2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ŞİMDİDE İŞ BAŞI ÇOCUKLARI UYUTMAYA ÇALİŞİYOM VE YEMEK YAPMYA :))) ayhh büük olmuş.. canım üzülme inş. ertuşumuzun iştahı açılıcak bak gör sen .. üzme kendini tatlım taamm.. öpt.. kızlar hepoinzii mucukluyom işler bitmedii eccük oyun eccük iş :)))

Selam arkadaşlarım bir yandan bişeyler yedim bir yandan şöyle bir okudum yazılanları. Bugün yine hasta hasta hastanelerde koşturdum, Linanın karma ve pnömokok aşısı vardı onu yaptırdım derken eve yeni girdim. Lina hanım aşıdanmıdır nedir pek durgun melül melül bakıyor. Ben derseniz acayip hastayım akşam ateşim 39 a kadar çıktı ama hastanede koşturmaktan kendi derdimi unuttum. Bu arada Lina geçen ay da pnömokok vurulmuştu yine vurdular. Sağlık bakanlığının yeni gönderdiği yönetmeliğe göre 3 ayda pnömokok aşısı olan bebekler 4. ayda tekrar vuruluyormuş sonra 2 ayda bir devam ediyormuş.
Sehercim galiba krediyle ilgili bişeyler olmuş tatlım çok dikkat edin 3 çocuk zor valla. Allah yardımcınız olsun tatlım.
Sefacım, Nurcancım geçmiş olsun sizlere de. Öpüyorum.
Nihan ve Tuba kavuşmuşsunuz sonunda ne güzel kıskandım valla :)) Koyun resimlerinizi bir an önce merak ediyorum.
Gamzecim canım seninde eşinle aran düzelmiş sanırım çok sevindim inşallah bundan sonra hep mutlu olursunuz.
Diğer annelerim öptüm hepinizi. Bu arada Zeynep (Zesese) yokolmuş bilen varmı?

ii akşamlar kızlar
nasılsınız
ohhhh kaynatıyosunuz yineee aman hep böle keyifli olun inş.
biz de dünden beri şükür bulduk mamayı dr bize özel diet bi mama yazdıda kızımı n midesi bozulmuş ishL OLDU bebelac lf die bi mama zor bulduk anam şükür 50 cc yedi zorla şimdi de işleimi yapıcam herkesi öptüm
bu arada resmi nereye koyuyonuz bende bakimmm

herkese iyi akşalar kızlar.çıkmadın siteyi bir daha okuyum dedim iyi kaynatmışsınız valla.

nihancım resmi koyda bakalım canım.tuğba ertuğa çok üzüldüm ay canım benim popişi nasıl oldu hiç düzelme yokmu.şu dişler çıksada ertuğ artık rahatlasa.
gamzecim sanada çok geçmiş olsun,linamızın sonuçları çıktımı canım.hakikaten zeynep ne zamandır yok inş önemli bişey olmamıştır.
bende bu akşam annemlere gitcem kızlar hafta sonu giremem artık sehercim ardayı ve buğrayı öp benim yerime canım.
hepinize tekrar iyi akşamlar kızlar sizi ve canım yiğenlerimi öpüyorum.

GAMZE canım çok geçmiş olsun ay benimkinin de 3.ayda olmuştu pnomokok aşısını yine mi yapcaklar şimdi?canım zeseze tatile gitti yazmıştı buraya annesine de gidecekmiş sen o ara lina için koşuşturuyodun ondan okuyamamışsındır.

gamzecim cnm geçmiş olsun tekrar ikinize de,aşının etkisi ile sakinlemiştir uyuyacaktır cnmcım güzel lina'm

anammm kıs orası da neresi nereye koydunuz o resmiki yaffff
neyse çok güzell kıskanıyom yaa bizede gelinnn biras erzincan ama olsuuun

sefacım cnm almışlar ya bizim 2008 ağustos bebeklerini abone olunanlar bölümümden buldum oraya koydum cnm.ayrı topic açarsak onu da taşırlar.oraya bişey yazdıysan aboneliklerinin arasında vardır,sen de oradan yazar yada resim koyarsın cnmcım,diğer kızlarla öyle yapcaz atık uğraştırıyorlar bizi ama napalım

bayılıyorum böyle buluşunca sana ne oluo diyeceksiniz ben çok özeniyorum çünkü bebekler aynı zamanın annelerin paylaşacak o kadar çok şeyi oluyorki izmire yolu düşeni bende bekliyorum:))

selam kızlar valla wireless olduğunu yeni fark ettik.
duyar duymaz deli gibi nete girip kk ya uğradım. sayfaları okuyamadım. sadece nihan ve tuğbayı gördüm ve kıskançlığımdan çatladım.
biz çarşamba günü geldik didimdeyiz. oğlumun eşyalarını evde unuttuk tam havaalanında farkına vardık. geri dönmek için çok geçti. sona kargoyla gönderdiler. bugün elimize geçti. pazar günü anneme geçeceğim daha sık girerim umarım.,
ayrıca merak edip soranlar da olmuş. ayyy valla çok mutlu oldum. ayrıca gittiğiminde farkında olmanız çok güzel. hoşuma gitti yani. öpüyorum herkesi geçmiş sayfalara bakim biraz.

ben geldim ama kimsecikler yok anlaşılan:çok üzgünüm: sadece benim yaramazlar yormuyormuş kardeşleri de annelerini yormuş bu günyerimseniben. inşallah bu gece erken uyuyacağım hepinize iyi geceleeeeeeer rahatsız olan arkadaşlarım ve miniklerimin yarın sabah bişeyciği kalmasın dilerim. öptmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrr hepinzii öpüyorum .. ii geceler diliyorum .. bebişleirmiz mışıl mışıl uyusun inş. bizde rahat rajhat geniş geniş yatalım . inş. amin :))))
zeynepcigim ooo ne güsel gez gez:)sositososito
sevdalı demek unuttun çaganın kıyaffetlerinikaydirigubbakcemile3 :))) kendinzie ii bakın canım ... hepinzi mucukluyorum .. bend e kocişimle ilgileniyim biraz
:jeyyar:delikafadulden

Cyıldız canım 3. ayda aşı olduysa minişin sizin sağlık ocağıda pnömokok aşısını o şekilde vurur o zaman. Canım kızım karma olurken bişey anlamadı ağlamadı ama pnömokok olurken bastı çığlığı. Bütün gün keyifsizdi ateşi çıkmadı ama pek yemedi ve çok fazla uyudu. İnşallah yarına düzelir. Zeynep'in gittiğini görmedim evet, oh gez arkadaşım, biraz kafa dağıtın. Lina nın ameliyatı bitsin herşey yolunda giderse bende Antalya ya annemlere gideceğim, hava değişimi lazım bana.

Tuğbacım benimde eşimin eski işi doğalgaz ama evimizin her tarafı açık olduğu için üstü ve yanlarıda ısıtmıyor bu akşam d.gaz sobasını taktık valla ilk defa ısındık şimdi sıcacık evimiz sağol cnm öptüm

hepinizi öptüm ertuğ uyudu bende yatıyorum kıskanma zeseze kız inş.birgün hepimiz buluşucaz.öyleyse zor canım gamzecim ısınmaz iyi olmuş soba ısınırsınız öptüm canım.diğer gamzecim canım linam iyi olacak inş.hereksi öptüüüüüüüüüüm kızlar oh oh yatcam oh oh şimdide ben coştuuuuuum gı

herkese iyi geceler biz aşımızı olduk.maşallahhhhhhh bu sefer beril ağlamadı.ama öğleden sonra biraz huysuzlandı.bir çay kaşığı calpol verdim...
şimdide uyumuyor beril gidsiyim onu uyutayım eşim denedi o da uyutamadı.
herkesi öptümmmmmmmm.minikleri de..

günaydın hepinizi öptüm etuğun karnını doyurdum kocişimi yolladım şimdi tekrar yatcam bu arda gece 125 ml bitirdi eruğ ne sevindim ya şimdide 100 ml maşallah bebegime ay yemeyince çok üzülüp ağlıyorum ya o yemeyince ben çok etkilenip çok kötü oluyorum bide 24 saatte 30 ml içince çok korkuyorum ya bide hem alerjik hemde çok haassas bünyesi var bende korkuyorum hemen ama çok şükür içti benimde keyfim yerine geldi öptüüüüüm

kızlar sütüm bitmek üzre ya artık stokları kullanıyorum elimde birsürü süt saklama poşeti kaldı bende denemek için elma kesip koydum süper saklıyo ertuğa yaza meyve stoklicam ben 3 poşete elma koydum. napalım para verdik bir şekilde degerlendircez. hem kışın elması mandalinasıyla yazınki aynı olmuyo bol bol mandalina koycam atcam dondurucuya.yazın hem eline alıp yiyecekler dimi ya gerçi bir bizimkinin dişleri çıkıyoda. ya ay düşündükce içim bir garip oluyo sanki karnımda bişeler dolaşıyo gıdıklanıyorum sizdede oluyormu bilmemde ben çok heyecanlanıyorum yaaaaaaa yazı düşündükce ve doğum günlerini kutlicaz ilk defa inşallah burdan resimlerini paylaşıcaz ay ya çok güzel süper bişe anne olmak ve evlat sahibi olmak allahım isteyen herkese ver rabbim bu coşkuyla uykum gelmez hayaller kurarım uyurum öptüüm herkesi aaa seher ve kezbancay çift pasta alcanız kız dimi doğum günlerinde hihiihih

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…