canım siteye üye oldum ama dedigin yer nerde onu bulamadım.nereden giriyoruz.kızlar plasykool un web sitesinde site içerisindeiki 6 hediye kutusunu bulanlara çekilşle hediye veriliomuş ben buldum :) isterseniz sizde deneyinama önce üye olmanız gerek )
nuraycım çok geçmiş olsun güzelimm.selam kızlarrr herkez ve bebişler iyidir umarım, biz bugün dr gittik ilk önce capa ya kesin ameliyat gözüktü oğluma( testisi ameliyatla indirecekler beklemenin bir anlamı yokmuş kendiliğinden inmezmiş zamanı belirleyeceğiz artık sonra dr umuza gittik gelişim iyi ama ne yazıkkı sınırda kilo alımı ben zaten tahmin etmiştim (işe başladığımdan sebep oldu ( )400 gr almışız bu ay toplam 6,550gr olduk ek gıdalara başlıyoruz azar azar her hafta çoğaltacağız ilk hafta meyve püresi 2.hafta karışık sebze püresi 3.hafta yoğurt 4.hafta muhallebi , mamayı pek önermedi ama mecbur kalınca kullanacağız hipp mama verdi inş beyenir bizim beyimiz bu arada süttümünde artması için elimden geleni yapıyorum akşamlar sütümle beslemek istiyorum inşş devam ederiz sütün tek damlası bile çok önemli dedi dr umuz. bizde bu kadar kızlarr herkeze sağlıklı boll süttlüü günlerr olsunn tümm bebişleri öpüyorumm canlarımm
canım sorma benimde çok dökülür hergün avuç avuç atıyorum valla.kızlar bakıyorum herkezde bi telaşş başa gelmez inşallah :roflol:
yaa benim saçlar çok dökülüyor kel kalcam korkuyorum bana yardımcı olun ne yapılabilir şu bioblas aldım ama etkisi 4 ayda gösterirmiş ee o kadar beklersem kell kalırım walla kafamçokkarıştı
canım siteye üye oldum ama dedigin yer nerde onu bulamadım.nereden giriyoruz.
merhaba arkadaşlar nasılsınız. biz halen kabızlıkla savaş halindeyiz. eşim izin alsın doktora gidicez.
bu kız bizde akıl bırakmadı dün bizim evlilik yıldönümümüzdü ikimizde unuttuk rüyanın huysuzluğu yüzünden:1shok:. ben çaktırmadım unuttuğumu akşam aklıma geldi :))) hemen eşime sitem ettim sen unuttun diyeee :jeyyar önce ben hatırladım ya hemen fırsatı değerlendirdim:jeyyar:) canım benim bugün kendini affettirmek için ne sürprizlerle uğraşmış.:1hug:
bu arada nuraycım saç dökülmesi bende de mevcut panikledim kel kalıcam diye. ve bugün gidip kısacık kestirdim yıllar sonra ilk defa(( birde eşim eczaneden restorex diye bi şampuan almış bakalım onu deniycem neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?