2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende kestikten sonra kağıt törpü ile törpülüyodum.dr. kesinlikle törpü vurma dedi bugün bana.daha keskinleştirir dedi.ya kızımın hiç tırnağıda yok.dr. da şaşırdı bunlarla nasıl böyle derin kestin diye.
kızlar ben nazara inanıyorum.dün misafirlerim vardı.aman çok güzel kızın diyip durdular ağızlarından bi maşallah kelimesi çıkmadı.kötü göz taşı bile çatlatırmış

Şeniz
ben de çok inanıyorum.kesinlikle bir okuyup üflemek lazım birileri gördüğünde bebişleri..ben hergün aklıma gelince okuyorum ama sanki benim duam o kadar etkili olmuyor.bir başkası okuyunca acayip etkilioyr..bugün de öyle oldu.alt komşuma indim.beril de bir huysuzluk bir ağlama..orada bir bakıcı kadıncağız vardı.dedi ben bir okyuayım.okudu berilde nazar var nasıl ağırlık çöktü dedi..sonra beril uyudu kızlar..valla ben hep okuyorum ama demek ki annesiyim yetmiyor benim dualarım..zaten barış gelsin bir mevlüt okutacağım kızıma..
canım inşallah kızın düzelecek sen inan..allah bebekleri koruyor..gözü de iyileşecek mikrop kapmasın yeter ki!sen zaten en iyi şekilde bakarsın yavruna..çok öptüm iyi geceler...Şeniz

günaydın herkese .. kızlar biri oğluma ne kadar tatlı falan dediğinde maşallah deyin diyorum isterlerse beni görgüsüz ilan etsinler napıyım bi de tebbet süresi okuyun onlar maşallah demezlerse bilmiyosanız ezberleyin nazar çok kötü bişey bi de bunlar ufacıklar hemen etki ediyo bi maşallah deseler sorun olmuyacak siz uyarın kızlar .. neyse işler beni bekliyooo sonra görüşürüz çok öptümm

gnydn canlarım geriye dönük henüz okumadım.dün akşam evimize döndük.ahh bebekle yaşlı aynı evde olmuyomuş onu anladım :) koşturmaca 2 ye katlanıyor.yoruldum walla.özgür araba ile geldi akşam işten de dedim eve dönelim.arabanın bagajı ön koltuk arka koltuk dolu geldik.bebekle bir yere kalmaya gitmek zormuş kızlar.bizim 1 torbaydı sadece geri kalan elvin'in eşyaları :)
sizler nasılsınız kuzularım nasıl?sinemcim burdan da tekrar geçmiş olsun diyim kuşum,ev halkı uyansın da arayacağım seni tatlım.
gamzecim nihayet gözüktün :) buse'mi kocaman öptüm

günaydınlar herkese
nihancım kendini özlettin valla dediğin çok doğru çocukla bi yere kalmaya gitmek çoook zor

valla bende sizi özledim kızlar ama eşimle aramız ii değil bu ara hatta son 1,5 2 aydır ondan pek evde durmuyorum genelde annemdeyim ama sizlerde hep aklımdasınız busem çok cimcime oldu gülücükler agular maşallah yavruma keşke bi imkan olsada buluşabilsek birgün ne güzel olurdu valla hepinizi çok öptük busemle allaha emanet olun iyi haftasonları

gamzecim canım umarım eşinle aran düzelir burda kimse birbirini tanımıyo ama gerçekten bi dostluk bağı kuruluyo.. arkadaşım gerçekten üzüldüm bebeğinide öp bizim için .. nihancım canım hoşgeldin evet bi yerlere bebekle gitmek ve kalmak çok zordur bunu en iyi ben bilirim insanın evi gibisi yok bebekler evi ve ortamlarını çok severler benim çocuklarım öyleydi çok öpüyorum elvini... herkese mutlu bi hafta sonuu diliyorum

hepinizi ve kuzucukları öpüyorum.iyiki varsınız.kimse kimseyi tanımıyo ama hepimiz birbirimiz için üzülebiliyoruz.biri görünmese merak edip özlüyoruz.gerçekten çok güzel bişi bu.
kızlar ben bugün kızıma kurşun döktürdüm.kadın çok nazar var kızında dedi.kurşun bi patladı anlatamam heryer battı resmen.şişko bi kadının gözü değiyo dedi.---kesin kaynanamdır---
allah kötü gözle bakanın gözünü alsın ne diyim.

NİHAN canım bende dün yazamadım sana.idil çok huysuzlandı.gündüz uyuduğu için dün uyumadı dr. falan derken bide damlası var diye çok uyutmadım burnumdan getirdi.kuzumun bide gözü acıyodu.dönemedim o yüzden sana.iyi olsunlarda artık herşeylerine katlanıcaz.anne olmak çok zormuş.

kızlar test alcam diyodum ya(gebelik için) bu gün dışarı çıkmışken aldım onuda.allaşükür bişi çıkmadı.çok sevindim.ama şikayetlerim devam ediyo.ilk fırsatta doktora gidip tahlillerimi yaptırıcam.

canım çok sevindim valla biz bile panik olmuştuk. gözün aydınn.... bebeğin iyimi şu anda bol bol oku yavruna çok öpüyorum a.s.

kızlar çarşamba günü bebeğime banyo yaptırmıştım sonra ne olduysa oldu iki gündür bebeğimin kakası hep yeşil renkte.tecrübeli arkadaşlar bi cevap yazarlarsa çok sevinirim yoksa üzüntüden kafayı yiyecegim.üşüdü de ondan mı oldu acaba? allahım annelik gerçekten çok zor.bi

canım önemli bişi deildir sanırım bizim yediklerimizle alakalı ben yeşillik bişiler yiyince ebrarın da yeşil oluo hatta yarım saat önce altını aldım ve yeşil di.. ama için rahat etmiosa ve bebeğindede farkl bi durum seziosan dr. na bi danış derim..

hadi gözün aydın canım hatta gözümüz aydın burda sanki birine bişi olunca hepimiz tedirgin oluyoruz ya bizim başımızada gelirse die:Saruboceq: ....bu arada sakın kendini ihmal etme umarım şikayetlerinde bi an önce düzelir..

Canım merak edilecek bişey yok. Benim kızımda da arada bir yeşil oluyor. Bende üşüdü diye düşünüp daha kalın çorap giydiriyordum ama yine yeşil olabiliyordu. Bir gün yeşilse ertesi gün tekrar sarı oluyor.

slm kızlar formunuzun bekçisi geldiiii hanıııııııııııııım hihihiiii.gamzeki canım inş.düzelir eşinle aran.selçuk çok şükür neyseki allah olmayanlara versin.kübracım geçmiş olsun bişeyi yoktr inş.nihanım askuuuuuuum çok özledim kız bende arayamadım ertuğun bu ğün gazı çok fazla domatesli bulgur çorbasını yedim knorun anaam çocuğum mahvoldu evde ne kadar gaz ilacı varsa verdim banamısın demedi muskat cevizi vardı ondan verdim biraz rahatlattı.kızlar nazar çok kötü ben dün dışarı çıktık ertuğa gelen nazar bana gelsin allahım dedim duaların hepsini hatmettim ona bişe olmasın bana geçsin diye ay 3 ümüz çokmu nazar çekiyoruz ya ben anlamadım sağ gözümde bişe çıktı sabahtan beri agrıyodu şimdi şişti anaam ne nazar allahım korusun hepimizi öptüüüüüm çıkıyorum uyandı paşam .kızımı öp nihanım

iyi akşamlarr cyıldız canım önemli bişey yok bence üşütüyo muhtemelen ama çok daha uzun sürerse danış dr a. tuğbaaa kız yoktun bugün bende bekçimiz nerelerde diyodum :)) ne oldu yine ertuğcuğa geçmiş olsun ama ihmal etme mikrop kapmış olabilir çok öpüyorum herkese iyi geceler

gamzecigim canım inş.. düzelir canım aranız eşinle üzülme nolur... busemizi üzme annesi:)
nihancıgım h geldin canım nasıslın nasıl geçti kayın validende günlerin :)
kızlarr ben nazarı hiç sevmiom yhaa bend eçok alırım nazar.. çocuklarımda çok alır... allahım kem gözlerden sakın yarabbim hepimizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…