Gnydn kızlarrr,dün tuğba’cımla nihayet buluştuk.almış oğluşumu gelmişi bana.bebişlerimizi sevdik e biraz da kaynattık:) ay ertuğ minyatür bir erkek kızlar,bir hareketli bir tatlı maşallah oğluşuma.tuğba annemiz bize süt getirmiş mama getirmiş gene hediye.beni de unutmamış canım benim saol kesene bereket.
Tuğba gittikten sonra hemen giremedim kardeşim geldi.resmimiz var bir tane dördümüzün koyucam
Sanemcim ben de sezeryan oldum bana da doktor en az 1 sene yasak dedi.benim şu anda korkum yok.babamlarla oturduğumuz için henüz bir şeye fırsat bulamadık
Gamzecim geçmiş olsun cnmcım.lina için git gel yapınca bu havada üşüttün sen de tabii.aman lina’ya geçmesin inşallah cnm
Aslı’cım şükür iyiyiz cnmcım.elvin geceleri geç uyuyor oyun istiyo zilli,bi de dişleri çıkacak onun sıkıntısı var.siz napıyosunuz?
Arzu’cum geçmiş olsun ece’me cnm,inşallah düzelir be cnm.devamlı ılık suyla da temizle gözünü belki faydası olur tatlım.
Özgecim cnm sesini duymak iyi geldi,nihayet konuşabildik :) beril’im inş bugün huysuzlanmaz cnm,geçmiş olsun şimdiden kuzuma
Seher’cim cnm gözünüz aydın sevindim banka işini halletmenize.ah cnm bi mucize olsa da kurtulsak şu banka borçlarından
Sefacım geçmiş olsun cnm,inş çabuk iyileşir kuzum,bu aşılar havaların dengesizliği derken bebeklerimiz mahvoldu
Ayşegülcüm geçmiş olsun size de cnm,ay kuzuya geçmesin de..
Nurcan’cım cnm nslsınız?kuzum rahat edemedi bi alerjisinden cnm yaa,kestin di mi sütlü şeyleri yemeyi.anlaşılmadı daha di mi alerjisinin tam olarak neye bağlı olduğu?
Cyıldızcım saol cnm,bi de geçmiş olsun inş ciddi b işi yoktur kuzumun.
Simaycım gnydn cnm,geçenlerde arkadaşımın babası geldi tokat’tan.sizin ekmeğinizden yedim ilk defa.ay ne güzelmiş o ekmek yahu..
Diğer annelerim sizler ve kuzularım nsl?öpüyorum hepinizi