2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aymu yu okuyunca bende kendimden korktum vallahi.başın dönüyo midem bulanıyo çok halsizim,hiç yerimden kalkmak istemiyorum.tatlıyı hiç sevmem baklavalar çikolatalar gözümün önünde uçuşuyo canım çok tatlı istiyo.test almayada korkuyorum:)

hihh sinemcigim sus kıs inş. düşündügün gibi deildir valla bi cimcime var bitane daha olursa llahh sinem yandın :)))

ya kızlar siz seneye ağustosta gene mi doğuracaksınız sg selçuk canım sendemi :)) şaka yapıyorum ama valla dikkat edin ben sizlerden korkmaya başladımm. sehercim nasılsın çok zor demi bende kızım iyi hiç bişey yapmaz bana yardım eder diyordum ama yanılmışımm kızım kudurdu resmen neyse Allah kolaylık versin hepimizee

sorma canım valla evde 3 erkek ve eşim ile 4 hepsi bebek gibi hep ben koşuşturuyorm... oglum yardım etmiyo valla aklına gelse banamı güvendiniz yaptınız anne dicek :)))) babası bazen oglum git kardeşlerini salla dio yaaa baba banane dio... sonraa babasından korkusuna gidip sallıyo anne anne die beni çagırıyo şunları salla yhaa dio :))))

ahh sehercim ahh bu günlerde geçecek baya bi zorlu geçecek senin için . kız iyi korun valla 4. de gelmesin :)))) bu işin şakası yok vala ben tüplerimi bağlattım ama yinede bi koorku var içimde olanaksız ama ne bileyim iştee benimde dün midem bulandı eşime dedim aha bebek olmasın diye saçmalama dedi ama onunda gözlerindeki o korkuyu gördümm :)) Allah olmayanlara versin artık .çok öpüyorum hepinizi ve bebişleriniziii

herkesi bi korku sarmış düne kadar olsun diye uğraşırdık şimdi ise ödümüz kopuyo :roflol:

vallayaa olsun die kaç ay eşimle çaliştik :roflol: şimdide aman daha istemem:)) bende önümüzdeki ay regl olunca sprail taktırıcm vallla.. oglumda taktrmıştım rahat ettim bundada yaptırcam daha da paslanana kadar çıkartırmam :roflol:

kızlar bakıyorum herkezde bi telaşş başa gelmez inşallah :roflol:
yaa benim saçlar çok dökülüyor kel kalcam korkuyorum bana yardımcı olun ne yapılabilir şu bioblas aldım ama etkisi 4 ayda gösterirmiş ee o kadar beklersem kell kalırım walla kafamçokkarıştı

kızlar plasykool un web sitesinde site içerisindeiki 6 hediye kutusunu bulanlara çekilşle hediye veriliomuş ben buldum :) isterseniz sizde deneyin ama önce üye olmanız gerek )
canım siteye üye oldum ama dedigin yer nerde onu bulamadım.nereden giriyoruz.
nuraycım çok geçmiş olsun güzelimm.
canım sorma benimde çok dökülür hergün avuç avuç atıyorum valla.
arkadaşlarr inşllah herkes iyidir sizleri özlüyorum ama çok fazla giremiyorum daha önce dedigim gibi. geceleri minnoş uyandıgında yada sabahları bakabiliyorum fazlada degil.bebişleri ve sizleri çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın. bol sütlü,uykulu ve gazsız günler diliyorum. Şeniz

merhaba arkadaşlar nasılsınız. biz halen kabızlıkla savaş halindeyiz. eşim izin alsın doktora gidicez.

bu kız bizde akıl bırakmadı dün bizim evlilik yıldönümümüzdü ikimizde unuttuk rüyanın huysuzluğu yüzünden:1shok:. ben çaktırmadım unuttuğumu akşam aklıma geldi :))) hemen eşime sitem ettim sen unuttun diyeee :jeyyarönce ben hatırladım ya hemen fırsatı değerlendirdim:jeyyar:) canım benim bugün kendini affettirmek için ne sürprizlerle uğraşmış.:1hug:

bu arada nuraycım saç dökülmesi bende de mevcut panikledim kel kalıcam diye. ve bugün gidip kısacık kestirdim yıllar sonra ilk defa (( birde eşim eczaneden restorex diye bi şampuan almış bakalım onu deniycem neler olacak.

canım siteye üye oldum ama dedigin yer nerde onu bulamadım.nereden giriyoruz.

aslıcım sitenin ana sayfasında 80.yıl felan gibi bişi varya oraya tıklayıp yarışmaya başlayı seçiosun ve site içerisindeki konulara bakıosun bazı yerlerde hediye kutuları var onları tıklıosun 6 taneyi buldunmu yarışmaya katılmış oluosun .ben bugün gene girdim bi kaç kez girili sanırım hep aynı yerdeler burdan sölerdim ama belki yanlış olur yerleri çok basit zaten kolay bulursun..

günaydın kızlar nasılsınız buğün hepinizi öpüuoruz ertuğ la.çilekcim geçmiş olsun canım.ayrıcada mutlu mesut nice uzun yıllara aşkuum allahım ayırmasın mutluluğunuzu daim etsin.kızlar saç benimde çok dökülüyo bioksinin şampuanını kullanıyodum hamileliğimden bu yana şimdi çam esansı badem yagı susam yagı bide e vitamini ekledim şampuanlarıma öyle kullanıyorum çok yumuşak ve acaip saglıklı oldular yılan yağı engelliyomuş dökülmyi bi ara alcam onuda tavsiye ederim.bende dün eşime dedim hamile olabilir miyim diye yuh dedi korunuyoruz ya dedi korkacak bişe yok canım çünkü eminiz kendimizde ded,i ama ne bilim aklımdan geçmezken aymuyu okuyunca tedirgin oldum işte

canım çok geçmiş olsunn.ve daha nice nice uzun seneler geçirmenizi dilerim kızınızla beraber.

herkese günaydınnn.güzell günlerr.

günaydın kızlar çilekcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah ayrırmasın canım .saçlarımız dökülüyo valla çözümünü bulan burdan yazssın bizde kel kalmayalım ( kızlar okudunuzmu bilmiyorum ama aymu prezervativ kullanırken hamile kalmış çokkk dikkat edin derim ben bu arada emziriken hamile kalınırsa bebek zehirlenir diye bi düşünce var . dr bu işin aslının erken doğuma yol açtığı için emmenin bırakılması olduğunu söylüyor. ya kızlar siz hala gaz giderici kullanıyomusunuz bebeklerinize ben kullanıyorum ama vermessem uyuyamıyo ağlıyo bende gazı var diye veriyorum . çilekcim kızının kabızlığı için günde bi çay kaşığı z. yağı ver poposunada zetyinyağı sür ben kızımda azcık fayda görmüştüm bundan . ilaçlar fayda etmiyo fitil bile zamanla fayda etmiyo canım Allah şifa versin tüm bebeklere ve bizlere çok öpüyorumm

ay kızlar benim de saçım çok dökülüyor sanırım yakında ben de kel kalacagım korkmaya başladım artık valla.
ÇİLEKÇİĞİM geçmiş olsun kuzuna z.yağı gerçekten işe yarıyor ben her akşam 1 çay kaşığı veriyorum sabahki kakasını kolay yapabilmesi için.yıl dönümünüz de kutlu olsun.
ASLI canım özletiyosun kendini.oğluşun nasıl?
BAMBOO canım artık ben gaz ilaçları kullanmıyorum kendisine bıraktım.ama seninki ağlıyosa ve fayda buluyorsa ver derim
UNVERE ben de dediğin siteye üye oldum ama onay maili gelmedi bana tekrar deneyeyim bari.
SEHERB sana kolay gelsin valla ben 1 tanesiyle zor başa çıkıyorum.
TUĞBA ertuğ nasıl oldu canımcığım?
bu arada herkese günaydınlar

kışgüneşi yazdığım yaglardan al kullan fayda ediyo hemde çok güzel besliyo haftada 2 defa z.yag sürüp yarım saat bekletip yıkıyorum saçlarım süper oluyo.bende gaz ilacı veriyorum canım hala çok sıkıştrıyo bazen.arzucum kakasını artık 3 güne bir yapıyo çok şükür sütümün içine mama koyunca daha çok içiyo bizde öyle veriyorz 1 kaşık mamayı az suda eritip sütümün içine döküyorum hem keyfi yerine geliyo hemde çok huysuzlanmıyo mamalı verince sadece süt verdimde pek içmiyo herhalde tok hissetmiyo şimdilik böyle idare ediyorz ama maşallah toparlamış kendini gibi duruyo babasıda öyle diyo inş.bakalım sagol teyzoşu.ya playskoola bende üye oldum sabah 2 saat uyumadım onun yüzünden 1 tane bile kutu göremedim giriş yapın diyo ad ve şifreyi giriyorum gönderiyorm tekrar aynı sayfa açılıyooo

bu arada bütün yiyenlerimi öpmeyi unuttum hepinizi öpüyoooooo teyzoşunuz ay bir buluşsakta tek tek yesem ne güzel olur ya kızlar o günü halatla çekiyorum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

günaydın kızlar
bugün çıkabilirsem test alıp yapcam.akşamda çok kötü çıkardım.tavuk pişirmiştim kokusundan midem bulandı yiyemedim.oysaki çok severim.iyice korktum vallahi.
ÇİLEKciğim canım daha uzun yıllara daha mıtlu girmeniz dileğiyle canım.kuzunada geçmiş olsun
ASLI canım eşine biraz cilve naz yapta artık sana bi pc alıversin olmuyo sensiz.özletme kendini
BAMBOO canım bende gaz ilacı kullanmıyorum artık.ıh pıh yapıp bombayı patlatıyo.kendi başına çıkarıyo artık gazını.bende herşeyi yemeye başladım artık
SEHER benim cimcime durmadımı aklıma hep sen geliyosun vallahi.bitanesi zorken bu kız ikiyi nasıl yapıyo diyip duruyorum
NİHAN gel artık canım ya.elvinide senide özledik vallahi.ninemizde en kısa zamanda iyileşir inşallah
TUĞBA canım ertuğ nasıl oldu.inşallah emmeye başlamıştır kuzucun
hepinizi çok öpüyorum kuzucukları kokluyorum

tuğba nerde buluşuyosunuz yaa ... bizde gelelimmm:)) tuğbacım maşallahhhhhhh diyelim Allah nazardan esirgesin kızlar bi maşallah da siz deyin bakimmm :)) aman aman annnesi çok şükürr . benim oğlumun sürekli eller ağızda yalancı emzik sorunumu hala çözemedim dr versen çok ii olur elini emmez dedi nasıl alıştırcamki olmuyo bi türlü... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…