2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol:roflol: kıs ayşegül güldürdün beni allahta seni güldürsün :)))) bırak kız tuba haydeee yandan yandan :)))))
bu ardaa negüsel eglenmişiniz .. ohh yaa şimdi döktürme zamanı :)))

kız kudurmuşunuz kız ne dinliyonuzki bu kadar kudurdunuz valla ben sinirden kuduruyorum yemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii agliiiiiiiiiiii yaaaaa tötünden mi sıksam şırınlayla acep işe yararmıki valla düşünüyom aglaması dururdu ya

sehercim sinem sivas'a gitti geçen hafta,msg çekti bana elvin'in ek besin listesini faxladı eşine.değişiklik olsun diye gitti.
gamzecim cnm göreceğiz bakalım ocakta o kadar aşı nasıl olcak endişelenyorum

maşallah maşallah oh moralim dü,zeldi birazcık bizimkide babasıyla kopuyo valla bneim dermadım yok üstümden tır geçmiş gibiyim bu gün başım patlıyo

anam zaten hastayım moralim bozuktu evde tıkılıp kaldık ...saolsun kızların sayesinde sallaya sallaya stres attım azcıkk :))

seher kübra ne kudurdunuz yahuu :) ne sallıyonuz ne dinliyosunuz :)
tuğbişim cnm bende de aynı şey oldu walla 40 yıllık dostuz yaşımız öle değil ama heheheh :)
oğluşuma biraz büyük aldım cicilerini hemen küçülmesin diye.ne kadar az yemiş yavrum yaa,altını açık bırak öle kalsın tuğba öle rahat ediyosa
resmi yüklicem birazdan.
elvin 2 de kalktı sebzesini yedirdim şimdi altını değiştirdik dans ettik :) durmuyoooo bi türlü :)

ay yok anam yemesse ne olcak 24 saatte 30 ml içti ya majezik bile başımın agrısını geçirmedi ya şlimdi usutu ay nasıl bagırıyo 2.ci çocukmu töbe vallaaaaaaaaa allahım olmayanlara ver .kübracım ben isteyeli 1 ay olcak nerdeyse geç geliyo şimdi cicibebesini denedin 2 tanesini sütümde ezdim zorla yedirdim site inledi sesinden

KIZ tuğba kedimizin adı zümrüt deil üzüm :))) tırsacak bi kedi deil kızlar koklar geleni sonra çekilir kendi yerine :) tuğba mutfakta ertuğ'a mama hazırlarken gitti yanına acaba ona da bi şi verir mi diye :)

ay tuğba gördüm walla işin zor be gülüm,nsl yicek bu çocuk yaaa..kızlar kucağındn inmiyo tuğbanın uyku kucakta mama kucakta oyun kucakta...hiç olmazsa elvin bazen ana kucağında oturuyo..ertuğ öle deil walla

SAGOL NİHAN ANNESİ iyi yapmışın canım hemen b üyüyorlar gerçi bu yemekle bu iyibüyürde yavfffffffff açıyorum canım ama bacakları buz gibi oluyo öksürüyo bide hasta olursa ondan korkuyorum

ay üzümdü dimi anam bunadım valla 26 da.30 da bişe kalmaz bende saçlarım beyazdı valla şimdi siyah saçım kalmadı başımda bu yemedikçe ben kendimi yiyorum ay ne özenirdim benim bebegim olcak kuş sütüne kadar kendim yaacam neler yapcam neler derdim nerde hevesim kursagımda kaldı böyle giderse saglığıda tehlikeye girer bunun ya

tuğba canım bu gidişle ertuğmuza hiçbişey olmayacak inşallah ama bu kadar üzülürsen sen hasta olursun ... canım merak etme ona bişey olmaz Allahın izniyle . bazı bebekler çok az yer . hepsi aynı olmuyo maalesef . bak bi tanem az ve sık yedir aç kalmaz korkma üzülme artık Allah beterinden saklasın canımcım öpüyorum

sagol ayşegülcüm inşallqah bişe olmaz bu ne az yiyo nede çok ne sık ne de aralı hiç yemiyooo 24 satte 30 ml içti bide az önce 2 adet cicibebe ezdim yarısını zorla yedirdim başım patladı bagırtısından inş.yer allahımdan tek dileğim

hee bide petekler ısıtmıyo diyen arkadaşım v ardı eşime bahsettim ısınmıyomuş diye o anlıyoda petekler hava yapmıştr havasını alsınlar dedi canımjcım valla kimdi unuttum gamzekiydi galiba ya

herkesi öpüyoruuum benden bu kadarlık herkes gitti kız seher kübra fazla coştunuz dimi şimdi yorgunluktan kaldıramaıyonuz popişlerinizi demiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tuğbacımm canım tetkikleri yapıldı bildiğim kadarıyla ve temizdi..yani bi hastalığı yok çok şükür.. tuğbaa canımmm diş çıkarmak çokk fena yapar bebekleri günlerce yemeyebilirler ben oğlumda neler çektim seni çok ii anlıyorum oku yavrucuğuna yavaş yavaş yer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…