2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yapıldı canım ayrıtılı ultrasonda 3 kez baktırdım...ben akla gelecek herşeyi yaptırdım ve herşeye çok dikkat ettim..ama şans....spina bifida occulta bizimki....o anlaşılmıyormuş hamileyken...biz de 6 aylıkken bir daha mr çektireceğiz duruma göre ameliyat olacakmış..size de çok geçmiş olsun canım...o ayrıntılı ult.çıkmamışmıydı?

Hayır canım çıkmadı. Hatta 3 doktora birden gittim çünkü kızımda başka şeylerden şüphelenmişlerdi. amniyosentez bile oldum ama çıkmadı kalbiyle ilgili bir sorun. Bu yapısal da olabilirmiş zaten. Doktor 10 yaşına kadar 6 ayda bir kontrol dedi, eğer kızımın damarları da kızımla birlikte büyüyüpgenişliyorsa normalmiş yok büyümüyorsa o zaman stent takılacak. Umarım yapısaldır ve damarlar kızımla büyür genişlerler.

canım çok geçmiş olsun bebişine neyseki ciddi boyutta deilmiş canım buna sevinelim buarada oyuncak tavsiye edeyim bende size biz yeni aldık ve çok memnunuz( ikili egzersiz arkadaşım) kaan ço keyif alıyo ayrıca kas gelişimine çok faydalıymış netten araştırabilirsiniz

gamzecim inşallah büyür linacığın o minik damarları da gerek kalmaz...

playskool mu?oyun halısı almakmı daha iyi onumu acaba?

günaydın hayırlı mutlu sağlıklı günleriniz olsun tatlı yiyenlerim canım arkadaşlarım hepinizi öpüyoruz.bu gün biraz daha iyiyim tahlil bugün çıkacak inş. çıkar ya. gelir gelmz yazıcam merak etmeyin kızlar.

selam herkese tuğbacım hayırlı haberlerle gel inşallah. kış güneşi nasılsın canım yaa görüşemiyoruz çok sık gelmiyosun bebişini öp canım

slm kızlar herkese gnydn bugün hava esintili dışarı çıkacaklar iyi giyinsin.miniklerimin hepsini de kokluyorum.
deryacım cnm oyuncaklarınızın hepsi birbirinde güzel. o tavşanla oynuyo mu?ben de 2 gündür netten bakıyorum egzersiz arkadaşımdan alıcam hani aylin'in dediğinden.bi de senin aldığın kuklalardan alıcam kaşıkla mama verirken bi yandan da onunla oyalamış olurum.bu arada spina bfidayı okudum,elvinin tam kuyruk sokumunda doğduğundan beri kıllar var.acaba dedim o en hafif olanı occulta mıydı ondan olmasın elvin de? kafama takıldı da
tuğbacım cnm inşallah tahlil sonuçları iyi olur kuşum ve ertuğ'cum eskisi gibi cokur cokur sütünü içer tatlım.haberlerini bekliyoruz.
diğer annelerim sizler nslsnz?

selam arkadaşlar
bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun. ertuğ güzel haberler getirirsin umarım.
egzersiz setinden ben aldım arkadaşlar. toyiki den 29.90ytl.
çok güzel birşey. benimki sadece bakıyor daha uzanamıyor haliyle ama ilerleyen aylarda baya oynayacağa benziyor. tavsiye ederim.

selam kızlar bebişler nasıl bugun kontrolümüz vardı kaanın genel durumu çok şükür iiymiş bıngıldağının sürekli attığıını farketmiştim onu sordum dr.a gayet normal bi durummuş kanguru kullanma konusunda tedirgindim onuda sordum afrikalılar sürekli kanguruda taşırlarmış bebişlerni ve kalça çıkıklığı çok nadir olan bir ülkeymiş yani hiç bi zararı yokmuş rahatlıkla kullanabilirsni dedi oğluşum 8kilo 200 gr olmuşek gıdaya 6.ayda başlıcaz dedi pamukçuğu tekrar başlamış onun için damla verdi pamukçukla başımız derttesalıda aşımız var bakalım boyuda orda ölçülecek tosunumun bizden bu kadar kızlar tuğbacım hadi hayırlı haberler al inşş.canım deryacım bizim oyuncağımız ficher price marka canım.bebişleri öpüyorum kızlar hepinizi mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum

banyo yartırdıktan sonra akşamına dışarı çıktığınız oluyor mu kızlar?alışverişe falan.

aylincim maşallahhh bebişine Allah nazarlardan saklasın benimde kızımın atardı nabız gibi korkulcak bişey yok içe çökerse susuz kaldı demektir çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…