2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bu masalcı olanlardan mı nsl bi şi sesli mi? ben de düşünüyorum da

çok güzel elvincim. kukladan bende de var. çok seviyor benim oğlum ama önce epey bi korktu dudağını bükerek ağladı. ben salak gibi birden gösterdim heralde ondan.

slm kızlar süte alerjisi yokmuş çok şükür degeri düşük çıktı.lagman yaptılar çünkü 8 gündr yapmıyodu kakasına baktılar hemşire mama yaptı o yedirdi içmedi sütümü içirdiler içmedi dr da çözemedi.ayın 3 den sonra yine kan testinden şekerine ve başka şeylere bakılaccak böbrek bagırsak mide yani baştan aşagı herşeye yine uyuyunca agzına sık dedi dr.işte böyle arkadaşlar bunlardada bişe çıkmazsa sizi hocaya gönderim dedi valla nazr mı oldu çok dedi beklemedeyiz yine bu seferde 3 ünü beklicez herkesi öptüük

Bu oyuncak çok yönlü özellikle..aslanın kafası çıngırak,
bacağının biri düdük diğerrinde dişlik ve halka var..
önündeki sayfalar hışırtılı ve içlerinden kukla yapmak için parmak çıkarma yeri var..
ve bir yerelere asmak için üsütnde çırtlı bağı var..yani bu oyuncak çok eğlenceli ben çok sevdim kendi adıma:))))zaten bu gidişle ben oynayacağım..:)kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

tuğbacım geçmiş olsun.bak en azından süte allerjisi yokmuş..sütü neden içmediğini valla anlamak zorr..acaba sütün mü acıdı.öyle bişey varmış süt bazen acırmış..ama sen bir tat önce sütünü.bakalım tadı nasıl?
çok geçmiş olsun...
nihancım masal söylemiyor ama çok yönlü bir oyunak.herkes oyuncaklarını güle güle oynasın inşallah..teşekkür ederiz bizde..

tuğbacım canım geçmiş olsun . özgecim bildiğim kadarıyla mamada yemiyo ertuğ. tuğba üzülme canım bak ben sana daha öncede yazmıştım bizim başımıza böyle bişey geldi. yiğenim böyle olmuştu ne meme ne mama hiç bişey aldıramadık senin bebğin gibiydi 6 ay direndi . biberonla 20 cc ancak ve zorla içiriyoduk . inşallah önemli bişey çıkmayacak üzülme sakın dua et boll bol çok öpüyorum senide yavrunuda

malum gaz sancılarından dolayı çoğu yiyecegi yiyemiyorduk artık yiyebilir miyiz acaba?bu arada oyuncaklar çok güzel ben de alayım bari.
pediastrum nerden aldın bu çok yönlü oyuncagı pek hoşmuş

ve bişey daha 6. aydan sonra bi tek kakaolu mama yedirebildik yiğenime. çok iştahlı değil hala hiç de bişeyi yok

malum gaz sancılarından dolayı çoğu yiyecegi yiyemiyorduk artık yiyebilir miyiz acaba?bu arada oyuncaklar çok güzel ben de alayım bari.

canım benimde kafama takılıyo bu soru acaba yesemmi diye çünkü yiyecek bişey bulamıyorum . oğlum bazen ayakalrını ileri geri çekip ağlıyo gaz sancıları devam ediyo çok sık değil ama var. az daha sabredelim diyorum şu vaziyette bekliyorum mercimek çorbasını özledimcokacimcoook

vallahi ben de artık ne yiyeceğimi bilemez oldum.kararsız kalıyorum senin gibi ben de.çevremdekiler yemelisin bu gidişle sütün azalacak deyip duruyolar

tugbacım canım umarım ciddi bişi yoktur.. kızlar bence gazın bizim yediklerimle alakası yok yapı meselesi ben en başından beri herşeyi yiyorum (kuru fasulye bile) ama kızımda hiç farklılık olmadı her zaman emdikten sonra bi gaklar arda alttanda pırtlar biz hiç gaz ilacı da kullanmadık arada rezene içiriodum okadar yani diyeceğim şu ki siz yemenize bakın ne kadar dikkat ederseniz edin gazlı çocugu yemenizle düzeltemezsiniz bence..

tuğba çok geçmiş olsun canım yaa ilginç bi durum ama kafana takma herşey yoluna girer sen stres yaptıkça oda stres yapar sakin olki bebişinde sakin olsun canım buarada nazar değmiş olabilir gerçektende sık sık oku bebeğini öpüyorum sizi canım

valla canım 3 ay bittikten sonra ben herşeyi yemeye başladım çok şükür artık gaz problemimiz yok bence yiyebilirsin

Tubacım canım çok geçmiş olsun, inşallah o tahlillerdende bişey çıkmaz. Ben kızıma gece sütünü içirirken felak nas ve ayetel kürsi okuyorum her zaman. Sende oku, en çok anneyle babanın nazarı değermiş. Lina ya benim nazarım çok değiyor mesela.

Bebekleriniz kusuyormu kızlar ya? Benim kızım hiç kusmazdı ama bu aralar kusmaya başladı. Kesik süt şeklinde parça parça kusuyor. Bunun dışında çok iyi maşallah bir sıkıntı yok ama kusma normalmi onu bilmiyorum.

çok sagolun kızlar evet bende nazara çok inanırım bu gün hastanede bile maskot oldu pamuk gibi bembeyaz hemen dikkat çekiyo sıpam kucaktan inmiyo ya kollarım dayanmz oldu çok zor yemediği için hep huysuz eraya verdim şimdi napcaz şaşırdık allahım yardımcımız olsun kaynanamı aradım bu hafta sonu gelcek sagolsun yetiştremiyorm artık karnımzı bile doyuramaz olduk yani yin efırsat buldukça yazarm öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…