Benim kızım gün içinde sağdığım sütü içiyor zaten ama fazla olanları buzluğa atıyorum ve yenilemiyorum. Ek besinlere geçince ihtiyacım olacak onlara, bu yüzden o kadar önemli değil vitamin içeriği.
Deryacım evet canım benim adım Gamze kızımın Lina. Bu arada miniğine geçmiş olsun tehlikeli bişeymi rahatsızlığı?
Wrose canım benim kızımada anjiyo olacağı zaman anestesi verilmişti ve aç bırakmıştık. Emziği o gün cork cork emdi ama şimdi yine almıyor ağzına :))
Spina Bifida-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
spina bifidanın ne olduğu anlatılıyor merak edenler için ...allah kimsenin bebeğine hiçbir hastalık vermesin....
canım kuzenimin de bebeği 1.5 yaşında belinde kapanmayan bölge var yarım cm den daha küçük emarı çekildi bişeyi yok şu anda yürüyo bu arada bebeğimiz prematüreydi 6 aylık doğmuştu yanlış anlamadıysam aynı durum galiba
gamzeciğim deryacığım büyük geçmiş olsun miniklerinize ne güzel sizinkiler alışmamış emziğe bende uyuyacağı zaman veriyorum şimdi
deryacığım cnm inş önemli bi hastalık değildir cnm hiç bilmiyorumda bu teshişin sonucu nedir ??
bu arada benim adım nuray arkadaşlar kaydirigubbakcemile5
Bamboocum cnm emzik alıyor ama sadece uyuyacağı zaman ve uykusunda pıt diye fırlatıp atıyor.emzik emse de gece kalkıyor cnm
Deryacım cnm nasılsın?geçmiş oldun size cnm.maşallah duru çok güzel annesi:)
Nuraycım çoğumuzun derdi sanırım 6 ay emziremeyecek olmak.ama sizinkiler gene evlinden uzun emdi,emiyor şükür.kızım 1.5 ay sadece sütümü içti 2 aya kadarda mama ile beraber gittik doymadığı için.üzüntüden azaldı ve kesildi benimki.halbuki ne kadar istiyordum 6 ay emsin diye.özledim göğsümde olmasını,bazen ağlayacak gibi oluyorummurat nsl bizim damat :)
ay kızlar dakikalardır yazıcam yazamıyorum.bizim zilli gülmekten öldürdü beni.çıngıağını eliyle tutuyo ağzına alamıyo (ağzına göre büyükte)diye basıyo yaygarayı :)))
kızlar ya bu aralar bende bi yorgunluk bi durgunlukvarki sormayın gitsin.sizde de oluyomu.uyuyorumda aslında.ama canım hiç bişi yapmak istemiyor.bi dünya iş var ama bende tık yok.yemek bile yapmak istemiyorum.boş kaldımmı netin başındayım.buda alışkanlıkmı ne yaptı bilmiyorum.zaten siz alışkanlık yptınız o ayrı da :))))
ne yesem ne içsemde dinçleşsem ki acaba.önceden hiç böyle değildim.bide çok geriliyorum hemen sitres sıkıntı oluyorum durduk yere.sanırım hasta olmadım daha onun etkisindenmi nedir
teşekkürler gamzecim...hani folik asit içiyoruz ya çocuklarımız rahatsız olmasın diye...3 lü test yaptırıyoruz ya bazı hastalıklara bakılıyor...onlardan biri spina bifida..Allah a şükür ki bizimki hafifi biçimi imiş...Mr çekilme nedeni de hastalığın boyutunu anlamak içindi...
siz neden anjıyo yaptırdınız mı?lina ya mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?