2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ciddenmi miden bulandı .. inşallah korktuğumuz olmaz ya hemen test aldır valla çatlarım meraktan :1shok:

canım ciddenmi miden bulandı .. inşallah korktuğumuz olmaz ya hemen test aldır valla çatlarım meraktan :1shok:

canım şimdiye kadar hep regli olamama yordum bu sorunları ama şimdi gerçekten korkmaya başladım.bide benim kızım geceleri uyumuyo gündüz uyuyo yorgunluktandır diyorum ama bugün kesin test alıcam.akşamki kusma olayım son nokta oldu.eşimde bi seviniyo sanki olsa doğuracakmışım gibi.gecenin bi yarısında kalmış varsa nolcak diyo sonrada aklına takılmış:))))

günaydın arkadaşalr..bugün hava ne kadar kötü iç karartıcı ya....bebişler ve güzel anneleri umarım iyidirler....

sorma güzelimm bende sizleri çok özledim. ogluşumda iyi teyzesi uyuyor şimdi. senin minnoş nasıl güzelim inşllah gaz sorununuz bitmiştir.

sinemcim valla yapmıyor degilim bakalım biryerden uygun fiyata bilgisayar buldum güzellikle şöyle böyle bak uygunmuş diyip kandırabilirsem aldırmayı düşnüyorum bene sizleri çok özlüyorum inanın sizlere o kadar çok alıştım ki gündüzleri boşluktaymışım gibi hissediyorum.

ben playsookl a şimdi üye oldum..ama yarışmaya başla diyince üyelik blgi ekrano geliyor hem aynı kısır döngüde gidiyor...

sg selçuk canım hakkında hayırlısı olsun bakalım test sonuçları ne gösterecek acele karar verme eşinide dinle:)))

bu arada pnömokok aşıları burayada gelmiş dr aradım gel yapalım dedi öğleden sonra aşıya gidicez çok öptümm

sg selçuk canım hakkında hayırlısı olsun bakalım test sonuçları ne gösterecek acele karar verme eşinide dinle:)))

canım inşallah öyle bişi yokturdur.kızım uyuyo çıkamıyorumda test almaya.akşam artık eşim getircek.olursada yapamam canım.daha dikişlerim düzelmedi 2. çok zor.bende iyi değilim zaten pskolojik olarak.bayramda memlekete kaçmak istiyorum bakalım olmazsa inşallah

bu arada pnömokok aşıları burayada gelmiş dr aradım gel yapalım dedi öğleden sonra aşıya gidicez çok öptümm

iyi olmuş canım hadi inşallah kuzunu huzursuz yapmaz.bana gece huysuz olur uyumaz demişlerdi ama bişi olmamıştı.aynı gün banyo yaptırma sadece.hem ücretsizde olmuş.ben 120 ytl ye yaptırdım 3 gün arayla kaçırdım.o paraya kızıma bişiler alırdım.olsun artık yapcak bişi yok iyi olsunlarda tek.

canım inşallah bişey yoktur belkide üşütttün ondan miden bulanıyo eğer varsa bu benim düşüncem ben kıyamıyorum ama dediğim gibi bu bana has bi düşünce sen daha iyi bilirsin canım ama dediğim gibi inşallah yoktur bişey. bayramda memleketine gidecekmişssin çok iyi düşünmüssün git değişiklik olur a.s.

herkese günaydınnn keyifler nasıl bugün sgselçuk umarım hamiş deilsindir 2 gündür benide bi telaş sardı aymuyu duyuncaa geçen gün benimde çok midem bulandı zaten sürekli baş dönmeem var ama yinede hamiş oldugumu sanmıyorum çünkü ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve 2. düşünürsem dr um yine tüple olur dedi tabi buna güvenmirum yinede korunuyoruz..allah isteyenlere versin ..

kızlar playskooll da yarışmaya başlayıp üye girşi yaptıktan sonra site içerisinde kutuları arısunuz benden size kopya ürünlerde 0-6 ay ve 2-5 yaşın içinde 2 tane yaşa göregelişimde 2 tane oyuncak rehberindec2 tane kutuu var konuları açarak bulabilirsiniz.ayrıca bi kaç kez katılına biliormuş ne kadar çok katılırsanız o kadar şansınız artar 80 aslancıktan biri düşer herhalde..

Merhaba şekerlerrrrrr ve minik şekerleri:))))
herkese iyi bol sütlü gazsız günler diliyorum öncelikle.
pnömokok aşısı sağlık ocaklarında yapılmaya mı başlanmış?hani ücretsiz gelecek demişlerdi..
playskoll hani kısır döngü diyorsunuz ya tam o sayfaya bağlandığında linklerine girip kutucukları buluyorsunuz..sadece o kadar..
aslıcım bence de eşin pc alsın valla burda seni görmeyi özlüyorum ben de:))
herkesi çok öpüyorum tabiiiii kuzucukları kokluyorum ve yiyorummmmmmmmmmmmmm bacaklarından..:))

canım inşallah düşündüğün gibi degildir haber bekliyoruz senden

yapabilen benim yerime yapsın ya şifre 1 2 3 4 5 ertuğ ok

caım ben de aynı sorunu yaşamıştım ama sitenin içinde bulak gerekiyormuş..yarışma ekraı falan bekledin dimi...ürünlere gir mesela 0-6 ayı tıkla hediye paketi resmiş var tıkla...2-5 yaşta aynı şekilde....

BAMBOO benim oğlan da çok emmeye başladı ellerini engel olamıyorum.emzik zaten hiç almadı ne yapacagım bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…