deryacım geçmiş olsun bu ilk dozları mı prevanar ve rotanın ben de yaptıracagım bu ay fakat prevanarı yılbaşından sonra saglık ocakları yapacakmış hemşire de o zaman yapalım dedi.ne dersin?
deryacım onlar gerçek deniz suyu değil zaten.sentetik olarak üretilmiş deniz suyu..doç.dr. kulak burun oğaz uzmanı gerçek deniz suyunu tavsiye etti..hatta bir tv programında da söyledi.o doktora göre marmaradan bile alınırmış..ama ben saros körfezinden getirttim.en temiz yerlerden biri diye..yoksa ben kendimce karar vermedim...
ama tabi herkesin dr.söylediği farklı oluyor..ben sadece tuzu ile ilgili bir kaygım var.onu düşünüyorum..tuz bebekler için kullanılmaması gerekiyor ya..o nasıl olacak.
Beril debazen ağlayarak uyanıyor çığlık çığlığa sonra uyanıp bizi görünce sakinleşiyor.demek ki bebeklerde böyle bir dönem var..bazen de uykusunda gülüyor.hatta gülme kısmını daha çok yapıyor..
ben de kendim için yapmıştım ünlü benzerleri bir de beril için yapalım bakalım kime benziyor..:)))
teşekkürler canım..rotanın 2.dozu ,prevenarın 1.dozu....istersen bekle sağlık ocağında yaptır..benim eşim kzı konusunda fazla hassas..hatta aşı takvimini her doktor farklı söyledi kaç doktora götürdük düşün yani...5 doktor kontrolünde bizim kız :))))) görmemişin kızı olmuş :))) valla sağlık ocağını bekleyebilirsin..bizim doktor yapmayalım istersen bekle dedi...bizim özel sağlık sigortası aşıları ödüyor zaten biz %20 sini ödüyoruz...o yüzden yaptırdık....sağlık müdürlüğü sağlık ocakalrından bebek sayılarını istemiş aşı için...bekleyebilirsin...diğer dozlarımız yetişirse ben de sağlık ocağında yaptırırım...3. ay 5ay 7.ay ideal diyorlar....
sagol deryacığım.senin gibi ben de 3. 5. ve 7. ayda yaptıracagım.aklıma takılan bişey daha var karma ve verem aşısını 30 ekimde yaptırmıştım şimdibunları da ayın 30'unda mı yaptırmalıyım?rotaya da bu ay başlayacagım ben sorun olmaz sanırım
canım aşılaR arasında 4 hafta geçmesi gerekiyor diyor doktorlar...canlı aşılar olduğu için ara verilmesi ya da aynı gün yapılması gerekiyormuş....yine de doktoruna danış istersen....ben ilk dozunu verem ve karma ile yaptırdım rotanın...2. dozunuda prevenar ile...bence 30 kasımı bekle derim...
selam kızlarrr herkez ve bebişler iyidir umarım, biz bugün dr gittik ilk önce capa ya kesin ameliyat gözüktü oğluma( testisi ameliyatla indirecekler beklemenin bir anlamı yokmuş kendiliğinden inmezmiş zamanı belirleyeceğiz artık sonra dr umuza gittik gelişim iyi ama ne yazıkkı sınırda kilo alımı ben zaten tahmin etmiştim (işe başladığımdan sebep oldu ( )400 gr almışız bu ay toplam 6,550gr olduk ek gıdalara başlıyoruz azar azar her hafta çoğaltacağız ilk hafta meyve püresi 2.hafta karışık sebze püresi 3.hafta yoğurt 4.hafta muhallebi , mamayı pek önermedi ama mecbur kalınca kullanacağız hipp mama verdi inş beyenir bizim beyimiz bu arada süttümünde artması için elimden geleni yapıyorum akşamlar sütümle beslemek istiyorum inşş devam ederiz sütün tek damlası bile çok önemli dedi dr umuz. bizde bu kadar kızlarr herkeze sağlıklı boll süttlüü günlerr olsunn tümm bebişleri öpüyorumm canlarımm
canım devletin aldığı şu 10 ytller artık alınmıyo.bizde daha önce gittiğimizde eczaneye 10 ytl vereceksiniz demişti ama daha dün gittim doktora kan şurubu falan verdi almak için eczaneye gittiğimde artık kalktı o paralar dediwroseçok geçmiş olsun canım.senin bebekte öyle demek anam ne oldu bu bebişlerimize cokur cokur götürürken sütcükleri bi anda kesildiler benimki 25 ml içiyo bırakıyo sanki doyuyoda sıpa ya uyuyunca daya biberonu içtiği kadar içsin sonra yavaştan sık agzına zaten yutkunuyolar canım ben şimdi hep böyle besliyorum.deryacım bebeginede geçmiş olsun canım.arzucuuum en güzeli sprey valla ben çok ama ço9ook memnunum iyiki vermiş dr um gerçi önce biraz kızdım sigortanın karşılamadığı ilacı neden verdi diyede sonra nasıl temizlediğini görünce :dya kızlar bide biz her dr.gittiğimizde ilaç ne kadar olursa onun yüzdesini bide 10 ytl veriyoruz her gittiğimizde nasıl içimize oturuyo anlatamam çünkü her hafta gidyoz nerdeyse bu aylar çok sık gittik dahada gitcez 5 defa gittik sırf devlet 50 ytl aldı bide özel hastane bütün tahliller dünya para tutuyo geçen bir lavman yaptılar 22 ytl ya içime oturdu ya ben z.yağ verip yaptrıyodum aynı şey sonuçta ama dr.yer belki diye yapalım dedi e mecburen oğlum sağlıklı olsunda razıyım ne yapalım ama şu devletin aldığı parayı helal etmiyorum ben ya bizede yazık ancak kendileri alıyo bize bişe veren yok soyguncular anaaa sabah sabah geldiler geneeeeeeeee öptüm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?