2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kullanıyorum nihancım nivea iyi geliyo ertuğa.ceko kız sendin galiba sütümle muhallebi derken sagıyosun ya ben stokdan kullanıyorum biraz ılındırıyorum içerisine cicibebe koyuyorum öyle yediriyorum canım yada meyve suyunda eziyorum cicibebeyi diger muhallebiler hep hazır canım ben evde bişe yapmıyorun bir tek yeni yoğurt yapmaya başladım malum 4 lü yogurt 4 ytl.pınarın küçük sütü 75 krş 2 defa yoğurt yapıyorum daha ekonomik diğer hepsi kavonoz meyve püreleri ve mamaları yyada toz muhLLEBİLERDEN aldım 4 aylık olan bütün ek besinler mevcut şuan az<az yedirmeye çalışıyorum yemezse sulandırıp biberonla yediriyorum sebze pürelerinide yemezse sütüme ekleyip biberonla içiriyorum meyve pürelerinide elma ve ya elma_kayısı m.suyuyla sulandırıp biberonda veriyorum maşallah yoğurdu yiyo benimki sevdi

]yaa kızlar herkes ek gıdaya başlamış anlaşılan..biz hala başlamadık yaa...acaba bende mi başlasam ki.yarın berenin 5 ayı bitecek 6. ayına girecek.ben 6 aya kadar hiç bişey vermicem diyodum çünkü bi ara vermeye başladım bu kezde beni emmedi o yüzxen kestim vermeyi...

cnm sen emziriyomusun ki?

ayyyyy dalgınım emziriyorum die yazmışsın. cnm bence kilosu falan iyiyse 6. aya kadar bişey verme derim ben. benim kızım emmiyor diye ben bugün başladım.yarın 4 aylık çünkü.

havvacım canım haklısın bazı bebekler farklı tatları alınca anneyi emmeyebiliyolar . dr a danış canım sütün yetiyosa 6 . ayda başla . benim amacım bebeğimi ek besinle doyurmak değil sadece çiğnemeye ve farklı tatlara alışssın diye.. çünkü büyük oğluma geç başladım ek besin ve sebze vermeye hiç bişey yediremedim daha sonrasında .

cnm sebze çorbası ve muhallebi. sebze çorbası standart havuç ve patates cokacimcoook
ama emziriyosan ve kilosu iyiyse 6. aya kadar başlama cnm anne sütü çok önemli biliyosun. Eylül emmedi ve emmediği içinde sütüm kesildiği için ben mecburen mamaya ve ek gıdaya başladım.

öznurcum kilosu ve kilo alımı gayet iyi ama bamboonundaa dediği gibi büyüklerim yavaş yavaş tatır sonra hiç almaz diyolar ama tattırıncada emmeyi bırakıyo napcamı şaşırdım ((8

walla ben olsam 6 aya kadar vermem ben Eylül'e takviye olsun die emzirdikten sonra mama verim dedim şak diye bıraktı emmeyi çok pişmanım. merak etme cnm alışır benim arkadaşım 6 aylıkken başladı ek gıdaya hiç sorun yapmadan yiyor. yani nekadar uğraşsanda çocuk bu sağı solu belli olmaz. öncelikle emmeyi bırakmasın sonra diğer tatlara mecbur alışır. yada çok az ver tadımlık aman cnm bırakmasın emmeyi.

aa canım hayır olsun inş tanşmak nasip olur ama o hamilelik kısmı daha erken bu arada canım dün eşimle konuştuk eşim üniv. konyada okudu nisan ayında arkadaşları konyada buluşacaklamış akşam bana soruyodu birlikte gidelimmi die belli mi olur belki bu sayede tanışırız..

öznurcum bizim dr. da 6 ayın geç oldugnu 5 aylıkken bebeğin kaşıkla bişiler yemeye alışması gerektiğini söylüyo bence emse bile azar azar kaşıga alıştırmak gerek ...

Elif'cim sende haklısın ama emmeyi bırakmasını die dedim. yada dediğim gibi az vermesi daha iyi olur enazından emmeyi bırakmaz.

hoşgeldin sefoşşşşşş

ay kızlar merhaba demeden yazmışım geçmişi okuyup cevap yazırum ..
ebrar dünden beri biraz rahatsız sesi kalın ve çatallı çıkıo eskisi gibi çıglık atamıo dr.la konuştum enfeksiyon kapmıştır günde 3 defa peditus ver burnuna damla damlat ve öksürmeye başlarsa paranox ver artarsa da göreyim dedi .canm kuzumun bogazı çok acıyo galiba hep sessiz duruyo eski ebrar gitti sanki ben iyiyim malum kayınvaldem bende ve nete fazla girmiyorum baya sayfa birikmiş ancak okuyabildim .
nihan ve tugba ne güzel buluşmşsunuz kareşlerde birbirlerine ne kadar çok benzio (nihancım ayrıca elvinin face deki videosuna bayıldım oh ne güzel öle tontiş tontiş tam sıktırmalık)
tugbacım ertugun iştahının geri dönmesine sevindim maşllaahh dielimde nazar değmesin.
ebrar uyandı şimdi diğer bütün arkadaşlarımı kocamannn öpüorummmmmmmm

Elif geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda düzelir merak etme. bu arada biz nezaman buluşsak ??? maltepe carrefour demişsin walla süper fikir hihoyyythihoyyyt

Elif geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda düzelir merak etme. bu arada biz nezaman buluşsak ??? maltepe carrefour demişsin walla süper fikir hihoyyythihoyyyt

saol canım carreforu ben demedim ama banada uyar ama ne zaman bugünlerde malum çabuk hastalanıolar dışarı çıkmaya korkuyoruz (bi dr.a bide anneanneye gidioruz)ne yapsak havaların ısınmasını mı beklesek ?

yaw ben bu aralar herşeyi birbirine karıştırıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asi dedi sanırım. havalar bi düzelsin yapalım bi program

ertugcum merhaba cnm sen cıcıbebe den bahsetmısısn. cıcıbebe bu donemlerde verebılıyormuyuz erken degılmı
bır de yogurdu nasıl yapıyorsun e hangı sut den ? bılgı verebılır mıısın lutfen..bız de 2 haftaya baslarız yogurda..

slm kızlar fazla duramıcam ertuğ uyuyacak mama içiricem.diloşum canım herobaby nin bisküvisini kullanıyorum canım 4 aydan sonra rahatlıkla bebeginize verebilirsiniz diyo 5 taneyi geçmemek şartıyla veriyorum bu arada dikkatrimi çekti sütümün içine 1 tane cicibebe koyuyorum ertuğ daha güzel içiyo öznurcum tavsiye ederim pınarın en küçük kutu sütünü alıyoırum yarısını önce yarısını sonra yapıyorum ısıtıyorum serçe parmagımı hafif yakıyo bir y.kaşığı yogurdu özeyip içine koyup karıştrıyorum agzını tülbentle kapatıyorum ve havluya sarıp kutunun içerisine koyup petegin üzerine koyuyorum ve akkşam 5 te açıyorum ve yediriyorum öptüüüm hayır4lı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…