]yaa kızlar herkes ek gıdaya başlamış anlaşılan..biz hala başlamadık yaa...acaba bende mi başlasam ki.yarın berenin 5 ayı bitecek 6. ayına girecek.ben 6 aya kadar hiç bişey vermicem diyodum çünkü bi ara vermeye başladım bu kezde beni emmedi o yüzxen kestim vermeyi...
ayyyyy dalgınım emziriyorum die yazmışsın. cnm bence kilosu falan iyiyse 6. aya kadar bişey verme derim ben. benim kızım emmiyor diye ben bugün başladım.yarın 4 aylık çünkü.
selam annişler ve bebişler,
kaç gündür sizi ancak okuyarak takip ediyordum. Yazılanları okudum. Aşı olan kuzulara geçmiş olsun. Hasta olanlara acil şifalar dilerim. Tuğba ve Nİhancımın buluşmaşlarına sevindim. Resminizde çok güzel olmuş. Hepinize maaşallah. Aman aklımda kalmıyo bişey kimse darılmasın. Okurken iyi dileklerimi sundum zaten. Teker teker yazmaya unuttum.
Bu arada hayır olsun. Bende rüyamda Elif (unvere) ile birlikte Elfida (darkelf) ya gitmişiz çok ilginç. Uyandım baya bi şaşırdım. Gerçekte daha hiç karşılaşmadık felan ama hayır olsun. Tuhaf olan Elif hamileydi. :CüvCüv:
Neyse herkesi öptük kuzumla. kendinize iyi bakın
Elif geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda düzelir merak etme. bu arada biz nezaman buluşsak ??? maltepe carrefour demişsin walla süper fikir hihoyyythihoyyyt
ben kullanıyorum nihancım nivea iyi geliyo ertuğa.ceko kız sendin galiba sütümle muhallebi derken sagıyosun ya ben stokdan kullanıyorum biraz ılındırıyorum içerisine cicibebe koyuyorum öyle yediriyorum canım yada meyve suyunda eziyorum cicibebeyi diger muhallebiler hep hazır canım ben evde bişe yapmıyorun bir tek yeni yoğurt yapmaya başladım malum 4 lü yogurt 4 ytl.pınarın küçük sütü 75 krş 2 defa yoğurt yapıyorum daha ekonomik diğer hepsi kavonoz meyve püreleri ve mamaları yyada toz muhLLEBİLERDEN aldım 4 aylık olan bütün ek besinler mevcut şuan az<az yedirmeye çalışıyorum yemezse sulandırıp biberonla yediriyorum sebze pürelerinide yemezse sütüme ekleyip biberonla içiriyorum meyve pürelerinide elma ve ya elma_kayısı m.suyuyla sulandırıp biberonda veriyorum maşallah yoğurdu yiyo benimki sevdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?