda aslında.ama canım hiç bişi yapmak istemiyor.bi dünya iş var ama bende tık yok.yemek bile yapmak istemiyorum.boş kaldımmı netin başındayım.buda alışkanlıkmı ne yaptı bilmiyorum.zaten siz alışkanlık yptınız o ayrı da :))))
ne yesem ne içsemde dinçleşsem ki acaba.önceden hiç böyle değildim.bide çok geriliyorum hemen sitres sıkıntı oluyorum durduk yere.sanırım hasta olmadım daha onun etkisindenmi nedir

teşekkürler sinemcim....sorunuz olduğunda her zaman hazırım yardımcı olmaya...o yorgunluk bende de var..ne kadar uyursam uyuyaym geçmiyo...beden yorgunluğu bizimki...ama kk ın alışkanlık yaptığı da doğru..hamileleiğimde de şimdi de olmasa ne yapardım acaba...boş vaktimde hemen başındayım kk nın...

deryacım o dediğin oyuncak hangisi nette resmi varsa sölesene bakıyım cnm.ben de nette egzersiz minderi veya oyuncağından bakıyorum.alıyım da bari biraz beni bırakır onla oyalanır hem de kol ve bacakları gelişir.
bamboocum ikiniciyi düşünmüyoruz cnm.şartlar bizde pek iyi deil maddi ve manevi.hayırlısı ile elvin'imi büyüteyim inşallah
sinemcim öpüyorum cnm seni :) nette birbirimizi görüyoruz bile.bu arada kızlar idil'i kamerada gördüm çok güsel bir bebek :)

ben de oyuncak almak istiyorum kızlar hangisinden memnunsanız bana da yardımcı oluverin

Bu hastalık bel açıklığı olarak bilinen hastalıkmı yoksa? Canım sana 3 lü yapmadılarmı hamileyken? Bana doktor bel açıklığını ayrıntılı ultrasonda bile anlıyoruz demişti. Benim arkadaşım bu yüzden bebeğini aldırdı 4 aylıkken. Bu hastalığın hafifi ağırı olduğunu bilmiyordum. Çok şükür hafifiymiş. Benim kızımın da kalpten akciğere giden damarlarında darlık var. Bu yüzden anjiyo oldu. 6 ayda bir kontrole gidecek kardiyolojiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…