- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
Bu hastalık bel açıklığı olarak bilinen hastalıkmı yoksa? Canım sana 3 lü yapmadılarmı hamileyken? Bana doktor bel açıklığını ayrıntılı ultrasonda bile anlıyoruz demişti. Benim arkadaşım bu yüzden bebeğini aldırdı 4 aylıkken. Bu hastalığın hafifi ağırı olduğunu bilmiyordum. Çok şükür hafifiymiş. Benim kızımın da kalpten akciğere giden damarlarında darlık var. Bu yüzden anjiyo oldu. 6 ayda bir kontrole gidecek kardiyolojiye.
ben de oyuncak almak istiyorum kızlar hangisinden memnunsanız bana da yardımcı oluverin
Hayır canım çıkmadı. Hatta 3 doktora birden gittim çünkü kızımda başka şeylerden şüphelenmişlerdi. amniyosentez bile oldum ama çıkmadı kalbiyle ilgili bir sorun. Bu yapısal da olabilirmiş zaten. Doktor 10 yaşına kadar 6 ayda bir kontrol dedi, eğer kızımın damarları da kızımla birlikte büyüyüpgenişliyorsa normalmiş yok büyümüyorsa o zaman stent takılacak. Umarım yapısaldır ve damarlar kızımla büyür genişlerler.
canım çok geçmiş olsun bebişine neyseki ciddi boyutta deilmiş canım buna sevinelim buarada oyuncak tavsiye edeyim bende size biz yeni aldık ve çok memnunuz( ikili egzersiz arkadaşım) kaan ço keyif alıyo ayrıca kas gelişimine çok faydalıymış netten araştırabilirsiniz
gnydn cyıldızcım nasılsın cnm,oğluşun nsl?
banyo yartırdıktan sonra akşamına dışarı çıktığınız oluyor mu kızlar?alışverişe falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?