slm kızlar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim öncelikle nihancıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum herşey için sagol canım kesene bereket allahım daha çok versin ve bütün arkadaşlarıma inanın hiç yabancılık çekmedim nihanına gidince 40 yıldır dostummuş gibi
ydi kek yapmış ve daha neler neler keki yazayımda canınız isterse yaparsınız diğerleri zahmetli de babsıda çok sıcak kanlı ve çok tatlı bir amca. zümrütten
(kediden )adını inş doğru yazmışımdr biraz tırstım ama alıştım çok şekerdi herşey süperdi gönlüne saglık kızlar evet kaynattık adaha çok hayatlarımızdan bahsettik ve bebişlerimizden sitedende bahsettik ah bir arada olabilsek diye nihan annesi hediye almış oğluşuna kesene bereket aşkum kızım çok tatlı bir bagırışı var bittim oh ne güzel koklaya koklaya öptüm bu arada göz ve burun yapıları aynı gözrenkleride.resim nihanda valla o yükleyecek bende görmedim daha.ay beni araba tuttu hala mi d em çok kötü bidaha hap alıcam bulanmasın çünkü acaip bitkin veyorgunum şuan ertuğ nihan daha 60 ml içti dün sabah 6 da içtiği ya bugün sabahta 30 ml ya napğcam ya hay bu aşının ta dişide çok kötü artık parmaklarımı veriyorum ama ısırıyo ve benim parmaklar kan topluyo hep huysuuuuuuuuuuz ya hep ağlıyo uyku yok zaten gece kaç kere uyandı altını hep açık istiyo yanıyomu acaba bilmiyorunki ya yese azcık neşesi gelirdi çok dertliyi buğün sinir4den miğrenim tututu dünyasnın mamasını ve sütünü döktüm ve döküyorum ne hallerle sagdım ben onu yaaaa bakın ne kadar dertliyiim kızlar herkesi öptüm eray bugün evde çok şükür ya bakıyo yardım ediyo şimdi onda zor girdim hiç susmuyo hep ağşıyo bu arada hero babyden numuneler geldi 8 tane degişik 20 gr dan mama göndermişler bide kavonoz maması bide bebe biskivisü allah razı olsun valla ne sevindim kitapcığıda muhteşem bililer var yazıcam sizlerede öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm hepiniziiiiiiiiiiiii