2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılnız... aylincigim maşallah bebişine canım ...formu genel olarak okuyamıyorum kızlarr inş. hepiniz iisinizdir.. bebeklerden pek fırsat bulamıyorumşuan arda kucagımda :)) sanal dünyayı merak ediyor şimdiden galiba durmadı beşiginde:))herkese bol sütlü ,gazsıs iyi günler diliyorum canlarım ... öptüm hepinizi...

arabayla mı yürüyerek mi ben henüz yürüyerek hiç bi yere götürmedim . ama banyo yaptırdıktan sonra akşam çıkmıştık ama arabayla:)a.s.

arabayla canım carrefoura kadar gidecegiz de akşama bi türlü karar veremedim banyo yaptırıp yaptırmama konusunda

canım zaten akşam gidicekmişiniz hemde arabayla .. iyi bir şekilde giydirirsen bence bişi olmas :)

CYILDIZCIM elvin iyi şükür.uyuyo uyanır birazdan.ek besinlere başladık bildiğiniz gibi.kaşığa alıştırmaya çalşıyorum.ben de bugün netten oyun halısı ve el kuklası aldım linklerini koyarım.
akşam arabayla da olsa alışverişe çıkacaksanız banyo yaptırma cnm.artık havalar soğudu,dün haberlerde söledi rüzgar artacakmış ve yağmur varmış genel olarak.bursanın rüzgarı da dağ havası olduğu için iyi eser bilirim.uyandı benimki :))

yaa canım yaa ne kadar tatlı görünüyo elvinimiz burdan :)) dombalagımız yhaa öp onu beim yerime ye yanaklarını annesi yee:) kokulu kokulu öp şöylee:)

merhaba kızlarr.beril uyudu biraz okudum yazılanları..
deryacım hem hoşgeldin.hem de geçmiş olsun..allah şifa versin..
tuğbacım güzel haberler verirsin umarım.bekliyoruz canım..
nihancımm ohhhhh yesin elvin mamaları büyüsün..maşallah bizim prensese..
aylincim kaan'a da maşallah büyüttünüz valla..
seher canım hoşgeldin tabii senin işin iki kat zor..ama böyle meraklı oğluşunla arada uğra yanımıza:))
benim de beril çin aldığım oyuncaklar var ama genelde bu playskool ve fisher price yapyor ya geliştirici oyuncaklar onlardan işte renkli kitap ve çıngırağı..sesli aynalı çıngıraklı olanlardan..ama şu ikili egzersiz oyuncağını inceleyeceğim..
Banyo konusuna gelince bence de banyolu çıkarma her ne kadar arabayla gitsen de yarın yıkarsın bugün gideceksen..sonuçta marketlerin soğuk bölümleri oluyor bi şekilde soğuğa maruz kalır orada.ama sen bilirsin.ben marketlerde daha çok üşüyor gibi düşünüyorum.çünkü bir sıcak bir soğuktan geçiyorsun..ama tabii herkesin bebişini alıştırması farklı.berili ben sürekli marketlere falan götürdüm ama hiç banyodan sonra değil..genelde yatmadan önce yapıyor beril banyosunu arkasından emip uyuyor..
hepinizi çok öptüm.unuttuğum bişey varsa affedin çok okudum bu kadar kaldı aklımda..bir de kafa kalmadı zaten..:)))))

merhabalarr tuğbacımdan ses yok hala hemen heber ver merak ediyoruz inşallah iyidir durumu bebeişin.. sehercim canım hoşgeldin işin zor canım yaa 3 tane zor zaten hele ikizler çokk zor Allah kolaylık versin yine de arada uğra ihmal etme bizi.. c yıldız evet canım marketlerde bazı reonlar gerçekten soğuk oluyo çıkma istersen :) nihancım kaşığa alışır inşallah canım. benim büyük oğlumu kaşığa çokk zor alıştırmıştım çorbaları robottan geçirip biberona koymak zorunda kalıyodum . (ama kızımda hemen kaşıkla yedirdim herşeyi şimdi alime de başladık yavaştan yemeyen çocuk çokk zorr ben yaşadım biliyorumm hepinize sevgiler yavrularımıza sağlıkkk bol iştahh boll uykuuu inşallahhh

canım çok güzeller güle güle kullansın elvincik kuklalara bayıldım
bende almalıyım çok şirin

sagolun görüşleriniz için.banyomuzu yaptığımıza göre artık yarın çıkarız

Son düzenleme:
nihancım çok tatlı oyuncaklar güle güle kullansın elvin..o kukla benim arkadaşımda var..çok işine yaramıştı ali babanın çiftliği şarkısını onunla söylerdik hep tunaya oyun olsun diye..:)
bunlar da benim oyuncaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…