2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam sağlık ocağına gittik aşılarını tam düzenleyememişler listeler diğer hemşiredeymiş falan filan yani şimdi olamadan geldik diğer karma aşıyla beraber yapılacak valla evden çıkana kadar bi hal olmuştum . eşimde kızdı bana (benim hatam değildi dr gel dedi dedim ama iştee neyse. daha yemek yemedim çok öpüyorum herkesi

BAMBOO benim oğlan da çok emmeye başladı ellerini engel olamıyorum.emzik zaten hiç almadı ne yapacagım bilmem
ahh ahhh valla bende nası alıştıracağım bu emziğe diye düşünüp duruyorum ama verince hemen öğürüyo ya parmağını emerse çok meyilli parmak ve el emmeye kafamçokkarıştı

yapabilen benim yerime yapsın ya şifre 1 2 3 4 5 ertuğ ok

tugbacım ben yapacaktım ama bugün 5 defa girdim sanırım sınırlı bugünkü hakkımı doldurdum galiba şimdi kutular görünmo .ama giriş hiç zor deil yarışmaya başlayıp üye girişi yaptıktan sonra o seni bi yere yönlendirmio sen kendi site içerisineki konulara bakıp kutuları buluosun zaten kopya vermiştim ben o dediğim yerlere bakarsan kolaylıkla bulursun....

eryacım oralara ben çok baktım ama kutunun k si bilene yok 2 saat onunla uğraştım hatta deminden beridir ordayım yok anam ya.kızlar emziği uyurken sokun agzına belki uyanmadan tutar uyanabilirde ama alışıyo ben ilk ertuğa öyle yaptım bir aldı daha bırakmadı bide dalinin damaklısını kullanıyorum

ben de biraz önce sağlık ocagına tellefon açtım bizim burda da başlanmış p.tesi götüreceğim

selam kızlar nasılsınız bakalı?sizin bebişler kaç kez kaka yapıyo ya kızlar?benimki 4-5 kez yapıyo bazıları çok az oluyo normal mi ki?

benimkide 3 günde bir yapıyo baya dolu oluyo bezi.yaptığımız siteyle alakalı bişeymiş ama ne bende anlamadım

benim oğlumunda kaka durumu değişiyo artık bazen günde 3 bazen 2 bazedende iki günde 1 belli olmuyo ama normal çünkü anne sütü alıyolar . 3 günde 1 de olabilir günde 5 de ... sg selçuk nerelerde testi yaptımı acaba ??

kızlar yaa.gülmeyin ama ben süt pompasıyla sütümü sağmayı beceremiyorum.saatlerdir uğraşıyorum göğsüm mahvoldu ama 10 damladan fazla çıkaramadım.kullanma talimatına göre denedim gene olmadı.3 gün sonra işe başlıyorum sağıp bırakmam lazım.ne yapacağımı bilemiyorum.nolur bana bi akıl verin..

canım önce ucundan biraz süt çıkar etrfına sür memenin başının ve çatlak oluşmasın yumuşatsın sütün biraz.seviyeyi düşükte tut gösünün başı pompanın tam ortasına yerleştr ve yavaş yavaş seviyeyi çoğaltarak sağ canım ilk yapıyosan canın baya acıcak sakın pes etme ben ilk sıralar tepine tepine aglaya aglaya sagdım ama vazgeçmedim asla şimdi ooooooooooooo ertuğ kucagımda sagıyorum hoplaya hoplaya maş.hadi kolay gelsin canımcım bide hangisi makine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…