günaydın
kızlar nasılsınız bebişler nasıl
wrose cim canını sıkma bu çok basit bi operasyon atlatırinş. çok geçmiş olsun
eeeee kızlar ne alemdesiniz benim kızımın kulakları çok ağrıyoçok emen (annesütü)bebişlerde olurmuş sanırım çene ve kulak arasında gelişmeme gibibişey varmış ondan olurmuş bu netcaz bilmiom zamanla geçer dedi dr ama öleağlıyoki bi görseniz
neyse herkese güzel bir gün diliorum
selam kızlar nuray gamze canlarım geçmiş olsun.bebeklerde kendmizde rahatsız olsak çok zor oluyo.ama bebeklerinki dahada üzüyo bizleri.
benim kızım gündüzlewri uyuyo geceleri oturuyoruz.akşam kayınvaldemler vardı kadının içi acıdı resmen bana.onunda kaynanası geldi yanında yoksa yanımda kalcaktı.bende gündüz fırsat oldumu hemen yatıyorum.dolayısıyla işlerde yatıyo.
kızlar ya aklıma şu aşı olayı takıldı.kızımın karma aşısı ekşm 21 de yapılmıştı pnomokokuda kasım 18 de yaptırdım.tam ayı dolmadan yapıldı bi sorun olurmu acaba.4 hafta geçmeli diye yazmışsınızda.
canım ya aynı gün yapıyorlar yada 20 gün geçmesi gerkiyormuş bizimde pnomokok aşısıyla 20 gün var arasında bişey olmaz
canım devletin aldığı şu 10 ytller artık alınmıyo.bizde daha önce gittiğimizde eczaneye 10 ytl vereceksiniz demişti ama daha dün gittim doktora kan şurubu falan verdi almak için eczaneye gittiğimde artık kalktı o paralar dedi
selam kızlar nuray gamze canlarım geçmiş olsun.bebeklerde kendmizde rahatsız olsak çok zor oluyo.ama bebeklerinki dahada üzüyo bizleri.
benim kızım gündüzlewri uyuyo geceleri oturuyoruz.akşam kayınvaldemler vardı kadının içi acıdı resmen bana.onunda kaynanası geldi yanında yoksa yanımda kalcaktı.bende gündüz fırsat oldumu hemen yatıyorum.dolayısıyla işlerde yatıyo.
kızlar ya aklıma şu aşı olayı takıldı.kızımın karma aşısı ekşm 21 de yapılmıştı pnomokokuda kasım 18 de yaptırdım.tam ayı dolmadan yapıldı bi sorun olurmu acaba.4 hafta geçmeli diye yazmışsınızda.
kızlar aymu dan haberiniz varmı? dün hamileyim diye bir konu açmıştı, şimdi konu da yokolmuş merak ettim neye karar verdiğini.
inan ben de merak ettim ona baktım ama konu da yok olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?