ben uzamasını beklemeden kağıt törpümle hallediyorum.kızlar şimdi tam elini tanıma ve kullanma zamanları bence takmayın ama devamlı uzunmu diye kontrol edin ben hergün kendi yüzüme sürüyorum hafif çizse bile törpülüyorum
canım bende kestikten sonra kağıt törpü ile törpülüyodum.dr. kesinlikle törpü vurma dedi bugün bana.daha keskinleştirir dedi.ya kızımın hiç tırnağıda yok.dr. da şaşırdı bunlarla nasıl böyle derin kestin diye.
kızlar ben nazara inanıyorum.dün misafirlerim vardı.aman çok güzel kızın diyip durdular ağızlarından bi maşallah kelimesi çıkmadı.kötü göz taşı bile çatlatırmış
kızlar test alcam diyodum ya(gebelik için) bu gün dışarı çıkmışken aldım onuda.allaşükür bişi çıkmadı.çok sevindim.ama şikayetlerim devam ediyo.ilk fırsatta doktora gidip tahlillerimi yaptırıcam.
kızlar test alcam diyodum ya(gebelik için) bu gün dışarı çıkmışken aldım onuda.allaşükür bişi çıkmadı.çok sevindim.ama şikayetlerim devam ediyo.ilk fırsatta doktora gidip tahlillerimi yaptırıcam.
kızlar çarşamba günü bebeğime banyo yaptırmıştım sonra ne olduysa oldu iki gündür bebeğimin kakası hep yeşil renkte.tecrübeli arkadaşlar bi cevap yazarlarsa çok sevinirim yoksa üzüntüden kafayı yiyecegim.üşüdü de ondan mı oldu acaba? allahım annelik gerçekten çok zor.bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?