2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
iki gündür giremedim foruma ama sizi hep takip ettim yazılanları okumaya çalıştım

[B]günaydınnnn kızlarrrrr...
oğluşum bu gece 15 dk bir ağlayarak uyandıı.alerji yüzünden sanırımm.ay ne zormuş.hiç uyumadıkk(
tüm hasta olan bebişlere geçmişş olsunnnn..
ohhh ağustos anneleri buluşuyoo ne güzell.
hepinizi öpüyorummmmm.
[/B]

bu arada NİHAN allah kabul etsin anneciğine mevlüt okutmuşsun.
SEHERB canım sorun hallolmuş sevindim senin adına.
KIŞGÜNEŞİ canım bebişine geçmiş olsun
BAMBOO canım faranjit olmuşsun ah ben o hastalıktan zaman zaman çekiyorum malum öğretmeniz ya sık sık faranjit oluyorum sana da geçmiş olsun
MAVİŞŞŞ ve ERTUĞ sizin bebişlere de çok geçmiş olsun ah ben o alerjiden 9 yıl çekmişim umarım sizinki çabuk geçer.beenim sadece ayak altlarımda su kabarcıkları oluyordu ve çok kaşınıyordu herkes beni o şekilde hatırlıyor şimdi hiç çorap giymek istemezmişim ve o kabarcıklardan dolayı yürümeyi bile bırakmışım.

geçmiş olsun kızlarr... nurcancıgım hala neden oldugu anlaşılmadımıki canım ...
yıldızcıgım ilerlemesşn bencede gster canım ... öpt. kızlar arda uyanmktı bugrada uyandı benim mesai başladı grşrz...

aslıcım bende uzun zamandır üyeydim ama istemek gerekiomuş yeni öğrendim..
bioderin üyeliği yok canım iletişim adresine mailimden yolladım tek kullanımlık 2 şer tane selülit,kırışıklık kremi,temizleme jeli,tüy azaltıcı,bioxin yollamışlar fazla bişi deil ama insanın hoşuna gidi böle şeyler...

kızlar hepinze günaydınnn hasta olanlar çok geçmiş olsunnn bende ebrarı uyuttum tam bende uyuyodum ki eşim saolsun aradı mailine bişi yollamamı istedi benimde uykum kaçtı şimdi geçmişi okuyorum ....

Mrh arkdaşlar bende geçen nivea ya üye oldum ileti göndermişlerdi en geç bir ay içinde numuneniz gönderilecek diye,bekliyorum bakalım.

Gnydn kızlarrr,dün tuğba’cımla nihayet buluştuk.almış oğluşumu gelmişi bana.bebişlerimizi sevdik e biraz da kaynattık:) ay ertuğ minyatür bir erkek kızlar,bir hareketli bir tatlı maşallah oğluşuma.tuğba annemiz bize süt getirmiş mama getirmiş gene hediye.beni de unutmamış canım benim saol kesene bereket.
Tuğba gittikten sonra hemen giremedim kardeşim geldi.resmimiz var bir tane dördümüzün koyucam
Sanemcim ben de sezeryan oldum bana da doktor en az 1 sene yasak dedi.benim şu anda korkum yok.babamlarla oturduğumuz için henüz bir şeye fırsat bulamadık
Gamzecim geçmiş olsun cnmcım.lina için git gel yapınca bu havada üşüttün sen de tabii.aman lina’ya geçmesin inşallah cnm
Aslı’cım şükür iyiyiz cnmcım.elvin geceleri geç uyuyor oyun istiyo zilli,bi de dişleri çıkacak onun sıkıntısı var.siz napıyosunuz?
Arzu’cum geçmiş olsun ece’me cnm,inşallah düzelir be cnm.devamlı ılık suyla da temizle gözünü belki faydası olur tatlım.
Özgecim cnm sesini duymak iyi geldi,nihayet konuşabildik :) beril’im inş bugün huysuzlanmaz cnm,geçmiş olsun şimdiden kuzuma
Seher’cim cnm gözünüz aydın sevindim banka işini halletmenize.ah cnm bi mucize olsa da kurtulsak şu banka borçlarından
Sefacım geçmiş olsun cnm,inş çabuk iyileşir kuzum,bu aşılar havaların dengesizliği derken bebeklerimiz mahvoldu
Ayşegülcüm geçmiş olsun size de cnm,ay kuzuya geçmesin de..
Nurcan’cım cnm nslsınız?kuzum rahat edemedi bi alerjisinden cnm yaa,kestin di mi sütlü şeyleri yemeyi.anlaşılmadı daha di mi alerjisinin tam olarak neye bağlı olduğu?
Cyıldızcım saol cnm,bi de geçmiş olsun inş ciddi b işi yoktur kuzumun.
Simaycım gnydn cnm,geçenlerde arkadaşımın babası geldi tokat’tan.sizin ekmeğinizden yedim ilk defa.ay ne güzelmiş o ekmek yahu..
Diğer annelerim sizler ve kuzularım nsl?öpüyorum hepinizi

bu arada kzılar evelsi gün sağlık ocağından aradılar pnömokok aşısı gelmiş.bizim bu ay aşımız yok.drumuz 6.ay doldugunda karma ve hepatit şubatta da pnömokok yaparız demişti.sağlık bakanlığı 6.ayda hepsini bir yaptırıyrmuş.bi de ağızdan çocuk felci damlası.ay dedim çocuğa yükleme olacak huysuzlanır ateşi çıkar hiç olmazsa pnömokok şubatta olsun doktorumuz öle önerdi dedi.yok efendim sağlık bakanlığı kabul etmiyormuş.napıcam ben yaa..ocak 15te gidicez,kuzum 3 iğne bi de ağızdan damlayı aldı mı ne hale gelecek?şimdiden sıkıntım başladı bi de diş çıkarma durumu var..ay elvin'im mahvolucak yaa,sinirlerim bozuluyo düşündükçe

nihan hayatım o kadar aşı olurmu yaa bi pnömokok bi karma mhvetti yavrularımızıı bizim aşımız şubat 8 3 tane de neymiş yaaa hepsi birbirinden önemli aşılar tamam ama keşke boş ayda çocuk felcini yapsalar 5. ay işte öff canım sıkıldı

nihn canım görelim resimlerinizii:))... bu arada benim resimler gitti benim kız kıskançlık çıkardı . istemiyorum resim yokk diye çıldırınca avatar takvim ne varsa kalktı bizden ( ne yapalım evde onların sözü geçiyoo . c yıldız canım geçmiş olsun yavruna . nurcan bu alerji illet bişey yaa benim oğlumun yeni giysilere alerjisi var . yeni alacağım giysiyi denemeden alıyorum 5 dakika bile giyse başlıyo avuçlarından kızarmaya. hiç yeni bişey giydirmiyorum hemen suyla yıkıyorum deterjanlara karşı hassas zor çok zorr bana çekmişler büyük oğlumda da var ((

oooooooooo nihancıgım ne güzel kaynattınız demek neler konuştunuz :))) ne meraklıyım:jeyyar: saol nihancıgım evet konuştu dün eşim banka müdürü ile yanlışlıklarda olmuş içime su serpildi yoks abilmiyom yanii nolurduk...
çoookk merak ettim hemen koyda bizde görek şuu resimleriii.. yoksaa cıngaaan çıkartıcam delikafadulden
bambocugum snein kızın yaşi en azından büük benim oglan da öle o ne istrese o oluyo beyimizn keyfi gelince ben pc ye giçiyorum ...:çok üzgünüm:
tugbaaaaaaaaaaa nirdesin kızzzz .... arkadaşlar bunlar baya bişiler yapmışki tugba giremedii halaa baksanızaa naptınız hemencicik anlatın bize yoksa bilmiyom yaniii:enbuyukkk:
kızlar bi dişim agrıyo bi dişim agrıyoki sormayn ama onunda keyfi gelince agrıyo bide diş çektirmektende korkuyorum anlıcanız yusuf yusuf :roflol:
neyse yine döncem size öptüm ...
bu arada nihancıgım çok yhaa o aşılarda inş. elvinimiz rahat eder a.s.

ayşegülcüm walla dediğin gibi ne yapıcam ben 3 aşı bi de damla aşı olunca.şimdiye kadar sorunumuz olmadı şükür karma ve pnömokok beraber oluyodu.ama ocakta hepsi birden olunca bu sefer artık huysuzlanacak sanırım.ay napsam bilmiyorum ki.hastanede de yaptıramam artık para yok off yaa offf

sehercim bir tane resim var onu da koyucam da cep tel aparatı elvin'in uyuduğu odada çekmecede.ses çıkmasın diye alamadım.alınca koyucam cnm.
yaa bu arada elvin hala uyanmadı,mızıklandı gene uyudu.gece uyumuyo gündüz uyuyo,galiba sinem'in idil gibi tersi döndü elvin'in de

yhaa bu arada sinem mi ben görmüyorum bayadır nerde bilimiomusuzn inş. bişisi yoktur numarası varda bend e telim yok .. bozuldu aılmıyo...

selam kızlar ne güzel kaynatmışsınız valla özendim sizi hemen yazayım dedim bugün çok şükür evden çıktık anneme kadar ama sağolsun kocacıkım eve yolladı gene beni peteklerimiz hiç ısıtmıyor d.gaz sobasını kurucak eve bugün inş. onunla ısınırız onları bekliyorum şimdi
Sehercim çok sevindim canım halledilmesine
Nİhancım inş. bişeycik olmaz Elvinimize bizimde ocakta çağırdılar ama kaç aşı bilmiyorum baya aklımı karıştırdı o gün
Gamzecim geçmiş olsun canım Linamıza geçmez inş. sende biran önce iyileşirsinde sen lazımsın Linamıza
Kübracım sağol canım
İstanbullular kıskandırıyorsunuz bizi valla İstanbula mı taşınsak acaba sizler olun yeter zaten başka kimseyi aramam eşimi bile :) dermişim
hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…