2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz bugün gidip pnomokok aşımızı olduk, kızım azıcık ağladı, Allahtan çok fazla basmadı yaygarayı. Zaten belim daha da felaket oldu bugün. Akşam ağrıdan uyuyamadım. Bugün aşı olmaya gittiğimizde kas gevşetici aldım. Sağdığım sütleri atıp buzluğa koyduğum sütleri vericem Linaya mecburen. Yoksa hiç ilgilenemiyorum onunla çok canım yanıyor kucağıma alamıyorum. Allahım inşallah biran önce geçerde kurtulurum.

Sizler nasılsınız arkadaşlarım. Öpüyorum hepinizi, kuzularımı kokluyorum.

günaydın
kızlar nasılsınız bebişler nasıl
wrose cim canını sıkma bu çok basit bi operasyon atlatırinş. çok geçmiş olsun
eeeee kızlar ne alemdesiniz benim kızımın kulakları çok ağrıyoçok emen (annesütü)bebişlerde olurmuş sanırım çene ve kulak arasında gelişmeme gibibişey varmış ondan olurmuş bu netcaz bilmiom zamanla geçer dedi dr ama öleağlıyoki bi görseniz
neyse herkese güzel bir gün diliorum

canım geçmiş olsun bebişine kulaklarının ağırdığını nasıl anlıyosun ne gibi belirtiler oluyo

mehtacım inş.canım bakalım ayın 3 ünde yine tahlili var alacaklarmı.agol canım.gamzecim çok geçmiş olsun canım hastayken bakmak daha zormuş sinüzitim azınca anladım bide migren var bende allahtan bu gün iyiyi biraz.stoktaki sütler ne işimize yarıyo dimi.linamada yarasın aşısı inş.bende bi ara gidip yaptrıcam belkide bu aşıyıyaptırınca ertuğ düzelir hani çivi çiviyi söker diye bişe varya benim umudum böyle.kışgüneşi kız sütünü 2 şer damla damlat kulaklarına hafif ovala çok işe yarıyo ben bile dün kulak agrısından geberiyodum.hemen damlattım anında kesiliyo,geçmiş olsun canım.kızlar her banyodan sonra damlatın bebişlerinize iltihabı engeller kendinizede öptüüüüm

canım yaa zeynepcim hastamı oldu.. canım geçmiş olsun kulak ağrısı olunca çok ağlıyolar bililrim inşallah en kısa sürede geçer . nuraycım seninde yavrun hemen ameliyatını olup biter Allah yardımcınız olsun zor ama en azından aklından çıkartırsın bu sorunu bi an önce olup bitsin madem . kızlar bende aşı için arayıp soracam bugün bakalım ne diyecekler pek arka arkaya olcak aşıları ama napalım . bu arada tuğba alınan 10 lira kaldırılmış bizden de almadılar :)) çok öpüyorummm herkesi

bambocuuum bakalım askuuum ne paramı aldılar ama pisss bunlar ya kaka eg eg ertuğu uyuttum şimdi temizlik yapcam ya heryer kötü ben hasta ama içim dayanmıyo ya yapar gelirim az sonra öptüüüüm

slm
c yıldızcım kulak ağrısı çok zor canım inş. başka bebişlere olmaz benimkide geçer bebek emmek istemioemerken çokağlıo sonra başını sürekliiki tarafa sallıoelide süreklikulaklarında koparıyo sankicanım benim
işte böle oluyo canım belirtileri

off ertuğ bu ev işlerini netcez yaaa
akşambenimde misafirim vardışimdi evi bigör benimde canımhiçiş yapmak istemio
nedek

selam kızlar nuray gamze canlarım geçmiş olsun.bebeklerde kendmizde rahatsız olsak çok zor oluyo.ama bebeklerinki dahada üzüyo bizleri.
benim kızım gündüzlewri uyuyo geceleri oturuyoruz.akşam kayınvaldemler vardı kadının içi acıdı resmen bana.onunda kaynanası geldi yanında yoksa yanımda kalcaktı.bende gündüz fırsat oldumu hemen yatıyorum.dolayısıyla işlerde yatıyo.
kızlar ya aklıma şu aşı olayı takıldı.kızımın karma aşısı ekşm 21 de yapılmıştı pnomokokuda kasım 18 de yaptırdım.tam ayı dolmadan yapıldı bi sorun olurmu acaba.4 hafta geçmeli diye yazmışsınızda.

kızlar bide 2009 ağustos anneleride burayamı yazcak.o zaman konu başlıkları çok karışır dimi.bizi başka yere yönlendirmesinler :))))))))))

canım ya aynı gün yapıyorlar yada 20 gün geçmesi gerkiyormuş bizimde pnomokok aşısıyla 20 gün var arasında bişey olmaz

yok canım kalkmadı onlar...bazen sonraki ay kesiyorlar bazen hemen kesiyolar..daha sonra çıkar muhtemelen o para....

yanlış saymadıysam canım tam 28 gün geçmiş sanırım...sorun yok o zaman zaten...

kızlar aymu dan haberiniz varmı? dün hamileyim diye bir konu açmıştı, şimdi konu da yokolmuş merak ettim neye karar verdiğini.

kızlar aymu ya destek vermek için baktım hepinizin ordaymışssınız :)) inşallah hakkında hayırlısı olsun sizlerden ne haber valla herkes dikkat etsin benim kuzenimde 40 ı çıktıktan hemen sonra ( eşi korunurken) hamile kalmıştıı .. adet olmanıza gerek yok hamile kalabilirsiniz süt hiçç korumuyoo

anam allah isteyene versin valla bana daha vermesinde .. :)))) ikitane olunca baya zor oldu... önceden derdim aman olsun nolcak oglum da yardım eder bana bebek varkend edim byük konuşmuşum oglum bazen uyuzluk edio yardım etmio :))) bide bir tane deil ikitane olduu :))) allah bebişlewrimize saglık versin bizede yardım etsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…