2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım manuel olan mı oysa zor sagarsın hatta hiç sagamazsın çünkü sagmıyo onlar hayatım sen acilen medela nın mini elektrikli pompası var ondan al canımcım.bu bölümde hepimiz genelde ondan kullanıyoruz çokda memnunuz bak bu ama sen yine bunu başka sitelerdende araştr belki daha ucuza bulursun ben hep bu siteden alırım çokda güzel bir site Kiraz Bebe >> Emzirme Ürünleri >> Göğüs Pompaları ok canım

sende bişe yok yani askuuum ompada iş yok bunu al bak nasıl sagıyosun öptüm hayırlı geceler yatcam uyucam çok şükür öptüm sizi

günaydın yine ben geldim amaaaan gece yazdım sabah oldu hala yazıyorum.herkesi çooooooook öpüyoruuuuuuuuum bu ğün çok mutluyuuuuuuuuuuum maşallah süphanallah 41 kere maşallah teyzeleri ertuğ düzeliyo artık yiyo maş.hem kucagıma aldımdada hissettim hafiflik gitti yanakları eski haline dönmeye başladı hepinize dualarınızdan dolayı sonsuz teş.allah razı olsun hepinizden kalbinizdeki bütün güzellikler yanı başınızda ve istediğiniz anda olsun kafam rahat ne zamandan bu yana ilk defa rahat rahat uyuyayım öptüüüüüüüüüüüüüm hepinizi arkadaşlarım ve tatlı yiyenlerim bu arada dün siteyi gezerken adanalı arkadaşımızın pastasını çok begendim yapcam bi ara bakın bunlar http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/197136-eti-panda-pasta.html http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/197592-irmikli-pasta.html en çok pandayı merak ediyorum

herkese günaydın hayırlı cumalar. DERYACIM tşk ederim linkleri eklemişsin ama yine açılmıyor güzelim.
tugbacım playskol üyeligini yaptıktan sonra mail adresinden üyeligini aktive etmen gerekiyor güzelim.

kızlar günaydın tuğbaa kız gece gündüz döktürmüşssün maşallah sana ağustos anneleri forumu sana emanet :)) maşallahhhh ertuğcumaaa düzelecek inşallahhh annesii .. çalışacacak anneler işe başladı . Allah kolaylık versin valla çalışırken çocuk bakmak zor bi de süt derdii derinerdem canım inşallah boll boll sağarsın yavruna aslıcım canım eşinden pc yi almışssın karıştırmıyorum dimi . pc yi eşi götüren sendin :)) çok öptüm güzel bi gün olsunn hayırlı cumalar bu arada

günaydın güzel agustos annelerim benim canım arkadaşlarım bugün ansıslınızzz... bugün yigenlerim nasıl .. benim afacanlar uyuyoken bi takılıyım dedim neler yapıyosunzu bakımm .. benim ardam biraz öksürüyo ... yhaa okadarda üstüne düştügüm halde hasta oluyolarya deli oluyorum... bi dışarı çıktık geldik ertesi gün öksürdü... ve okadarda ii giydirmiştim... küçük kuşum bugramın maşallahı var ama:) sizde neler var bakalım.. :) tugbacıgım gözün aydın canım maşallah ertugumuza:) sinemcigim naptı acaba msn nede görmedim gerçi bakamıyrm msn yede açık oluyo öle boş boş kalıyo :))) çocuklardan fırsat bulamıyorum ki :) yhaa bend emsn si olmayan kıslar msn lerimizi alış veriş yapsakta alsak :)) öptüm canlarım hepinizi

bu arada arzucum nerdesin ksı sen ben seni msn de hiç görmüyorm yada rastlaşamıyoruz cnm ... nasılsın iimizin ecemiz nasıl ...

günaydın kızlar.
ben biz gece oturduğumuz için yeni kalktık.bu saatten sonrada hiç bişi yapmak istemiyo canım.
tuğba bamboo canım benimki test alamamış dolayısıyla yapamadım.kızımda uyuyo gündüzleri çıkamıyorum.onuda uyurken bırakmak istemiyorum.eczane hemen sitenin yanında ama olsun çıkamıyorum işte.
DERİNERDEM canım bende el pompasıyla sağıyorum.göğsünün koyu kısmını yerleştiriyorum iyice bi iki sıkmadan sonra geliyo süt.pilastik pompa kısmı iyi yerleşmemiş se ondan olabilir

kızlar ya bide kızım bugün uyanırken gözlerini kaşıyarak uyandı.birden çığlık atmaya başladı.bide baktımki sağ gözünden nasıl yaşlar akıyo.gözünüde açamıyo.parmağını sokmuş gözüne.biraz elimi üzerinde tuttum rahatladı kıpkırmızı oldu sonra.bide baktım ki kahverengi kısmında çizik var.geçer dedim geçmedi.zarınımı yırttı acaba napsam ki?

bu arada arzucum nerdesin ksı sen ben seni msn de hiç görmüyorm yada rastlaşamıyoruz cnm ... nasılsın iimizin ecemiz nasıl ...

canım bende seninle konuşmayı çok özledim çok sorunum var ece ayrı ben ayrı bakalım iyi olcaz oluşlkarnı öp benim için kaydirigubbakcemile

Canım hemen kızını gözcüye götür, büyük ihtimal tırnağıyla çizmiştir ama Allah korusun gözüne zarar vermiş olabilir, ihmale gelmez hiç vakit kaybetme bence.

selamkızlar
nasılsınız bebişler nasıl bende şimdi yemek lerimi ayarladıkızlar ya bide kızım bugün uyanırken gözlerini kaşıyarak uyandı.birden çığlık atmaya başladı.bide baktımki sağ gözünden nasıl yaşlar akıyo.gözünüde açamıyo.parmağını sokmuş gözüne.biraz elimi üzerinde tuttum rahatladı kıpkırmızı oldu sonra.bide baktım ki kahverengi kısmında çizik var.geçer dedim geçmedi.zarınımı yırttı acaba napsam ki?
m dageldim canım benim ya nasıl acımıştır
dr götür eğer çok kızarırsa geçmiş olsun

Canım manuelle çok zor olur kesinlikle elektrikli al bencede. Bende hem medela var hemde ameda
Kiraz Bebe >> Emzirme Ürünleri >> Göğüs Pompaları

Amedayı kirazbaby den almıştım çok memnunum. Biraz pahalı ama değdi doğrusu 10-15 dakikada her iki göğsümü aynı anda boşaltıyorum zamandan tasarruf ediyorum. Eğer benim zamanım var kızımda zaten beni emiyor diyorsan tekli olan medela da çok güzel. Ben ilk medela aldım ama kızım beni emmedi bende hep sağıp biberonla veriyorum ama zor oluyordu tekli olan bu yüzden ameda almıştım. Her ikisinide tavsiye ederim.

Tubacım maşallah oğluşuna, poponu kaşı Allah nazardan saklasın. Zamanla daha da çok emecek miniğin korkma. Bamboo benimde kızım günde 2 falan yapıyor kakasını. Onun dışında ne zaman açsam minicik de olsa kakalı oluyor bezi, sanırım gaz çıkarırken kirletiyor.

sehercim canım geçmiş olsun bebeişin öksürüyomuş geçer inşallah annesi seher canım sana bişey sorcam bebekelrin emiyomu seni ? ikisine birden zor yetiyosundurr ... Allah kolaylık versin .sg selçuk canım test almamışssınız neyse sonra bakarsın ama kızını ihmal etme bi göster derim göz çok hassas biliyosun geçmiş olsun . kış güneşi canım meraba takvimler yok. takvim yaptığımız siteyle ilgili bi sorunmuşş bebişin kulağı nasıl oldu öp benim için zeynepciği.. vee herkese sevgilerrr

gamzecim doğru gaz yaparkende kirletiyolar :))) bu arada 4 aylık olan bebeklerin annişleri dr dan ek gıda listesi aldıysanız paylaşırmısınızz bizimlee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…